Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, tsilona είπε:

Hello. Είχα πρόβλημα κ δε μπορούσα να μπω στη σελίδα. Κολλούσε πολύ. Πως πάμε; όλες καλά;

Κ γω Τετάρτη έχω!!! Καλά αποτελέσματα να έχουμε!! 

Περιμένω να δω τον υπέρηχο κ ν ακούσω καρδιά γτ έχω 3 4 μέρες δεν έχω καθόλου εμετούς, έκοψα κ τις ένεσεις κ με χει πάει το σκ**ο στην κάλτσα μήπως κάτι δεν πάει καλα

Δεν ξέρω το γίνεται με την σελίδα μόλις μπόρεσα να μπω να δω δημοσιεύσει μετα την τελευταία αναβάθμιση βγάζει προβλήματα έλεος πια @tsilona

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

@winspertμηπως θες να φωναξω τον Ταρζάν να πάρει σχοινί έτοιμο το έχει @Rafaelatarzanγια μπες να βάλεις καμια τάξη εδώ μεσα αντε αγάπη είναι όλα καλά το αν κάποια δεν έχει συμπτώματα την μια μέρα και μερικές φορες ίσως και μέρες αυτό δεν σημαίνει οτι κάτι δεν παει καλά υπάρχουν και αλλά σημάδια αυτό

Just now, Evitakiii είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!! Δυστυχώς το χάσαμε το σπορακι μας... Χρωμοσωμικη ανωμαλία η πιθανότερη αιτία... Αύριο θα πάω για αποξεση και ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικός ότι θα ξαναμεινω σύντομα χωρίς να πάει στραβά!!! Αυτό που έχω να σας πω από προσωπική εμπειρία είναι πως αν μέσα στο τρίμηνο δείτε αλλαγή στα συμπτώματα να το πείτε αμέσως στο γιατρό σας.... Στήθος που ξεπρηζεται και δεν πονάει κάτι σημαίνει.... Αν το μωράκι είναι μικρότερο από το φυσιολογικό δεν είναι τόσο ανησυχητικό μπορεί να βελτιωθεί αν όμως υπάρχει θέμα με τον λεκιθικο σάκο δεν υπάρχει ελπίδα!!! Δεν θέλω να παρεξηγηθω ή να σας στεναχωρήσω απλά κάποιες διαπιστώσεις που έμαθα με τον σκληρό τρόπο!!!! Είσαστε όλες πολύ καλές και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας! Σας εύχομαι σε όλες σας τελειομηνες κυήσεις χωρίς κανένα θέμα!!!! Να είσαστε καλά και να περνάτε καλύτερα, να χαρείτε την όμορφη φάση της εγκυμοσύνης σας!!! Σας φιλω

Λυπάμαι για την απώλεια σου εύχομαι σύντομα με ενα νεο μωρακι στην αγκαλιά σου 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

@winspert 10 + 1 ωωωωω πέρασε ο φόβος των 10βδομαδων!! Τέλος!!! Όλα καλά! Πότε έχεις αυχενικη;

Χαχαχα, ετσι, ανεβασε με λιγο γιατι επηρεάζομαι τόσο πολύ ρε γαμωτο... Δεν το θέλω... Αληθεια... Στις 27 εχω υπερηχο κ 11 Απριλίου αυχενικη... Απλα παλι δεν ανακατευομαι σημερα... Εχω φαει τα παντα η γουρουνα... Χαχαχα 

Just now, Giotitsa είπε:

@winspertμηπως θες να φωναξω τον Ταρζάν να πάρει σχοινί έτοιμο το έχει @Rafaelatarzanγια μπες να βάλεις καμια τάξη εδώ μεσα αντε αγάπη είναι όλα καλά το αν κάποια δεν έχει συμπτώματα την μια μέρα και μερικές φορες ίσως και μέρες αυτό δεν σημαίνει οτι κάτι δεν παει καλά υπάρχουν και αλλά σημάδια αυτό

Οχι, οχι μη φωνάζεις το ταρζανακι... Μαλωνει αυτη... Κ που να της πω οτι τα ζουλαω ολη μερα για να δω αν πονανε... Αθεραπευτα αγχωδης!!! Αστα βραστα... Ε, δεν ανακατευομαι σημερα, διαβασα κ αυτο!!! Πολυ ηθελα;;; Αλλα θα σταματησω... Μαλλον.... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, ετσι, ανεβασε με λιγο γιατι επηρεάζομαι τόσο πολύ ρε γαμωτο... Δεν το θέλω... Αληθεια... Στις 27 εχω υπερηχο κ 11 Απριλίου αυχενικη... Απλα παλι δεν ανακατευομαι σημερα... Εχω φαει τα παντα η γουρουνα... Χαχαχα 

Οχι, οχι μη φωνάζεις το ταρζανακι... Μαλωνει αυτη... Κ που να της πω οτι τα ζουλαω ολη μερα για να δω αν πονανε... Αθεραπευτα αγχωδης!!! Αστα βραστα... Ε, δεν ανακατευομαι σημερα, διαβασα κ αυτο!!! Πολυ ηθελα;;; Αλλα θα σταματησω... Μαλλον.... 

@winspert άκουσε με αγαογ ξςρω οτι αγχωνεσαι το οτι έχει πάθει κατι μια κοπελα δεν σημαίνει οτι θα το παθουνε και εμείς και ούτε να τρομοκρατουμαστε εγώ δεν επηρεαζομαι καθόλου διότι ο λέω οτι είναι να γίνει θα γίνει αγχωθω δεν αγχωθω δεν θα εμποδίσω κάτι επίσης ξέρω οτι τώρα μπορεί να δημιουργήσω και παρεξήγηση αλλά δεν μπορω να μην πω την άποψη μου αν μην τι άλλο Εχω στο ιστορικό μου δυο εγκοσυνες και αυτή είναι η τρίτη δεν ισχύει και δεν ξέρω ποιοι τα λένε και ουτε με νοιάζει το οτι αν εχεις κάποιες μέρες απώλεια συμπτωμάτων θα γίνει και κάτι Οχι φυσικά υπάρχουν και αλλά σημάδια συγνώμη αλλά είναι η γνώμη μου 

Just now, tsilona είπε:

Το βγάζει σαν hot το θέμα Οκτωβρίου με πολλές απαντήσεις!

Κορίτσια με επαφές τι κανετε; φοβάστε κ σεις η μόνο εγώ; 

Χαχχαχαχχαχαχχα έχει αραχνιασει κορίτσι μου ουτε καν ουτε για αστείο πάει το χεσιμο σύννεφο με το συμπαθειο 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

xfHlp3.png

πρίν από 17 λεπτά , tsilona είπε:

Hello. Είχα πρόβλημα κ δε μπορούσα να μπω στη σελίδα. Κολλούσε πολύ. Πως πάμε; όλες καλά;

Κ γω Τετάρτη έχω!!! Καλά αποτελέσματα να έχουμε!! 

Περιμένω να δω τον υπέρηχο κ ν ακούσω καρδιά γτ έχω 3 4 μέρες δεν έχω καθόλου εμετούς, έκοψα κ τις ένεσεις κ με χει πάει το σκ**ο στην κάλτσα μήπως κάτι δεν πάει καλα

αγαπη μου ολα καλα θα ειναι μην αγχωνεσαι :)

πρίν από 28 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Δε νομίζω τελικα.... Έλεγε για τρία παιδάκια στο προφίλ της άλλης κοπέλας. Πάντως είχαν πολλά κοινά στις απαντήσεις.

Πήγα γιατρό κοριτσια όλα καλά το μπεμπέ είδαμε τη μυτούλα του χαχαχαχα έχει μυτούλα η καρδιά μου που καλά καλά δεν φαινόταν στην αρχή. Δε το πιστεύω. Έχω μια μικρή αποκολλησουλα που δεν ξέρω πού τη βρήκα ενώ είμαι κλινήρης.... Συνεχίζω ουτρο και 27 αυχενικη.... 

αποκόλληση ε; ξαπλα και ολααααα θα πανε καλα! 

Just now, gogouli_ είπε:

Αχ κοριτσι μου άσε, τρέλα!!! Ανεπανάληπτες στιγμές! Με το καλό να το δεις στην Αυχενική σου αγάπη μου!

Αχ έρωτας δε λες τίποτα!! Καλές μας αυχενικες τωρα❤

Αχ κι εμείς είδαμε μυτούλα, όλα μου φαίνονται τόσο διαφορετικά σήμερα, μικρά ανθρωπάκια φίλη! Τι σου είπε για την αποκολλησουλα; ξεκούραση;; Να προσέχεις όσο μπορείς, περαστικό θα είναι! Τα καφέ σου σταμάτησαν; Προβλέψεις για φύλο σου έκανε;; Εμείς σε κάποια φάση που είχε καλή θέση είδαμε κάτι εκεί κάτω, μου είπε μπορεί αγόρι, αλλά ότι είναι πολύ παραπλανητική η εικόνα ακομα, και μπορεί να δούμε πιο σίγουρα στην Αυχενική!

Αχ άντε η Τετάρτη έρχεται! Όλα θα πάνε τέλεια μην αγχώνεσαι! Καλά αποτελέσματα!

μυτουλαααα εμεις δεν δεν είχαμε δει αλλα ηταν πολυ νωρις τοτε, λογικά στο επομενο υπερηχο θα τη δουμε κ εμεις τη μυτουλα αν ολα πανε καλα :)

Κορίτσια καλησπέρα!!! Δυστυχώς το χάσαμε το σπορακι μας... Χρωμοσωμικη ανωμαλία η πιθανότερη αιτία... Αύριο θα πάω για αποξεση και ο γιατρός ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικός ότι θα ξαναμεινω σύντομα χωρίς να πάει στραβά!!! Αυτό που έχω να σας πω από προσωπική εμπειρία είναι πως αν μέσα στο τρίμηνο δείτε αλλαγή στα συμπτώματα να το πείτε αμέσως στο γιατρό σας.... Στήθος που ξεπρηζεται και δεν πονάει κάτι σημαίνει.... Αν το μωράκι είναι μικρότερο από το φυσιολογικό δεν είναι τόσο ανησυχητικό μπορεί να βελτιωθεί αν όμως υπάρχει θέμα με τον λεκιθικο σάκο δεν υπάρχει ελπίδα!!! Δεν θέλω να παρεξηγηθω ή να σας στεναχωρήσω απλά κάποιες διαπιστώσεις που έμαθα με τον σκληρό τρόπο!!!! Είσαστε όλες πολύ καλές και σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας! Σας εύχομαι σε όλες σας τελειομηνες κυήσεις χωρίς κανένα θέμα!!!! Να είσαστε καλά και να περνάτε καλύτερα, να χαρείτε την όμορφη φάση της εγκυμοσύνης σας!!! Σας φιλω

αγαπη μου πραγματικά λυπάμαι παρα πολυ!!! ευχομαι πολυ πολυ συντομα ενα νεο σπορακι να καλυψει το κενο σου! 

Κρίμα κορίτσι μου... Καλή δύναμη και εύχομαι ολόψυχα μόλις ο γιατρός δώσει το πράσινο φως να πιάσεις κατευθείαν ξανά σπορακι.

Κορίτσια κι εγώ είχα όλη μέρα πρόβλημα και δεν μπορούσα να μπω.

@Mamacita Alina ωωω ναι εγώ ήμουν και συγχυστηκα με όσα γραφτηκανε . Θα σε λέω σερλοκ από δω και πέρα.

Συγχαρητήρια για τους υπερηχους σας σήμερα! Με το καλό οι αυχενικες.

αντε βρεεεε εσυ ησουν τελικα? χαχα βρε μπραβο στη μαμασιτα :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, Giotitsa είπε:

@winspert άκουσε με αγαογ ξςρω οτι αγχωνεσαι το οτι έχει πάθει κατι μια κοπελα δεν σημαίνει οτι θα το παθουνε και εμείς και ούτε να τρομοκρατουμαστε εγώ δεν επηρεαζομαι καθόλου διότι ο λέω οτι είναι να γίνει θα γίνει αγχωθω δεν αγχωθω δεν θα εμποδίσω κάτι επίσης ξέρω οτι τώρα μπορεί να δημιουργήσω και παρεξήγηση αλλά δεν μπορω να μην πω την άποψη μου αν μην τι άλλο Εχω στο ιστορικό μου δυο εγκοσυνες και αυτή είναι η τρίτη δεν ισχύει και δεν ξέρω ποιοι τα λένε και ουτε με νοιάζει το οτι αν εχεις κάποιες μέρες απώλεια συμπτωμάτων θα γίνει και κάτι Οχι φυσικά υπάρχουν και αλλά σημάδια συγνώμη αλλά είναι η γνώμη μου 

Εχεις δικιο βρε κοριτσακι μου. Εχω καταντησει αηδια καθε φορα... Αλλα λες κ γινεται επιτηδες κ καθε φορα που αλλαζει κατι μαθαινω κ κατι ασχημο... Καποιος παιζει μαζι μου... Χαχαχα. Ολα καλα θα πανε... Θα το λεω συνέχεια κ που θα παει θα το πιστεψω...

Σε ευχαριστώ πολυ κ σενα κ ολα τα κοριτσια που καθε φορα που με πιανουν οι ανασφαλειες μου ειστε εδω για να με ανεβασετε... :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εχεις δικιο βρε κοριτσακι μου. Εχω καταντησει αηδια καθε φορα... Αλλα λες κ γινεται επιτηδες κ καθε φορα που αλλαζει κατι μαθαινω κ κατι ασχημο... Καποιος παιζει μαζι μου... Χαχαχα. Ολα καλα θα πανε... Θα το λεω συνέχεια κ που θα παει θα το πιστεψω...

Σε ευχαριστώ πολυ κ σενα κ ολα τα κοριτσια που καθε φορα που με πιανουν οι ανασφαλειες μου ειστε εδω για να με ανεβασετε... :wub:

Οχι αγάπη δεν εχεις γίνει αηδία αλλά φοβάσαι δεν είναι κακό απλά θα σου πω κάτι δεν είναι τρομοκράτησης αυτό άλλα η αλήθεια το άγχος κανει το χειρότερο κακό και τιποτα άλλο ολά θα πάνε τέλεια φυσικά άλλα μην αγχωνεσαι μονο αυτό θέλω από σενα σε αγαπάω και σε σενα και όλες μην ζητάς ευχαριστω η μια για την αλλη

xfHlp3.png

πρίν από 36 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αχ κοριτσι μου άσε, τρέλα!!! Ανεπανάληπτες στιγμές! Με το καλό να το δεις στην Αυχενική σου αγάπη μου!

Αχ έρωτας δε λες τίποτα!! Καλές μας αυχενικες τωρα❤

Αχ κι εμείς είδαμε μυτούλα, όλα μου φαίνονται τόσο διαφορετικά σήμερα, μικρά ανθρωπάκια φίλη! Τι σου είπε για την αποκολλησουλα; ξεκούραση;; Να προσέχεις όσο μπορείς, περαστικό θα είναι! Τα καφέ σου σταμάτησαν; Προβλέψεις για φύλο σου έκανε;; Εμείς σε κάποια φάση που είχε καλή θέση είδαμε κάτι εκεί κάτω, μου είπε μπορεί αγόρι, αλλά ότι είναι πολύ παραπλανητική η εικόνα ακομα, και μπορεί να δούμε πιο σίγουρα στην Αυχενική!

Αχ άντε η Τετάρτη έρχεται! Όλα θα πάνε τέλεια μην αγχώνεσαι! Καλά αποτελέσματα!

Κορίτσι μου είπε ότι σας έγραψα. Απλά συνεχίζω τα ουτροτζεσταν. Ούτε φύλο ρώτησα ουτε και θα ρωτήσω να σου πω την αλήθεια. Στη κόρη μου έμαθα με σιγουριά στον 8ο γιατί ποτέ δεν έπαιρνε σωστή θέση ότι και να κάναμε. Ούτε την αυχενική εμπιστεύομαι για το φύλο. Άπειρες φορές έχω ακούσει ότι άλλο λένε αυχενικη κι άλλο β επιπέδου... Γερά να είναι τα παιδάκια μας βέβαια και ότι κι αν έχουν ανάμεσα στα ποδαράκια τους ειλικρινά είναι το τελευταίο. :)

Δύο έχω βρε η άλλη ημ/νια είναι ο γάμος μου με τον άντρα μου! Το επίπεδο γενικά σε αυτές τις ομάδες είναι ένα με το πάτωμα. Σίγουρα ελευθερία λόγου έχουμε και ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, από εκεί πέρα όμως θα πρέπει να μπαίνει μπρος η ηθική μας. 

Χαχαχαχαχα κλαίω απ' τα γέλια γιατί ούτε που το σκέφτηκα... Μη με παρεξηγείς ειλικρινά δε μου κόβει ώρες ώρες καθόλου. Ειλικρινά φοβάμαι να γράψω την άποψη μου. Ρωτάνε απλά ένα όνομα και αμέσως βγάζουν οι έξυπνες μαχαίρια. Φαντάσου να ερωτηθεί κάτι πιο σοβαρό. Και μετά αναρωτιούνται από πού βγήκε του μπουλιγνκ και οι κακίες συμπεριφορές των παιδιών. Όλα από το σπίτι ξεκινάνε.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Κορίτσι μου είπε ότι σας έγραψα. Απλά συνεχίζω τα ουτροτζεσταν. Ούτε φύλο ρώτησα ουτε και θα ρωτήσω να σου πω την αλήθεια. Στη κόρη μου έμαθα με σιγουριά στον 8ο γιατί ποτέ δεν έπαιρνε σωστή θέση ότι και να κάναμε. Ούτε την αυχενική εμπιστεύομαι για το φύλο. Άπειρες φορές έχω ακούσει ότι άλλο λένε αυχενικη κι άλλο β επιπέδου... Γερά να είναι τα παιδάκια μας βέβαια και ότι κι αν έχουν ανάμεσα στα ποδαράκια τους ειλικρινά είναι το τελευταίο. :)

Καλά κορίτσι μου αυτό ξαναπες το! Γερά να είναι και όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα! Πώς είσαι σήμερα;

1 hour ago, winspert είπε:

Κορίτσι μου μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει, κατανοώ πως είσαι ανήσυχη, αλλά αφησου για να απολαύσεις αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής σου. Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα εξαφανίστηκαν όλα τα συμπτώματα μου, το στήθος ξεπρηστηκε, οι ανακατοσουρες κόπηκαν, μόνο κανένα τσιμπηματακι που και που!

1 ώρα πρίν, tsilona είπε:

Το βγάζει σαν hot το θέμα Οκτωβρίου με πολλές απαντήσεις!

Κορίτσια με επαφές τι κανετε; φοβάστε κ σεις η μόνο εγώ; 

Αχ μη θίγεις τέτοια δύσκολα θέματα χαχαχα αποχή κορίτσι! Ο γιατρός μου είπε όχι ακόμα!

3 ώρες πρίν, Evitakiii είπε:

Εβιτακι μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου, θυμάμαι το ιστορικό σου! Με το καλό κορίτσι μου για το επόμενο σπορακι! Μη σε πάρει από κάτω. Τα καλύτερα θα έρθουν συντομα! Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!

• Μου αρέσει 2

EGLbp2.png

Just now, winspert είπε:

Είδες παιδί μου την απάντηση μου; Ποτέ μα ποτε η ελάττωση των συμπτωμάτων δεν είναι από μόνο του κακό σημάδι. Πάντα κάτι άλλο θα συνυπάρχει όπως ο λεκιθικος της Εβίτας δεν ήταν καλός ή το μέγεθος εμβρύου αποκλείει πολύ από την εβδομάδα που έπρεπε να είναι κλπ κλπ. Δηλαδή οι κοπέλες που δεν έχουν καν συμπτώματα; Απλά εμείς τυγχάνει να έχουμε οπότε μια θα είμαστε έτσι μια αλλιώς. Η Ραφαέλα μας μέχρι και τελευταία στιγμή είχε τα δικά της.

Just now, gogouli_ είπε:

Καλά κορίτσι μου αυτό ξαναπες το! Γερά να είναι και όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα! Πώς είσαι σήμερα;

Κορίτσι μου μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει, κατανοώ πως είσαι ανήσυχη, αλλά αφησου για να απολαύσεις αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής σου. Αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα εξαφανίστηκαν όλα τα συμπτώματα μου, το στήθος ξεπρηστηκε, οι ανακατοσουρες κόπηκαν, μόνο κανένα τσιμπηματακι που και που!

Αχ μη θίγεις τέτοια δύσκολα θέματα χαχαχα αποχή κορίτσι! Ο γιατρός μου είπε όχι ακόμα!

Εβιτακι μου λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου, θυμάμαι το ιστορικό μου! Με το καλό κορίτσι μου για το επόμενο σπορακι! Μη σε πάρει από κάτω. Τα καλύτερα θα έρθουν συντομα! Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!

Χαλιά χαλιά χαλιά. Εμετουλι και Άγιος ο Θεός ... Αλλά πεινάω χαχαχα

@Rafaelatarzan που είσαι μαρή και με άφησες μόνη μου και δεν καλμάρει με τίποτα η τρελαρα η @winspert. Ποιο δικιά μου πεθαίνεις αυτό το κορίτσι ότι και να ακούσει θα το πάθει σα κι εμένα χαχαχαχα την αγαπώ!!!!!

Βάλε τάξη θα με σκασουνε!!!!

• Χαχα 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Είδες παιδί μου την απάντηση μου; Ποτέ μα ποτε η ελάττωση των συμπτωμάτων δεν είναι από μόνο του κακό σημάδι. Πάντα κάτι άλλο θα συνυπάρχει όπως ο λεκιθικος της Εβίτας δεν ήταν καλός ή το μέγεθος εμβρύου αποκλείει πολύ από την εβδομάδα που έπρεπε να είναι κλπ κλπ. Δηλαδή οι κοπέλες που δεν έχουν καν συμπτώματα; Απλά εμείς τυγχάνει να έχουμε οπότε μια θα είμαστε έτσι μια αλλιώς. Η Ραφαέλα μας μέχρι και τελευταία στιγμή είχε τα δικά της.

Αισθάνομαι πολύ άσχημα που επηρέασα αρνητικά έστω κ μια κοπέλα!!! Δεν το έγραψα καλά και φταίω εγώ... τα συμπτώματα από μόνα τους δεν σημαίνουν κάτι!!! Έχει δίκιο η Αλινα εγώ είχα ήδη μικρό λεκιθικο σάκο και στην δική μου περίπτωση όταν εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα ήταν για κακο.... όταν όλα πάνε καλά γιατί να ανησυχείς???? Εγώ σε 3 υπερήχους είχα θέμα απλά ελπίζαμε να το ξεπεράσουμε... Μην πανικοβαλεστε χωρίς λόγο σας το λέω εγώ που ήξερα εξ αρχής ότι δεν είχα πολλές πιθανότητες... Και φυσικά ήμουν χάλια αν θυμάστε κάποιες είχα γράψει και εδώ.... Αλλά ήμουν χάλια γιατι ειχα άσχημα αποτελέσματα.... Σε κάθε υπέρηχο έβλεπε ότι δεν πήγαινε καλά.... Εσείς δεν έχετε λόγο να φοβάστε προχωράτε κανονικά να το χαρείτε όσο μπορείτε....

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Mamacita Alina είπε:

@Rafaelatarzan που είσαι μαρή και με άφησες μόνη μου και δεν καλμάρει με τίποτα η τρελαρα η @winspert. Ποιο δικιά μου πεθαίνεις αυτό το κορίτσι ότι και να ακούσει θα το πάθει σα κι εμένα χαχαχαχα την αγαπώ!!!!!

Βάλε τάξη θα με σκασουνε!!!!

Ως θεματοθετρια πρέπει να επαναφέρεις την τάξη μέχρι να έρθει η @Rafaelatarzan με το αγαπημένο σε όλες σκοινί χαχαχαχα

Αχ βγαίνει ο άτιμος ο τρίτος λίγοι εμετουληδες ακόμα σου εμειναν! Θα φύγουν κι αυτοί σαν τα σκατοκαφε μας❤

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Αισθάνομαι πολύ άσχημα που επηρέασα αρνητικά έστω κ μια κοπέλα!!! Δεν το έγραψα καλά και φταίω εγώ... τα συμπτώματα από μόνα τους δεν σημαίνουν κάτι!!! Έχει δίκιο η Αλινα εγώ είχα ήδη μικρό λεκιθικο σάκο και στην δική μου περίπτωση όταν εξαφανίστηκαν τα συμπτώματα ήταν για κακο.... όταν όλα πάνε καλά γιατί να ανησυχείς???? Εγώ σε 3 υπερήχους είχα θέμα απλά ελπίζαμε να το ξεπεράσουμε... Μην πανικοβαλεστε χωρίς λόγο σας το λέω εγώ που ήξερα εξ αρχής ότι δεν είχα πολλές πιθανότητες... Και φυσικά ήμουν χάλια αν θυμάστε κάποιες είχα γράψει και εδώ.... Αλλά ήμουν χάλια γιατι ειχα άσχημα αποτελέσματα.... Σε κάθε υπέρηχο έβλεπε ότι δεν πήγαινε καλά.... Εσείς δεν έχετε λόγο να φοβάστε προχωράτε κανονικά να το χαρείτε όσο μπορείτε....

Κοπέλα μου γλυκιά σε παρακαλώ, μην το λες αυτο... Εχεις τον πονο σου, εχεις κ εμενα... Αν ειχες παρακολουθήσει προηγουμενες συζητησεις μονίμως αγχωνομαι μήπως κατι εχει αλλαξει... Μην το συζητας σε παρακαλώ... Δε χρειάζομαι βοήθεια, αγχωνομαι απο μονη μου... Ειμαι λιγο παραπανω αγχωδης απο το φυσιολογικό... Καλα, οχι λιγο... Υπερβολικά... Ειχα τη μυγα απο το πρωι που δεν μου ερχοταν εμετουλης... Μην το ξαναπεις ομως αυτο. Μη στενοχωριεσαι γθα μενα. Κοιτα να είσαι εσυ καλα κ συντομα να μας πεις ευχάριστα νεα... Σε φιλω γλυκα!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...