Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ο γιος τι μήνα είναι γεννημένος; τα δύο μου εμένα είναι μαγιατικα και ήταν τέλεια γέννησα πριν ξεκινήσουν οι  ζέστες. Μπάνιο και διακοπές φέτος το βλέπω χλωμό. Γιατί αν θα πάμε θα είναι Αύγουστος οπότε δε νομίζω ότι θα έχω όρεξη. Ειδικά πχ Κύπρο με τίποτα. Κύπρο θα πάω το Πάσχα.

ο ερωτας γεννηθηκε 15 Οκτώβρη... αυτο εχω πητ 10 Οκτώβρη 

στα αλλα 2 παιδια μ ειχα πητ 10 Νοέμβρη αλλα ηρθε προωρακι κ το γεννησα 15 Οκτώβρη 

τωρα σαυτο το νινι εχω πητ 10 Οκτώβρη αλλα λογικα θα γεννησω τελος Σεπτεμβρίου με κ. τ

• Μου αρέσει 2

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Κοριτσια τελικά μάλλον με επιφύλαξη ήταν το έντερο. Σήμερα αν και έχω πονους δεν έχει πετρώσει ούτε διογκωθεί. Χθες πραγματικά σαν να ήμουν 7 μηνών και φαινόταν κεφαλάκι του μωρού κάτω από το δέρμα. Μόνο από αριστερά έκανε ολοκληρο βουνό.... Τρελάθηκα.

@Farmakotriftena εμετούς κάνω κοριτσι γενικά. Έχω σχεδόν υπερεμεση αλλά όταν αγχώνομαι ένα παραπάνω δε μπορώ να συγκρατήσω τη ναυτία ... Ενώ όταν είμαι οκ σφίγγομαι και άντε να κάνω 3-4 πλέον τη μέρα...

Σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον σας!! Πραγματικά τι να πω για σας. 

Τη Δευτέρα πάντως πρώτα ο Θεός άντε Τρίτη θα πάω γιατρό για δικιά μου και μόνο ηρεμία....

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα!!! 

Εχω νεα ερωτηση-απορια... Γενικα με προβληματιζει πολυ το τι συστατικα, χημικα περιεχουν ολα αυτα που χρησιμοποιούμε κ κατα ποσο επηρεαζουν την ανάπτυξη των μωρων μας. Ελπιζω να μη γινει αφορμη για διαμαχες... Απλα να ανταλλάξουμε αποψεις στο τι ξέρουμε κ στο τι μας εχουν συμβουλεψει. 

Εγω ως υπερβολική εχω αλλαξει καποια πραγματα. Αλλα θα ηθεκα να μου πειτε κ εσεις τι αλλαξατε κ τι προϊόντα χρησιμοποιειτε. 

Αποσμητικο, αφρολουτρο, καλλυντικα προσωπου, κρεμες σωματος, οδοντοκρεμες. Δεν αναφέρομαι καν σε βαφες μαλλιων κ νυχιων... Εχετε αλλαξει κατι εσεις; 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! 

Εχω νεα ερωτηση-απορια... Γενικα με προβληματιζει πολυ το τι συστατικα, χημικα περιεχουν ολα αυτα που χρησιμοποιούμε κ κατα ποσο επηρεαζουν την ανάπτυξη των μωρων μας. Ελπιζω να μη γινει αφορμη για διαμαχες... Απλα να ανταλλάξουμε αποψεις στο τι ξέρουμε κ στο τι μας εχουν συμβουλεψει. 

Εγω ως υπερβολική εχω αλλαξει καποια πραγματα. Αλλα θα ηθεκα να μου πειτε κ εσεις τι αλλαξατε κ τι προϊόντα χρησιμοποιειτε. 

Αποσμητικο, αφρολουτρο, καλλυντικα προσωπου, κρεμες σωματος, οδοντοκρεμες. Δεν αναφέρομαι καν σε βαφες μαλλιων κ νυχιων... Εχετε αλλαξει κατι εσεις; 

Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα πεθαίνω για διαμάχες θα βγάλουμε και μαχαίρια χαχαχαχχαχα είσαι θεα εγώ καλλυντικά πρόσωπου δεν βάζω ετσι και αλλιώς δεν βαφομαι μονο ενα κραγιόν νυχια βαφω Εχω ρωτήσει τον γιατρό αλλά μαλλιά δεν θα βαψω επίσης οδοντόκρεμες χρησιμοποιώ κανονικα δεν υπάρχει πρόβλημα αποσμητικι Εχω θεμα φοραω μονο σε κρέμα της dove και αφρολουτρο επίσης οποίο να ναι χαχχαχαχχαα θέαρααα μου @winspert

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα πεθαίνω για διαμάχες θα βγάλουμε και μαχαίρια χαχαχαχχαχα είσαι θεα εγώ καλλυντικά πρόσωπου δεν βάζω ετσι και αλλιώς δεν βαφομαι μονο ενα κραγιόν νυχια βαφω Εχω ρωτήσει τον γιατρό αλλά μαλλιά δεν θα βαψω επίσης οδοντόκρεμες χρησιμοποιώ κανονικα δεν υπάρχει πρόβλημα αποσμητικι Εχω θεμα φοραω μονο σε κρέμα της dove και αφρολουτρο επίσης οποίο να ναι χαχχαχαχχαα θέαρααα μου @winspert

Χαχαχαχαχαχα, τι να κανω βρε κορίτσια;;; Για τις διαμαχες το ανεφερα γιατι ο γραπτος λογος παρεξηγειται συγκριτικά με τον προφορικο... 

Μωρε ανησυχω για τα χημικα που εχουν τα παντα. Απο το δερμα λεει περνανε ολα στο μωρο... Κ τι μεικ απ να παρω για τις ελαχιστες φορες που βγαινω κ θα βγαινω; Τι κρεμα προσωπου; Τι κρεμα σωματος που βαζουμε σε μεγαλη επιφάνεια;;; Αποσμητικο εχω παρει κρυσταλλο... Κολονια δε βαζω... Ουφ... 

Ειμαι η μονη ζουρλη;;;; Ζουρλες ενωθειτε!!!! Χαχαχαχαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! 

Καλημερα μελλουσες μανουλες....εγω δεν ειχα αλλαξει τπτ περαν της κρεμας π εβαζα στο σωμα κ δεν την αλλαξα ακριβως απλα δεν εβαζα στην κοιλιτσα κ το στηθος σε αυτα εβαζα της frezyderm για τις ραγαδες!

Ουτε αρωμα ουτε σαμπουαν ουτε αφρολουτρο ουτε αποσμητικο τπτ δεν αλλαξα εννοειται ουτε οδοντοκρεμες δέν εχουν κ αμεση επαφη με το μωρο βρε κοριτσια....ναι μαλλια δν εβαψα αν κ υπαρχουν κ φυτικες κ νυχια απεφευγα να βαφω!

Μην τρελενεστε:lol: ειπαμε εγκυες ειστε αλλα δεν παυετε να ειστε γυναικες! Κ ολες μας δηλαδη!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, winspert είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!!! 

Ποιος καλέ σου είπε ότι περνάνε όλα από το δέρμα στο μωρό; Εγώ δεν άλλαξα τίποτα. Προσέχω διατροφή όσο μπορώ για λόγους υγείας αλλά χημικά όχι. Ούτως ή άλλως καλώς ή κακώς σε αυτό το κόσμο θα το φέρω. Γεμάτα χημικά είναι όλα. Και στα υλικά των επίπλων τους έχει χημικά, και στα δικά τους καλλυντικά τους, και σε πολλά. Όχι ότι είναι επικίνδυνα χημικά απλά το αναφέρω. Επίσης το κινητό κλπ και αυτά δεν κάνουν καλό. Όλη την ώρα όμως στα μούτρα μας το έχουμε. Έτσι είναι πλέον η εποχή και εσύ να αποφύγεις κάτι κάπου αλλού θα έχει.. Η άποψη μου είναι όλα με μέτρο. Κάθε μία βέβαια κάνει τις επιλογές της μη παρεξηγηθω...  Εννοείται πως επικίνδυνα χημικά στυλ χλωρίνης κλπ καλύτερα να αποφεύγονται και για τη μυρωδιά και για τυχόν ατυχήματα. Μιλάω απλά για τα "ελαφρά" χημικά αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω έτσι σε είδη καλλυντικών κλπ.

• Μου αρέσει 3

Just now, winspert είπε:

Χαχαχαχαχαχα, τι να κανω βρε κορίτσια;;; Για τις διαμαχες το ανεφερα γιατι ο γραπτος λογος παρεξηγειται συγκριτικά με τον προφορικο... 

Μωρε ανησυχω για τα χημικα που εχουν τα παντα. Απο το δερμα λεει περνανε ολα στο μωρο... Κ τι μεικ απ να παρω για τις ελαχιστες φορες που βγαινω κ θα βγαινω; Τι κρεμα προσωπου; Τι κρεμα σωματος που βαζουμε σε μεγαλη επιφάνεια;;; Αποσμητικο εχω παρει κρυσταλλο... Κολονια δε βαζω... Ουφ... 

Ειμαι η μονη ζουρλη;;;; Ζουρλες ενωθειτε!!!! Χαχαχαχαχαχα 

Μπορεις να πάρεις της korre τα καλλυντικά αν φοβάσαι τόσο πολύ εγώ γενικά δεν βαφομαι ποτε και ειμαι θέαρα δεν τα θελω αχχαχαχαχα Κολονία βάλε σιγά δεν πειράζει

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ποιος καλέ σου είπε ότι περνάνε όλα από το δέρμα στο μωρό; Εγώ δεν άλλαξα τίποτα. Προσέχω διατροφή όσο μπορώ για λόγους υγείας αλλά χημικά όχι. Ούτως ή άλλως καλώς ή κακώς σε αυτό το κόσμο θα το φέρω. Γεμάτα χημικά είναι όλα. Και στα υλικά των επίπλων τους έχει χημικά, και στα δικά τους καλλυντικά τους, και σε πολλά. Όχι ότι είναι επικίνδυνα χημικά απλά το αναφέρω. Επίσης το κινητό κλπ και αυτά δεν κάνουν καλό. Όλη την ώρα όμως στα μούτρα μας το έχουμε. Έτσι είναι πλέον η εποχή και εσύ να αποφύγεις κάτι κάπου αλλού θα έχει.. Η άποψη μου είναι όλα με μέτρο. Κάθε μία βέβαια κάνει τις επιλογές της μη παρεξηγηθω...  Εννοείται πως επικίνδυνα χημικά στυλ χλωρίνης κλπ καλύτερα να αποφεύγονται και για τη μυρωδιά και για τυχόν ατυχήματα. Μιλάω απλά για τα "ελαφρά" χημικά αν μπορώ να τα χαρακτηρίσω έτσι σε είδη καλλυντικών κλπ.

Συμφωνώ συντρόφισσα χαχαχχα ολά απο χημικα αποτελούνται αλλά είπα εγώ ολά τα χρησιμοποιώ μονο δεν βαφομαι γιατί δεν το χρειάζομαι για αυτό

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια  με το καλό τα μωράκια  σας..  Εγώ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου το μόνο που σταμάτησα να χρησιμοποιώ είναι οι αντιγηραντικες κρέμες για ρυτίδουλες που είχα στα μάτια.  Διότι είναι καλό να αποφεύγονται ιδιαίτερα  το πρώτο τρίμηνο κρέμες που περιέχουν ρετινολη και βιταμίνη α η οποία σε υπερσυγκεντρωση βλάπτει  το μωρό. Βέβαια ο γιατρός μου είχε πει ότι για όλα τα αλά σποσμητικα αφρόλουτρο κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα. Προτιμούσα αυτά που δε έχουν parabens κ οινόπνευμα.  Καλλυντικά προσώπου χρησιμοποιώ ότι κ πριν, αλλά βάφομαι σπάνια, όχι σε καθημερινή βάση. Όσο για την βαφή μαλλιών  κ γω προτίμησα να μην τα βάψω καθόλου παρόλο που μου το επέτρεψε μετά το πρώτο  τρίμηνο... Πιο πολύ γιατί δεν αντέχω πλέον τις μυρωδιές.  Περιμένω τώρα μόλις γεννήσω να βάψω  μαλλί να γίνω λίγο άνθρωπος! Καλή συνέχεια σε όλες 

• Μου αρέσει 2

ydztp2.png
To get the code: 

Κοριτσάκι μου μπορεί να έχεις δικιο... Ασε με να υπερβαλω σε παρακαλώ. Χαχαχα... Εχω εξηγήσει το λογο της υπερβολής μου... Γενικα εννοείται πως τα παντα γύρω μας ειναι χημικά κ τοξικά... Απλα είπε να προσεξω οσο μπορω... Κ το κινητό συμφωνώ πως είναι επιβλαβες... Το εχω παντα μακριά απο την κοιλιτσα μου κ μιλαω με χαντς φρι. Δεν ημουν πάντα υπερβολική κ δεν ειμαι στα παντα... Οι συνθηκες με κανανε... Κ δυστυχως καποια πραγματα τα έμαθα λογω διαδικασιας... 

Τα φιλια μου κοριτσαρα μου... Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!! 

Just now, Alex1989 είπε:

Καλημέρα κορίτσια  με το καλό τα μωράκια  σας..  Εγώ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου το μόνο που σταμάτησα να χρησιμοποιώ είναι οι αντιγηραντικες κρέμες για ρυτίδουλες που είχα στα μάτια.  Διότι είναι καλό να αποφεύγονται ιδιαίτερα  το πρώτο τρίμηνο κρέμες που περιέχουν ρετινολη και βιταμίνη α η οποία σε υπερσυγκεντρωση βλάπτει  το μωρό. Βέβαια ο γιατρός μου είχε πει ότι για όλα τα αλά σποσμητικα αφρόλουτρο κλπ δεν υπάρχει πρόβλημα. Προτιμούσα αυτά που δε έχουν parabens κ οινόπνευμα.  Καλλυντικά προσώπου χρησιμοποιώ ότι κ πριν, αλλά βάφομαι σπάνια, όχι σε καθημερινή βάση. Όσο για την βαφή μαλλιών  κ γω προτίμησα να μην τα βάψω καθόλου παρόλο που μου το επέτρεψε μετά το πρώτο  τρίμηνο... Πιο πολύ γιατί δεν αντέχω πλέον τις μυρωδιές.  Περιμένω τώρα μόλις γεννήσω να βάψω  μαλλί να γίνω λίγο άνθρωπος! Καλή συνέχεια σε όλες 

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου για την απάντηση κ με το καλο  το μωρακι σου... Υπερβαλω λιγο γιατι φοβαμαι αρκετά αλλα μ αρεσει κιολας να το ψαχνω... Χαχαχα 

Αααα κ ευκαιρία για καινούργια καλλυντικά... Χαχαχα χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Κοριτσάκι μου μπορεί να έχεις δικιο... Ασε με να υπερβαλω σε παρακαλώ. Χαχαχα... Εχω εξηγήσει το λογο της υπερβολής μου... Γενικα εννοείται πως τα παντα γύρω μας ειναι χημικά κ τοξικά... Απλα είπε να προσεξω οσο μπορω... Κ το κινητό συμφωνώ πως είναι επιβλαβες... Το εχω παντα μακριά απο την κοιλιτσα μου κ μιλαω με χαντς φρι. Δεν ημουν πάντα υπερβολική κ δεν ειμαι στα παντα... Οι συνθηκες με κανανε... Κ δυστυχως καποια πραγματα τα έμαθα λογω διαδικασιας... 

Πάντως είσαι θεα φίλη @winspertμας ανοιγεις ωραία θέματα χαχαχχαψαα που τα σκέφτεσαι δεν ξέρω δεν είσαι της υπερβολης ο καθέ ανθρώπος είναι διαφορετικούς και για αυτό συνυπάρχουμε εσύ κανείς ότι θεωρείς σωστο για το μωρό και για σένα εγώ θέλω να πάρω Bluetooth για το κινητό αλλά και εγώ μακρια απί την κοιλιά το έχω

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, winspert είπε:

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου για την απάντηση κ με το καλο  το μωρακι σου... Υπερβαλω λιγο γιατι φοβαμαι αρκετά αλλα μ αρεσει κιολας να το ψαχνω... Χαχαχα 

Αααα κ ευκαιρία για καινούργια καλλυντικά... Χαχαχα χαχαχα

Εγώ να σε χαλαρώσω προσπαθώ μιας και από το δέρμα δε περνάει κάτι στο μωρό... Έκτος κι αν είναι τόσο επιβλαβές. Να υπερβάλεις οκ να μην αγχώνεσαι για κάτι που δε στέκει όμως δε στο επιτρέπω. Το άγχος είναι χειρότερο για τα μικρακια μας. Αυτό κι αν περνάει στα έμβρυα... Χαλαρά... Όσο μπορούμε... Στο λέω εγώ που βαρέθηκα να αγχώνομαι.

Εγώ να σε χαλαρώσω προσπαθώ μιας και από το δέρμα δε περνάει κάτι στο μωρό... Έκτος κι αν είναι τόσο επιβλαβές. Να υπερβάλεις οκ να μην αγχώνεσαι για κάτι που δε στέκει όμως δε στο επιτρέπω. Το άγχος είναι χειρότερο για τα μικρακια μας. Αυτό κι αν περνάει στα έμβρυα... Χαλαρά... Όσο μπορούμε... Στο λέω εγώ που βαρέθηκα να αγχώνομαι.

Σε ευχαριστώ βρε κοριτσακι μου, το ξερω... Ισως Υπερβαλω αλλα οπως  ξαναειπα ευκαιρία κ για καινούργια καλλυντικά... Χαχαχα 

Οσο για το αγχος χεστα... Οπως λεω χαρακτηριστικά εχω μεχρι κ τις ακρες των μαλλιων μου οποτε καταλαβαίνεις γιατι τοσο ψαξιμο... Το εχω λιγο μειωσει με τη βοήθεια του αντρα μου αλλα εχω πολλη δουλεια ακομα μπροστά μου. Κ σιγουρα ειναι χειρότερο για το μπεμπε αλλα δεν εχω βρει τον τροπο να το ελεγχω δυστυχώς!!! :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...