Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Βλέπω και στην υπογραφή μου αυτό το "about 207 days to go" και λέω πως θα περάσουν 207 μέρες ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!! Μου φαίνονται αιώνας.  Καλά να είναι το σπουργιτακι μου βέβαια κι ας περάσουν και σαν ένας αιώνας...

Εγώ πάλι βλέπω ότι λέει 71 μέρες και αγχώνομαι...λέω Παναγία μου φτάνει η ώρα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

2 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Οχι μωρέ κατι δεν του άρεσε τώρα που έφαγα σαλάτα λαχανο όλα καλά εκανα σαν λιμασμενο χαχαχαχα

Ωραιααα κοιλιτσα

Ευχαριστώ γλυκια μου!!! 

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ωωω, οντως φαίνεται η κοιλιτσα... Τελεια.... 

Εγω κοριτσια καθε μηνα βαζω κ θα βαζω τον αντρα μου κ με τραβάει φωτογραφια για να βλέπουμε ποσο μεγαλωνει καθε μηνα. Κ θα μου αρεσε να φτιαξω ένα  αλμπουμ με αυτες... 

ναι φαινεται το κοιλουμπινι μου σιγα καο χαιρομαι γιαυτο :) στα αλλα 2 παιδια το κανα κ εγω αυτο κ εβγαζα κάθε μηνα φωτο την κοιλιτσα σαυτο δεν το εκανα να σου πω την αλήθεια... 

1 ώρα πρίν, Mamacita Alina είπε:

Έκτος από τη κοιλίτσα τι ωραίο χρώμα μαλλιών είναι αυτό;

αχχχχ κ τωρα εχει ξεθωριασει χαχα

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

κοριτσαρες μ.....πως μ εισται???? Εγώ σήμερα έτρεχα από το πρωί για την ασφάλιση μ....θα με ασφάλιση ο συζυξ..  Από λογίστρια σε ικα  ....Από ικα σε λογίστρια κ πάλι....κ από λογίστρια στα ΚΕΠ....Από τα ΚΕΠ στο ΙΚΑ παλι ...κ από το ΙΚΑ στην λογίστρια πίσω....κ μετά από την λογίστρια στο αμάξι μ ανάβοντας 500 τσιγάρα στο στόμα μ για μ βγάλαν το Χριστό.....ελεοοοοοοοςςςςς....Μετά ήρθε σπίτι....Ένας χαμος εδω κ είχα κ ραντεβού ώρα 4... 2 πελάτισσες ...έτρεχα να μαζέψω..ξεσκονισο να πλύνω πιατα  να μαγειρέψω να βάλω πλυντήριο ( χωρίς βρακί θα είμασταν....χαχαχαχ) να απλώσω κ να στήσω τα πραματα μ...( αισθητικος είναι κ ποδολογος).... 

μόλις τελείωσα σας διάβασα ....ωραία νεα είδα σήμερα αλλα δεν το εχω να σας απαντήσω σε μια μια....Είμαι τέζα μπροστά στο τζάκι κ κοιτάω ταβάνι...χαχαχαχα κ πρέπει να σηκωθώ να μαγειρέψω για βράδυ.

χαχαχαχαχα αυτά τα νέα μ σήμερα....Αύριο όμως θα απαντήσω σε μια μια να ξέρετε....

Σας αγαπώ να προσέχετε τα μωράκια μ Κ υγεία σε όλες σας...

Παναγια μου τα διαβασα κ αγχωθηκα εγω! χαχαχ καπνισε κ για μας ταρζανακι μουυυυ

1 hour ago, Giotitsa είπε:

Εγώ φοβάμαι να βγάζω φωτογραφίες ακόμη αχ τέλος πάντων πήρα ομως μια πιπιλα χαχαχχαχα κάτι είναι και αυτό

χαχαχ καλε αυτο έλεγα σημερα στα αλλα 2 παιδια μόλις εβλεπα θετικο τεστ κατι επερνα για το καλό... στο πρώτο πηρα ενα φορμακι ουδετερο κ ενα ζευγάρι καλτσες.... στο δευτερο πηρα ενα κουβερτακι.... τωρα σαυτο το καημενο κοντευω 3 μηνων κ δεν εχω παρει τπτ εστω μια καλτσουλα για το καλο χαχαχ

Just now, Dimitr@17 είπε:

αχ εγω αποφευγω να κοιταω μερες ειναι αιωνααααας

83tdp2.pngcWE4p3.png

On 14/3/2019 at 12:44 ΜΜ, marioula1234 είπε:

αχ κοριτσι μου ολα καλα λοιπον ηρεμησε τωρα και απολευσε το! 

δεν ελαττώνεται μην περιμενεις αδικα χαχαχ λοιπον κ εγω ξενυχταω γτ μ ρχεται κατουρο κατα τις 3 με 4 η ωρα βαριεμαι να σηκωθω κ την κραταω κ υποφερω ως τις 7 που πρέπει να σηκωθω για δουλεια.... μετα νυσταζω όλη μερα! 

το νερο με αηδιαζει κ μενα μου βρωμαει δε μαρεσει η γευση του μπλιαχ δλδ

περιμένουμε νεα από το γιατρο αγαπη ολα θα ειναι μια χαρα :)

Ολα καλα με το μωρακι μου...ακουσαμε 165 παλμους και ειδαμε οτι μεγαλωσε. Ο γιατρος μου πρότεινε να κανω αμνιοπαρακεντηση λογω ηλικίας, ειμαι 36 χρονων, αλλα εγω του ειπα ενα μεγαλο και ηρωικο ΟΧΙ κι ετσι θα κανω την αυχενικη στις 27 του μηνα...ανυπομονω να σας πω την αληθεια κι αγχωνομαι...μονο γι αυτη την εξεταση ειχα αγχωθει και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη...

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ωωω, οντως φαίνεται η κοιλιτσα... Τελεια.... 

Εγω κοριτσια καθε μηνα βαζω κ θα βαζω τον αντρα μου κ με τραβάει φωτογραφια για να βλέπουμε ποσο μεγαλωνει καθε μηνα. Κ θα μου αρεσε να φτιαξω ένα  αλμπουμ με αυτες... 

Εγω το κανω καθε εβδομαδα...το εκανα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη και μετα τις βαλαμε να παιζουν η μια μετα την αλλη σαν βιντεακι...κι εχει πολυ πλακα να βλεπεις την Αλλαγή 

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσιαααα. Καλό Σ/Κ να έχουμε. Εγώ είμαι οκ απτους εμετούς χάριν στις ενέσεις που κάνω, βέβαια δε μπορώ να κάτσω, μπλαβιασε ο πισινός μου. Την Τετάρτη έχω αυχενική κ έχω αγωνία 

UBi6p3.pngwFClp3.png

Just now, tsilona είπε:

Καλημέρα κοριτσιαααα. Καλό Σ/Κ να έχουμε. Εγώ είμαι οκ απτους εμετούς χάριν στις ενέσεις που κάνω, βέβαια δε μπορώ να κάτσω, μπλαβιασε ο πισινός μου. Την Τετάρτη έχω αυχενική κ έχω αγωνία 

Ποπο εντάξει την ίδια μέρα έχουμε αυχενική εντάξει φιλη τι άλλο να πω αγωνία χαχαχχαχα

Just now, elpida20 είπε:

Σκατα :-P 

Αααα σκατά Εεεε τι να πω κουράγιο

6 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Βρε κορίτσια μου. Ένιωθα περίεργα πονακια στη κοιλιά την έπιασα και ήταν πέτρα. Συσπάσεις τόσο νωρίς;

Δεν ξέρω ρε κορίτσι το Ειπες στον γιατρό να δεις τι θα σου πει εεε μήπως θες ξεκούραση να σου δώσει και κάτι 

xfHlp3.png

6 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Βρε κορίτσια μου. Ένιωθα περίεργα πονακια στη κοιλιά την έπιασα και ήταν πέτρα. Συσπάσεις τόσο νωρίς;

Καλημερα κοριτσακι μου... Μηπως δεν εχεις παει τουαλετα γι αυτο κ ειναι πετρα η κοιλια σου; Γιατι εγω τοτε το παθαινω καπως... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

7 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Μήπως είναι το έντερο σου κορίτσι; σήμερα πως είσαι;

EGLbp2.png

9 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

:x :x :x είναι τόσο ωραίο αυτό!! 71 μερούλες μόνο για την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου! Επίσης επειδή και τα δύο παιδιά μου είναι Μαγιάτικα, γέννας την καλύτερη εποχή ever. Μάρτιο μέχρι Μάιο είναι οι καλύτεροι μήνες!! 

@Mamacita Alina νομίζω είναι νωρίς για συσπάσεις. Δεν είμαι σίγουρη ότι γίνονται συσπάσεις στο 1ο τρίμηνο. Αυτό είχα διαβάσει τουλάχιστον και μου είχε πει και ο γιατρός γιατι μιλούσαμε περί θηλασμού και συσπάσεις. Τώρα εσύ που είσαι γύρω στην 11η ίσως να ξεκινανε. Δεν ξέρω. Πάντως εμπειρικά και μόνο θα σου πω ότι για να καταλάβουμε ότι είναι συσπάσεις θα πρέπει πάντα να είμαστε ξαπλωμενες, και σε μικρές βδομάδες κύησης πχ 15η βδομάδα, τις καταλαβαίνουμε γιατί είναι ακριβώς κάτω από τον αφαλό. Εκεί πρέπει να είναι σκληρή η κοιλιά και πάντα ξαπλωμενες.

Μήπως είναι έντερο; 

@Giotitsa και @winspert γιατί βρε κορίτσια μου, είστε τόσο επιφυλακτικές και απαισιόδοξες;; όλες φοβόμαστε αλλά  αγάπες απολαύστε και αυτό το θαύμα που σας συμβαίνει και τις αλλαγές στις κοιλιτσες σας. Μην είστε προληπτικές, είναι όλα μέσα στο μυαλό μας . Εμείς τα φτιάχνουμε και τα κατασκευάζουμε όλα!  

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

:x :x :x είναι τόσο ωραίο αυτό!! 71 μερούλες μόνο για την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής σου! Επίσης επειδή και τα δύο παιδιά μου είναι Μαγιάτικα, γέννας την καλύτερη εποχή ever. Μάρτιο μέχρι Μάιο είναι οι καλύτεροι μήνες!! 

@Mamacita Alina νομίζω είναι νωρίς για συσπάσεις. Δεν είμαι σίγουρη ότι γίνονται συσπάσεις στο 1ο τρίμηνο. Αυτό είχα διαβάσει τουλάχιστον και μου είχε πει και ο γιατρός γιατι μιλούσαμε περί θηλασμού και συσπάσεις. Τώρα εσύ που είσαι γύρω στην 11η ίσως να ξεκινανε. Δεν ξέρω. Πάντως εμπειρικά και μόνο θα σου πω ότι για να καταλάβουμε ότι είναι συσπάσεις θα πρέπει πάντα να είμαστε ξαπλωμενες, και σε μικρές βδομάδες κύησης πχ 15η βδομάδα, τις καταλαβαίνουμε γιατί είναι ακριβώς κάτω από τον αφαλό. Εκεί πρέπει να είναι σκληρή η κοιλιά και πάντα ξαπλωμενες.

Μήπως είναι έντερο; 

@Giotitsa και @winspert γιατί βρε κορίτσια μου, είστε τόσο επιφυλακτικές και απαισιόδοξες;; όλες φοβόμαστε αλλά  αγάπες απολαύστε και αυτό το θαύμα που σας συμβαίνει και τις αλλαγές στις κοιλιτσες σας. Μην είστε προληπτικές, είναι όλα μέσα στο μυαλό μας . Εμείς τα φτιάχνουμε και τα κατασκευάζουμε όλα!  

Καλέ δεν διαβάσεις τι είπα ήμουν όντως προληπτικια αλλά πλέον Εχω κανει αλλαγές και φυσικά χαίρομαι αγάπη αλλά θέλω να σε ρωτησω κάτι χωρίς παρεξήγηση ετσι αυτό που θα σου πω προσωπικά για τον εαυτό μου όταν είμαι έξη μηνών και περιμενω το μωρο και ξαφνικα μωρο πουθενά λογικό δεν είναι να Εχω και φόβους για πες μου αλλά αν διαβάσεις προσεχτικά τι λέω λέω οτι κάνω αλλαγές σιγά σιγά και χαίρομαι και απολαμβανω αυτό που Εχω η καθεμια μας έχει φόβους δεν σημαίνει οτι πρέπει να τους καταλάβουμε αλλά προληπτηκια δεν είμαι ουτε απαισιόδοξη ειδικα εγώ αν διαβάσεις ξαναλεω καλά και σε αλλά μυνήματα ποτέ δεν Εχω δηλώσει απαισιοδοξια

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Μήπως είναι έντερο; 

Ναι έτσι πιστεύω ότι ο Μάιος είναι ωραία εποχή γτ έχεις και το καλοκαιράκι μπροστά σου... 

Έχω όμως μια απορία όσες έχετε κ άλλα παιδιά η γενικά ξέρετε είμαι 30ηβδομαδα και η μπέμπα κουνιέται συνέχεια όχι κλωτσιές σαν να στριγιγυρναει... Και βλέπω την κοιλιά μου από την μία να είναι κανονική κ από την άλλη να είναι μυτρερη..ειναι φυσιολογικο αυτό; 

Just now, Giotitsa είπε:

Καλέ δεν διαβάσεις τι είπα ήμουν όντως προληπτικια αλλά πλέον Εχω κανει αλλαγές και φυσικά χαίρομαι αγάπη αλλά θέλω να σε ρωτησω κάτι χωρίς παρεξήγηση ετσι αυτό που θα σου πω προσωπικά για τον εαυτό μου όταν είμαι έξη μηνών και περιμενω το μωρο και ξαφνικα μωρο πουθενά λογικό δεν είναι να Εχω και φόβους για πες μου αλλά αν διαβάσεις προσεχτικά τι λέω λέω οτι κάνω αλλαγές σιγά σιγά και χαίρομαι και απολαμβανω αυτό που Εχω η καθεμια μας έχει φόβους δεν σημαίνει οτι πρέπει να τους καταλάβουμε αλλά προληπτηκια δεν είμαι ουτε απαισιόδοξη ειδικα εγώ αν διαβάσεις ξαναλεω καλά και σε αλλά μυνήματα ποτέ δεν Εχω δηλώσει απαισιοδοξια

Βρε μη με παρεξηγείς! Λογικό είναι να φοβάσαι. Κι εγώ θα φοβόμουν αλλά για να πάρεις τα πάνω σου στο είπα και μόνο. Ήταν καθαρά καλοπροαίρετο δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκα. Γιατί να ξαναπαθεις κάτι τετοιο; δεν θα ξαναπαθεις το ίδιο και βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι αυτό. Πέρασες μια άσχημη και υπερβολικά επίπονη εμπειρία, δοκιμαστηκες (όπως δοκιμαζομαστε όλοι σε ότι δύσκολο περνάμε) και μετά η ζωή μας φέρνει απλόχερα τα καλά! Αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου θα τα δεις όλα διαφορετικά. Λογικό να φοβάσαι αλλά μπορεί μετά από 2χρ πχ να πεις "τι κρίμα που δεν έβγαζα τη κοιλιά μου φωτο κάθε βδομάδα να δω πως μεγαλώνει επειδή φοβόμουν"  . Συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα. Απλά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Ήταν καθαρά θετικό σχόλιο. Τέλος πάντων.

Φιλιά.

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ναι έτσι πιστεύω ότι ο Μάιος είναι ωραία εποχή γτ έχεις και το καλοκαιράκι μπροστά σου... 

Έχω όμως μια απορία όσες έχετε κ άλλα παιδιά η γενικά ξέρετε είμαι 30ηβδομαδα και η μπέμπα κουνιέται συνέχεια όχι κλωτσιές σαν να στριγιγυρναει... Και βλέπω την κοιλιά μου από την μία να είναι κανονική κ από την άλλη να είναι μυτρερη..ειναι φυσιολογικο αυτό; 

Ναι ναι φυσιολογικό είναι. Έχει κάτσει το μωρό προς τα εκεί! Κι εμένα πολλες φορές ήταν φουσκωμενη μόνο από τη μια μεριά!!

yplDp3.png

Βρε μη με παρεξηγείς! Λογικό είναι να φοβάσαι. Κι εγώ θα φοβόμουν αλλά για να πάρεις τα πάνω σου στο είπα και μόνο. Ήταν καθαρά καλοπροαίρετο δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκα. Γιατί να ξαναπαθεις κάτι τετοιο; δεν θα ξαναπαθεις το ίδιο και βάζω το χέρι μου στη φωτιά γι αυτό. Πέρασες μια άσχημη και υπερβολικά επίπονη εμπειρία, δοκιμαστηκες (όπως δοκιμαζομαστε όλοι σε ότι δύσκολο περνάμε) και μετά η ζωή μας φέρνει απλόχερα τα καλά! Αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου θα τα δεις όλα διαφορετικά. Λογικό να φοβάσαι αλλά μπορεί μετά από 2χρ πχ να πεις "τι κρίμα που δεν έβγαζα τη κοιλιά μου φωτο κάθε βδομάδα να δω πως μεγαλώνει επειδή φοβόμουν"  . Συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα. Απλά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Ήταν καθαρά θετικό σχόλιο. Τέλος πάντων.

Φιλιά.

Ναι ναι φυσιολογικό είναι. Έχει κάτσει το μωρό προς τα εκεί! Κι εμένα πολλες φορές ήταν φουσκωμενη μόνο από τη μια μεριά!!

Χαχχαχαχχαα καλεεε τώρα βρηκες ανθρωπο να παρεξηγήσει ειδικα εγώ Εχω ξαναπει είμαι η μονη που δεν παρεξηγω τιποτα μα τιποτα απλα σου εξηγησα γιατί φοβαμαι και πως είναι στο δικο μου μυαλό καλο όμως αυτο εγώ δεν παρεξηγω μην αγχωνεσαι Εχω ξαναπει οτι ο γραπτός λογος δεν είναι το ίδιο με τον προφορικό 

xfHlp3.png

Φιλιά.

Μα τόση κοιλιά γτ έχει πάει κ έχει στριμώχτει η φουκαριάρα μου;; στον υπερυχο είχε χερια πόδια στο κεφάλι κ λέω στον γιατρό γιατί έχει διπλωθει στα 4 αυτό το παιδί τόσο χώρο έχει.. 

Just now, Giotitsa είπε:

Χαχχαχαχχαα καλεεε τώρα βρηκες ανθρωπο να παρεξηγήσει ειδικα εγώ Εχω ξαναπει είμαι η μονη που δεν παρεξηγω τιποτα μα τιποτα απλα σου εξηγησα γιατί φοβαμαι και πως είναι στο δικο μου μυαλό καλο όμως αυτο εγώ δεν παρεξηγω μην αγχωνεσαι Εχω ξαναπει οτι ο γραπτός λογος δεν είναι το ίδιο με τον προφορικό 

Γιωταρα μην μασάς... Όλα καλά είναι... Δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις.. Σε φιλω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...