Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Έγραφα τόση ώρα κ το χασα. Γκρρρρ. Λοιπόν στην 1η ένοιωθα κάτι στις 17 εβδομάδες, κάτι να σαλεύει χαμηλά στην κοιλιά μου. Την πρώτη κανονική κλωτσιά την έφαγα το ξημέρωμα που πήγαινα για β επιπεδου. Το σοκ ήταν μεγάλο κορίτσια πραγματικά. Ξύπνησα απ αυτό γτ τρόμαξα. Υπέροχη αίσθηση. 

• Μου αρέσει 3

UBi6p3.pngwFClp3.png

Το πως αλλάζουν τα πράγματα πάντως... 

Όταν ήμουν μικρή νόμιζα πως όταν "μεγαλώσω" και φτάσω 22 που θα έχω τελειώσει τη σχολή μου θα μείνω έγκυος και θα είναι όλα τέλεια... Απλά θα φουσκώνει η κοιλιά, όλοι θα τρέχουν να μου κάνουν τα χατίρια κι εγώ θα διαλέγω ρουχαλάκια και αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο τρώγοντας γαλακτομπούρεκα από το ταψί!

Ούτε καρκίνο είχα υπολογίσει, ούτε εξωσωματικές, ούτε ωάρια δότριας, ούτε διαβήτη, ούτε άγχος, ούτε πόνους και πονάκια, ούτε αρνητικές χοριακές, ούτε απογοητεύσεις, ούτε έλλειψη χρημάτων, παιδικού δωματίου .......και άλλα πολλά που πάνε πακέτο με την πραγματικότητα

Μόνο καρδούλες να χτυπάνε στα μόνιτορ και χεράκια, ποδαράκια να κουνιούνται.

Δεν παραπονιέμαι γενικά, απλά είναι αργά και έχω αργήσει για το κρεβάτι.

Άντε, γιατί αύριο μπορεί να δουλεύω αλλά κλείνω ολόκληρες 8 εβδομάδες!!!!

Καληνύχτα κορίτσια, ευχαριστώ που με ακούτε!

• Μου αρέσει 9

4wnKp2.png 

Just now, tsilona είπε:

Κορίτσια εγώ έχω 95 νηστείας. Είναι αρκετό και με είπε ο γιατρός να προσέχω τη διατροφή. Συχνά μικρά γεύματα, φρούτα λαχανικά, ξηρούς καρπούς, ολικής άλεσης κ τα γλυκά από μακριά. 

Έκλεψα το μηχάνημα της γιαγιάς μου κ μετριεμαι κ μόνη για δικούς μου λόγους. Άλλοτε δείχνει 88, αλλοτε 90. Το μικροβιολογικο εκεί ρε 95. 

Έψαξα τις εξετάσεις κ στη μεγάλη μου είχα κοντά στο 95 στην αρχή και μετά έπεσε στο 75 με 80.βεβαια τώρα δεν είμαι 24 όπως τότε και είμαι κ καμία δεκαριά κιλά παραπάνω επισης

Αυτό μου το είπαν και μένα πως μερικές φορές στην αρχή της κύησης αναιβαινει πρόσκαιρα λόγο ορμονών και μετά το πρώτο τρίμηνο πέφτει γιατί ο οργανισμός εξησοροπει..μακάρι να ναι έτσι ...εσύ παρακολούθησε το πάντως και όλα θα πάνε καλά..εν ανάγκη ξαναμετρα το μια φορά στο εργαστήριο ίσως να τα τυχαίο το 95

w99Ap2.png

Just now, Giotitsa είπε:

συμφωνω φιλη και εγω δεν παει να λεει σιγα μην κανει ετσι το εντερο ελεος αχχαχαχαχα

αγαπη μου ναιιιι! στο 1ο μου μωρο ειχα μια συζητηση με τη γιαγια μου κ της ελεγα πως κατι νιωθω αλλα δεν ξερω αν ειναι μωρο η εντερο κ μ λεγε δεν ειναι μωρο... οταν θα ναι το μωρο θα το καταλάβεις κ δεν θα εχεις καμια αμφιβολια... κ οντως οταν ηταν το μωρο ημουν σιγουρη δεν χωρουσαν αμφιβολία ηταν διαφορετικες τελείως η εμβρυακες κινησεις απο τις εντερικες :) ετσι κ τωρα... καιρό τωρα νιωθω διαφορα αλλα δεν ηταν το μωρο ηταν το εντερο.... χθες. ομως ηταν τομωρο και ειμαι 100 τα 100 σιγουρη γιαυτο :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

94 ηταν το ζαχαρο τελικα που το κοιταξα κ η γλυκοζηλιωμενη 4,9...

Εμένα είναι 5,το 95 είναι οριακό άρα κάνε διατροφή και παρακολούθησε το..δεν θέλω να Σάι τρομάξω γιατί δεν υπάρχει και λόγος αλλά είμαστε στην αρχή της κύησης και κανονικά θα έπρεπε να είναι χαμηλότερο.

• Ευχαριστώ 1

w99Ap2.png

Just now, Clue είπε:

Όταν ήμουν μικρή νόμιζα πως όταν "μεγαλώσω" και φτάσω 22 που θα έχω τελειώσει τη σχολή μου θα μείνω έγκυος και θα είναι όλα τέλεια... Απλά θα φουσκώνει η κοιλιά, όλοι θα τρέχουν να μου κάνουν τα χατίρια κι εγώ θα διαλέγω ρουχαλάκια και αξεσουάρ για το παιδικό δωμάτιο τρώγοντας γαλακτομπούρεκα από το ταψί!

Ούτε καρκίνο είχα υπολογίσει, ούτε εξωσωματικές, ούτε ωάρια δότριας, ούτε διαβήτη, ούτε άγχος, ούτε πόνους και πονάκια, ούτε αρνητικές χοριακές, ούτε απογοητεύσεις, ούτε έλλειψη χρημάτων, παιδικού δωματίου .......και άλλα πολλά που πάνε πακέτο με την πραγματικότητα

κοριτσι μου είμαστε εδω να μιλαμε κ να ακουμε η μια την αλλη :) μην σκέφτεσαι τπτ κακο όλα θα πάνε καλά αυτη τη φορα γιατι σου αξίζει :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 8 λεπτά , Clue είπε:

Η ζωή δεν είναι εύκολη, και πόσο μάλλον ιδανική όπως τη φανταζόμασταν! Είναι όμως γλυκιά μου τόσο πολύτιμη! Και όλα αυτά που ανέφερες μας κάνουν να αναθεωρήσουμε και να μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο, να παλεύουμε, να μην αναλωνόμαστε σε μικροπράγματα! Αξίζει όμως κάθε της στιγμή, γιατί μας οδηγεί στον προορισμό μας! Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα πως δυσκολεύτηκα μέχρι τώρα, αλλά θαυμάζω με όλη την ψυχή τους ανθρώπους που μόχθησαν και πάλεψαν (ο καθένας με το "δαίμονα" του) και βγήκαν νικητές! Σε όλη την παρέα εδώ, σε όσους μας διαβάζουν, και σε όσουν προσπαθούν και δεν το βάζουν αξίζουν τα καλύτερα και θα έρθουν! Γι'αυτό φίλη μου, πριν κοιμηθείς χάιδευε την κοιλίτσα σου, εκεί μέσα είναι το θαυματακι σου! Μπορεί να μην ήρθε με την ευκολία που το φανταζόσουν μικρή, ανυπομονεί όμως να γνωρίσει τη μαχητρια μανούλα του! Τα φιλιά μου σε όλες, όνειρα γλυκά!

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

@Clueποσο δικιο εχεις αλλα αλλα η ζωη ετσι ειναι και εγω ονειρευόμουν οτι οταν βρω τον συζηγο μου θα κανω παιδι οπως ολες οι γυναίκες ομως δεν εγινε ετσι καναμε αναγκαστιμη διακοπη του πρώτου μωρου και μετα και αλλη προσπάθεια μενω παλι έγκυος φτανω στους εξη μηνες να ομως που με αφησε αυτο το μωρό και εγω αλλιως τα φανταζομουν φανταζομουν να κλαίω απο χαρα μαζι νε τον ανδρα μου αλλα εμείς λεγαμε γιατι;;; ειπαμε θελημα Θεου δεν φανταζομουν οτι θα μπαινω για αποξεσεις ουτε οτι θα γεννουσα ενα νεκρο μωρο φανταζομουν να το εχω στην αγκαλια αλλα ειχε αλλα σχεδια ο μεγαλοδυναμος ξερεις πως μας λεω εμας μαχητριες που σηκωνομαστε και ξανααρπαζουμε την ζωη απο τα χερια και βγαινουμε νικητριες φιλη μου σε αγαπω και σε θαυμαζω να ξερεις τα φιλια μου

• Λυπημένη/-ος 2

xfHlp3.png

Κορίτσια πόσο σας θαυμάζω όλες... Ανησυχώ εγώ που είμαι 20 χρονων και εμεινα έγκυος με 3 μήνες προσπάθειας και εσείς έχετε περάσει τα πάθη του Χριστού για να φτάσετε εδώ που φτάσατε... Συγχαρητήρια σε όλες κάθε μία ξεχωριστά. Σας φιλω

• Μου αρέσει 1

n0O1p2.png

Δυστυχώς πολλοι απο εμας περναμε πολλα απο πολυ νωρις... Παρ ολα αυτα βρίσκουμε τη δύναμη κ σηκωνομαστε κ προχωραμε... Εχουμε πολλα κοινα με την @Clue... Κ εγω ονειρευομουν παντα να κανω παιδια μικρή κ μαλιστα ηθελα 3 κ 4. Κ παρ οτι τον αντρα μου τον ειχα απο τα 16 μου για διάφορους λογους παντρευτηκαμε στα 33 μου. Ενας απο τους λογους ειναι οτι εχασα τον μπαμπά μου που τον λατρευα... Φυσικα ολα πηγαν πισω... Κ μετα ερχεσαι αντιμέτωπος με την υπογονιμοτητα... Κ εκει γκρεμιζονται τα παντα... Κ ξεκινας αγωνες κ χαλας ολα τα λεφτα που εχεις κ αλλα που δεν εχεις κ πονας κ κλαις κ αναθαρρεις κ ξαναπεφτεις.... Κ τελικα έρχεται το πολυπόθητο κ η ευτυχια μαζι. Κ οταν τα κοιτας απο μια μικρη αποσταση λες δοξα τω Θεω που εχω την υγεια μου γιατι παντα υπαρχουν χειρότερα. Κ ευχαριστεις το θεο κ τελικα βγαινεις πιο δυνατος απ ολο αυτο... 

Με παρεσυρε η @Clue, κ εκανα κ εγω μια μικρη εξομολόγηση!!! Απλα ακουμπησε ευαισθητες χορδες... 

Μονο χαρες απο δω κ περα κ τελειομηνες εγκυμοσυνες με υγιη μωρακια για ολες μας!!!! 

• Μου αρέσει 7

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

το δικό μ Γολγοθά κ Σταύρο τον ξέρετε πολλές από εδώ μέσα....κ ειναι κ αλλά που δεν εχω πει ....πάντα ειμαι αισιοδοξη...πέφτω κ ξανασηκωνοναι πάντα μα πάντα...

Έχω καιρό να σας γράψω αλλά σας βλέπω....μην με παρεξηγητε που δεν γράφω....απλώς δεν εχω τι να πω ...Αυτό κ μόνο.....ελπίζω να μην με ξεχάσατε....Όταν θα μαι έτοιμη θα ξαναμπώ να σας πω τα νέα μ...

να κοιτάτε πάντα μπροστά κ να εχετε υγεία ολες σας....να προσέχετε κ να αγαπάτε τον εαυτό σας....πάλεψτε αλλα μην ξεπερνάτε  τα όρια σας...όλα θα γίνουν στο τελος...

φιλακια πολλα σε όλες σας.

• Μου αρέσει 10

Κορίτσια μου λίγο πολύ όλες μας έχουμε σηκώσει το δικό μας σταυρό.  Τίποτα άσχημο όμως δεν κρατάει για πάντα. Βγαίνουμε πιο δυνατές και η ζωή μας ανταμείβει απλόχερα με δώρα στο τέλος!

• Μου αρέσει 4

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...