Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, για το εν κουλι λεμε κ εμεις!!!!! Ενα γραμμα να αλλαξεις!!!! Πω πω ντροπη μου.... :oops:

χαχαχαχαχαχα ναι μωρε εμεις οι μικρουλες δεν ξερουμε απο αυτα ποπο χααχχαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Keep working Γωγώ, εμείς γκρινιάζουμε ότι περνάει αργά ο καιρός εσένα σου φαίνεται ότι περνάει γρήγορα! Μακάρι να το έβλεπα έτσι  κι εγω γιατί πραγματικά στον γιο μου πέρασε πολύ αργά και βασανιστικά ο καιρός. Κι εδώ κάπως έτσι θα περάσει.

Βρε κορες ερώτηση.....

Σήμερα έχω νιώσει 3 με 4 φορές αμυδρά τιναγματακια στην κοιλιά... να είναι της φαντασίας μου; νωρίς νομίζω είναι να νιώσω το μωρό..

Δεν είναι νωρίς.. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πάντα σχεδόν νιώθεις νωρίτερα την εμβρυακή κίνηση. Κι ακόμα νωρίτερα στη τρίτη. Είναι βέβαια και παιχνίδισμα του εντέρου πότε πότε αλλά ως επί τω πλείστον η εμβρυακή κίνηση γίνεται αντιληπτή νωρίτερα. Δε μιλάω βέβαια για κλασσικά κλωτσομπούνια!!

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Δεν είναι νωρίς.. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη πάντα σχεδόν νιώθεις νωρίτερα την εμβρυακή κίνηση. Κι ακόμα νωρίτερα στη τρίτη. Είναι βέβαια και παιχνίδισμα του εντέρου πότε πότε αλλά ως επί τω πλείστον η εμβρυακή κίνηση γίνεται αντιληπτή νωρίτερα. Δε μιλάω βέβαια για κλασσικά κλωτσομπούνια!!

Τιναγματακια ένιωσα. Έντερο δεν ήταν βέβαια . Στο γιο μου 17η ένιωσα κανονικά τα χτυπήματα. Τώρα για τιναγματα δε θυμάμαι..

yplDp3.png

Διαφημίσεις

@Farmakotriftena η ενδοκρινολόγος το ονόμασε έτσι. Πριν την εγκυμοσύνη έπαιζα στα όρια αλλά εντός του φυσιολογικού. 96 με 98 το νηστείας. Την τελευταία εβδομάδα είμαι 98 με 135! Και ενώ τα όρια γενικά είναι μέχρι 100-110 στην εγκυμοσύνη είναι μέχρι 95. Τη Δευτέρα θα πάω να μου πει διατροφή. Μέχρι τότε προσέχω και ό,τι διαβάσω μόνη μου. Αλλά με αγχώνει για το ότι μπορεί να επηρεάσει το μωρό μέχρι να το ρυθμίσουμε. Δεν είναι κι ό,τι καλύτερο...

4wnKp2.png 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Τιναγματακια ένιωσα. Έντερο δεν ήταν βέβαια . Στο γιο μου 17η ένιωσα κανονικά τα χτυπήματα. Τώρα για τιναγματα δε θυμάμαι..

Σίγουρα νιώθουμε έως και μήνα πριν αρχίσουν τα χτυπήματα την εμβρυακή κίνηση. Είχα παρατηρήσει στη πρώτη μου ότι στην 15 εβδομάδα σαν να ένιωθα κάτι αλλά εννοείται νόμιζα πως ήταν έντερο ή κάτι άλλο. Εν τέλει ποτέ ξανά δεν το ξανά ένιωσα άπαξ και άρχισαν οι κλωτσιές... Άρα υποθέτω ήταν αυτό που νομίζω ότι έχεις εσύ τώρα!! Το μωρουλινι σου λέει μαμαααα καλησπέρα χιχι

• Μου αρέσει 1

Σίγουρα νιώθουμε έως και μήνα πριν αρχίσουν τα χτυπήματα την εμβρυακή κίνηση. Είχα παρατηρήσει στη πρώτη μου ότι στην 15 εβδομάδα σαν να ένιωθα κάτι αλλά εννοείται νόμιζα πως ήταν έντερο ή κάτι άλλο. Εν τέλει ποτέ ξανά δεν το ξανά ένιωσα άπαξ και άρχισαν οι κλωτσιές... Άρα υποθέτω ήταν αυτό που νομίζω ότι έχεις εσύ τώρα!! Το μωρουλινι σου λέει μαμαααα καλησπέρα χιχι

@Farmakotriftena και εγω το νιωθω και δεν ειναι τα εντερα που λεει ο γιατρος το μυαλο του και μαυλιρα δεν ξερει αυτος αχααχααχ ειναι το μπεμπε σιγουρα @Mamacita Alina πονηρουλα ακουσες εν κουλι δηλαδη πουλι και πεταχτηκες εεεε χχαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 3

xfHlp3.png

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια μου, Τελεια, Τελεια, Τελεια.... Ολα καλα μου ειπε, ηταν γρηγορος αλλα μου εξηγουσε τα παντα καθώς τα μετραγε... Μου ειπε για πητ 8/10, αυχενικη διαφάνεια 1,00 κ 55% αγορακι, 45% κοριτσακι.... Ειχε χιαστη τα ποδαρακια του το καλο μου... Ειμαι παρα πολυ χαρούμενη... Τωρα μπορω να χαλαρωσω!!! Ευχαριστώ την Παναγια κ το Χριστουλη!!! 

Τι τέλεια κοπέλα μου!!!τώρα απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου!!και χαλάρωσε....

• Ευχαριστώ 1

w99Ap2.png

Διαφημίσεις

Just now, Clue είπε:

@Farmakotriftena η ενδοκρινολόγος το ονόμασε έτσι. Πριν την εγκυμοσύνη έπαιζα στα όρια αλλά εντός του φυσιολογικού. 96 με 98 το νηστείας. Την τελευταία εβδομάδα είμαι 98 με 135! Και ενώ τα όρια γενικά είναι μέχρι 100-110 στην εγκυμοσύνη είναι μέχρι 95. Τη Δευτέρα θα πάω να μου πει διατροφή. Μέχρι τότε προσέχω και ό,τι διαβάσω μόνη μου. Αλλά με αγχώνει για το ότι μπορεί να επηρεάσει το μωρό μέχρι να το ρυθμίσουμε. Δεν είναι κι ό,τι καλύτερο...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και γω στην ίδια φάση είμαι με το διαβήτη..εμένα το νηστιας είναι από 90-96,κάνω διατροφή εδώ και μια βδομάδα αλλά δεν βλέπω και κανένα αποτέλεσμα...το Σάββατο πάλι έχω ραντεβού να δω τι θα μου πει..όταν το ρώτησα αν κινδυνεύει το μωρό μου είπε αυτό μπορεί να συμβεί σε υψηλό σάκχαρο και αν μεινει αρυθμιστο για βδομάδες..πάντως μη περιμένεις να σου δώσει ινσουλίνη έτσι ευκολα,θα πρέπει να είναι αρκετά ανεβασμένο το σάκχαρο γιατί φοβούνται τις υπογλυκαιμίες..εσένα μόνο το νηστιας είναι αναιβασμενο?έκανες καμπύλη?επειδή διάβασα πως είσαι και συ μετά από εξωσωματική έγκυος παίρνεις κορτιζόνη;να ξέρεις η κορτιζόνη αναιβαζει το σάκχαρο πρόσκαιρα.

w99Ap2.png

@Sisi.. έπαιρνα κορτιζόνη μόνο για 8 μέρες γύρω από την εμβρυομεταφορά. Τώρα παίρνω cyclacur, dermestril, vasclor, duphaston, innohep από τον εξωσωματικό καθώς και βιταμίνη d και follidex. Φοβάμαι ότι είχα την προδιάθεση και θα μου μείνει και μετά. Είμαι μόνο 8 εβδομάδων σχεδόν οπότε είναι πολύ σπάνιο να εμφανιστεί τόσο νωρίς.

Δεν έκανα καμπύλη. Έχω μηχανημα και μετράω στο σπίτι μόνη μου. Οι τιμές μετά το φαγητό δεν ξέρω πως είναι. Σημειώνω και θα το συζητήσω τη Δευτέρα με την ενδοκρινολόγο. Νομίζω οι χειρότερες είναι οι πρωινές. Πριν το μεσημεριανό σήμερα, είχα 76.

Τελικά έκλεισα την Τετάρτη στον ιδιώτη γυναικολόγο να μου φύγει το άγχος

4wnKp2.png 

Just now, Clue είπε:

@Sisi.. έπαιρνα κορτιζόνη μόνο για 8 μέρες γύρω από την εμβρυομεταφορά. Τώρα παίρνω cyclacur, dermestril, vasclor, duphaston, innohep από τον εξωσωματικό καθώς και βιταμίνη d και follidex. Φοβάμαι ότι είχα την προδιάθεση και θα μου μείνει και μετά. Είμαι μόνο 8 εβδομάδων σχεδόν οπότε είναι πολύ σπάνιο να εμφανιστεί τόσο νωρίς.

Δεν έκανα καμπύλη. Έχω μηχανημα και μετράω στο σπίτι μόνη μου. Οι τιμές μετά το φαγητό δεν ξέρω πως είναι. Σημειώνω και θα το συζητήσω τη Δευτέρα με την ενδοκρινολόγο. Νομίζω οι χειρότερες είναι οι πρωινές. Πριν το μεσημεριανό σήμερα, είχα 76.

Τελικά έκλεισα την Τετάρτη στον ιδιώτη γυναικολόγο να μου φύγει το άγχος

Να ξέρεις ότι σε πολλές γύρω στην 8η βδομάδα εμφανίζεται..και γω είμαι στο τέλος της 9ης βδομάδας και από την αρχη,λίγες μέρες μετά την έμβρυομεταφορα άρχισα να το μετράω με μηχανακι και μεχρι να μπω στην 8η βδομάδα είχα 81-85,μια χαρά δηλαδή!!Μόλις μπήκα στην 8η βδομάδα άρχισα να βλέπω μόνο από 90 και!!!

Συγουρα υπάρχει κάποια προδοαθεση.Εμενα ο εξωσωματικος μου με είχε βάλει πριν την εξωσωματική να κάνω καμπυλη,στα πλαίσια των εξετάσεων που κάνουμε πριν την εξωσωματική και τότε είχε δείξει υπογλυκαιμία. Για τώρα δεν με απασχολεί αν θα πάθω Διαβήτη στο μέλλον πάρα μόνο να ναι καλά το μωράκι μου!!

Πάντως είναι πάρα πολλές οι κοπέλες με διαβήτη κύησης και όλες μια χαρά τα πήγαν στην εγκυμοσύνη,οπότε με εγρήγορση και συμμόρφωση πιστεύω και μεις μια χαρά θα τα πάμε!!!!

w99Ap2.png

Just now, Giotitsa είπε:

@Farmakotriftena και εγω το νιωθω και δεν ειναι τα εντερα που λεει ο γιατρος το μυαλο του και μαυλιρα δεν ξερει αυτος αχααχααχ ειναι το μπεμπε σιγουρα @Mamacita Alina πονηρουλα ακουσες εν κουλι δηλαδη πουλι και πεταχτηκες εεεε χχαχαχαχαχαχαχα

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω λαχταρισει. Άλλες μου φαίνεται το βάζουν στη συζήτηση από το πουθενά χιχιχιχι

• Χαχα 1

Η αλήθεια είναι πως δεν το έχω λαχταρισει. Άλλες μου φαίνεται το βάζουν στη συζήτηση από το πουθενά χιχιχιχι

Εγώ λίγο το λαχτάρησα πάντως να πω την αμαρτία μου! Χαχαχαχα

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...