Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, gogouli_ είπε:

Εγώ λίγο το λαχτάρησα πάντως να πω την αμαρτία μου! Χαχαχαχα

και εγω φιλη μου ο ανδρας μου λειπει για δουλειαααα ευτυχως χααχααχχαχαχα θα ερθει την Κυριακη τωρα @Mamacita Alina εμεις ειμαστε τα προσρυχα μυαλα φιλη αχα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Sisi.. είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και γω στην ίδια φάση είμαι με το διαβήτη..εμένα το νηστιας είναι από 90-96,κάνω διατροφή εδώ και μια βδομάδα αλλά δεν βλέπω και κανένα αποτέλεσμα...το Σάββατο πάλι έχω ραντεβού να δω τι θα μου πει..όταν το ρώτησα αν κινδυνεύει το μωρό μου είπε αυτό μπορεί να συμβεί σε υψηλό σάκχαρο και αν μεινει αρυθμιστο για βδομάδες..πάντως μη περιμένεις να σου δώσει ινσουλίνη έτσι ευκολα,θα πρέπει να είναι αρκετά ανεβασμένο το σάκχαρο γιατί φοβούνται τις υπογλυκαιμίες..εσένα μόνο το νηστιας είναι αναιβασμενο?έκανες καμπύλη?επειδή διάβασα πως είσαι και συ μετά από εξωσωματική έγκυος παίρνεις κορτιζόνη;να ξέρεις η κορτιζόνη αναιβαζει το σάκχαρο πρόσκαιρα.

Το 90 είναι μια χαρά... Γιατί σου είπε γιατρός ότι έχεις σάκχαρο με 90 νηστειας;;;

@Clue Όχι κορίτσι μου μην αγχώνεσαι. Άμα προσέχεις τίποτα δε θα συμβεί. Το πολύ πολύ να το ρυθμίζεις με ινσουλίνη αν δεν στρώσει μέσω διατροφής . Απλα θελει σιγουρα πολυ προσοχη γιατι αν λες οτι ειναι απο την εγκυμοσύνη και ξεκινησε απο τωρα σιγουρα οσο προχωραει η κύηση τοσο θα επιβαρυνεσαι. Θα σου γραψει λογικα αναλώσιμα. Θα πας σε φαρμακείο θα ζητήσεις μηχάνημα(είναι δωρεάν) και θα σου δώσει τις κατάλληλες(για το μηχάνημα) ταινίες Και σκαρφιστηρες στη ποσότητα που θα σου γράψει ο ενδοκρινολογος και θα μετριεσαι. Δεν ξέρω αν σου γράψει. Αλλά συνήθως γράφουν..

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Το 90 είναι μια χαρά... Γιατί σου είπε γιατρός ότι έχεις σάκχαρο με 90 νηστειας;;;

@Clue Όχι κορίτσι μου μην αγχώνεσαι. Άμα προσέχεις τίποτα δε θα συμβεί. Το πολύ πολύ να το ρυθμίζεις με ινσουλίνη αν δεν στρώσει μέσω διατροφής . Απλα θελει σιγουρα πολυ προσοχη γιατι αν λες οτι ειναι απο την εγκυμοσύνη και ξεκινησε απο τωρα σιγουρα οσο προχωραει η κύηση τοσο θα επιβαρυνεσαι. Θα σου γραψει λογικα αναλώσιμα. Θα πας σε φαρμακείο θα ζητήσεις μηχάνημα(είναι δωρεάν) και θα σου δώσει τις κατάλληλες(για το μηχάνημα) ταινίες Και σκαρφιστηρες στη ποσότητα που θα σου γράψει ο ενδοκρινολογος και θα μετριεσαι. Δεν ξέρω αν σου γράψει. Αλλά συνήθως γράφουν..

Επειδή και γω είμαι στη αρχή της εγκυμοσύνης το 90-95 θεωρηται προδιαβητικο..θα της γράψει της φίλης μας ταινίες φυσικά και με αυτές θα της δώθεο το μιχανακι δωρεάν από το φαρμακείο..ουσιαστικά στις μέρες μας δεν είναι κάτι όλο αυτό αφού αντιμετώπιζεται εύκολα...απλώς και οι δυο μας είμαστε από εξωσωματική και είναι λογικό να αγχωνόμαστε περισσότερο από το κανονικο

w99Ap2.png

Just now, winspert είπε:

Εγω κοριτσια θυμαστε ποτε το λαχταρουσα... Στον υπνο μου... Αμα ανακατευεσαι τι να λαχταρισεις βρε κοριτσια!!!! Την ησυχία σου θες κ να μη σου μιλαει κανεις.... Χαχαχα 

Εεε μα πες τα φίλη μου πες τα!!!! 

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Sisi.. είπε:

Επειδή και γω είμαι στη αρχή της εγκυμοσύνης το 90-95 θεωρηται προδιαβητικο..θα της γράψει της φίλης μας ταινίες φυσικά και με αυτές θα της δώθεο το μιχανακι δωρεάν από το φαρμακείο..ουσιαστικά στις μέρες μας δεν είναι κάτι όλο αυτό αφού αντιμετώπιζεται εύκολα...απλώς και οι δυο μας είμαστε από εξωσωματική και είναι λογικό να αγχωνόμαστε περισσότερο από το κανονικο

Αλήθεια ε; δεν το ήξερα! Νόμιζα από 110 και πάνω. Δηλαδή αν μια γυναίκα έχει 90 νηστειας θεωρείται ότι μάλλον θα αποκτήσει διαβήτη κύησης;

yplDp3.png

Αλήθεια ε; δεν το ήξερα! Νόμιζα από 110 και πάνω. Δηλαδή αν μια γυναίκα έχει 90 νηστειας θεωρείται ότι μάλλον θα αποκτήσει διαβήτη κύησης;

Κορίτσια μου εμένα στις πρώτες που είχα κάνει το νηστείας ήταν 89, αλλά δε μου είχε πει η γιατρός τίποτα για προδιάθεση για διαβήτη. Τον επόμενο μήνα ήταν 75!

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου εμένα στις πρώτες που είχα κάνει το νηστείας ήταν 89, αλλά δε μου είχε πει η γιατρός τίποτα για προδιάθεση για διαβήτη. Τον επόμενο μήνα ήταν 75!

Μια φορά έχω κάνει, πριν 2 βδομάδες και ήταν 87 και αγχώθηκα τώρα!! 

yplDp3.png

Αλήθεια ε; δεν το ήξερα! Νόμιζα από 110 και πάνω. Δηλαδή αν μια γυναίκα έχει 90 νηστειας θεωρείται ότι μάλλον θα αποκτήσει διαβήτη κύησης

Όταν είναι στις πρώτες βδομάδες τις κύησης αν σε διαδοχικές μετρήσεις έχει γύρω στο 95 είναι υψηλού κίνδυνου,επίσης και αν μετρήσει σε μικροβιολογικό το πρωινό σάκχαρο και βρεθεί πάνω από 92 σε πάνω από μια μετρήσεις..γενικά στη κύηση το σάκχαρο είναι φυσιολογικό κάτω από 95 σε μέτρηση με μιχανακι και κάτω από 92 σε μέτρηση από μικροβιολογικό εργαστήριο.

Just now, gogouli_ είπε:

Το 89 είναι μια χαρά κοπέλα μου..εγώ το μετράω καθημερινά γιατί είχα κάνει καμπύλη σακχάρου πριν μείνω έγκυος και είχε δείξει υπογλυκαιμία που ουσιαστικά ήταν προδιαβητης.Για να διαγνωστεί μια γυναίκα  με διαβητη κυησης πρέπει σε πάνω από μια μετρήσεις το σάκχαρο νηστιας να είναι πάνω από 92..το 89 είναι εντός φυσιολογικου

Όχι να μην αγχωθεις καθόλου,τόσο νορις παρουσιάζεται διαβήτης μονο σε γυναίκες με προδιαβητη πριν τη κυηση.Για  αυτό και για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που δεν έχουν προδιάθεση η καμπύλη σακχάρου γινεται τον πέμπτο μήνα κύησης.

• Μου αρέσει 1

w99Ap2.png

Just now, Sisi.. είπε:

Όταν είναι στις πρώτες βδομάδες τις κύησης αν σε διαδοχικές μετρήσεις έχει γύρω στο 95 είναι υψηλού κίνδυνου,επίσης και αν μετρήσει σε μικροβιολογικό το πρωινό σάκχαρο και βρεθεί πάνω από 92 σε πάνω από μια μετρήσεις..γενικά στη κύηση το σάκχαρο είναι φυσιολογικό κάτω από 95 σε μέτρηση με μιχανακι και κάτω από 92 σε μέτρηση από μικροβιολογικό εργαστήριο.

Το 89 είναι μια χαρά κοπέλα μου..εγώ το μετράω καθημερινά γιατί είχα κάνει καμπύλη σακχάρου πριν μείνω έγκυος και είχε δείξει υπογλυκαιμία που ουσιαστικά ήταν προδιαβητης.Για να διαγνωστεί μια γυναίκα  με διαβητη κυησης πρέπει σε πάνω από μια μετρήσεις το σάκχαρο νηστιας να είναι πάνω από 92..το 89 είναι εντός φυσιολογικου

Όχι να μην αγχωθεις καθόλου,τόσο νορις παρουσιάζεται διαβήτης μονο σε γυναίκες με προδιαβητη πριν τη κυηση.Για  αυτό και για όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που δεν έχουν προδιάθεση η καμπύλη σακχάρου γινεται τον πέμπτο μήνα κύησης.

Γενικά κορίτσια εξετάσεις κάθε πότε σας λένε να κάνετε; εμένα Γενική και ούρων και κάποια άλλα με βάζει κάθε μήνα!

Δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό φίλη, η γιατρός όταν είχε το 89 είπε μια χαρά.

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Γενικά κορίτσια εξετάσεις κάθε πότε σας λένε να κάνετε; εμένα Γενική και ούρων και κάποια άλλα με βάζει κάθε μήνα!

Δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό φίλη, η γιατρός όταν είχε το 89 είπε μια χαρά.

Και μένα μια φορά το μήνα..μόνο το σάκχαρο μετράω καθημερινά και συχνά σε εργαστήριο,επειδή έχω τη προδιάθεση,.Τώρα νιώθω τύψεις για σας αναστάτωσα βραδιατικο.Ξαναλεω όμως εγώ είχα προδιαβητη όποτε έχω κάθε λόγο να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.

w99Ap2.png

καλε θα σας βαρεσω αχαχααχ η καμπυλη ζακχαρου γινεται στην 25 εβδομαδα αν την κανεις πιο νωρις δεν βγαινει σωστη εγω ζητησα να κανω και μου ειπε οχι μονο οι γυναικες που εχουνε ιστορικο για αυτο ηρεμηστεεεε

xfHlp3.png

Just now, Sisi.. είπε:

Και μένα μια φορά το μήνα..μόνο το σάκχαρο μετράω καθημερινά και συχνά σε εργαστήριο,επειδή έχω τη προδιάθεση,.Τώρα νιώθω τύψεις για σας αναστάτωσα βραδιατικο.Ξαναλεω όμως εγώ είχα προδιαβητη όποτε έχω κάθε λόγο να μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία.

Γενικά το σάκχαρο είναι κάπου εκεί 80 με 90 , μιλάω για προ εγκυμοσύνης. Σε οσες μετρήσεις αιματος έχω κάνει κατά καιρούς.  Δεν είχα θέμα ποτέ. Ούτε στις δύο προηγούμενες είχα. Απλά φοβάμαι ότι είναι 3η εγκυμοσύνη στο καπάκι. Και στη 2η εγκυμοσύνη η καμπύλη είχε βγει χαμηλή και σε νηστειας και στη 1η ώρα αλλά τελικά όλα καλά. Δεν ήταν διαβήτης.

Just now, Sisi.. είπε:

Καλέ όχι μη νιώθεις τύψεις! Αλίμονο! Να σε ρωτήσω, προσέχεις φουλ διατροφή τωρα; 

yplDp3.png

Γενικά το σάκχαρο είναι κάπου εκεί 80 με 90 , μιλάω για προ εγκυμοσύνης. Σε οσες μετρήσεις αιματος έχω κάνει κατά καιρούς.  Δεν είχα θέμα ποτέ. Ούτε στις δύο προηγούμενες είχα. Απλά φοβάμαι ότι είναι 3η εγκυμοσύνη στο καπάκι. Και στη 2η εγκυμοσύνη η καμπύλη είχε βγει χαμηλή και σε νηστειας και στη 1η ώρα αλλά τελικά όλα καλά. Δεν ήταν διαβήτης.

Αφου στις προηγούμενες εγκυμοσύνες σου δεν είχες θεωρώ πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.Εμενα η καμπύλη μου πριν καν μείνω έγκυος έδειχνε υπογλυκαιμία..τη πρώτη ώρα μετά τη γλυκόζη έπεσε στο 55!!!προς το παρόν δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ασχοληθείς καν,εξάλλου θα κάνεις καμπύλη στο 5ο μήνα που τότε παρουσιάζεται το οποίο θέμα με το σάκχαρο σε γυναίκες χωρίς προδιαθεση

w99Ap2.png

Just now, Sisi.. είπε:

Όχι κορίτσι μου τι ζητάς συγγνώμη! Καθόλου δε μας αναστατωσες, κουβέντα κάνουμε και ανταλλάσουμε εμπειρίες! Εννοείται ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και χρήζει άλλης αντιμετώπισης!!

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...