Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, gogouli_ είπε:

Από πολύ κοντινούς δεν έχω πρόβλημα, αλλά από πιο αδιάφορους νομίζω δε μου αρέσει. Βέβαια η αλήθεια είναι δεν μου έτυχε ακόμα να με ενοχλήσει κάτι, μετά όταν μεγαλώσει και την πιάνουν όλοι θα σας πω σίγουρα. Κορίτσια εμένα μου πετάχτηκε λιγάκι, άρχισε να στρογγυλεύει, σήμερα φορούσα μια στενή πενσιλ φούστα(επαγγελματικά ραντεβού γαρ) κι άρχισε να κάνει την εμφάνισή της κι από τα ρούχα. Βέβαια έτσι γινόταν και όταν πλακώνομουν στο φαγητό χαχαχα. Αχ εγω τρέμω στη σκέψη της γέννας!!!! Φοβάμαι μόνο στη σκέψη!!

τι δουλεια κανεις αγαπη αν επιτρεπεται καλε τι φοβασαι δνε ειναι κατι αχααχ και οταν παρεις το μωρακι στην αγκαλια ετσι λενε τα ξεχνας ολα εγω αυτο περιμενω πως και πως

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Πάντως κι εγώ χάλια είμαι. Τελικά μόνο στην 9η ηρέμησα και στην 10η πάλι κατρακυλα.. @winspert εύχομαι σε σένα να μην γίνει έτσι. Την άλλη Κυριακή υπάρχει ένα ωραίο σεμινάριο πάνω στον κλάδο μου για τον μητρικό θηλασμό και θέλω τόσο πολύ να πάω, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχω τη δύναμη... 

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Πάντως κι εγώ χάλια είμαι. Τελικά μόνο στην 9η ηρέμησα και στην 10η πάλι κατρακυλα.. @winspert εύχομαι σε σένα να μην γίνει έτσι. Την άλλη Κυριακή υπάρχει ένα ωραίο σεμινάριο πάνω στον κλάδο μου για τον μητρικό θηλασμό και θέλω τόσο πολύ να πάω, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχω τη δύναμη... 

αχ ωραιαααα και εμενα μου αρεσουν αυτα τα σεμιναρια μεχρι την αλλη Κυριακη αγαπη κατσε μπορει να εισαι περδικι αχχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Γειά σας κορίτσια μου ελπίζω να μην με ξεχάσατε επειδή έχω καιρό να γραψω:razz: εγώ εδώ και μέρες έχω πρόβλημα με το φαγητό... Πεινάω αλλά όλα με αναγουλιαζουν... Και σήμερα είχα κάτι πόνους περίεργους.. Άστε χθες ήμουν σαν φάντασμα και κοιμομουν όρθια. Κατά τ άλλα καλά χιχι

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Γειά σας κορίτσια μου ελπίζω να μην με ξεχάσατε επειδή έχω καιρό να γραψω:razz: εγώ εδώ και μέρες έχω πρόβλημα με το φαγητό... Πεινάω αλλά όλα με αναγουλιαζουν... Και σήμερα είχα κάτι πόνους περίεργους.. Άστε χθες ήμουν σαν φάντασμα και κοιμομουν όρθια. Κατά τ άλλα καλά χιχι

καλε που εισαι εσυ αχχαχαχαχαχααχ και εγω ετσι ειμαι σημερα εχω το στομα σαν παπουτσι και θελω να κανω εμετο ασε που κανω τωρα ειμαι λιγο καλυτεραα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Giotitsa είπε:

καλε που εισαι εσυ αχχαχαχαχαχααχ και εγω ετσι ειμαι σημερα εχω το στομα σαν παπουτσι και θελω να κανω εμετο ασε που κανω τωρα ειμαι λιγο καλυτεραα

Εγώ εμετό μια φορά έκανα κι αυτό όταν ήμουν 3 βδομαδων δεν ήξερα καν ότι είμαι έγκυος, ποτέ ξανά. Έχω απλά αναγούλες 

:sad:

n0O1p2.png

Just now, elpida20 είπε:

Εγώ εμετό μια φορά έκανα κι αυτό όταν ήμουν 3 βδομαδων δεν ήξερα καν ότι είμαι έγκυος, ποτέ ξανά. Έχω απλά αναγούλες 

:sad:

και εμενα σημερα ητανε ο πρωτος μου εμετος κατι δεν μας αρεσε μαλλον και μου κανει τετοια πως εισαι κατα τα αλλα ;;;

xfHlp3.png

Εμενα ηταν να μου κάνει κολπα κ να μην μου έρχεται εμετος μονο κ μονο για να ανησυχησω κ να κανω υπερηχο.. Εδω κ δυο μερες εχω παλι τα ιδια αλλα ισως σε λιγο μικρότερο βαθμο. Αυτο που λιγο με βοηθα εμενα οταν μου έρχεται πολυ εμετος ειναι να φαω μια καραμελα με γεύση ευκαλυπτου. Κατι γίνεται κ για λιγο μου φεύγει η ενταση... 

Μεχρι την αλλη Κυριακή θα εισαι μια χαρα κ θα πας κοριτσακι μου... Στο ευχομαι ολοψυχα. Κ εγω με το καλο μετα την αυχενικη θα αρχίσω να ψαχνομαι τι γίνεται σ αυτη την πολη επιτελους... Θελω πολυ να κανω σεμινάρια για θηλασμο κ για ανωδυνο τοκετο... Δεν μου ειναι ευκολο να ερχομαι Αθήνα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

@winspert εσύ είσαι εγώ με άλλο όνομα το αποφάσισα χαχαχαχα δεν υπάρχει αυτοοοο!!! Σε πόσα πχια έχουμε ομοιότητες; 

Χαχαχα, ειδες... Κ αμα το ψαξουμε θα έχουμε κ αλλα κοινα... :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Εμενα ηταν να μου κάνει κολπα κ να μην μου έρχεται εμετος μονο κ μονο για να ανησυχησω κ να κανω υπερηχο.. Εδω κ δυο μερες εχω παλι τα ιδια αλλα ισως σε λιγο μικρότερο βαθμο. Αυτο που λιγο με βοηθα εμενα οταν μου έρχεται πολυ εμετος ειναι να φαω μια καραμελα με γεύση ευκαλυπτου. Κατι γίνεται κ για λιγο μου φεύγει η ενταση... 

Μεχρι την αλλη Κυριακή θα εισαι μια χαρα κ θα πας κοριτσακι μου... Στο ευχομαι ολοψυχα. Κ εγω με το καλο μετα την αυχενικη θα αρχίσω να ψαχνομαι τι γίνεται σ αυτη την πολη επιτελους... Θελω πολυ να κανω σεμινάρια για θηλασμο κ για ανωδυνο τοκετο... Δεν μου ειναι ευκολο να ερχομαι Αθήνα... 

Ναι ρωτά σίγουρα κάτι θα υπάρχει! Το σεμινάριο βέβαια στη δική μου περίπτωση, αν θα παω, δε θα αφορά το πως να θηλάσει μια μαμά ένα μωρό, ίσως να μιλάει για τα φάρμακα και τον θηλασμό μιας και έχει να κάνει με τον φαρμακοποιό και μητρικός θηλασμός. Θα το ψάξω. Αλλά θα ήθελα πολύ να καταφέρω να πάω. Αλλά δε βγαίνω ρε κορίτσια.. Σήμερα βγήκα 1η φορά που πηγα στο φαρμακείο. Το προηγούμενο σκ που είχε και ωραίο καιρό μου έλεγε ο άντρας μου να πάμε μια μικρή βόλτα και δεν είχα τη δύναμη.. Μετά έπαθα και αυτό με την αποκόλληση. Από τις 3/2 περίπου έχω να βγω από το σπίτι. 1,5μηνα. Τραγικο. Αλλα τόσο εξαντλημένη, εξουθενωμένη, νιώθω κάθε μέρα. Που θα πάει όμως θα δυναμωσω. Έτσι (και χειροτερα) ήμουν στον γιο μου.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Ναι ρωτά σίγουρα κάτι θα υπάρχει! Το σεμινάριο βέβαια στη δική μου περίπτωση, αν θα παω, δε θα αφορά το πως να θηλάσει μια μαμά ένα μωρό, ίσως να μιλάει για τα φάρμακα και τον θηλασμό μιας και έχει να κάνει με τον φαρμακοποιό και μητρικός θηλασμός. Θα το ψάξω. Αλλά θα ήθελα πολύ να καταφέρω να πάω. Αλλά δε βγαίνω ρε κορίτσια.. Σήμερα βγήκα 1η φορά που πηγα στο φαρμακείο. Το προηγούμενο σκ που είχε και ωραίο καιρό μου έλεγε ο άντρας μου να πάμε μια μικρή βόλτα και δεν είχα τη δύναμη.. Μετά έπαθα και αυτό με την αποκόλληση. Από τις 3/2 περίπου έχω να βγω από το σπίτι. 1,5μηνα. Τραγικο. Αλλα τόσο εξαντλημένη, εξουθενωμένη, νιώθω κάθε μέρα. Που θα πάει όμως θα δυναμωσω. Έτσι (και χειροτερα) ήμουν στον γιο μου.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι. Μπορεί να έχω να βγω λίγο παραπάνω. Μόνο στο γιατρό πάμε.... Και αυτό ειλικρινά για να το κάνω μου δίνει δύναμη το ότι θα δω το σπορι μου. Αλλιώς επ ουδενί...

Θα περάσει και αυτό που θα πάει;

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

2 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κοριτσι μου. Αυτό που έγραψα πήγαινε περισσότερο στα κορίτσια που αναλύουν τη κάθε νάρκωση. Καλύτερα να την αναλύσει ο γιατρός μας στη κάθε μία μας με τα υπέρ και τα κατα που να μη τρομοκρατήσουν ε άθελά μας κοπέλες που καταφύγουν σε αυτές χωρίς άλλη επιλογή. Έχω γράψει τη γέννα μου παντού. Πιο εύκολη δεν υπάρχει. Είχα πόνους τσιρλιπιπι μετά συγχωρήσεως και περιόδου.... Στο έντονο τους.... Ο γιατρός μου που τον είχα επιβεβαιώσει ότι θα πεθάνω από το να μην αντέχω με κοιταγε και δε το πίστευε ότι εγώ ήμουν η ΚΟΤΑΡΑ.... Μακάρι να μπορούσα να τον φέρω εδώ να γράψει χαχαχαχα. Τα φιλιά μου κοριτσι μου και μην αγχώνεσαι. Όλα είναι προμελετημένα από αλλού. Το σώμα ξέρει κι ας είναι η σκέψη μας σε άγνοια λόγο του φόβου προς το άγνωστο.

Καλέ πιο πάνω γράφω πως γέννησα αναλυτικά!!

Εγώ τώρα 3 μέρες ξανά έχω αναγουλες και κράμπες στη κοιλιά. Εννοείται θέμα με το έντερο και τη τουαλέτα... εμένα με πιάνει βέβαια ο φραπές. Επιτόπου μιλάμε έτσι χαχαχαχα.

Μια που είπες για κόσμο θα κάνω γκάλοπ. Μου έφερες έμπνευση χιχι

Κοριτσια μαζευτείτε. Όπως έχετε καταλάβει μου αρέσει πολύ να κάνω γενικές ερωτήσεις εδώ που να μαθαίνουμε η μία την άλλη αλλά και να ανοίγουμε ουδέτερα θέματα συζήτησης να ξεχναμε τα άγχη μας βρε αδερφές.

Η ερώτηση της ημέρας είναι.

Σας αρέσει να σας χαϊδεύουν τη κοιλίτσα τώρα που είστε εγκυουλες είτε δικοί σας είτε άγνωστοι ή όχι;

για να δούμε για να δούμε χιχι

οι δικοι μου ναι οι αγνωστοι ουτε καν χα χαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 6 λεπτά , Giotitsa είπε:

τι δουλεια κανεις αγαπη αν επιτρεπεται καλε τι φοβασαι δνε ειναι κατι αχααχ και οταν παρεις το μωρακι στην αγκαλια ετσι λενε τα ξεχνας ολα εγω αυτο περιμενω πως και πως

Με μάρκετινγκ και επικοινωνία ασχολούμαι κορίτσι μου. Ναι έτσι λένε αλλά εγω ακόμα φοβάμαι χαχαχα

Just now, Mamacita Alina είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα κορίτσι. Μπορεί να έχω να βγω λίγο παραπάνω. Μόνο στο γιατρό πάμε.... Και αυτό ειλικρινά για να το κάνω μου δίνει δύναμη το ότι θα δω το σπορι μου. Αλλιώς επ ουδενί...

Θα περάσει και αυτό που θα πάει;

@Mamacita Alina @Farmakotriftena @winspertΛίγο υπομονή κοριτσαρες και θα τις κάνετε τις βόλτες σας! Αν σας περάσουν και οι αναγουλες θα είστε τέλεια! Βγαίνει σιγά σιγά το τρίμηνο που θα πάει! @elpida20 ωχ κορίτσι ελπίζω να στρώσεις σύντομα! 

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...