Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Μέχρι να διαβασωωωωωωω τι έχετε γράψει εχω πάθει 852 εγκεφαλικα κ μ χουν σηκωθεί τα μαλλιά κάγκελο.....

πήρα σχοινί κ ήρθα.....

@winspert πάρε τα χέρια από τα βυζια σ δεν θα χει μωρη τρελη το μωρο να πιει γάλα στο τελος....τα ματσαλιασες σ λεω.....αστα ήσυχα θα κρεμάσουν ετσι πως κάνεις κ θα σ πω εγώ μετά....

@Mamacita Alina ναι μέχρι τελευταία μέρα που πήγα ντοκ είχα ακομα συμπτώματα....τα θυμάσαι ολα σωστά. κ ναι  εγω ξεκίνησα χωρίς συμπτώματα την εγκυμοσύνη μ....δηλ δεν είχα εμετούς ουτε ναυτιες κτλ...κτλ....που έχουν οι περισσότερες...

είχα ένα στήθος πρησμένο κ μετά ότι θυμόταν έκανε κ αυτό..χαχαχαχαχα δεν με ανησυχήσε ποτε κ όλα πηγαίνανε καλα ..συνχοουρια κ πείνα....νορμαλ πραματα...

γενικά το εχω πει κ θα το πω πολλές φορές ακόμα....μην ανχωνεσται τόσο πολύ...μην πιάνεται βυζια μην αναζητάτε αναγουλες....

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είχαν τίποτα απ όλα αυτά κ όλα πήγαν καλά...

Όλα είναι σχετικά σε μια εγκυμοσύνη αγαπες μ...έχουμε κ θα έχουμε απ όλα κάθε φορά...ποτε πολλά ποτε λίγα ποτε καθόλου συμπτώματα για μερικές μέρες.. 

ΤΟ ΜΩΡΟ Μ ΗΤΑΝ  ΠΕΘΑΜΕΝΩ 3 ΜΕΡΕΣ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ. 

ΝΑΙ ΕΙΧΑ Κ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

δεν θέλω να σας τρομάξω με αυτό που ειπα αλλα ετσι έγιναν τα πραματα ...

σε εσάς θα πάνε όλα καλά...

κ θα σας πω κ κάτι τελευταίο...Μπορεί κ κάποιες να το ξέρουν.

βγάλτε το ανχος απ την ζωή σας  όσο μπορείτε....έπαθα χρονια κατάθλιψη κ πάλεψα ποκυ να βγω απ αυτή( 10 χρονια) με χάπια φυσικά ετσι........Όταν βγήκα αναθεώρησα πολλά πραματα στην ζωή μ...έδιωξα από πάνω μ ότι με χαλούσε...πέταξα το ανχος τόσο μακριά  που δεν με φτάνει πλέον....οκ με αγγιζει αλλα πλέον ΕΓΩ κανω κουμάντο οχι αυτο....

πως το πέτυχα κ είμαι έτσι θα  μ πείτε.....μμμμμ θα σας πω ότι με ενοχλούσε το αντικαθιστούσα με όνειρα...ότι όνειρο ήθελα...χαζό τρελό κ δεν ξερω κ γω τι αλλο...κ νια πιάνει καντε το...

παλι πολλά είπα ο παρλαπιπας...καλε μαζευτε με...μπουχαχαχαχαχα

@gogouli_ να σκάσω γω που κουνιόταν η ψυχή μ η όμορφη....χίλιες ευχές από μενα ....

να ξέρετε ότι τα πάντα στην ζωή παλεύονται..ολα μα όλα ξανάγινονται εχτος από τον θάνατο....

βάλτε φωνή στον εαυτό σας κ αποκτήστε αισιοδοξια κ όνειρα....κ ας γίνει ότι θέλει..

μην το βάλετε κατω ποτε ....

@Evitakiii εγω δεν θα πω λυπάμαι....δεν μ αρέσει αυτή η λέξη κ το λέω συνέχεια..άσε πίσω σ αυτό που έγινε κ μην ψάχνεις τι κ πως...κοίτα μόνο μπροστά ..κ τους  θα γίνεις τόσο ξανά γρηγορα μαμα που δεν θα το καταλάβεις...

αθτα είχα να πω εγώ σήμερα.....χαχαχαχαχα ελπίζω να μην με παρεξηγησατε  κ να μην φοβήθηκε καμία σας...Γιατί δεν ήταν αυτός ο σκοπός μ Κ ολες το ξέρετε εδω μεσα....

πφγφγ παω να κατουρήσω τωρα έσκασα...αχαχχαχαχ 

Σε ευχαριστώ Ραφαέλα μου αυτό θα προσπαθήσω τώρα να προχωρήσω παρακάτω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Evitakiii είπε:

Ακόμα πιο δύσκολο για σένα!!! Δεν νομίζω να το ξεχάσω ποτέ αλλά θα προσπαθήσω να ηρεμήσω.... Πάμε στα ευχάριστα τώρα πόσο σύντομα έμεινες έγκυος? Καθαρά για να ανέβω ψυχολογικά σε ρωτάω.... 

Εγώ μπορουσα να κάνω ξανά προσπαθεια απο Αύγουστο αλλά λόγω οτι οτι δεν είχα αντισώματα ερυθράς αποφάσισα να τα βάλω και να περιμένω 3 μήνες όπως μου είπε ο γιατρός και μετα απο 4 μηνες εμεινα έγκυος δηλαδή άρχισα προσπαθειες τον Οκτώβριο και έμεινα τον Δεκέμβριο ναι νομιζω ποτέ να πιάστηκε αραγε χαχαχχαχαχα

xfHlp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Καθόλου παράξενο. Κι εγώ όταν αγχώνομαι ή στεναχωριέμαι με κάτι εδώ το ανακοινώνω πρώτα... Κοριτσάκι μας. Δε σου λέμε θετικά πράγματα απλά για να τα ακούσεις. Αλλά τα πιστεύουμε ειλικρινα. ειδικά οι κοπέλες που έχουν παρόμοια εμπειρία και πλέον είναι έγκυες ξανά όπως η Γιώτα μας πχ είναι και παραδείγματα ότι το θαυμα ξανά συμβαίνει. Και αυτή τη φορά θα πάει καλά.

Για αυτό θέλω να σας γράφω γιατί ξέρω πως δεν είμαι μόνη.... Δυστυχώς συμβαίνουν και άσχημα αλλά η ανακούφιση ότι μετά πάνε ολα καλά είναι τεράστια!!!

• Μου αρέσει 2

Ναι, ωραιο θεμα βρηκατε με το εν κουλι... Χαχαχα, βρε δεν εχουμε πει οτι δεν κανει!!! Κ εμενα με βρισκουν στον υπνο οι ορεξεις;;; Με βλεπω να εχω παλι θέματα  αποψε!!!!! Χαχαχαχα

@Rafaelatarzan, καλως το ταρζανακι... Που να σκασεις τα βυζια μου θα τα ζουλαω καθε μερα.... Χαχαχα. Κατουρα να φυγουμε.... Χαχαχα. Τι κανεις μωρο μου;;; 

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Εγώ μπορουσα να κάνω ξανά προσπαθεια απο Αύγουστο αλλά λόγω οτι οτι δεν είχα αντισώματα ερυθράς αποφάσισα να τα βάλω και να περιμένω 3 μήνες όπως μου είπε ο γιατρός και μετα απο 4 μηνες εμεινα έγκυος δηλαδή άρχισα προσπαθειες τον Οκτώβριο και έμεινα τον Δεκέμβριο ναι νομιζω ποτέ να πιάστηκε αραγε χαχαχχαχαχα

Ααα τέλεια πολύ σύντομα έγινε!!!! Και εγώ σε αυτό ελπίζω να μην αργήσει να ξανασυμβεί.... Θα μου λείψουν τόσο πολύ τα συμπτώματα και το πρήξιμο και το ζουληγμα στα βυζιά... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ααα τέλεια πολύ σύντομα έγινε!!!! Και εγώ σε αυτό ελπίζω να μην αργήσει να ξανασυμβεί.... Θα μου λείψουν τόσο πολύ τα συμπτώματα και το πρήξιμο και το ζουληγμα στα βυζιά... 

Μην ανησυχίες πλησιάζει ποτέ σου είπε οτι μπορεις να ξαναπροσπάθησεις

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Μην ανησυχίες πλησιάζει ποτέ σου είπε οτι μπορεις να ξαναπροσπάθησεις

Μου είπε σε κάνα μήνα!!! Αύριο που θα κάνω την αποξεση θα μου πει σίγουρα φαντάζομαι...

Σε ευχαριστώ Ραφαέλα μου αυτό θα προσπαθήσω τώρα να προχωρήσω παρακάτω!!!

εννοείτε να το κάνεις...πάρε δύναμη κ από μενα αν θες....τον Μάιο κλείνω 10 χρόνια πολύς προσπάθειας...να σαι πάντα δυνατη μα πάντα γλυκό μ κορίτσι....αγκαλιτσαααααααααααα..

Just now, winspert είπε:

Ναι, ωραιο θεμα βρηκατε με το εν κουλι... Χαχαχα, βρε δεν εχουμε πει οτι δεν κανει!!! Κ εμενα με βρισκουν στον υπνο οι ορεξεις;;; Με βλεπω να εχω παλι θέματα  αποψε!!!!! Χαχαχαχα

@Rafaelatarzan, καλως το ταρζανακι... Που να σκασεις τα βυζια μου θα τα ζουλαω καθε μερα.... Χαχαχα. Κατουρα να φυγουμε.... Χαχαχα. Τι κανεις μωρο μου;;; 

@winspertδεν με πιανεις φιλη δεν είπαμε να κανει Μπλουμ το εν κούλι στο πουλί είπαμε να το πιάσουμε αντί για τα βυζια μας ααα το πιάσιμο επιτρέπεται είπαμε δεν θα το πιάσουμε κιολας εεε Οχι ε Οχι δεν θα το αντεξω το εν κούλι έχει δικαίωμα σε κάποια πράγματα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Επιτέλους εεεεπιτελους..... Ήρθε ... Αυτό μόνο δε λέω παραπάνω γιατί θα το παραχουεσομεν το θέμα πάλι.... Οπότε καλύτερα να αρχίσουμε τα εν κουλι της τρελιαρας της άλλης να χαλαρώσει η αγχωμενη...

Αργώ αλλα κανω εμφάνιση δεν μπορείς να πεις εεεεεε...???? χαχαχαχαχα γαμω τα εν κουλη σας ....αχ αχ κ πάλι αχ κ βαχ μαζι...ποκεμον αμα σε πιάσω θα σ πω εγώ @Giotitsa.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

εννοείτε να το κάνεις...πάρε δύναμη κ από μενα αν θες....τον Μάιο κλείνω 10 χρόνια πολύς προσπάθειας...να σαι πάντα δυνατη μα πάντα γλυκό μ κορίτσι....αγκαλιτσαααααααααααα..

Ήρθε η στιγμή να κάνεις την αλλαγή και εσύ λοιπόν!!! Πάνω κάτω μαζί θα είμαστε μαζί θα προσπαθούμε.... Οπότε θα εμψυχωνουμε η μία την άλλη!!!

Αργώ αλλα κανω εμφάνιση δεν μπορείς να πεις εεεεεε...???? χαχαχαχαχα γαμω τα εν κουλη σας ....αχ αχ κ πάλι αχ κ βαχ μαζι...ποκεμον αμα σε πιάσω θα σ πω εγώ @Giotitsa.

Τι θες ρε ντιτζιμον ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται πρώτη φορά θέλω να βιασω τον ανδρα μου αλλά δεν το κάνω αλλά το εν κουλι το πιάνω ε Οχι είπαμε δεν θα κοπεί και αυτό

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

να σ πω εσένα μια τα βυζια μια εν κουλια που σε πιάνουν στον ύπνο σ μας πέθανες ορε κοπελιά....δεν σκάω να μάθεις...εδώ θα μείνω να στα πρήζω κάθε μέρα με τα βυζια σ μέχρι να γεννήσεις...ετσι για να μάθεις...μπουχαχαχαχαχα....μιλάμε πολύ κατουρ....αχχαχαχαχα @winspert λοβ γιου καργα 

Ήρθε η στιγμή να κάνεις την αλλαγή και εσύ λοιπόν!!! Πάνω κάτω μαζί θα είμαστε μαζί θα προσπαθούμε.... Οπότε θα εμψυχωνουμε η μία την άλλη!!!

εστι σε θέλω αγαπη μ...ναι μαζί πανψ κατω θα ημαστε...ναι κοριτσακι μ γλυκο...μην σε νοιαζει τιποτα .....ολα θα γινουν...

Just now, Giotitsa είπε:

Τι θες ρε ντιτζιμον ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται πρώτη φορά θέλω να βιασω τον ανδρα μου αλλά δεν το κάνω αλλά το εν κουλι το πιάνω ε Οχι είπαμε δεν θα κοπεί και αυτό

αχαχαχχαχααχαχμπουαχαχαχχαχα να σ πω πιαστο να ησυχάσουμε μας πέθανες βραδιάτικα....ποκεμον ε ποκεμον...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

να σ πω εσένα μια τα βυζια μια εν κουλια που σε πιάνουν στον ύπνο σ μας πέθανες ορε κοπελιά....δεν σκάω να μάθεις...εδώ θα μείνω να στα πρήζω κάθε μέρα με τα βυζια σ μέχρι να γεννήσεις...ετσι για να μάθεις...μπουχαχαχαχαχα....μιλάμε πολύ κατουρ....αχχαχαχαχα @winspert λοβ γιου καργα 

εστι σε θέλω αγαπη μ...ναι μαζί πανψ κατω θα ημαστε...ναι κοριτσακι μ γλυκο...μην σε νοιαζει τιποτα .....ολα θα γινουν...

αχαχαχχαχααχαχμπουαχαχαχχαχα να σ πω πιαστο να ησυχάσουμε μας πέθανες βραδιάτικα....ποκεμον ε ποκεμον...

Με εκλασε πήγε για ύπνο εγώ τι θα πιάσω τώρα το βυζι μου ούτε για αστείο είναι που ειναι σαν αερόστατο θα το ξεφουσκωσω μπουχαχαχχαχαχχαχαχχαψα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...