Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Κορίτσια μουυυ, κι εμένα τίποτα σήμερα! @Rafaelatarzan @marioula1234Όλη μέρα προσπαθούσα να σας γράψω αλλά τίποτα! @winspert αγάπη εγώ δεν άλλαξα κάτι από καλλυντικά κτλ, και να σου πω την αλήθεια λόγω δουλειάς βάφομαι κάθε μέρα. Μαλλιά δε βαφω, αχ πίκρα κορίτσια, είμαι ξανθιά και η ρίζα κάνει μπαμ,χαχαχα @Farmakotriftena εστρωσες καθόλου κορίτσι; Πώς είσαι; πονοκέφαλο έχω κι εγώ πολύ σήμερα! @Mamacita Alina συμφωνώ, ο γραπτός λόγος συχνά είναι παρεξηγήσιμος! Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα για την παρέα μας! 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πώς είστε; Αύριο έχω γιατρό επιτέλους το πρωί! Όνειρα γλυκά σε όλες!

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

4 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μουυυ, κι εμένα τίποτα σήμερα! @Rafaelatarzan @marioula1234Όλη μέρα προσπαθούσα να σας γράψω αλλά τίποτα! @winspert αγάπη εγώ δεν άλλαξα κάτι από καλλυντικά κτλ, και να σου πω την αλήθεια λόγω δουλειάς βάφομαι κάθε μέρα. Μαλλιά δε βαφω, αχ πίκρα κορίτσια, είμαι ξανθιά και η ρίζα κάνει μπαμ,χαχαχα @Farmakotriftena εστρωσες καθόλου κορίτσι; Πώς είσαι; πονοκέφαλο έχω κι εγώ πολύ σήμερα! @Mamacita Alina συμφωνώ, ο γραπτός λόγος συχνά είναι παρεξηγήσιμος! Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα για την παρέα μας! 

Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Πώς είστε; Αύριο έχω γιατρό επιτέλους το πρωί! Όνειρα γλυκά σε όλες!

αχ αγαπη μου περιμενουμε νεα απο γιατρο :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Καλή βδομάδα κορίτσια με το καλό οι αυχενικες που είναι γι αυτή τη βδομάδα! Τυχερουλες! Εμένα αργεί ακόμα..

Χθες Ναι πήρα Ντεπόν. Αυτό για τα 1g ημερησίως δεν ξέρω . Νομίζω ότι μπορώ και παραπάνω. 1g είναι ούτως η άλλως η ελάχιστη ενήλικη δόση που μπορείς να λαμβάνεις τη φορά(όχι τη μέρα) στην κόρη μου έκανα μονίμως εισαγωγές και έπαιρνα ενδοφλέβια παρακεταμολη , όρους όχι αστεία. Και ο γιατρός μου έλεγε να μη φοβάμαι και πως είναι φάρμακο στην κατηγορία α (ακίνδυνο) σαφώς η κάθε μία ρωτάει τον γιατρό της! Απλά την εμπειρία μου γράφω. Γιατί άλλο να παίρνεις ένα φάρμακο σε χάπι και άλλο ενδοφλέβια.

@winspert έχω φίλη συνάδελφο μου στο μαγαζί που η καημένη παθαίνει κρίσεις ημικρανίας. Δεν ξέρω αν είναι ημικρανία κι εσένα. Η καημένη υποφέρει. Δεν ξέρω νομίζω είναι από τα χειρότερα αυτό το πράγμα. Κάνει εμετούς, δεν μπορεί να άνοιξε τα μάτια, ξαπλώνει σε πλήρως σκοτεινό δωμάτιο κτλ και της κρατάει 1 με 2 μέρες.

@marioula1234 σου περασε ο πόνος;

yplDp3.png

8 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Κακώς το διαχωρίζεις. Έχουν γίνει πολλά και σε αυτό το φόρουμ αλλά ευτυχώς όχι στην ομάδα μας... Ποτέ δε ξέρεις άμα κάποια κοπέλα πραγματικά θιχτεί πως θα αντιδράσει. Αν νομίζει πως λεω την άποψη μου απόλυτα πάνω στην άποψη της ενώ εγώ απλά επειδή έχω σκοτουρες ας πούμε, απάντησα κοφτά. Γι'αυτό είναι ωραίο να γίνεται πάντα μια καλοπροαίρετη υπενθύμιση αν κάποια νομίζει πως θα παρεξηγηθεί ο λόγος της που ακόμη και κάποια επισκέπτρια και όχι μέλος της παρεούλας μας μάς διαβάσει, να μη το πάρει στραβά με τη πρώτη ανάγνωση είτε επειδή εμείς δε διατυπώσαμε κάτι σωστά είτε επειδή εκείνη ξύπνησε στραβά εκείνη τη μέρα κλπ.

(Κι ένα παράδειγμα κάθε φορά που κάνω πλάκα λέω μη παρεξηγηθω γιατί δεν μπορεί η κάθε κοπέλα να ξέρει πότε κάνω πλάκα. Ειδικά στο γραπτό λόγο που δε με βλέπετε ή δε με ακούτε. Όχι επειδή φοβάμαι ότι όντως θα παρεξηγηθειτε αλλά θέλω να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο μιας που δε με ξέρετε καιρό για να είναι αυτονόητες οι πλάκες μου) :)

@Farmakotriftena @winspert κοριτσια μου μπορείτε να πιείτε ντεπον μέχρι 1000αρι βέβαια τη μέρα όχι παραπάνω. Πονοκεφάλους είχα στη πρώτη εγκυμοσύνη στον τέταρτο μήνα κάθε μέρα όλο το μήνα... Αφού φοβήθηκα την προεκλαμψία αλλά εν τέλει ήταν απλά σύμπτωμα. Πότε πότε έχω και τώρα βέβαια αλλά ευτυχώς όχι κάθε μέρα ακόμη. Κάντε υπομονή βρε και σκεφτείτε ότι όλα αυτά μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα μικρά μας θαυματακια. Λίγο έμεινε και θα περάσουν τα ενοχλητικά συμπτώματα και θα αρχίσουν οι κλωτσιές αγαπημένες μου.

@Rafaelatarzan χαρά μου εγώ τέτοιο θέμα δεν έχω.... Ψάξουν λίγο με το ίντερνετ σου ή κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή που μπαίνεις.

Δε θα μπορούσα να συμφωνω περισσότερο με ολα αυτα που γραφεις. Ειναι οι σκεψεις μου αναλυτικα... 

Ναι μωρε θα περάσουν οι πονοκεφαλοι που θα πανε;;; Ανυπομονω για τις κλωτσιτσες!!! :D

5 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Με το  καλο κοριτσάκι μου να πας στο γιατρο κ περιμένουμε τα νεα σου!!! :wub:

Just now, Farmakotriftena είπε:

@winspert έχω φίλη συνάδελφο μου στο μαγαζί που η καημένη παθαίνει κρίσεις ημικρανίας. Δεν ξέρω αν είναι ημικρανία κι εσένα. Η καημένη υποφέρει. Δεν ξέρω νομίζω είναι από τα χειρότερα αυτό το πράγμα. Κάνει εμετούς, δεν μπορεί να άνοιξε τα μάτια, ξαπλώνει σε πλήρως σκοτεινό δωμάτιο κτλ και της κρατάει 1 με 2 μέρες.

Δε νομιζω να ειναι ημικρανιες εμενα. Δεν με ενοχλει το φως κ δεν κραταει 2η μερα. Ειναι πολυ εντονος σε σημειο να κανω εμετους αλλα με εισαγωγη στα επειγοντα κ παυσιπονο σε ορο μετα απο καποια ωρα μειώνεται κ μετα απο καποιες ωρες περνάει. Σε νευρολογο που ειχα παει μου ειχε πει οτι εχω κ τα 3 ειδη πονοκεφαλου, τασεως, ημικρανιες κ αλλο ενα ειδος που οφείλεται στα πολλα παυσιπονα. Αλλα οταν με επιανε εντονος πονοκεφαλος 3 φορες την εβδομαδα κ ημουν στη δουλειά τι να εκανα; Να μην επαιρνα παυσιπονο;;; Αστα σου λεω... Εχω υποφέρει πολυ!!! Καλημέρα κοριτσακι μου... :wub:

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα αυτό μου είχαν πει με τα Ντεπον. Δύο γιατροί. Αν τώρα πιει κάποια μια στις τόσες παραπάνω από 1000αρι δε θα πάθει κάτι αλλά καλό είναι να μη το κάνει συνήθεια. Σε έκτακτη ανάγκη ή νοσηλεία σαφώς και θα πάρουμε παραπάνω δόση ή και άλλα φάρμακα που ίσως δεν είναι συμβατά τόσο με την εγκυμοσύνη αλλά αυτό συμβαίνει λόγο του ότι για να φτάσουμε στη νοσηλεία πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα για να μην υπάρξουν άλλα θέματα. Ρωτήστε τους γιατρούς σας κι ότι σας πουν πράττετε.

@winspert μου χαίρομαι που  συμφωνείς.

Πραγματικά κι εγώ ανυπομονώ για τις κλωτσιές.. 

Καλές αυχενικες κορίτσια. Εγώ μέχρι τις 27 έχω ψωμάκι ακόμη.... Σήμερα όμως θα πάω γιατρό να επιβεβαιώσω πως όλα καλά. 3 εβδομαδες χωρίς σποράκι εγώ δεν αντέχω!!

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Εμένα αυτό μου είχαν πει με τα Ντεπον. Δύο γιατροί. Αν τώρα πιει κάποια μια στις τόσες παραπάνω από 1000αρι δε θα πάθει κάτι αλλά καλό είναι να μη το κάνει συνήθεια. Σε έκτακτη ανάγκη ή νοσηλεία σαφώς και θα πάρουμε παραπάνω δόση ή και άλλα φάρμακα που ίσως δεν είναι συμβατά τόσο με την εγκυμοσύνη αλλά αυτό συμβαίνει λόγο του ότι για να φτάσουμε στη νοσηλεία πρέπει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα για να μην υπάρξουν άλλα θέματα. Ρωτήστε τους γιατρούς σας κι ότι σας πουν πράττετε.

Καλές αυχενικες κορίτσια. Εγώ μέχρι τις 27 έχω ψωμάκι ακόμη.... Σήμερα όμως θα πάω γιατρό να επιβεβαιώσω πως όλα καλά. 3 εβδομαδες χωρίς σποράκι εγώ δεν αντέχω!!

Στείλε μας να μας πεις πως είναι το σπιτάκι @Mamacita Alina @winspertκοριτσια αν είναι δυνατόν να καθομαστε να παρεξηγουμαστε εδώ μέσα και ομως οπως είπατε έχει γίνει και έχει γίνει και μένα ργζω παρεξηγηθεί εδώ μέσα παλιά και απο τοτε δεν ανοίγω πολύ το στόμα μου προσέχω τι λέω οπως ειπατε η κάθε άποψη πρεπει να λέγεται χωρις να υπάρχει παρεξήγηση και οντως ο γραπτός λογος παρεξηγηται πολύ εύκολα και εγώ εχω πονοκεφαλους αλλά Οσο μπορω δεν θα πάρω χάπια τώρα αν χρειαστεί θα πάρω 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

@Farmakotriftena έχω την εντύπωση ότι σε πέτυχα τυχαία στο φβ σε μαμαδογκρουπ!!!!

Είδα ένα ποστ με μια κοπέλα σε μαμαδογκρουπ να ρωτάει όνομα για το παιδί της και είδα παρόμοια απάντηση από μια κοπέλα με τη δικιά σου απάντηση σε ένα ποστ εδώ με το ίδιο θέμα πάνω κάτω!!! Αν δεν είσαι εσύ συγνώμη. Αλλά τόσο όμοια απάντηση και ίδιο τρόπο γραφής λέω λες να είναι το κορίτσι μας αυτό; παιδιά πάντως απίστευτο πόσο απλό είναι να κουτουλησει η μία την άλλη και να αναγνωρίσουμε η μία την άλλη από τον τρόπο έκφρασης και γραφής. Θα τρελαθώ άμα είναι όντως το κορίτσι γιατί το ποστ απλά το κουτουλησα χαχαχαχα.

Έχω λίγο έρωτα με τα ονόματα και τις αναφορές τους... Είχα ανοίξει και θέμα παλιά η ίδια.

Επεξεργάστηκαν by Mamacita Alina
Αν και δε πρέπει να είναι το κορίτσι μας γιατί έχει 3 παιδιά ήδη η κοπέλα αυτή απ' ότι βλέπω...

Κορίτσια μουυυυ, είδαμε το ανθρωπάκι μας σήμερα! Είμαστε 4.3cm, κι 153 παλμούς! Αχ τρελάθηκα είχε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο και κουνιόταν! Έπαθα πλάκα! Χαζομαμα από τώρα χαχαχα! Άντε την άλλη Τρίτη έχουμε την Αυχενική μας!

• Μου αρέσει 5

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μουυυυ, είδαμε το ανθρωπάκι μας σήμερα! Είμαστε 4.3cm, κι 153 παλμούς! Αχ τρελάθηκα είχε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο και κουνιόταν! Έπαθα πλάκα! Χαζομαμα από τώρα χαχαχα! Άντε την άλλη Τρίτη έχουμε την Αυχενική μας!

Πω πω, τι υπεροχα... Μεγαλωσε το σπορακι σου...!!!! Φαντάζομαι οταν το δω κ εγω να κουνιεται θα μεινω επι τοπου... Υπεροχη εικονα, ε; Μπραβο αγαπη μου... Με το καλο κ η αυχενικη σου τωρα... :wub:

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, gogouli_ είπε:

Αχ ωραιααα αγαπουλα μου ειδες τι ωραία που είναι τα νινακια μας και εμένα ετσι έκανε το μωρακι μου είναι απλα έρωτας

xfHlp3.png

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλή βδομάδα κορίτσια με το καλό οι αυχενικες που είναι γι αυτή τη βδομάδα! Τυχερουλες! Εμένα αργεί ακόμα..

Χθες Ναι πήρα Ντεπόν. Αυτό για τα 1g ημερησίως δεν ξέρω . Νομίζω ότι μπορώ και παραπάνω. 1g είναι ούτως η άλλως η ελάχιστη ενήλικη δόση που μπορείς να λαμβάνεις τη φορά(όχι τη μέρα) στην κόρη μου έκανα μονίμως εισαγωγές και έπαιρνα ενδοφλέβια παρακεταμολη , όρους όχι αστεία. Και ο γιατρός μου έλεγε να μη φοβάμαι και πως είναι φάρμακο στην κατηγορία α (ακίνδυνο) σαφώς η κάθε μία ρωτάει τον γιατρό της! Απλά την εμπειρία μου γράφω. Γιατί άλλο να παίρνεις ένα φάρμακο σε χάπι και άλλο ενδοφλέβια.

@marioula1234 σου περασε ο πόνος;

αγαπη ποναω ακομα αλλα καμια σχεση ειμαι πολυ καλύτερα :)

5 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

περιμένουμε νεα σου αγαπηηηη

3 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

@Farmakotriftena έχω την εντύπωση ότι σε πέτυχα τυχαία στο φβ σε μαμαδογκρουπ!!!!

Είδα ένα ποστ με μια κοπέλα σε μαμαδογκρουπ να ρωτάει όνομα για το παιδί της και είδα παρόμοια απάντηση από μια κοπέλα με τη δικιά σου απάντηση σε ένα ποστ εδώ με το ίδιο θέμα πάνω κάτω!!! Αν δεν είσαι εσύ συγνώμη. Αλλά τόσο όμοια απάντηση και ίδιο τρόπο γραφής λέω λες να είναι το κορίτσι μας αυτό; παιδιά πάντως απίστευτο πόσο απλό είναι να κουτουλησει η μία την άλλη και να αναγνωρίσουμε η μία την άλλη από τον τρόπο έκφρασης και γραφής. Θα τρελαθώ άμα είναι όντως το κορίτσι γιατί το ποστ απλά το κουτουλησα χαχαχαχα.

Έχω λίγο έρωτα με τα ονόματα και τις αναφορές τους... Είχα ανοίξει και θέμα παλιά η ίδια.

αχαχαχ λες να ηταν; παντως κοριτσια οποια θελει μπορουμε να γινουμε φιλες κ στο φβ :)

1 ώρα πρίν, gogouli_ είπε:

αχ το μωρο μου το γλυκουλι μου θα τρελαθωωω μπραβο αγαπη μου 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

αγαπη ποναω ακομα αλλα καμια σχεση ειμαι πολυ καλύτερα :)

περιμένουμε νεα σου αγαπηηηη

αχαχαχ λες να ηταν; παντως κοριτσια οποια θελει μπορουμε να γινουμε φιλες κ στο φβ :)

αχ το μωρο μου το γλυκουλι μου θα τρελαθωωω μπραβο αγαπη μου 

Δε νομίζω τελικα.... Έλεγε για τρία παιδάκια στο προφίλ της άλλης κοπέλας. Πάντως είχαν πολλά κοινά στις απαντήσεις.

Πήγα γιατρό κοριτσια όλα καλά το μπεμπέ είδαμε τη μυτούλα του χαχαχαχα έχει μυτούλα η καρδιά μου που καλά καλά δεν φαινόταν στην αρχή. Δε το πιστεύω. Έχω μια μικρή αποκολλησουλα που δεν ξέρω πού τη βρήκα ενώ είμαι κλινήρης.... Συνεχίζω ουτρο και 27 αυχενικη.... 

• Μου αρέσει 2

Hello. Είχα πρόβλημα κ δε μπορούσα να μπω στη σελίδα. Κολλούσε πολύ. Πως πάμε; όλες καλά;

9 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια τι κάνετε;; δυο μέρες μου μείνανε για την αυχενική αγωνία φουλ

Κ γω Τετάρτη έχω!!! Καλά αποτελέσματα να έχουμε!! 

Περιμένω να δω τον υπέρηχο κ ν ακούσω καρδιά γτ έχω 3 4 μέρες δεν έχω καθόλου εμετούς, έκοψα κ τις ένεσεις κ με χει πάει το σκ**ο στην κάλτσα μήπως κάτι δεν πάει καλα

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...