Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

καλε θα σας βαρεσω αχαχααχ η καμπυλη ζακχαρου γινεται στην 25 εβδομαδα αν την κανεις πιο νωρις δεν βγαινει σωστη εγω ζητησα να κανω και μου ειπε οχι μονο οι γυναικες που εχουνε ιστορικο για αυτο ηρεμηστεεεε

Δε μιλάμε για καμπύλη Γιωτακι μου, αλλά για την αίματος. Ότι είναι φυσιολογικές οι τιμές μέχρι 90 .

• Μπερδεμένη/-ος 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Sisi.. είπε:

Αφου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν είχες θεωρώ πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.Εμενα η καμπύλη μου πριν καν μείνω έγκυος έδειχνε υπογλυκαιμία..τη πρώτη ώρα μετά τη γλυκόζη έπεσε το 55!!!προς το παρόν δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ασχοληθείς καν,εξάλλου θα κάνεις καμπύλη στο 5ο μήνα που τότε παρουσιάζεται το οποίο θέμα με το σάκχαρο σε γυναίκες χωρίς προδιαθεση

Εσυ κοίτα να φροντίζεις τον εαυτό σου και τη διατροφή σου και όλα θα είναι μια χαρά!! 

• Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Just now, Sisi.. είπε:

Αφου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου δεν είχες θεωρώ πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.Εμενα η καμπύλη μου πριν καν μείνω έγκυος έδειχνε υπογλυκαιμία..τη πρώτη ώρα μετά τη γλυκόζη έπεσε το 55!!!προς το παρόν δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ασχοληθείς καν,εξάλλου θα κάνεις καμπύλη στο 5ο μήνα που τότε παρουσιάζεται το οποίο θέμα με το σάκχαρο σε γυναίκες χωρίς προδιαθεση

Ωστόσο αν σε επόμενη εξέταση αίματος το σάκχαρο βγει 90 πχ, αυτό δεν θα πρέπει να με θορυβήσει; 

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ωστόσο αν σε επόμενη εξέταση αίματος το σάκχαρο βγει 90 πχ, αυτό δεν θα πρέπει να με θορυβήσει; 

Θα θορυβηθεις αν το σάκχαρο βγει πάνω από 92 σε δύο μετρήσεις..δηλαδή αν ου μη γένοιτο μετρήσεις το σάκχαρο νηστιας και βγει πάνω από 92 θα επαναλάβεις την εξέταση λίγες μέρες μετά και αν και αυτή τη φορά βγει πάνω από 92 τότε θα αρχίσεις να το ψάχνεις .

• Μου αρέσει 1

w99Ap2.png

Διαφημίσεις

Just now, Sisi.. είπε:

Θα θορυβηθεις αν το σάκχαρο βγει πάνω από 92 σε δύο μετρήσεις..δηλαδή αν ου μη γένοιτο μετρήσεις το σάκχαρο νηστιας και βγει πάνω από 92 θα επαναλάβεις την εξέταση λίγες μέρες μετά και αν και αυτή τη φορά βγει πάνω από 92 τότε θα αρχίσεις να το ψάχνεις .

Τόση σημασία έχουν οι μια δυο μονάδες; εννοώ το 90 είναι οκ ενώ το 92 οχι;

yplDp3.png

Δε μιλάμε για καμπύλη Γιωτακι μου, αλλά για την αίματος. Ότι είναι φυσιολογικές οι τιμές μέχρι 90 .

Για την ακρίβεια μέχρι 92 είναι φυσιολογικές αυτά τα όρια έχει θέσει ο διεθνής οργανισμός για το σακχαρωδη διαβητη

Τόση σημασία έχουν οι μια δυο μονάδες; εννοώ το 90 είναι οκ ενώ το 92 οχι;

Και όμως αυτες οι τιμές έχουν δωθεί διεθνώς για τη κυηση.Εγω να φανταστείς το παίρνω κάθε πρωί αλλωτε το βρησκω 91 που είναι εντός ορίων αλλωτε 94 που είναι εκτός(αυτό είναι το εύρος το δικό μου σε γενικές γραμμές).Οπότε κάνω μόνο διατροφή και το παρακολουθώ προς το παρόν διότι θεωρηται οριακό.

• Μου αρέσει 1

w99Ap2.png

Κοριτσια εμενα το ζαχαρο ηταν 97 αν θυμάμαι καλα κ μου ειπε οτι ειναι οριακο κ να προσεχω κ μετα ειδε τη γλυκοζηλιωμενη κ ηταν τελεια κ μου ειπε οκ. Γενικα μου ειπε να  προσεχω κ οχι πολλα γλυκα... Κ πριν την εγκυμοσύνη ηταν εκει περίπου τα τελευταία 3 χρονια αν θυμάμαι καλα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Sisi.. είπε:

Για την ακρίβεια μέχρι 92 είναι φυσιολογικές αυτά τα όρια έχει θέσει ο διεθνής οργανισμός για το σακχαρωδη διαβητη

Σ'ευχαριστώ πολύ Σίσσυ μου που απάντησες σε όλες τις ερωτήσεις μου!!! Τα είχα διαφορετικά στο μυαλό μου... υπομονή σε σένα γιατί ξεκινούν τα.ζορια από την αρχή.  

Αυχενική πότε περιπου;

yplDp3.png

Σ'ευχαριστώ πολύ Σίσσυ μου που απάντησες σε όλες τις ερωτήσεις μου!!! Τα είχα διαφορετικά στο μυαλό μου... υπομονή σε σένα γιατί ξεκινούν τα.ζορια από την αρχή.  

Αυχενική πότε περιπου;

Να Σάι καλα φίλη μου!!ήμουν υποψιασμένη ευτυχώς με το να κάνω εκεινη τη καμπύλη πριν μείνω έγκυος.Οποτε προσπαθώ να είμαι χαλαρή (όσο μπορώ).

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αγχωθεις καθόλου,αν οστοσο θες να σου φύγει η ιδέα πήγαινε ένα πρωί σε ένα μικροβιολογικό και κάνε μια μέτρηση,ούτε πέντε ευρώ δεν στοιχίζει.

Αυχενικη έχω στις 17 και ελπίζω όλα να είναι καλά!!

• Μου αρέσει 1

w99Ap2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Keep working Γωγώ, εμείς γκρινιάζουμε ότι περνάει αργά ο καιρός εσένα σου φαίνεται ότι περνάει γρήγορα! Μακάρι να το έβλεπα έτσι  κι εγω γιατί πραγματικά στον γιο μου πέρασε πολύ αργά και βασανιστικά ο καιρός. Κι εδώ κάπως έτσι θα περάσει.

Βρε κορες ερώτηση.....

Σήμερα έχω νιώσει 3 με 4 φορές αμυδρά τιναγματακια στην κοιλιά... να είναι της φαντασίας μου; νωρίς νομίζω είναι να νιώσω το μωρό..

φαρμακοτριφτενα μου εγω ενιωσα χθες εμβρυακη κίνηση και ειμαι σιγουρη πως ηταν το νινι μου και οχι το εντερο... στην 3η μου εγκυμοσυνη πλεον ξερω κ ξεχωριζω ποτε ειναι εντερο κ ποτε ειναι το εμβρυο... και εσυ ξερεις κ ξερεις πολυ καλα πως ηταν το νινι οποτε απολαυσε το κ ασε τους γιατρους να λενε πως δεν το νιωθουμε απο τοσο νωρις εγω χθες μια χαρα το ενιωσα :)

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

φαρμακοτριφτενα μου εγω ενιωσα χθες εμβρυακη κίνηση και ειμαι σιγουρη πως ηταν το νινι μου και οχι το εντερο... στην 3η μου εγκυμοσυνη πλεον ξερω κ ξεχωριζω ποτε ειναι εντερο κ ποτε ειναι το εμβρυο... και εσυ ξερεις κ ξερεις πολυ καλα πως ηταν το νινι οποτε απολαυσε το κ ασε τους γιατρους να λενε πως δεν το νιωθουμε απο τοσο νωρις εγω χθες μια χαρα το ενιωσα :)

συμφωνω φιλη και εγω δεν παει να λεει σιγα μην κανει ετσι το εντερο ελεος αχχαχαχαχα

xfHlp3.png

Just now, Sisi.. είπε:

Να Σάι καλα φίλη μου!!ήμουν υποψιασμένη ευτυχώς με το να κάνω εκεινη τη καμπύλη πριν μείνω έγκυος.Οποτε προσπαθώ να είμαι χαλαρή (όσο μπορώ).

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αγχωθεις καθόλου,αν οστοσο θες να σου φύγει η ιδέα πήγαινε ένα πρωί σε ένα μικροβιολογικό και κάνε μια μέτρηση,ούτε πέντε ευρώ δεν στοιχίζει.

Αυχενικη έχω στις 17 και ελπίζω όλα να είναι καλά!!

Όλα καλά θα είναι!! Να περάσει γρήγορα ο καιρός!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, winspert είπε:

Κοριτσια εμενα το ζαχαρο ηταν 97 αν θυμάμαι καλα κ μου ειπε οτι ειναι οριακο κ να προσεχω κ μετα ειδε τη γλυκοζηλιωμενη κ ηταν τελεια κ μου ειπε οκ. Γενικα μου ειπε να  προσεχω κ οχι πολλα γλυκα... Κ πριν την εγκυμοσύνη ηταν εκει περίπου τα τελευταία 3 χρονια αν θυμάμαι καλα... 

Πόσο είναι η γλυκοζιομενη σου;πρόσεχε τη διατροφή σου φίλη μου

w99Ap2.png

Κορίτσια εγώ έχω 95 νηστείας. Είναι αρκετό και με είπε ο γιατρός να προσέχω τη διατροφή. Συχνά μικρά γεύματα, φρούτα λαχανικά, ξηρούς καρπούς, ολικής άλεσης κ τα γλυκά από μακριά. 

Έκλεψα το μηχάνημα της γιαγιάς μου κ μετριεμαι κ μόνη για δικούς μου λόγους. Άλλοτε δείχνει 88, αλλοτε 90. Το μικροβιολογικο εκεί ρε 95. 

Έψαξα τις εξετάσεις κ στη μεγάλη μου είχα κοντά στο 95 στην αρχή και μετά έπεσε στο 75 με 80.βεβαια τώρα δεν είμαι 24 όπως τότε και είμαι κ καμία δεκαριά κιλά παραπάνω επισης

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...