Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχχαχαχχαα καλεεε τώρα βρηκες ανθρωπο να παρεξηγήσει ειδικα εγώ Εχω ξαναπει είμαι η μονη που δεν παρεξηγω τιποτα μα τιποτα απλα σου εξηγησα γιατί φοβαμαι και πως είναι στο δικο μου μυαλό καλο όμως αυτο εγώ δεν παρεξηγω μην αγχωνεσαι Εχω ξαναπει οτι ο γραπτός λογος δεν είναι το ίδιο με τον προφορικό 

Οκ! Κάτι τέτοιο κατάλαβα και στεναχωρήθηκα γιατί σας το έστειλα μόνο και μόνο για να πάρετε τα πάνω σας με την winspert . Ήταν θετικό σχόλιο. 

Just now, Dimitr@17 είπε:

Μα τόση κοιλιά γτ έχει πάει κ έχει στριμώχτει η φουκαριάρα μου;; στον υπερυχο είχε χερια πόδια στο κεφάλι κ λέω στον γιατρό γιατί έχει διπλωθει στα 4 αυτό το παιδί τόσο χώρο έχει.. 

Γιωταρα μην μασάς... Όλα καλά είναι... Δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις.. Σε φιλω

Ρε συ ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα και γελάω μόνη μου, εγώ δεν είχα μεγάλη κοιλια οπότε ο μικρός δεν είχε πολύ χώρο, όταν έβαζα μουσική άρχιζε ο μικρός να κουνιέται μέσα και η κοιλιά μου ήταν κυριολεκτικά σα να χόρευε.  Αχαχα. Άμα την χαϊδέψεις θα ξανααπλωθει λογικά σε όλη την κοιλια. 24/5 περιπου περιμενες; 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Farmakotriftena είπε:

Οκ! Κάτι τέτοιο κατάλαβα και στεναχωρήθηκα γιατί σας το έστειλα μόνο και μόνο για να πάρετε τα πάνω σας με την winspert . Ήταν θετικό σχόλιο. 

Ρε συ ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα και γελάω μόνη μου, εγώ δεν είχα μεγάλη κοιλια οπότε ο μικρός δεν είχε πολύ χώρο, όταν έβαζα μουσική άρχιζε ο μικρός να κουνιέται μέσα και η κοιλιά μου ήταν κυριολεκτικά σα να χόρευε.  Αχαχα. Άμα την χαϊδέψεις θα ξανααπλωθει λογικά σε όλη την κοιλια. 24/5 περιπου περιμενες; 

Ολη μέρα την χαιδευω τπτ έχει φωλιασει δεξιά χαμηλά με το κεφάλι πάνω από ότι είδαμε στον υπερυχο.. Βέβαια νιώθω και κάτι σαν κλωτσιές από την άλλη πλευρά... Δεν ξέρω παλεύει εκεί πέρα μέσα.. Ναι 24/5

• Μου αρέσει 1

Βρε θα σε μαλωσω ρωτά οποία θες για μενα εγώ δεν παρεξηγουμαι μην ανησυχεις Εχω ξαναπει οτι μπορούμε να λέμε οτι θέλουμε απλα σου εξηγησα και εγω

Ολη μέρα την χαιδευω τπτ έχει φωλιασει δεξιά χαμηλά με το κεφάλι πάνω από ότι είδαμε στον υπερυχο.. Βέβαια νιώθω και κάτι σαν κλωτσιές από την άλλη πλευρά... Δεν ξέρω παλεύει εκεί πέρα μέσα.. Ναι 24/5

Εσυ φιλη με ξεχάσες την Πέμπτη δεν είχες υπέρηχο γιατί δεν εστειλες να πεις πώς ειδες την Μπέμπα;

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

1 ώρα πρίν, Giotitsa είπε:

Ποπο εντάξει την ίδια μέρα έχουμε αυχενική εντάξει φιλη τι άλλο να πω αγωνία χαχαχχαχα

Αααα σκατά Εεεε τι να πω κουράγιο

Δεν ξέρω ρε κορίτσι το Ειπες στον γιατρό να δεις τι θα σου πει εεε μήπως θες ξεκούραση να σου δώσει και κάτι 

Ξημερωματα δεν του το είπα. Και μόλις ξύπνησα γιατί από το άγχος έκανα όλο το βράδυ εμετό. Ξέρω ότι αν κάνει συσπάσεις με πετρώματα τόσο νωρίς δεν είναι καθόλου για καλό αλλά δε θέλω να σας τρομάξω... Ευελπιστώ να είναι το έντερο και θα τηλ στο γιατρό σε λίγο...

1 hour ago, winspert είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου... Μηπως δεν εχεις παει τουαλετα γι αυτο κ ειναι πετρα η κοιλια σου; Γιατι εγω τοτε το παθαινω καπως... 

Είχα πάει και ξανά πήγα. Γενικά με το έντερο έχω θέμα αλλά δεν ήταν μόνιμα πέτρα γι'αυτό πανικοβληθηκα... Πετρώνει στιγμιαία με πόνο και μετά μαλάκωνε πάλι...

πρίν από 12 λεπτά , gogouli_ είπε:

Μήπως είναι το έντερο σου κορίτσι; σήμερα πως είσαι;

Σήμερα δε την νιώθω προς το παρόν να πετρώνει αλλά φαντάσου ότι είμαι απίστευτα στρεσαρισμενη. Ούτε όταν είδα καφέ δεν έκανα έτσι. Γιατί ξέρω ότι αν δεν είναι έντερο και είναι μήτρα είναι πολύ πολύ κακό σημάδι αυτό...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Ξημερωματα δεν του το είπα. Και μόλις ξύπνησα γιατί από το άγχος έκανα όλο το βράδυ εμετό. Ξέρω ότι αν κάνει συσπάσεις με πετρώματα τόσο νωρίς δεν είναι καθόλου για καλό αλλά δε θέλω να σας τρομάξω... Ευελπιστώ να είναι το έντερο και θα τηλ στο γιατρό σε λίγο...

Οχι αγάπη περίμενε εμένα δεν με τρομαζεις και εδώ είμαστε η μια για την αλλη ξέρω πολλές κοπέλες με πετρώματα και με συσπάσεις νωρίς αν είναι όντως σε σενα και απλα κάθονται ξάπλα κάτι τους δίνει λ γιατρός μετα για τις συσπάσεις και όλα μια χαρά εδώ άκουσε με πάρε βαθιές ανάσες όλα είναι μια χαρά πες του αν μπορεί να σε δει να σου κανει εναν υπέρηχο και τι να κανεις και αυτα καντα για να ηρεμησεις στο υπογραφω δεν είναι τιποτα σε παρακαλω ηρεμησε

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

@Mamacita Alina Επειδή στον γιο μου είχα συσπάσεις από το 2ο τρίμηνο και Ρωτούσα συνέχεια γυναικολόγο και εμβρυολογο. Συσπάσεις θα τις καταλαβαίνεις μόνο όταν είσαι ξαπλα και ακουμπώντας τη παλάμη σου στο σημείο που είναι η μήτρα. Μιλάμε για συσπάσεις όταν κρατάνε κάποια δευτερόλεπτα. Μέχρι 40δεπτερα μου έλεγαν. Αν μιλάμε για παραπάνω χρόνο μου έλεγαν και οι δυο ότι είναι κάτι άλλο. Πχ έντερο... αυτά αφορούν για τις συσπάσεις. Και ειδικά τον εμβρυολογο μου τον εμπιστεύομαι είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Εννοώ πως ότι συμβουλές μου έδινε ήταν σωστές. Πάρε τηλ τον γιατρό σου. Και πες του το. Ρωτά τον κιόλας αν γίνονται συσπάσεις στη βδομάδα που είσαι. Εμετούς γιατί έκανες; 

yplDp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Βρε θα σε μαλωσω ρωτά οποία θες για μενα εγώ δεν παρεξηγουμαι μην ανησυχεις Εχω ξαναπει οτι μπορούμε να λέμε οτι θέλουμε απλα σου εξηγησα και εγω

Εσυ φιλη με ξεχάσες την Πέμπτη δεν είχες υπέρηχο γιατί δεν εστειλες να πεις πώς ειδες την Μπέμπα;

Ήθελα να γράψω αλλά είχε πρόβλημα το σύστημα.. Κάπου έγραψα αλλά δεν θυμάμαι που.. Πώς είσαι; 

Ήθελα να γράψω αλλά είχε πρόβλημα το σύστημα.. Κάπου έγραψα αλλά δεν θυμάμαι που.. Πώς είσαι; 

Χα αν σε πιάσω θα δεις εσυ θα σε τσουρουμαδισω καλά είμαι δόξα τον Θεο η Μπέμπα είναι μια χαρά απο τι βλέπω εεε 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Χα αν σε πιάσω θα δεις εσυ θα σε τσουρουμαδισω καλά είμαι δόξα τον Θεο η Μπέμπα είναι μια χαρά απο τι βλέπω εεε 

Ναι αμέ μια Χαρα παχουλη σαν την μάνα της.. 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Ολα καλα με το μωρακι μου...ακουσαμε 165 παλμους και ειδαμε οτι μεγαλωσε. Ο γιατρος μου πρότεινε να κανω αμνιοπαρακεντηση λογω ηλικίας, ειμαι 36 χρονων, αλλα εγω του ειπα ενα μεγαλο και ηρωικο ΟΧΙ κι ετσι θα κανω την αυχενικη στις 27 του μηνα...ανυπομονω να σας πω την αληθεια κι αγχωνομαι...μονο γι αυτη την εξεταση ειχα αγχωθει και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη...

Εγω το κανω καθε εβδομαδα...το εκανα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και μετα τις βαλαμε να παιζουν η μια μετα την αλλη σαν βιντεακι...κι εχει πολυ πλακα να βλεπεις την Αλλαγή 

τελεια τα νέα σου καλη μου ολα μια χαρα λοιπον!!!  :)

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι έτσι πιστεύω ότι ο Μάιος είναι ωραία εποχή γτ έχεις και το καλοκαιράκι μπροστά σου... 

Έχω όμως μια απορία όσες έχετε κ άλλα παιδιά η γενικά ξέρετε είμαι 30ηβδομαδα και η μπέμπα κουνιέται συνέχεια όχι κλωτσιές σαν να στριγιγυρναει... Και βλέπω την κοιλιά μου από την μία να είναι κανονική κ από την άλλη να είναι μυτρερη..ειναι φυσιολογικο αυτό; 

ειναι απόλυτα φυσιολογικό αγαπη μουυυυ ! αχ τι καλα κοντευεις να γεννησεις!!!! αχ ζηλευωωωωω και γεννας και τελεια εποχη! 

Just now, Mamacita Alina είπε:

Είχα πάει και ξανά πήγα. Γενικά με το έντερο έχω θέμα αλλά δεν ήταν μόνιμα πέτρα γι'αυτό πανικοβληθηκα... Πετρώνει στιγμιαία με πόνο και μετά μαλάκωνε πάλι...

Σήμερα δε την νιώθω προς το παρόν να πετρώνει αλλά φαντάσου ότι είμαι απίστευτα στρεσαρισμενη. Ούτε όταν είδα καφέ δεν έκανα έτσι. Γιατί ξέρω ότι αν δεν είναι έντερο και είναι μήτρα είναι πολύ πολύ κακό σημάδι αυτό...

αγαπη μου ολα καλα θα ειναι ισως σου αυξησει το μαγνησιο και ολα θα πανε καλα :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλα εντάξει εισαι θεαρααα δεν θέλω να ακούω χοντρή

Χαχα ε μα ψέματα να πω; βέβαια ο γιατρός δεν μου είπε ραψτο κοπέλα μου.. Απλά μ είπε ότι τα 12 πού έχω πάρει θα έπρεπε να τα πάρω συνολικά 

Just now, marioula1234 είπε:

τελεια τα νέα σου καλη μου ολα μια χαρα λοιπον!!!  :)

ειναι απόλυτα φυσιολογικό αγαπη μουυυυ ! αχ τι καλα κοντευεις να γεννησεις!!!! αχ ζηλευωωωωω και γεννας και τελεια εποχη! 

αγαπη μου ολα καλα θα ειναι ισως σου αυξησει το μαγνησιο και ολα θα πανε καλα :)

Αααα σε ευχάριστω πολύ γλυκούλα μου... Θα έρθει και σένα η σειρά σου σε λίγο καιρό.. 

αχ ζηλευωωωωω και γεννας και τελεια εποχη! 

Μαριουλα φίλη μου μας βλέπω μαζί Τον Αύγουστο να γκρινιάζουμε για τη ζέστη και με τη κοιλιά στο στόμα να ξεφυσαμε. Βέβαια στο νησί σου θαρρώ πως θα είναι πιο δροσερά τα πράγματα. Αλλοίμονο στις Αθηναίες έγκυοες τον μήνα Αύγουστο. Βέβαια οι Κυπραιες είναι ακόμα χειρότερα.

yplDp3.png

Μαριουλα φίλη μου μας βλέπω μαζί Τον Αύγουστο να γκρινιάζουμε για τη ζέστη και με τη κοιλιά στο στόμα να ξεφυσαμε. Βέβαια στο νησί σου θαρρώ πως θα είναι πιο δροσερά τα πράγματα. Αλλοίμονο στις Αθηναίες έγκυοες τον μήνα Αύγουστο. Βέβαια οι Κυπραιες είναι ακόμα χειρότερα.

αχ χχχ ασε εχω ξανα κανει δυο φορες Αυγούστο με την κοιλια στο στόμα φιλη μουυυ κ ηταν φρικτο... μπανακια θα κανετε; 

83tdp2.pngcWE4p3.png

αχ χχχ ασε εχω ξανα κανει δυο φορες Αυγούστο με την κοιλια στο στόμα φιλη μουυυ κ ηταν φρικτο... μπανακια θα κανετε; 

Ο γιος τι μήνα είναι γεννημένος; τα δύο μου εμένα είναι μαγιατικα και ήταν τέλεια γέννησα πριν ξεκινήσουν οι  ζέστες. Μπάνιο και διακοπές φέτος το βλέπω χλωμό. Γιατί αν θα πάμε θα είναι Αύγουστος οπότε δε νομίζω ότι θα έχω όρεξη. Ειδικά πχ Κύπρο με τίποτα. Κύπρο θα πάω το Πάσχα.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...