Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, elpida20 είπε:

Κορίτσια πριν λίγες μέρες έκανα σεξ. Ουφ δεν άντεχα άλλο. Άστε που είδα τον άντρα μου να πηγαίνει με άλλη άλλη και μου άναψαν τα λαμπάκια. Καλημερουδια :-x

Δωσε πόνο Ελπίδα εγώ και με αλλη να τον έβλεπα να πήγαινε παλι δεν του καθόμουν χαχαχχαχαα 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Δωσε πόνο Ελπίδα εγώ και με αλλη να τον έβλεπα να πήγαινε παλι δεν του καθόμουν χαχαχχαχαα 

Εντάξει το ήθελα και εγώ. Αμαρτησα. Αλλά διάβασα και ρώτησα και έμαθα πως τώρα πλέον δεν έχω να φοβάμαι τίποτα γιατί όλα πηγαίνουν όπως πρέπει. Και όχι μόνο δεν κάνεις κακό στο μωρό αλλά κανείς και καλό στο σώμα σου. 

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Εντάξει το ήθελα και εγώ. Αμαρτησα. Αλλά διάβασα και ρώτησα και έμαθα πως τώρα πλέον δεν έχω να φοβάμαι τίποτα γιατί όλα πηγαίνουν όπως πρέπει. Και όχι μόνο δεν κάνεις κακό στο μωρό αλλά κανείς και καλό στο σώμα σου. 

κσλημερααασ...μας την έκανες μικρό μ???? Ε οχιιιιιιιιιιιι...κοροτσιαααααααα μαζεύτητε.....κλαψ κλαψ κλαψ...

πως εισαι χαρα μ????

Just now, Rafaelatarzan είπε:

κσλημερααασ...μας την έκανες μικρό μ???? Ε οχιιιιιιιιιιιι...κοροτσιαααααααα μαζεύτητε.....κλαψ κλαψ κλαψ...

πως εισαι χαρα μ????

Από προχθές που μπήκα στην 11 εβδομάδα πολύ καλύτερα. Οι ναυτίες άρχισαν να υποχωρούν όχι εντελώς αλλά πολύ καλύτερα. Οι πονοκεφαλοι καλυτερεψαν γενικά η διάθεση μου είναι πολύ καλύτερη. Παρασκευή έχω αυχενικη και Papp a. Εσύ ραφαελα μου πως είσαι;;; 

n0O1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, elpida20 είπε:

Κορίτσι μου αν ο γιατρός σου δεν σου έχει προτείνει αποχή δεν έχεις λόγο να φοβάσαι φαντάζομαι! Οπότε απόλαυσε το και για εμας που δε μας αφήνουν. Προσεκτικά όμως ε χαχαχα

Just now, Rafaelatarzan είπε:

πως εισαι χαρα μ????

Κορίτσι μου να σου κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Εσένα λόγω αποξεσης δε σε αφήνει; σου είπε πότε μπορείς να ξεζουμισεις τον άντρα σου ξανά;χαχα

EGLbp2.png

Τυχερή που είσαι Ελπίδα!! Κι εγώ σήμερα μπήκα στην 11η αλλά καμία βελτίωση. Μόνο στην 9η είχα δει καλές μέρες. Σήμερα είμαι πολύ χάλια. Εκτός από αναγουλες, τάση για εμετό, εντερικα Καθως και ΑΠΊΣΤΕΥΤΕΣ ΚΡΥΑΔΕΣ... πρέπει η πίεση μου να είναι πολύ χαμηλά. Είμαι χλωμή και όλο ζαλίζομαι. Έχω αδυνατίσει πολύ  και άρχισα πάλι να σιχαίνομαι το φαγητό. Τελος παντων. Καλημερα σε όλες. 

yplDp3.png

Βρε τρελές κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σαας ή έστω διακριτικά θα αρχίσουν να μπαίνουν εδώ με ψεύτικα προφίλ να πειράζουν τα εν κουλι τους τα αντράκια αντί στα γνωστά σάιτ Χαχαχαχαχα καλημέρα!! 

Just now, Farmakotriftena είπε:

Τυχερή που είσαι Ελπίδα!! Κι εγώ σήμερα μπήκα στην 11η αλλά καμία βελτίωση. Μόνο στην 9η είχα δει καλές μέρες. Σήμερα είμαι πολύ χάλια. Εκτός από αναγουλες, τάση για εμετό, εντερικα Καθως και ΑΠΊΣΤΕΥΤΕΣ ΚΡΥΑΔΕΣ... πρέπει η πίεση μου να είναι πολύ χαμηλά. Είμαι χλωμή και όλο ζαλίζομαι. Έχω αδυνατίσει πολύ  και άρχισα πάλι να σιχαίνομαι το φαγητό. Τελος παντων. Καλημερα σε όλες. 

Έλα εμείς οι δυο να κάνουμε κλάμπ. Ότι έγραψες περνάω. Αρχίζω να είμαι όπως στην αρχή της εγκυμοσυνης αντί να μου περνάει και τα εντερικά δίνουν και παίρνουν. Όλο το βράδυ ποναγε η κοιλιά μου από το έντερο.... Αν είναι δυνατόν. Αλλά θα δούμε κι εμείς άσπρη μέρα κοριτσι... Που θα πάει;

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Βρε τρελές κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σαας ή έστω διακριτικά θα αρχίσουν να μπαίνουν εδώ με ψεύτικα προφίλ να πειράζουν τα εν κουλι τους τα αντράκια αντί στα γνωστά σάιτ Χαχαχαχαχα καλημέρα!! 

Έλα εμείς οι δυο να κάνουμε κλάμπ. Ότι έγραψες περνάω. Αρχίζω να είμαι όπως στην αρχή της εγκυμοσυνης αντί να μου περνάει και τα εντερικά δίνουν και παίρνουν. Όλο το βράδυ ποναγε η κοιλιά μου από το έντερο.... Αν είναι δυνατόν. Αλλά θα δούμε κι εμείς άσπρη μέρα κοριτσι... Που θα πάει;

Κι Εγώ αυτό έπαθα χθες και κάπου φοβήθηκα για κολικο εντέρου γιατί ένιωθα πόνους πολυυ δυνατούς. Πήρα buscopan για να πω την αμαρτία μου (αν και ξέρω πως κανει) κι εκει ηρέμησα από πόνο. Είχα πάθει τυμπανισμο. Μα τι να πω δεν ξέρω... Ένα τοστ έφαγα χθες η δόλια. Να σταματήσω τελείως το φαι;;; και σήμερα ξύπνησα πολύ χειρότερα. Ίσως να οφείλεται και στην χθεσινή νύχτα γιατί με αυτά δεν κοιμήθηκα καλά. Εσύ με το έντερο τι νιωθεις; 

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κι Εγώ αυτό έπαθα χθες και κάπου φοβήθηκα για κολικο εντέρου γιατί ένιωθα πόνους πολυυ δυνατούς. Πήρα buscopan για να πω την αμαρτία μου (αν και ξέρω πως κανει) κι εκει ηρέμησα από πόνο. Είχα πάθει τυμπανισμο. Μα τι να πω δεν ξέρω... Ένα τοστ έφαγα χθες η δόλια. Να σταματήσω τελείως το φαι;;; και σήμερα ξύπνησα πολύ χειρότερα. Ίσως να οφείλεται και στην χθεσινή νύχτα γιατί με αυτά δεν κοιμήθηκα καλά. Εσύ με το έντερο τι νιωθεις; 

Εγώ έχω κολίτιδα. Και απ' τα συμπτώματα σου αυτό σε κόβω να έχεις κι εσύ. Εναλλάσσονται η δισκοιλιοτητα με τη διάρροια, αν φάω πράσινο τυμπανιζομαι και έχω μόνιμα πόνους κάτω αριστερά. Τις προάλλες που σας είπα για σύσπαση ήταν το έντερο. Ήταν από αριστερά η κοιλιά μου πέτρα και τριπλάσια σε μέγεθος απ' ότι δεξιά... Και πόνος άπειρος. Τι να πω.... Πάντα είχα θεματακι αλλά το έχει παρακάνει τώρα. Αλλά θα μου πεις αλλάζουν τα όργανα θέση οπότε λογικό να είναι χειρότερα τα συμπτώματα!!

Διαφημίσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Εγώ έχω κολίτιδα. Και απ' τα συμπτώματα σου αυτό σε κόβω να έχεις κι εσύ. Εναλλάσσονται η δισκοιλιοτητα με τη διάρροια, αν φάω πράσινο τυμπανιζομαι και έχω μόνιμα πόνους κάτω αριστερά. Τις προάλλες που σας είπα για σύσπαση ήταν το έντερο. Ήταν από αριστερά η κοιλιά μου πέτρα και τριπλάσια σε μέγεθος απ' ότι δεξιά... Και πόνος άπειρος. Τι να πω.... Πάντα είχα θεματακι αλλά το έχει παρακάνει τώρα. Αλλά θα μου πεις αλλάζουν τα όργανα θέση οπότε λογικό να είναι χειρότερα τα συμπτώματα!!

Ναι κι εγώ έτσι πιστεύω. Γενικά δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα με έντερο αλλά από λίγες μέρες πριν μάθω  για την εγκυμοσύνη μέχρι και σήμερα δεν έχω ηρεμήσει. Η δυσκοιλιότητα ή το αντίστροφο. Και χθες είχα και τυμπανισμο. Πω πω ρε συ που να μεγαλώσει η κοιλιά και να αρχίσουν να πιέζονται τα πάντα. Εκεί να δεις γλέντια.

yplDp3.png

@Mamacita Alinak @Farmakotriftenaκαλημέρα κορίτσια μου. Κ εγω εχθες κ σημερα υποφερω απο το εντερο. Εχω κ εγω σπαστικη κολιτιδα κ αφου ξαναφαγα ενα σωρο ελιες με εχει πεθανει. Εμενα βεβαια με ποναει κατω δεξια. Απο αναγουλες κ σημερα προς το παρον ειμαι καλα... Στην 11η μας ξαναπιανουν έντονα δλδ; Για να δουμε. Εγω εχω ορεξη για φαγητο αλλα οχι για ολα... Ιδιως εκεινο το κοτόπουλο, ουτε να το βλεπω ρε γαμωτο... Κ ηταν μεχρι τωρα το βασικο μας κρεας. 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

@Mamacita Alinak @Farmakotriftenaκαλημέρα κορίτσια μου. Κ εγω εχθες κ σημερα υποφερω απο το εντερο. Εχω κ εγω σπαστικη κολιτιδα κ αφου ξαναφαγα ενα σωρο ελιες με εχει πεθανει. Εμενα βεβαια με ποναει κατω δεξια. Απο αναγουλες κ σημερα προς το παρον ειμαι καλα... Στην 11η μας ξαναπιανουν έντονα δλδ; Για να δουμε. Εγω εχω ορεξη για φαγητο αλλα οχι για ολα... Ιδιως εκεινο το κοτόπουλο, ουτε να το βλεπω ρε γαμωτο... Κ ηταν μεχρι τωρα το βασικο μας κρεας. 

Εσύ χαρά μου γιατί τσακίζεις τις ελιές με τη σέσουλα; Για να σε τσακίζουν μετά; Ακόμη θυμάμαι το 40 ελιές αν δε κάνω λάθος τη καθαρά Δευτέρα χαχαχα 

Άσε κι εγώ με το κρέας πρόβλημα μεγάλο ούτε να το μυρίσω

Ρε κορίτσια δεν ειμαι καλά. Το να κάνω. Έχω έντονα το έντερο σήμερα και νιώθω πόνο στο στομάχι εδώ και μισή ώρα. Είμαι χλωμή κρυώνω απίστευτα ζαλίζομαι δεν νιώθω καλά. Να πάρω τον γιατρο; τι να μου πει και αυτος; Γιατί με έχει τσακίσει ετσι το έντερο; 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...