Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

χαχαχαχαχαχα...τρεληηηηηηη....άσε κ για το μωρο σ κάτι κ συ....μην κάνεις σαν την @winspert ....μια εσυ με τον άντρα σ μια η αλλη μονη της....θα λυμοκτονησουν τα παιδάκια μ στο τελος κ σας...

Αααα εγώ το δίνω στον άνδρα μου να αλλη παρταρει μονη της εγώ τι να κάνω ας πει και αυτή να της πιάνει αα δεν μπορω να κανω κάτι και για αυτο ε όχι @winspert πες του μωρή και εσύ να στα πιασει οοοο μην τα πιανεις ολο μονη σου μοναχοφαγου οχου

ειμαι ναι...Εγώ είμαι ναι....ναι ναι αυτή ειμαι εγω...αμ πως ...μονο εγω ειμαι...ναι ειμαι γοργονα ....( κατσε ψωνιζομαι τωρα ).

Χαχχαχαχαχχαχαχαχα γαμωτο Εχω παει μέσα σε δέκα λεπτά για κατουρημα ελεος

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Giotitsa είπε:

Αααα εγώ το δίνω στον άνδρα μου να αλλη παρταρει μονη της εγώ τι να κάνω ας πει και αυτή να της πιάνει αα δεν μπορω να κανω κάτι και για αυτο ε όχι @winspert πες του μωρή και εσύ να στα πιασει οοοο μην τα πιανεις ολο μονη σου μοναχοφαγου οχου

να σ πω κοιμήσου τώρα να κοιμηθώ κ γω γιατί αύριο θα με συχτιριζεις αν ξυπνήσω αργά κ δεν με βρίσκεις....σε προειδοποιώ να ξες.

πέσε τουφα τωρα βρικολακιασες σημερα...

να σ πω κοιμήσου τώρα να κοιμηθώ κ γω γιατί αύριο θα με συχτιριζεις αν ξυπνήσω αργά κ δεν με βρίσκεις....σε προειδοποιώ να ξες.

πέσε τουφα τωρα βρικολακιασες σημερα...

Χαχαχχαχαχα αλήθεια βρικολακιασα ία σε βρω μαρη να ξυπνήσεις νωρίς άιντε καληνχτρα τώρα 

xfHlp3.png

χαχαχαχαχαχα αμ εγω μπορώ νομίζεις....γι αυτο κανω αχ κ βαχ ....μονο με το στόμα το λέω η ερμη  κ σε εσάς.....άλλιως τίποτα κ γω ...ο μαύρος ο ντοκ δεν με αφήνει ..που να λυσσάξει κ αυτός με πέθανε...οοοοοοο..

θα ερθει η ώρα εγω θα το ήθελα πολύ....παμπερς πολλά να πάρουμε κ θα είμαστε μια χαρα..χαχαχαχαχα 

Πείτε μου βρε κορίτσια ότι δεν είμαι η μόνη που διάβασε αυτό που έγραψε η μουρλεγκο από εδώ και όταν έφτασε στο "μόνο με το στόμα" πήγε αλλού το μυαλό της μέχρι να δει τη συνέχεια της πρότασης χαχαχαχαχα

• Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Πείτε μου βρε κορίτσια ότι δεν είμαι η μόνη που διάβασε αυτό που έγραψε η μουρλεγκο από εδώ και όταν έφτασε στο "μόνο με το στόμα" πήγε αλλού το μυαλό της μέχρι να δει τη συνέχεια της πρότασης χαχαχαχαχα

Ου να χαθεις προστυχη δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό εμένα χαχαχχαχαχα :oops:

xfHlp3.png

χαχαχαχαχα το ξερά...περίμενα να απαντήσεις πως κ πως..ήμουν σίγουρη σ λεω για το τι θα πεις....φιλη μ ...αχχαχαχαχα μπουαχαχχαχα πονηροοοοοοοοοοοοοοοοο....

Just now, Giotitsa είπε:

Ου να χαθεις προστυχη δεν μου πέρασε καν απο το μυαλό εμένα χαχαχχαχαχα :oops:

Ναι ποκεμον μας έπεισες.....πέσε κοιμήσου σ είπα.

Χαχαχα, με τη μια ομως... Αφου τι διάβασα δεύτερη φορα για να σιγουρευτω... Χαχαχα 

Ου να χαθειτε... Εγω ηδη δεν μπορω να το βγαλω απο το  μυαλο μου... Ντροπη σας... Το βραδυ με βλεπω να εχω εξαψεις...  Φτου σας... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, με τη μια ομως... Αφου τι διάβασα δεύτερη φορα για να σιγουρευτω... Χαχαχα 

Ου να χαθειτε... Εγω ηδη δεν μπορω να το βγαλω απο το  μυαλο μου... Ντροπη σας... Το βραδυ με βλεπω να εχω εξαψεις...  Φτου σας... 

Να τηνα την ίδια εγώ. Σιγά παιδί μου εσύ κι εγώ να είχαμε διάφορα χαχαχα.

Εμείς πονηρές; Ή φταίει το ότι σε έχουμε πράγματι ικανή να το γράψεις; Χαχαχαχαχα

Εμείς πονηρές; Ή φταίει το ότι σε έχουμε πράγματι ικανή να το γράψεις; Χαχαχαχαχα

Χαχαχα, συμφωνώ!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

κ φτου μας κ ντροπή μας κ να χαθούμε...ότι θες εσύ....αχχαχαχαχα πιασε τα βυζια σ τωρα γιατι αυτο σ εμεινε μονο.χαχαχααχ 

παλιό πονηρή κ συ ...άντε...έχεις την μυτούλα μήπως???? χαχαχαχα

Ότι θέλω θα γράφω.ας μην ήταν δημόσιο το φορουμ κ θα σ ελεγα εγω ...χαχαχαχαχα ναι ναι πονηρές αμε αμε κ πολύ μάλιστα..χαχαψααψ 

Μυτούλα;;; Όλες καλέ έχουμε μυτούλα χαχαχαχαχα άσε τα κουλά σου τρελιαραφαελα όλες ξέρουμε ότι είσαι ικανή να το γράψεις. Το περίεργο θα ήταν να μην ήσουν χαχαχαχαχα

Μυτούλα;;; Όλες καλέ έχουμε μυτούλα χαχαχαχαχα άσε τα κουλά σου τρελιαραφαελα όλες ξέρουμε ότι είσαι ικανή να το γράψεις. Το περίεργο θα ήταν να μην ήσουν χαχαχαχαχα

μυγουλα μυγουλα ηθελα να πω....το κωλο τ9 ολα μαλακιες κάνει...μου  χει βγάλει το Χριστό....κάνει κ αυτόματη διόρθωση τρομαρα τ...την τύφλα τ δεν ξέρει κ αυτό...αχαχχαχα 

εγω ειμαι παναγια δεν μιλάω δεν λαλαω   δεν λέω τίποτα...εσείς τα κάνετε όλα....

μάγισσες ςςςςςς....χαχαχαχ

• Χαχα 1

Εντάξει αδερφή ψυχή!!! Νόμιζα είμαι η μόνη διεστραμμένη!

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Εντάξει αδερφή ψυχή!!! Νόμιζα είμαι η μόνη διεστραμμένη!

κ συ βρουτε??? ( πλάκα κανω)   αχαχαχα καλε μια πρότασή έγραψα η ερμη ....κ άλλη πονηρή εδω....απαπαπαππαπα τι κάνω εγώ η αθώα εδω μεσα δεν ξερω...χαχαχαχαχα 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...