Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Παρ οτι γενικα ειμαι προληπτικη σαν άνθρωπος δεν θα αφησω να με επηρεασει σ αυτον τον τομέα... Ετσι λεω τωρα οτι δε θα ψωνισω ακομα... Κατσε να δω τπτ να μ αρεσει κ να ερθω κ να σας πω κοριτσια ψωνισα... Χαχαχα 

Μωρε ας μου δωσει εμενα λεφτα ο ανδρας μου και θα σου πω μαγαζακια να φοβαστε χαχαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Επιτέλους Παρασκευή!!!!!!!  Δε θέλετε να ξέρετε τι έφαγα, τουμπανιασα η φακλανα. Θα πέσω σε χειμερία νάρκη για καμιά ώρα. 

Εγω τα χω απτην πρώτη, είναι περίπου ίδια εποχή, λίγα θα χρειαστώ. Μετά τον 7ο θα πιάσουμε να βγάλουμε κρεβατάκι απτήν αποθήκη κλπ κλπ

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Κορίτσια, αφου τεθηκε θεμα αγορων κ απευθυνομαι στις ηδη μανουλες αλλα φυσικα σε ολες ρουχαλακια απο τη γνωστη αλυσιδα που λεει δτη διαφήμιση χεστα κ αστα, θα παιρνατε για νεογεννητο; Ειναι ασφαλη;;; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Δυστυχώς πολλοι απο εμας περναμε πολλα απο πολυ νωρις... Παρ ολα αυτα βρίσκουμε τη δύναμη κ σηκωνομαστε κ προχωραμε... Εχουμε πολλα κοινα με την @Clue... Κ εγω ονειρευομουν παντα να κανω παιδια μικρή κ μαλιστα ηθελα 3 κ 4. Κ παρ οτι τον αντρα μου τον ειχα απο τα 16 μου για διάφορους λογους παντρευτηκαμε στα 33 μου. Ενας απο τους λογους ειναι οτι εχασα τον μπαμπά μου που τον λατρευα... Φυσικα ολα πηγαν πισω... Κ μετα ερχεσαι αντιμέτωπος με την υπογονιμοτητα... Κ εκει γκρεμιζονται τα παντα... Κ ξεκινας αγωνες κ χαλας ολα τα λεφτα που εχεις κ αλλα που δεν εχεις κ πονας κ κλαις κ αναθαρρεις κ ξαναπεφτεις.... Κ τελικα έρχεται το πολυπόθητο κ η ευτυχια μαζι. Κ οταν τα κοιτας απο μια μικρη αποσταση λες δοξα τω Θεω που εχω την υγεια μου γιατι παντα υπαρχουν χειρότερα. Κ ευχαριστεις το θεο κ τελικα βγαινεις πιο δυνατος απ ολο αυτο... 

Με παρεσυρε η @Clue, κ εκανα κ εγω μια μικρη εξομολόγηση!!! Απλα ακουμπησε ευαισθητες χορδες... 

Μονο χαρες απο δω κ περα κ τελειομηνες εγκυμοσυνες με υγιη μωρακια για ολες μας!!!! 

Σε καταλαβαίνω ειλικρινά.. Πριν 5 χρόνια έχασα τον πατέρα μου και ακόμη πονάω.. Αλλά επέλεξα να το διαχειριστώ αλλιώς και δόξα τον Θεό με βοήθησε να προσωτησω και να δω πραγματικά ποια είμαι.. 

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια, αφου τεθηκε θεμα αγορων κ απευθυνομαι στις ηδη μανουλες αλλα φυσικα σε ολες ρουχαλακια απο τη γνωστη αλυσιδα που λεει δτη διαφήμιση χεστα κ αστα, θα παιρνατε για νεογεννητο; Ειναι ασφαλη;;; 

Αν ξέρεις κάποια βιοτεχνία πχ που να έχει βαμβακερά αληθινά όμως πάρε από κει. 

Κατά τ άλλα Θεωρώ πως είναι όλα κινέζικα. Τη φόρεσα τη δικιά μου από κει ναι. Δεν έπαθε κάτι. 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, winspert είπε:

Εγω δεν καταλαβα είμαι ξανθια τι ειναι αυτο το χεστα και αστα χαχαχχαχαχα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Εγω δεν καταλαβα είμαι ξανθια τι ειναι αυτο το χεστα και αστα χαχαχχαχαχα

Καλέ κ γω τηλεόραση δε βλέπω, απτην ατακα κατάλαβα ποιο λέει. Αχαχαχαχαχαχ

τζάμπο

• Χαχα 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, elpida20 είπε:

Σε καταλαβαίνω ειλικρινά.. Πριν 5 χρόνια έχασα τον πατέρα μου και ακόμη πονάω.. Αλλά επέλεξα να το διαχειριστώ αλλιώς και δόξα τον Θεό με βοήθησε να προσωτησω και να δω πραγματικά ποια είμαι.. 

Κατι τετοια γεγονοτα μας αλλαζουν τη ζωη!!! Αλλα ειμαστε φτιαγμενοι ετσι να αντεχουμε!!! Κ φυσικα αναθεωρεις πολλα μετα απο αυτο... 

Just now, tsilona είπε:

Αν ξέρεις κάποια βιοτεχνία πχ που να έχει βαμβακερά αληθινά όμως πάρε από κει. 

Κατά τ άλλα Θεωρώ πως είναι όλα κινέζικα. Τη φόρεσα τη δικιά μου από κει ναι. Δεν έπαθε κάτι. 

Σε ευχαριστώ κοριτσακι μου... Το ειχα απορια γιατι ειναι πολυ φθηνα είναι η αλήθεια... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για την υποστήριξη!!!  Η κάθεμία από εμάς (όπως γενικά όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο) είναι διαφορετική και έχει τη δική της ιστορία, τις δικές της χαρές και λύπες. Σε καμία περίπτωση δεν το είπα για να συγκρίνω μεταξύ τους αυτές τις ιστορίες. δε γίνεται άλλωστε... Το κάθε βίωμα "βιώνεται" διαφορετικά. Ήμουν λίγο... "ορμονικά φορτισμένη" θα το πω (έτσι.... τώρα που έχουμε την ευκαρία τα φορτώνουμε όλα στις ορμόνες) και μιας και νιώθω ότι σας ξέρω τόσο καιρό έκανα μια μίνι εξομολόγηση-συνειδητοποίηση. Ένα αντίστοιχο του "πως περνάν τα χρόνια", "ήμουνα νια και γέρασα" κλπ.

Λυπάμαι αν σας έριξα... Να σημειώσω απλώς ότι δεν είμαι στεναχωρημένη. Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου!!! Σήμερα κλείνω 8 εβδομάδες!!!!

@elpida20 να μην ανησυχείς καθόλου. Δεν είναι διαγωνισμός... Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!!

@Rafaelatarzan σε περιμένουμε! Σε σκεφτόμουν τελευταία! Έχεις πιάσει τα σκοινιά και έχεις πάει προς το κέντρο της ζούγκλας! Όποτε θες... ένα σκοινί δρόμος είναι!!! Ελπίζω να είσαι καλά και να έρθεις να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου!

Να ρωτήσω: ο τρίτος μήνας μετράει από τις 8,5 εβδομάδες και μετά? ο κάθε γιατρός μετράει το δικό του? πως γίνεται? το πρώτο τρίμηνο τελειώνει στις 12 ή 13 εβδομάδες???

4wnKp2.png 

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για την υποστήριξη!!!  Η κάθεμία από εμάς (όπως γενικά όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο) είναι διαφορετική και έχει τη δική της ιστορία, τις δικές της χαρές και λύπες. Σε καμία περίπτωση δεν το είπα για να συγκρίνω μεταξύ τους αυτές τις ιστορίες. δε γίνεται άλλωστε... Το κάθε βίωμα "βιώνεται" διαφορετικά. Ήμουν λίγο... "ορμονικά φορτισμένη" θα το πω (έτσι.... τώρα που έχουμε την ευκαρία τα φορτώνουμε όλα στις ορμόνες) και μιας και νιώθω ότι σας ξέρω τόσο καιρό έκανα μια μίνι εξομολόγηση-συνειδητοποίηση. Ένα αντίστοιχο του "πως περνάν τα χρόνια", "ήμουνα νια και γέρασα" κλπ.

Λυπάμαι αν σας έριξα... Να σημειώσω απλώς ότι δεν είμαι στεναχωρημένη. Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου!!! Σήμερα κλείνω 8 εβδομάδες!!!!

@elpida20 να μην ανησυχείς καθόλου. Δεν είναι διαγωνισμός... Χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!!

@Rafaelatarzan σε περιμένουμε! Σε σκεφτόμουν τελευταία! Έχεις πιάσει τα σκοινιά και έχεις πάει προς το κέντρο της ζούγκλας! Όποτε θες... ένα σκοινί δρόμος είναι!!! Ελπίζω να είσαι καλά και να έρθεις να μεταδώσεις την αισιοδοξία σου!

Να ρωτήσω: ο τρίτος μήνας μετράει από τις 8,5 εβδομάδες και μετά? ο κάθε γιατρός μετράει το δικό του? πως γίνεται? το πρώτο τρίμηνο τελειώνει στις 12 ή 13 εβδομάδες???

14 μέχρι 26 είναι το β τρίμηνο! 

• Ευχαριστώ 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, winspert είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι μου φαίνεται λιγο νωρις αλλα εχω ηδη παρει για μενα 2 σουτιεν θηλασμου που τα ειχα βρει σε προσφορα... Φανταζομαι κ εγω γυρω στους 5 με 6 μηνες θα αρχίσω να παιρνω κ κανα ρουχαλακι αλλα κ πραγματα γενικοτερα. Κουνια, καρότσι κ ο, τι αλλο χρειάζεται που ειμαι άσχετη... 

Σουτιέν θηλασμου; το στήθος σου δε φαντάζεσαι πόσες φορές θα αλλάξει. Κι αν πήρες νούμερο με βάση το στήθος του τώρα, χλωμό το βλέπω να σου κάνει όταν γεννήσεις.

Στην αρχή θα είμαστε Παμελα Άντερσον,(όπως ήταν στις αρχές με τα τεράστια βυζια) μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός. μετά από κάποιους μήνες πάλι Παμελα θα είμαστε, αλλά όπως όταν τα μείωσε λίγο τα βυζια της και όταν κι αν οι θηλασμοι φτάσουν να είναι πάνω κάτω συγκεκριμένο νούμερο ημερησίως θα πάρει και μια πιο τελική φόρμα το στήθος.

Εγώ για να καταλάβεις έχω αγοράσει ένα σωρό νούμερα. Πλέον ούτε που ξέρω τι νούμερο φοράω (μικρυνε πάλι τώρα)

Just now, winspert είπε:

Στη τελευταία διαφήμιση αναφέρει ότι έχουν τα ρούχα κάποια πιστοποίηση..Εγώ πάντως έχω πάρει και στα δύο μου παιδιά.

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Σουτιέν θηλασμου; το στήθος σου δε φαντάζεσαι πόσες φορές θα αλλάξει. Κι αν πήρες νούμερο με βάση το στήθος του τώρα, χλωμό το βλέπω να σου κάνει όταν γεννήσεις.

Στην αρχή θα είμαστε Παμελα Άντερσον,(όπως ήταν στις αρχές με τα τεράστια βυζια) μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός. μετά από κάποιους μήνες πάλι Παμελα θα είμαστε, αλλά όπως όταν τα μείωσε λίγο τα βυζια της και όταν κι αν οι θηλασμοι φτάσουν να είναι πάνω κάτω συγκεκριμένο νούμερο ημερησίως θα πάρει και μια πιο τελική φόρμα το στήθος.

Εγώ για να καταλάβεις έχω αγοράσει ένα σωρό νούμερα. Πλέον ούτε που ξέρω τι νούμερο φοράω (μικρυνε πάλι τώρα)

Χαχαχα, καταλαβα. Η αληθεια ειναι οτι εχω παρει μεγαλύτερο νούμερο. Να φανταστεις κ τωρα που εχει ηδη μεγαλωσει το στηθος μου, τα σουτιεν ακομα λιγο μεγαλα ειναι... Τα πηρα για να τα παρω... Ετσι για το καλο που λενε... Φανταζομαι θα χρειαστω κ αλλα οποτε θα τα παρω αργό που θα εχω καλύτερη εικονα... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, καταλαβα. Η αληθεια ειναι οτι εχω παρει μεγαλύτερο νούμερο. Να φανταστεις κ τωρα που εχει ηδη μεγαλωσει το στηθος μου, τα σουτιεν ακομα λιγο μεγαλα ειναι... Τα πηρα για να τα παρω... Ετσι για το καλο που λενε... Φανταζομαι θα χρειαστω κ αλλα οποτε θα τα παρω αργό που θα εχω καλύτερη εικονα... Χαχαχα 

Λογικά σε αυτά θα είσαι άνετα αφού εδραιωθεί ο θηλασμός. Μεγαλώνει πολύ το στήθος (όχι σε όλες αλλά στην πλειοψηφία) εγώ έχω μικρό στήθος αλλά είχε μεγαλώσει πάρα πολύ. Θηλαζα και 20 φορές τη μέρα για μήνες.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...