Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια μου λίγο πολύ όλες μας έχουμε σηκώσει το δικό μας σταυρό.  Τίποτα άσχημο όμως δεν κρατάει για πάντα. Βγαίνουμε πιο δυνατές και η ζωή μας ανταμείβει απλόχερα με δώρα στο τέλος!

Αυτό.... Ελάτε τώρα να ανέβουμε γιατί δεν αξίζει στα εμβρυακια μας να στεναχωριομαστε. Το θαύμα ήρθε και είναι εδώ για να το ζήσουμε. Το παρελθόν ας μείνει στο παρελθόν!! Η ζωή είναι μικρή, πολύτιμη και πολλές φορές για να την εκτιμήσουμε και για να γίνουμε αυτό που είμαστε φάγαμε χαστούκια. Αφού έχουμε όμως υγεία ας προσευχόμαστε τα χαστούκια να σταμάτησαν εδώ και πλέον να ζήσουμε μια όμορφη οικογενειακή ζωή, με τα θαυματακια μας, τους υπέροχους αυτούς άντρες μας που είναι δίπλα μας βράχοι, χωρίς άλλο πόνο και στεναχώριες. Με υγεία και μακριά από τοξικούς ανθρώπους.

• Μου αρέσει 5

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Κορίτσια μου λίγο πολύ όλες μας έχουμε σηκώσει το δικό μας σταυρό.  Τίποτα άσχημο όμως δεν κρατάει για πάντα. Βγαίνουμε πιο δυνατές και η ζωή μας ανταμείβει απλόχερα με δώρα στο τέλος!

Εννοειται αυτό φίλη αυτό λεμε ότι θα βγαινουμε νικήτριες

Just now, Mamacita Alina είπε:

Αυτό.... Ελάτε τώρα να ανέβουμε γιατί δεν αξίζει στα εμβρυακια μας να στεναχωριομαστε. Το θαύμα ήρθε και είναι εδώ για να το ζήσουμε. Το παρελθόν ας μείνει στο παρελθόν!! Η ζωή είναι μικρή, πολύτιμη και πολλές φορές για να την εκτιμήσουμε και για να γίνουμε αυτό που είμαστε φάγαμε χαστούκια. Αφού έχουμε όμως υγεία ας προσευχόμαστε τα χαστούκια να σταμάτησαν εδώ και πλέον να ζήσουμε μια όμορφη οικογενειακή ζωή, με τα θαυματακια μας, τους υπέροχους αυτούς άντρες μας που είναι δίπλα μας βράχοι, χωρίς άλλο πόνο και στεναχώριες. Με υγεία και μακριά από τοξικούς ανθρώπους.

Συμφωνώ και με σενα φιλη συντροφισσα

xfHlp3.png

Συμφωνώ και γω κορίτσια..ότι έγινε έγινε..η ζωή δεν μας πάει πάντα εκεί που αρχικά θα θέλαμε η ξεκινήσαμε αλλά αυτή είναι και ομορφιά του ταξιδιού..κατά τις αλλά είστε όλες καλά σήμερα η να βάλω τις φωνές;;;!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

w99Ap2.png

Just now, Sisi.. είπε:

Συμφωνώ και γω κορίτσια..ότι έγινε έγινε..η ζωή δεν μας πάει πάντα εκεί που αρχικά θα θέλαμε η ξεκινήσαμε αλλά αυτή είναι και ομορφιά του ταξιδιού..κατά τις αλλά είστε όλες καλά σήμερα η να βάλω τις φωνές;;;!!!!

ΧαχαχαχαΧαχαχαχααα εγω καλα είμαι μην βαλεις τις φωνες

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια εγώ δεν είμαι καλά! Πάρα πολύ αναγούλα σήμερα, ένα στομάχι χάλια! Ενώ δεν είχα τέτοια θέματα! Τώρα με έπιασαν εμένα, που βγαίνει το τρίμηνο; χαχαχα τελείως ανάποδη!

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Βρε κορίτσια εγώ δεν είμαι καλά! Πάρα πολύ αναγούλα σήμερα, ένα στομάχι χάλια! Ενώ δεν είχα τέτοια θέματα! Τώρα με έπιασαν εμένα, που βγαίνει το τρίμηνο; χαχαχα τελείως ανάποδη!

Ε μια ετσι μια αλλιως θα εισαι κοριτσι μου εγκυμοσύνη ειναι αυτη και εγω σημερα ειχα αναγουλες τωρα ειμαι περδικι ερώτηση: ποτε θα αρχισετε να ψωνιζετε για το μωρο σιγα σιγα κοριτσια @winspert @marioula1234 @Mamacita Alina και σε ολα τα αλλα κοριτσια

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ε μια ετσι μια αλλιως θα εισαι κοριτσι μου εγκυμοσύνη ειναι αυτη και εγω σημερα ειχα αναγουλες τωρα ειμαι περδικι ερώτηση: ποτε θα αρχισετε να ψωνιζετε για το μωρο σιγα σιγα κοριτσια @winspert @marioula1234 @Mamacita Alina και σε ολα τα αλλα κοριτσια

Μετά τη β' επιπέδου ίσως και πιο αργά γιατί αν είναι όντως κοριτσάκι έχω αρκετά πράγματα από τη πρώτη μου κορούλα.

Του έχω πάρει βέβαια κάτι καλτσακια ήδη από την εβδομάδα που το έμαθα για το καλό!!

Μετά τη β' επιπέδου ίσως και πιο αργά γιατί αν είναι όντως κοριτσάκι έχω αρκετά πράγματα από τη πρώτη μου κορούλα.

Του έχω πάρει βέβαια κάτι καλτσακια ήδη από την εβδομάδα που το έμαθα για το καλό!!

Αυτο σκέφτομαι και εγω φίλη μου να πάρω κάτι ουδετερο ετσι για το καλο

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Αυτο σκέφτομαι και εγω φίλη μου να πάρω κάτι ουδετερο ετσι για το καλο

Αμεεε να παρεις. Μη τυχόν και ακούσεις προληπτικά πραγματα. Σάμπως ψωνίζουμε δε ψωνίζουμε η μοιρα δεν τα έχει ήδη γραμμενα. Οπότε να το χαρείς. Στη πρώτη δεν πήρα νωρίτερα από τη β' επιπέδου γιατί περίμενα τις εκπτώσεις και την αλλαγή εποχής. Και ας έλεγαν περίμενε μη ψωνίζεις ακόμη και και και. 

Διαφημίσεις

Αμεεε να παρεις. Μη τυχόν και ακούσεις προληπτικά πραγματα. Σάμπως ψωνίζουμε δε ψωνίζουμε η μοιρα δεν τα έχει ήδη γραμμενα. Οπότε να το χαρείς. Στη πρώτη δεν πήρα νωρίτερα από τη β' επιπέδου γιατί περίμενα τις εκπτώσεις και την αλλαγή εποχής. Και ας έλεγαν περίμενε μη ψωνίζεις ακόμη και και και. 

Πλεον δεν πιστευω σε προληψεις σε γρουσουζιες και γλωσοφαγιες και τέτοια φιλη μοθ εγω θα χαρω και το καθε λεπτο αυτην την φορα σιγα μην καθομαι να σκεφτομαι καθε τρεις και λιγο οτι γίνει κακο

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι μου φαίνεται λιγο νωρις αλλα εχω ηδη παρει για μενα 2 σουτιεν θηλασμου που τα ειχα βρει σε προσφορα... Φανταζομαι κ εγω γυρω στους 5 με 6 μηνες θα αρχίσω να παιρνω κ κανα ρουχαλακι αλλα κ πραγματα γενικοτερα. Κουνια, καρότσι κ ο, τι αλλο χρειάζεται που ειμαι άσχετη... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι μου φαίνεται λιγο νωρις αλλα εχω ηδη παρει για μενα 2 σουτιεν θηλασμου που τα ειχα βρει σε προσφορα... Φανταζομαι κ εγω γυρω στους 5 με 6 μηνες θα αρχίσω να παιρνω κ κανα ρουχαλακι αλλα κ πραγματα γενικοτερα. Κουνια, καρότσι κ ο, τι αλλο χρειάζεται που ειμαι άσχετη... 

Χμμμμ φιλη μου ετσι ελεγα και εγω πριν κατσε ειναι νωρις αλλα τωρα θα παρω τελος βεβαια σεβομαι το πως το σκεφτεσαι ναι 

Στη 1η ξεκίνησα αγορες κάπου στον 8ο μήνα. Στο 2ο καμια βδομάδα πριν γεννήσω. Μιλάμε για βαρεμάρα όχι αστεία. Φαντάζομαι κι εδώ τελευταία στιγμή θα ξεκινήσω.

Βαρεμαραααα καλε εμενα ειναι να μην με αφησεις αμολητη παει χαχαχχαχαχαχχαα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Χμμμμ φιλη μου ετσι ελεγα και εγω πριν κατσε ειναι νωρις αλλα τωρα θα παρω τελος βεβαια σεβομαι το πως το σκεφτεσαι ναι 

Παρ οτι γενικα ειμαι προληπτικη σαν άνθρωπος δεν θα αφησω να με επηρεασει σ αυτον τον τομέα... Ετσι λεω τωρα οτι δε θα ψωνισω ακομα... Κατσε να δω τπτ να μ αρεσει κ να ερθω κ να σας πω κοριτσια ψωνισα... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...