Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Ειμαι ο μογλης  μου έχει δώσει το οκ να τσουρουμαδω εγώ όταν λείπει ο Ταρζάν για καθιστε καλέ ρε κόρες αφήστε κάτω τα βυζια τα πουλιά τα κωλια μην ασχολεισται ποτέ σας πιάνει τσιρλιπιπι ωρε αν Εχετε πονακια και σκατακια μαζί αν σα πονεί ο κωλος ποτε ο Γιάννης δεν μπορεί ποτε ο κωλος του πονεί θέλετε να πιάσετε κάτι πιάστε το εν κουλι του άνδρα σας κάτι είναι και αυτό Οχι απλα κάτι ειναι υπέροχο χαχαχχαχαχ είμαι τρελή οτι θέλω λέω @winspert    @marioula1234@Rafaelatarzan @gogouli @Mamacita Alina @Farmakotriftena

• Χαχα 6

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

@Mamacita Alina@gogouli_@Giotitsa, τα διαβασα ολα αυτα που μου γραψατε. Εγω θα ξαναπω ευχαριστώ γιατί πραγματικά το αισθάνομαι... Κ εγω σας αγαπώ κ ας μην σας ξερω... Κ φυσικα ολα τα κοριτσια εδω μεσα... Ταγκαρα τις κοπελες απο τα τελευταία σχολια μονο... 

Just now, Giotitsa είπε:

Ειμαι ο μογλης  μου έχει δώσει το οκ να τσουρουμαδω εγώ όταν λείπει ο Ταρζάν για καθιστε καλέ ρε κόρες αφήστε κάτω τα βυζια τα πουλιά τα κωλια μην ασχολεισται ποτέ σας πιάνει τσιρλιπιπι ωρε αν Εχετε πονακια και σκατακια μαζί αν σα πονεί ο κωλος ποτε ο Γιάννης δεν μπορεί ποτε ο κωλος του πονεί θέλετε να πιάσετε κάτι πιάστε το εν κουλι του άνδρα σας κάτι είναι και αυτό Οχι απλα κάτι ειναι υπέροχο χαχαχχαχαχ είμαι τρελή οτι θέλω λέω @winspert    @marioula1234@Rafaelatarzan @gogouli @Mamacita Alina @Farmakotriftena

Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα, εισαι φοβερη. Το, χεις μια χαρα κ εσυ... Χαχαχα... Μωρε το εν κουλι υπέροχο είναι αλλα άνθρωποι ειμαστε κ εμεις... Ποσο να αντεξουμε;;;;;;;; χαχαχα 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Evitakiii είπε:

Αισθάνομαι πολύ άσχημα που επηρέασα αρνητικά έστω κ μια κοπέλα!!! Δεν το έγραψα καλά και φταίω εγώ... τα συμπτώματα από μόνα τους δεν σημαίνουν κάτι!!! Έχει δίκιο η Αλινα εγώ είχα ήδη μικρό λεκιθικο σάκο και στην δική μου περίπτωση όταν εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα ήταν για κακο.... όταν όλα πάνε καλά γιατί να ανησυχείς???? Εγώ σε 3 υπερήχους είχα θέμα απλά ελπίζαμε να το ξεπεράσουμε... Μην πανικοβαλεστε χωρίς λόγο σας το λέω εγώ που ήξερα εξ αρχής ότι δεν είχα πολλές πιθανότητες... Και φυσικά ήμουν χάλια αν θυμάστε κάποιες είχα γράψει και εδώ.... Αλλά ήμουν χάλια γιατι ειχα άσχημα αποτελέσματα.... Σε κάθε υπέρηχο έβλεπε ότι δεν πήγαινε καλά.... Εσείς δεν έχετε λόγο να φοβάστε προχωράτε κανονικά να το χαρείτε όσο μπορείτε....

Κοριτσι μου μη ξανά πεις συγνώμη. Εγώ στη θέση σου μπορεί θα έλεγα με το ζόρι καλημέρα καλησπέρα είναι δυνατόν να σε παρεξηγήσουμε; Και μόνο που μπήκες εδώ και μας συμβουλευσες δείχνει πόσο τεράστια είσαι και εσύ όπως και μερικές φίλες μας εδώ που πέρασαν τέτοιες δυσκολίες και ομως δε λύγισαν λεπτό. Οι περισσότερες όπως βλέπεις πλέον περιμένουν το παιδάκι τους οπότε σε λίγο καιρό κι εσύ θα μας λες για τα νέα σου συμπτώματα θα δεις. Και εύχομαι πραγματικά να έχεις του κόσμου τα σκαμπανεβάσματα τότε στα συμπτώματα αλλά ο γιατρός εξαρχής να λέει ότι όλα πάνε τέλεια. Σου εύχομαι από καρδιάς γρηγορα τα καλύτερα.

Μη το παρεξηγείς το κορίτσι μας απλά είναι αγχωδης. . Έτσι κάπως είμαι κι εγώ αλλά παλεύω να το διαχειρίζομαι οπότε τη καταλαβαίνω απόλυτα γι'αυτό και επιτόπου της έγραψα ότι δεν είναι από μόνο του κάτι αυτό με τα συμπτώματα... Μη στεναχωριέσαι. Πάρε δυνάμεις τώρα κάνε αγκαλιές με τον σύντροφό σου και τα καλύτερα έρχονται.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, winspert είπε:

Κοπέλα μου γλυκιά σε παρακαλώ, μην το λες αυτο... Εχεις τον πονο σου, εχεις κ εμενα... Αν ειχες παρακολουθήσει προηγουμενες συζητησεις μονίμως αγχωνομαι μήπως κατι εχει αλλαξει... Μην το συζητας σε παρακαλώ... Δε χρειάζομαι βοήθεια, αγχωνομαι απο μονη μου... Ειμαι λιγο παραπανω αγχωδης απο το φυσιολογικό... Καλα, οχι λιγο... Υπερβολικά... Ειχα τη μυγα απο το πρωι που δεν μου ερχοταν εμετουλης... Μην το ξαναπεις ομως αυτο. Μη στενοχωριεσαι γθα μενα. Κοιτα να είσαι εσυ καλα κ συντομα να μας πεις ευχάριστα νεα... Σε φιλω γλυκα!!! 

Καταλαβαίνω από άγχος γιατί και εγώ είμαι υπερβολικά αγχωδης... Σε "μαλώνω " γιατί εσύ πραγματικά δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.... Βγάλε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου... Πίστεψέ με έστω από ένστικτο πολλές φορές καταλαβαίνουμε αν κάτι δεν πάει καλά.... Εσένα μιλάει ο φόβος σου.... Όσο και να αγχώνεσαι να βάζεις την λογική μπροστά! Εγώ αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι δεν θα καταφέρω να γίνω ποτέ μανούλα αλλά η λογική μου (ο γιατρός και ο άνδρας μου) μου λένε ότι θα ξαναμεινω σύντομα και θα πάει καλά....  Και ολες εδώ μέσα είμαι σίγουρη ότι αυτό πιστεύουν!!! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Giotitsa είπε:

Καλά εσύ είσαι πιο τρελή το πηγές σε άλλο λεβελ κλαίωωωωωω χαχαχαχαχα 

Αν πιάσουμε το εν κουλι και κάνει κράτς; Χαχαχαχαχα δε μπορωωωωωω

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Καταλαβαίνω από άγχος γιατί και εγώ είμαι υπερβολικά αγχωδης... Σε "μαλώνω " γιατί εσύ πραγματικά δεν έχεις λόγο να ανησυχείς.... Βγάλε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου... Πίστεψέ με έστω από ένστικτο πολλές φορές καταλαβαίνουμε αν κάτι δεν πάει καλά.... Εσένα μιλάει ο φόβος σου.... Όσο και να αγχώνεσαι να βάζεις την λογική μπροστά! Εγώ αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι δεν θα καταφέρω να γίνω ποτέ μανούλα αλλά η λογική μου (ο γιατρός και ο άνδρας μου) μου λένε ότι θα ξαναμεινω σύντομα και θα πάει καλά....  Και ολες εδώ μέσα είμαι σίγουρη ότι αυτό πιστεύουν!!! 

Καλέ είναι δυνατόν να μην ξαναμεινεις έγκυος φυσικά και θα μείνεις και φυσικά και θα πάει και καλά μια δεν γίνεται πάντα κακό εύχομαι να εχεις δυναμη και να κάνε σεξ αβερτα για ενα νεο μωρακι όταν μπορεσεις και όταν βρεις την δύναμη

xfHlp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κοριτσι μου μη ξανά πεις συγνώμη. Εγώ στη θέση σου μπορεί θα έλεγα με το ζόρι καλημέρα καλησπέρα είναι δυνατόν να σε παρεξηγήσουμε; Και μόνο που μπήκες εδώ και μας συμβουλευσες δείχνει πόσο τεράστια είσαι και εσύ όπως και μερικές φίλες μας εδώ που πέρασαν τέτοιες δυσκολίες και ομως δε λύγισαν λεπτό. Οι περισσότερες όπως βλέπεις πλέον περιμένουν το παιδάκι τους οπότε σε λίγο καιρό κι εσύ θα μας λες για τα νέα σου συμπτώματα θα δεις. Και εύχομαι πραγματικά να έχεις του κόσμου τα σκαμπανεβάσματα τότε στα συμπτώματα αλλά ο γιατρός εξαρχής να λέει ότι όλα πάνε τέλεια. Σου εύχομαι από καρδιάς γρηγορα τα καλύτερα.

Μη το παρεξηγείς το κορίτσι μας απλά είναι αγχωδης. . Έτσι κάπως είμαι κι εγώ αλλά παλεύω να το διαχειρίζομαι οπότε τη καταλαβαίνω απόλυτα γι'αυτό και επιτόπου της έγραψα ότι δεν είναι από μόνο του κάτι αυτό με τα συμπτώματα... Μη στεναχωριέσαι. Πάρε δυνάμεις τώρα κάνε αγκαλιές με τον σύντροφό σου και τα καλύτερα έρχονται.

Καλά και εγώ με ηρεμιστικό είμαι!!! Δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα.... Αλλά ξέρω ότι εσείς δεν έχετε λόγο ανησυχίας δεν έχετε ουσιαστική ένδειξη ή σας είπε ο γιατρός σας κάτι κακό οπότε γιατί να αγχώνεστε τσάμπα???? Θα σας το λέω όσο πιο συχνά μπορώ ηρεμήσετε όλα θα πάνε καλά.... Όλα είναι φυσιολογικά να γκρινιάζετε για τα συμπτώματα όχι για υποθετικά σενάρια!!!!

Καλά εσύ είσαι πιο τρελή το πηγές σε άλλο λεβελ κλαίωωωωωω χαχαχαχαχα 

Αν πιάσουμε το εν κουλι και κάνει κράτς; Χαχαχαχαχα δε μπορωωωωωω

Χααχχαχχαχχχαχχαχχα είπα είμαι τρελή οτι θέλω λέω ΑΣΕ γιατί βλέπω μάστερ σεφ και με έχει σκίσει η πείνα ουτε το εν κούλι δεν θέλω να πιάσω αχ αχ πάει αναστατωνομαι η γυναίκα μετα το εν κούλι γίνεται κουλαρα με την κουλαρα σου χαχαχχαχαχχαχα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

Είσαι απίστευτος χαρακτήρας και μπράβο σου. Αξία θαυμασμού. Προσπαθείς να εμψυχώσεις μια άλλη κοπέλα αυτή τη μέρα. Τι μεγαλείο είναι αυτό βρε κορίτσι μου;

Άσε το φόβο σου να μιλάει. Μανούλα θα γίνεις. Αυτό με τις χρωμοσωματικες ήταν δυστυχώς απ' το μωράκι. Είσαι υγιέστατη, ο άντρας σου πλέον το καταπολέμησε το θέμα που είπες, ο γιατρός είναι σίγουρος. Τίποτα δε σε σταματά από το όνειρο. Θα δεις σε λίγο καιρό θα τα λέμε πάλι. Μη σου πω ότι κι εμείς εδώ έγκυες θα είμαστε ακόμη. Σε φιλώ. Ειλικρινά τιμή μου με.ολες σας εδώ μέσα. έχετε ψυχαρες. Κι άλλη μια ψυχαρα προστίθεται δίπλα σας.

Just now, Giotitsa είπε:

Χααχχαχχαχχχαχχαχχα είπα είμαι τρελή οτι θέλω λέω ΑΣΕ γιατί βλέπω μάστερ σεφ και με έχει σκίσει η πείνα ουτε το εν κούλι δεν θέλω να πιάσω αχ αχ πάει αναστατωνομαι η γυναίκα μετα το εν κούλι γίνεται κουλαρα με την κουλαρα σου χαχαχχαχαχχαχα

Σκάσε μαρή παλαβω (με το συμπάθειο αγάπη μου) βουρκωσα με την Εβίτα και στα καπάκια νευρικό με το κείμενο σου με πέρασε για κουλή το δικό μου το εν κουλι εδώ χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

Just now, Giotitsa είπε:

Καλέ είναι δυνατόν να μην ξαναμεινεις έγκυος φυσικά και θα μείνεις και φυσικά και θα πάει και καλά μια δεν γίνεται πάντα κακό εύχομαι να εχεις δυναμη και να κάνε σεξ αβερτα για ενα νεο μωρακι όταν μπορεσεις και όταν βρεις την δύναμη

Ναι έχω και τέτοιες σκέψεις.... Αυτό το μυαλό σε βάζει σε μονοπάτια που αλιμονο αν το αφήσεις!!!! Θέλω πολύ να ξαναπροσπαθήσω απλά δεν μπορώ να ξεχάσω τα γιατί να συμβεί σε μένα αυτό? Γιατι να μην είμαι στο ποσοστό των τελειομηνων?

Είσαι απίστευτος χαρακτήρας και μπράβο σου. Αξία θαυμασμού. Προσπαθείς να εμψυχώσεις μια άλλη κοπέλα αυτή τη μέρα. Τι μεγαλείο είναι αυτό βρε κορίτσι μου;

Άσε το φόβο σου να μιλάει. Μανούλα θα γίνεις. Αυτό με τις χρωμοσωματικες ήταν δυστυχώς απ' το μωράκι. Είσαι υγιέστατη, ο άντρας σου πλέον το καταπολέμησε το θέμα που είπες, ο γιατρός είναι σίγουρος. Τίποτα δε σε σταματά από το όνειρο. Θα δεις σε λίγο καιρό θα τα λέμε πάλι. Μη σου πω ότι κι εμείς εδώ έγκυες θα είμαστε ακόμη. Σε φιλώ. Ειλικρινά τιμή μου με.ολες σας εδώ μέσα. έχετε ψυχαρες. Κι άλλη μια ψυχαρα προστίθεται δίπλα σας.

Σκάσε μαρή παλαβω (με το συμπάθειο αγάπη μου) βουρκωσα με την Εβίτα και στα καπάκια νευρικό με το κείμενο σου με πέρασε για κουλή το δικό μου το εν κουλι εδώ χαχαχαχα

Κορίτσια όσο και να σας φαίνεται παράξενο εγώ αισθάνομαι καλύτερα που σας γράφω.... Έχω ανάγκη από θετικές σκέψεις και αυτό θα κάνω!!!

Διαφημίσεις

Ναι έχω και τέτοιες σκέψεις.... Αυτό το μυαλό σε βάζει σε μονοπάτια που αλιμονο αν το αφήσεις!!!! Θέλω πολύ να ξαναπροσπαθήσω απλά δεν μπορώ να ξεχάσω τα γιατί να συμβεί σε μένα αυτό? Γιατι να μην είμαι στο ποσοστό των τελειομηνων?

Κορίτσια όσο και να σας φαίνεται παράξενο εγώ αισθάνομαι καλύτερα που σας γράφω.... Έχω ανάγκη από θετικές σκέψεις και αυτό θα κάνω!!!

Χμμμμμμδεν δεν θα βρεις απάντηση κορίτσι μου είναι μια δοκιμασία εγώ έφτασα μέχρι έξη μηνών και το μωρακι το έχασα πρόσφατα τον Μάιο το έχασα που μας πέρασε θα ξεχάσεις ήτανε να γίνει αυτό θα λες και δεν θα ξανασυμβεί

xfHlp3.png

Είδες παιδί μου την απάντηση μου; Ποτέ μα ποτε η ελάττωση των συμπτωμάτων δεν είναι από μόνο του κακό σημάδι. Πάντα κάτι άλλο θα συνυπάρχει όπως ο λεκιθικος της Εβίτας δεν ήταν καλός ή το μέγεθος εμβρύου αποκλείει πολύ από την εβδομάδα που έπρεπε να είναι κλπ κλπ. Δηλαδή οι κοπέλες που δεν έχουν καν συμπτώματα; Απλά εμείς τυγχάνει να έχουμε οπότε μια θα είμαστε έτσι μια αλλιώς. Η Ραφαέλα μας μέχρι και τελευταία στιγμή είχε τα δικά της.

Χαλιά χαλιά χαλιά. Εμετουλι και Άγιος ο Θεός ... Αλλά πεινάω χαχαχα

@Rafaelatarzan που είσαι μαρή και με άφησες μόνη μου και δεν καλμάρει με τίποτα η τρελαρα η @winspert. Ποιο δικιά μου πεθαίνεις αυτό το κορίτσι ότι και να ακούσει θα το πάθει σα κι εμένα χαχαχαχα την αγαπώ!!!!!

Βάλε τάξη θα με σκασουνε!!!!

Μέχρι να διαβασωωωωωωω τι έχετε γράψει εχω πάθει 852 εγκεφαλικα κ μ χουν σηκωθεί τα μαλλιά κάγκελο.....

πήρα σχοινί κ ήρθα.....

@winspert πάρε τα χέρια από τα βυζια σ δεν θα χει μωρη τρελη το μωρο να πιει γάλα στο τελος....τα ματσαλιασες σ λεω.....αστα ήσυχα θα κρεμάσουν ετσι πως κάνεις κ θα σ πω εγώ μετά....

@Mamacita Alina ναι μέχρι τελευταία μέρα που πήγα ντοκ είχα ακομα συμπτώματα....τα θυμάσαι ολα σωστά. κ ναι  εγω ξεκίνησα χωρίς συμπτώματα την εγκυμοσύνη μ....δηλ δεν είχα εμετούς ουτε ναυτιες κτλ...κτλ....που έχουν οι περισσότερες...

είχα ένα στήθος πρησμένο κ μετά ότι θυμόταν έκανε κ αυτό..χαχαχαχαχα δεν με ανησυχήσε ποτε κ όλα πηγαίνανε καλα ..συνχοουρια κ πείνα....νορμαλ πραματα...

γενικά το εχω πει κ θα το πω πολλές φορές ακόμα....μην ανχωνεσται τόσο πολύ...μην πιάνεται βυζια μην αναζητάτε αναγουλες....

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είχαν τίποτα απ όλα αυτά κ όλα πήγαν καλά...

Όλα είναι σχετικά σε μια εγκυμοσύνη αγαπες μ...έχουμε κ θα έχουμε απ όλα κάθε φορά...ποτε πολλά ποτε λίγα ποτε καθόλου συμπτώματα για μερικές μέρες.. 

ΤΟ ΜΩΡΟ Μ ΗΤΑΝ  ΠΕΘΑΜΕΝΩ 3 ΜΕΡΕΣ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ. 

ΝΑΙ ΕΙΧΑ Κ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

δεν θέλω να σας τρομάξω με αυτό που ειπα αλλα ετσι έγιναν τα πραματα ...

σε εσάς θα πάνε όλα καλά...

κ θα σας πω κ κάτι τελευταίο...Μπορεί κ κάποιες να το ξέρουν.

βγάλτε το ανχος απ την ζωή σας  όσο μπορείτε....έπαθα χρονια κατάθλιψη κ πάλεψα ποκυ να βγω απ αυτή( 10 χρονια) με χάπια φυσικά ετσι........Όταν βγήκα αναθεώρησα πολλά πραματα στην ζωή μ...έδιωξα από πάνω μ ότι με χαλούσε...πέταξα το ανχος τόσο μακριά  που δεν με φτάνει πλέον....οκ με αγγιζει αλλα πλέον ΕΓΩ κανω κουμάντο οχι αυτο....

πως το πέτυχα κ είμαι έτσι θα  μ πείτε.....μμμμμ θα σας πω ότι με ενοχλούσε το αντικαθιστούσα με όνειρα...ότι όνειρο ήθελα...χαζό τρελό κ δεν ξερω κ γω τι αλλο...κ νια πιάνει καντε το...

παλι πολλά είπα ο παρλαπιπας...καλε μαζευτε με...μπουχαχαχαχαχα

@gogouli_ να σκάσω γω που κουνιόταν η ψυχή μ η όμορφη....χίλιες ευχές από μενα ....

να ξέρετε ότι τα πάντα στην ζωή παλεύονται..ολα μα όλα ξανάγινονται εχτος από τον θάνατο....

βάλτε φωνή στον εαυτό σας κ αποκτήστε αισιοδοξια κ όνειρα....κ ας γίνει ότι θέλει..

μην το βάλετε κατω ποτε ....

@Evitakiii εγω δεν θα πω λυπάμαι....δεν μ αρέσει αυτή η λέξη κ το λέω συνέχεια..άσε πίσω σ αυτό που έγινε κ μην ψάχνεις τι κ πως...κοίτα μόνο μπροστά ..κ τους  θα γίνεις τόσο ξανά γρηγορα μαμα που δεν θα το καταλάβεις...

αθτα είχα να πω εγώ σήμερα.....χαχαχαχαχα ελπίζω να μην με παρεξηγησατε  κ να μην φοβήθηκε καμία σας...Γιατί δεν ήταν αυτός ο σκοπός μ Κ ολες το ξέρετε εδω μεσα....

πφγφγ παω να κατουρήσω τωρα έσκασα...αχαχχαχαχ 

• Μου αρέσει 4

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Μέχρι να διαβασωωωωωωω τι έχετε γράψει εχω πάθει 852 εγκεφαλικα κ μ χουν σηκωθεί τα μαλλιά κάγκελο.....

πήρα σχοινί κ ήρθα.....

@winspert πάρε τα χέρια από τα βυζια σ δεν θα χει μωρη τρελη το μωρο να πιει γάλα στο τελος....τα ματσαλιασες σ λεω.....αστα ήσυχα θα κρεμάσουν ετσι πως κάνεις κ θα σ πω εγώ μετά....

@Mamacita Alina ναι μέχρι τελευταία μέρα που πήγα ντοκ είχα ακομα συμπτώματα....τα θυμάσαι ολα σωστά. κ ναι  εγω ξεκίνησα χωρίς συμπτώματα την εγκυμοσύνη μ....δηλ δεν είχα εμετούς ουτε ναυτιες κτλ...κτλ....που έχουν οι περισσότερες...

είχα ένα στήθος πρησμένο κ μετά ότι θυμόταν έκανε κ αυτό..χαχαχαχαχα δεν με ανησυχήσε ποτε κ όλα πηγαίνανε καλα ..συνχοουρια κ πείνα....νορμαλ πραματα...

γενικά το εχω πει κ θα το πω πολλές φορές ακόμα....μην ανχωνεσται τόσο πολύ...μην πιάνεται βυζια μην αναζητάτε αναγουλες....

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν είχαν τίποτα απ όλα αυτά κ όλα πήγαν καλά...

Όλα είναι σχετικά σε μια εγκυμοσύνη αγαπες μ...έχουμε κ θα έχουμε απ όλα κάθε φορά...ποτε πολλά ποτε λίγα ποτε καθόλου συμπτώματα για μερικές μέρες.. 

ΤΟ ΜΩΡΟ Μ ΗΤΑΝ  ΠΕΘΑΜΕΝΩ 3 ΜΕΡΕΣ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ. 

ΝΑΙ ΕΙΧΑ Κ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.

δεν θέλω να σας τρομάξω με αυτό που ειπα αλλα ετσι έγιναν τα πραματα ...

σε εσάς θα πάνε όλα καλά...

κ θα σας πω κ κάτι τελευταίο...Μπορεί κ κάποιες να το ξέρουν.

βγάλτε το ανχος απ την ζωή σας  όσο μπορείτε....έπαθα χρονια κατάθλιψη κ πάλεψα ποκυ να βγω απ αυτή( 10 χρονια) με χάπια φυσικά ετσι........Όταν βγήκα αναθεώρησα πολλά πραματα στην ζωή μ...έδιωξα από πάνω μ ότι με χαλούσε...πέταξα το ανχος τόσο μακριά  που δεν με φτάνει πλέον....οκ με αγγιζει αλλα πλέον ΕΓΩ κανω κουμάντο οχι αυτο....

πως το πέτυχα κ είμαι έτσι θα  μ πείτε.....μμμμμ θα σας πω ότι με ενοχλούσε το αντικαθιστούσα με όνειρα...ότι όνειρο ήθελα...χαζό τρελό κ δεν ξερω κ γω τι αλλο...κ νια πιάνει καντε το...

παλι πολλά είπα ο παρλαπιπας...καλε μαζευτε με...μπουχαχαχαχαχα

@gogouli_ να σκάσω γω που κουνιόταν η ψυχή μ η όμορφη....χίλιες ευχές από μενα ....

να ξέρετε ότι τα πάντα στην ζωή παλεύονται..ολα μα όλα ξανάγινονται εχτος από τον θάνατο....

βάλτε φωνή στον εαυτό σας κ αποκτήστε αισιοδοξια κ όνειρα....κ ας γίνει ότι θέλει..

μην το βάλετε κατω ποτε ....

@Evitakiii εγω δεν θα πω λυπάμαι....δεν μ αρέσει αυτή η λέξη κ το λέω συνέχεια..άσε πίσω σ αυτό που έγινε κ μην ψάχνεις τι κ πως...κοίτα μόνο μπροστά ..κ τους  θα γίνεις τόσο ξανά γρηγορα μαμα που δεν θα το καταλάβεις...

αθτα είχα να πω εγώ σήμερα.....χαχαχαχαχα ελπίζω να μην με παρεξηγησατε  κ να μην φοβήθηκε καμία σας...Γιατί δεν ήταν αυτός ο σκοπός μ Κ ολες το ξέρετε εδω μεσα....

πφγφγ παω να κατουρήσω τωρα έσκασα...αχαχχαχαχ 

Επιτέλους εεεεπιτελους..... Ήρθε ... Αυτό μόνο δε λέω παραπάνω γιατί θα το παραχουεσομεν το θέμα πάλι.... Οπότε καλύτερα να αρχίσουμε τα εν κουλι της τρελιαρας της άλλης να χαλαρώσει η αγχωμενη...

• Χαχα 1

Just now, Giotitsa είπε:

Χμμμμμμδεν δεν θα βρεις απάντηση κορίτσι μου είναι μια δοκιμασία εγώ έφτασα μέχρι έξη μηνών και το μωρακι το έχασα πρόσφατα τον Μάιο το έχασα που μας πέρασε θα ξεχάσεις ήτανε να γίνει αυτό θα λες και δεν θα ξανασυμβεί

Ακόμα πιο δύσκολο για σένα!!! Δεν νομίζω να το ξεχάσω ποτέ αλλά θα προσπαθήσω να ηρεμήσω.... Πάμε στα ευχάριστα τώρα πόσο σύντομα έμεινες έγκυος? Καθαρά για να ανέβω ψυχολογικά σε ρωτάω.... 

Καθόλου παράξενο. Κι εγώ όταν αγχώνομαι ή στεναχωριέμαι με κάτι εδώ το ανακοινώνω πρώτα... Κοριτσάκι μας. Δε σου λέμε θετικά πράγματα απλά για να τα ακούσεις. Αλλά τα πιστεύουμε ειλικρινα. ειδικά οι κοπέλες που έχουν παρόμοια εμπειρία και πλέον είναι έγκυες ξανά όπως η Γιώτα μας πχ είναι και παραδείγματα ότι το θαυμα ξανά συμβαίνει. Και αυτή τη φορά θα πάει καλά.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...