Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ βρε κοριτσακι μου, το ξερω... Ισως Υπερβαλω αλλα οπως  ξαναειπα ευκαιρία κ για καινούργια καλλυντικά... Χαχαχα 

Οσο για το αγχος χεστα... Οπως λεω χαρακτηριστικά εχω μεχρι κ τις ακρες των μαλλιων μου οποτε καταλαβαίνεις γιατι τοσο ψαξιμο... Το εχω λιγο μειωσει με τη βοήθεια του αντρα μου αλλα εχω πολλη δουλεια ακομα μπροστά μου. Κ σιγουρα ειναι χειρότερο για το μπεμπε αλλα δεν εχω βρει τον τροπο να το ελεγχω δυστυχώς!!! :wub:

Να υπερβάλεις όσο θες. Έχεις κάθε δικαίωμα. Και εννοείται δε λέμε ποτέ όχι σε νέα καλλυντικά. Ειδικά τα parabens είναι καλό να τα αποφεύγουμε γενικά ανεξάρτητα εγκυμοσύνης. Όσο όμως κλεινόμαστε σε γυάλα τόσο πιο επιρρεπείς γινόμαστε μετά στο παραμικρό. Το έχω δει σε πράξη. Όλα με μέτρο... πεινάω εν τω μεταξύ και όταν λέω όλα με μέτρο αυθόρμητα σκέφτομαι εκτός απ' το φαι χαχαχαχα

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Να υπερβάλεις όσο θες. Έχεις κάθε δικαίωμα. Και εννοείται δε λέμε ποτέ όχι σε νέα καλλυντικά. Ειδικά τα parabens είναι καλό να τα αποφεύγουμε γενικά ανεξάρτητα εγκυμοσύνης. Όσο όμως κλεινόμαστε σε γυάλα τόσο πιο επιρρεπείς γινόμαστε μετά στο παραμικρό. Το έχω δει σε πράξη. Όλα με μέτρο... πεινάω εν τω μεταξύ και όταν λέω όλα με μέτρο αυθόρμητα σκέφτομαι εκτός απ' το φαι χαχαχαχα

Χαχαχα, ναι.... Αυτο εξαιρείται.... 

Δικιο έχεις εγκυουλα μου... Εν τω μεταξύ ψάχνω για προϊόντα κ μπερδεύτηκα... Τι ηθελα κ εμπλεκα;;; χαχαχα, τωρα θα πρέπει να βρω την ακρη!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Εγώ κορίτσια τίποτα δεν χω αλλάξει. Κρεμα ούτως η άλλως χρησιμοποιω δερμοκαλλυντικη. Μεικ απ δε βάζω έτσι κι αλλιώς. Α και αν θα βγω βάλω αντηλιακό προσώπου επίσης δερμοκαλλυντικο. Μαλλί δε βαφω τώρα ούτε νύχια. Μαλλί θα βάψω ομως τον Απρίλιο. Κάνω ανταύγειες εγώ δεν βαφω ρίζα . 

Κάτι που αναφέρθηκε πιο πάνω για προϊόντα με ρετινολη ισχύει ότι η βιτ Α μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο μωρό, αλλά μιλάμε για μεγάλη ποσότητα. Η απορρόφηση βιτ α σε μια κρέμα ματιών είναι τοπική. Γενικά όπως σωστά γράφει και η @Mamacita Alina ειδικά οι κρεμουλες έχουν απειροελάχιστη απορρόφηση για να μη πω τοπική. Αυτό που αποφεύγω εννοείται είναι τα χάπια. Δεν πρόκειται να πάρω ούτε μια βιταμίνη c μια μερα που πχ νιωθω πεσμένη. Ουτε πολυβιταμινες για εγκύους παιρνω παραμονο τα κλασσικά (folic acid, mg , Ca, Fe όταν μου τα γράψει ο γιατρός)

Βρε κορίτσια όμως γιατί να (αποφύγουμε να) υπάρξουν διαμάχες που γράφετε;;  εχουν υπαρξει ποτέ μεταξύ μας; όλες βοηθάμε και ενθαρρύνουμε η μια την άλλη.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Εγώ κορίτσια τίποτα δεν χω αλλάξει. Κρεμα ούτως η άλλως χρησιμοποιω δερμοκαλλυντικη. Μεικ απ δε βάζω έτσι κι αλλιώς. Α και αν θα βγω βάλω αντηλιακό προσώπου επίσης δερμοκαλλυντικο. Μαλλί δε βαφω τώρα ούτε νύχια. Μαλλί θα βάψω ομως τον Απρίλιο. Κάνω ανταύγειες εγώ δεν βαφω ρίζα . 

Κάτι που αναφέρθηκε πιο πάνω για προϊόντα με ρετινολη ισχύει ότι η βιτ Α μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο μωρό, αλλά μιλάμε για μεγάλη ποσότητα. Η απορρόφηση βιτ α σε μια κρέμα ματιών είναι τοπική. Γενικά όπως σωστά γράφει και η @Mamacita Alina ειδικά οι κρεμουλες έχουν απειροελάχιστη απορρόφηση για να μη πω τοπική. Αυτό που αποφεύγω εννοείται είναι τα χάπια. Δεν πρόκειται να πάρω ούτε μια βιταμίνη c μια μερα που πχ νιωθω πεσμένη. Ουτε πολυβιταμινες για εγκύους παιρνω παραμονο τα κλασσικά (folic acid, mg , Ca, Fe όταν μου τα γράψει ο γιατρός)

Βρε κορίτσια όμως γιατί να (αποφύγουμε να) υπάρξουν διαμάχες που γράφετε;;  εχουν υπαρξει ποτέ μεταξύ μας; όλες βοηθάμε και ενθαρρύνουμε η μια την άλλη.

Μεταξύ μας όχι. Αλλά δε γνωριζόμαστε και από χθες που λέει και ο λαός, η αλήθεια είναι αυτή, οπότε εγώ πχ μπορεί να έχω πολύ πιο περίεργο χιούμορ που κάποια που προφανώς δε το ξέρει το πάρει στραβά ή προσβληθεί θα μου απαντήσει περίεργα και ίσως αρχίσει τσακωμός. Ή μπορεί επειδή βγιάζομαι να απαντήσω ίσως φανώ απότομη και κόφτη στο λόγο μου και ίσως η συνομιλιτρια μου νομίζει ότι είμαι απόλυτη. Φαντάσου παρεξηγούμε άτομα που ξέρουμε χρόνια. Εδώ που είναι όλα απρόσωπα οσο και να ταιριάζουμε δεν ξέρουμε ακόμη βασικά στοιχεία του χαρακτήρα η μία της άλλης ( χιούμορ, σαρκασμό, θυμό, κλπ) και μπορεί να παρεξηγηθούμε πιο εύκολα.

Αυτή είναι η δικιά μου οπτική!! :)

• Μου αρέσει 2

Θα συμφωνησω με τη @Mamacita Alinaμ αυτά που λεει. Ξαναεγραψα οτι ο γραπτος λογος παρεξηγειται. Οταν ας πουμε κανω εγω μια ερωτηση κ σε καποια φανουν αυτα που γραφω υπερβολικα μπορει να απαντησει λιγο κάπως. Γι αυτο ειπα πως δεν ρωταω για κριτικη. Ρωταω για ανταλλαγή απόψεων. Δε θελω καποια να μου πει έμμεσα οτι αυτα που λεω εγω ειναι κουταμαρες. Θελω να μου πει τι κανει η καθε μια για τον εαυτο της. Φυσικα κ δε θα παρεξηγηθουμε γιατι δεν εχουμε να χωρίσουμε τπτ, ισα ισα που μας ενωνουν πολλα. Εγω πιο πολυ ηθελα να δω τι προϊόντα χρησιμοποιειτε για να παρω ιδέες σα νεα μαμα to be... Κ το ειπα κ λιγο για πλακιτσα φυσικα!!! 

Πως εισαι σημερα εσυ; 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Απλά το φόρουμ το διαχωριζω με κάτι ομάδες στο fb πχ που όντως εκεί ρωτάει μια κοπέλα κάτι απλό και μετά από 10 απαντήσεις βγαίνουν μαχαίρια. Εδώ δε γίνονται αυτά. Τώρα παρεξηγήσεις οκ ναι μπορεί να υπάρξουν παντα και παντού.

Εγώ γενικά δεν ειμαι καλα. Σήμερα βγήκα πρώτη φορά για καφέ και φαγητό. Ίσως το φαγητό έξω με πείραξε πολύ παρ'ότι δεν έφαγα πολύ . Έφαγα ομως ξηρούς καρπούς στην καφετέρια αυτό ήταν. Τώρα ειμαι με απίστευτη τάση για εμετό και πονοκέφαλο. Πονοκέφαλο γενικά  έχω εδώ και 4 μέρες. Anyway δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση.

yplDp3.png

γκαστρουλες μ ομορφεςςςςςςς...τι μ κάνετε???? 

Εγώ όσο ήμουν έγκυος πάντως έβαζα ότι έβαζα κ πριν δεν μ με να αλλάξω κάτι....κ νυχια εκανα κ ποδια κ κρέμες κ καλλυντικά έβαζα....μονο μαλλί μ πε όχι το πρώτο τρίμηνο ...μετα ναι μ είχε πει...

εχτές δεν μπορούσα να μπω...είχε πάθει κοκομλποκο το φορουμ...η φοτο που σας εστειλε η γιωτα ήταν δική μ...χαχαχαχα ότι να ναι έδειχνε....

Εγώ πάντως να ξέρετε δεν παρεξηγουμε ....ειμαι ζαμαφου...χαχαχαχ 

σας αγαπωωωωωωω φιλες μ

Απλά το φόρουμ το διαχωριζω με κάτι ομάδες στο fb πχ που όντως εκεί ρωτάει μια κοπέλα κάτι απλό και μετά από 10 απαντήσεις βγαίνουν μαχαίρια. Εδώ δε γίνονται αυτά. Τώρα παρεξηγήσεις οκ ναι μπορεί να υπάρξουν παντα και παντού.

Εγώ γενικά δεν ειμαι καλα. Σήμερα βγήκα πρώτη φορά για καφέ και φαγητό. Ίσως το φαγητό έξω με πείραξε πολύ παρ'ότι δεν έφαγα πολύ . Έφαγα ομως ξηρούς καρπούς στην καφετέρια αυτό ήταν. Τώρα ειμαι με απίστευτη τάση για εμετό και πονοκέφαλο. Πονοκέφαλο γενικά  έχω εδώ και 4 μέρες. Anyway δεν μπορώ άλλο αυτή την κατάσταση.

Αχ κ εγω σε μια παρόμοια κατασταση ειμαι. Κ εχθες κ σημερα με πονοκεφαλο κ τρωω λιγο, φουσκωνω ευκολα κ μετα εχω ταση για εμετο. Εχθες κρατηθηκα οριακα να μην κανω... Ευχομαι να σου περάσει κοπέλα μου κ αυριο να εισαι μια χαρα... 

Κ εννοείται πως εμεις εδω δεν ξεκατινιαζομαστε... Χαχαχα 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Εγώ όσο ήμουν έγκυος πάντως έβαζα ότι έβαζα κ πριν δεν μ με να αλλάξω κάτι....κ νυχια εκανα κ ποδια κ κρέμες κ καλλυντικά έβαζα....μονο μαλλί μ πε όχι το πρώτο τρίμηνο ...μετα ναι μ είχε πει...

εχτές δεν μπορούσα να μπω...είχε πάθει κοκομλποκο το φορουμ...η φοτο που σας εστειλε η γιωτα ήταν δική μ...χαχαχαχα ότι να ναι έδειχνε....

σας αγαπωωωωωωω φιλες μ

Ταρζανακι μου, σε σκεφτομουν σημερα;;; Ειδες κατι ερωτήσεις που κανω, κατι αποριες που εχω... Χαχαχα 

Καμια μωρε δεν παρεξηγειται... Το ειπα λιγο κ για  πλακα... Σε φιλω γλυκα ταρζανακι μου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Αχ κ εγω σε μια παρόμοια κατασταση ειμαι. Κ εχθες κ σημερα με πονοκεφαλο κ τρωω λιγο, φουσκωνω ευκολα κ μετα εχω ταση για εμετο. Εχθες κρατηθηκα οριακα να μην κανω... Ευχομαι να σου περάσει κοπέλα μου κ αυριο να εισαι μια χαρα... 

Ταρζανακι μου, σε σκεφτομουν σημερα;;; Ειδες κατι ερωτήσεις που κανω, κατι αποριες που εχω... Χαχαχα 

Καμια μωρε δεν παρεξηγειται... Το ειπα λιγο κ για  πλακα... Σε φιλω γλυκα ταρζανακι μου... 

Καλά κάνεις να έχεις απορίες όσες θες κ συ κ ολες μας...ευτυχώς εδω όντως δεν παρεξηγούμαστε κ έχουμε ή μια την αλλη....

αλλλα να ξέρετε εχω έτοιμο σχοινί για παν ενδεχόμενο...χαχχαχαχα πλάκα κάνω...

εχω κάτι πονους τωρα σαν να μ έρχεται η μαλακισμενη...νωρίς μ φαίνεται....ελπίζουμε να μην έρθει τωρα δεν την θελουμε ...σε μια βδομάδα οκ μ πε ο ντοκ...χαχαχαχα θα βάλω φελο για μια βδομάδα κ μετά οκ

.χαχαχαχαχα....φιλακια συνοδοιπορεμου 

• Χαχα 2

Just now, winspert είπε:

Έχω εδώ και 4 μέρες πονοκέφαλο δεν με αγχώνει βέβαια τόσο αυτό καθώς είχα και στις 2 προηγούμενες μια ή δύο συγκεκριμένες βδομάδες κύησης κάθε μέρα τρομερό πονοκέφαλο. Είναι σα.να υπάρχει καρδιά στο κεφάλι μου νιώθω του χτύπους με πόνο.. σε συνδυασμό με τα στομαχικα... Α και φυσικά έχω κ τα γνωστά κολλήματα με την τουαλέτα που ξαφνικά απέκτησα. Έγινα δυσκοιλια και το αντίθετο κάποιες φορές. Πφφφ καλά να είναι το μωρό αλλά όλα αυτά με έχουν ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά. 1,5μηνα άρρωστη είμαι. Αύριο με ένα τοστ θα τη βγάλω. Σιχάθηκα το φαγητό ξανά. @Mamacita Alina εσύ που είσαι και με πολλούς εμετούς τι να πω.. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Έχω εδώ και 4 μέρες κι  δεν με αγχώνει βέβαια τόσο αυτό καθώς είχα και στις 2 προηγούμενες μια ή δύο συγκεκριμένες βδομάδες κύησης κάθε μέρα τρομερό πονοκέφαλο. Είναι σα.να υπάρχει καρδιά στο κεφάλι μου νιώθω του χτύπους με πόνο.. σε συνδυασμό με τα στομαχικα... Α και φυσικά έχω κ τα γνωστά κολλήματα με την τουαλέτα που ξαφνικά απέκτησα. Έγινα δυσκοιλια και το αντίθετο κάποιες φορές. Πφφφ καλά να είναι το μωρό αλλά όλα αυτά με έχουν ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά. 1,5μηνα άρρωστη είμαι. Αύριο με ένα τοστ θα τη βγάλω. Σιχάθηκα το φαγητό ξανά. @Mamacita Alina εσύ που είσαι και με πολλούς εμετούς τι να πω.. 

Λυπάμαι βρε κοριτσακι μου... Παιρνεις κατι για τον πονοκεφαλο; Σου περναει με καποιο παυσιπονο; Εχω τρομερό προβλημα με πονικεφαλους απο τα 16 μου. Εχω κανει όλες τις εξετασεις κ δεν μου εχουν βρει κατι. Απο αγχος μου λενε. Κ εχω καταλήξει νοσοκομειο πολλές φορές γι αυτο το λογο οπότε καταλαβαίνω ακριβως πως νιώθεις... Τωρα στην εγκυμοσύνη προς  το  παρον με εχει πιασει κανα 4αρι φορές. 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κακώς το διαχωρίζεις. Έχουν γίνει πολλά και σε αυτό το φόρουμ αλλά ευτυχώς όχι στην ομάδα μας... Ποτέ δε ξέρεις άμα κάποια κοπέλα πραγματικά θιχτεί πως θα αντιδράσει. Αν νομίζει πως λεω την άποψη μου απόλυτα πάνω στην άποψη της ενώ εγώ απλά επειδή έχω σκοτουρες ας πούμε, απάντησα κοφτά. Γι'αυτό είναι ωραίο να γίνεται πάντα μια καλοπροαίρετη υπενθύμιση αν κάποια νομίζει πως θα παρεξηγηθεί ο λόγος της που ακόμη και κάποια επισκέπτρια και όχι μέλος της παρεούλας μας μάς διαβάσει, να μη το πάρει στραβά με τη πρώτη ανάγνωση είτε επειδή εμείς δε διατυπώσαμε κάτι σωστά είτε επειδή εκείνη ξύπνησε στραβά εκείνη τη μέρα κλπ.

(Κι ένα παράδειγμα κάθε φορά που κάνω πλάκα λέω μη παρεξηγηθω γιατί δεν μπορεί η κάθε κοπέλα να ξέρει πότε κάνω πλάκα. Ειδικά στο γραπτό λόγο που δε με βλέπετε ή δε με ακούτε. Όχι επειδή φοβάμαι ότι όντως θα παρεξηγηθειτε αλλά θέλω να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο μιας που δε με ξέρετε καιρό για να είναι αυτονόητες οι πλάκες μου) :)

@Farmakotriftena @winspert κοριτσια μου μπορείτε να πιείτε ντεπον μέχρι 1000αρι βέβαια τη μέρα όχι παραπάνω. Πονοκεφάλους είχα στη πρώτη εγκυμοσύνη στον τέταρτο μήνα κάθε μέρα όλο το μήνα... Αφού φοβήθηκα την προεκλαμψία αλλά εν τέλει ήταν απλά σύμπτωμα. Πότε πότε έχω και τώρα βέβαια αλλά ευτυχώς όχι κάθε μέρα ακόμη. Κάντε υπομονή βρε και σκεφτείτε ότι όλα αυτά μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα μικρά μας θαυματακια. Λίγο έμεινε και θα περάσουν τα ενοχλητικά συμπτώματα και θα αρχίσουν οι κλωτσιές αγαπημένες μου.

@Rafaelatarzan χαρά μου εγώ τέτοιο θέμα δεν έχω.... Ψάξουν λίγο με το ίντερνετ σου ή κάνε μια επανεκκίνηση τη συσκευή που μπαίνεις.

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

σας αγαπωωωωωωω φιλες μ

εμενα έπαθε κοκομπλοκο σημερα... ολη μερα προσπαθουσα να μπω και δεν μπορουσα να γραψω τπτ

τωρα μολις διορθωθηκε... 

κοριτσια σημερα ποναω παρα πολυ την κοιλια μου παρα πολυ όμως... ισως εντερο... 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...