Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, winspert είπε:

Επιτέλους!!!! 

Κοριτσια εχω ερωτηση... Δεν σας ταγκαρω για να μην ξεχάσω καμια...

Πρωτα ο θεος κ αν δεν υπαρχει προβλημα, πως θα γεννησετε; 

Ρωταω γιατι στα μερη μου οι γυναικες γενανε οπως παλιά, χωρις επισκληριδιο... Δεν κανουν σε φτ... Σε ολο του το μεγαλείο!!! 

Γέννησα το πρώτο με πρόκληση χωρίς επισκληριδιο και δεν ήταν τίποτα το τραγικό. Πήγα τρομοκρατημένη από έξυπνες φίλες μου που μου έλεγαν τα χειρότερα και τελικά όταν μου είπαν γεννας έλεγα συγνώμη αυτό ήταν όλο; Ο γιατρός μου έμεινε λέει κι άλλο θες; Συγνώμη του λέω που νόμιζα ότι θα σφαδαζω... Ο πόνος είναι υποκειμενικός καθαρά. Αλλιώς πονάει η κάθε μία. Έχω φίλη που μέσα σε δύο ώρες γέννησε πιο εύκολη γέννα δε ξανά είδα και γκρινιάζει απίστευτα ότι υπέφερε. Κυριολεκτικά δε πριλαβε να πονέσει και η ίδια το παραδέχεται. Είναι και πόσο ευαίσθητη στον πόνο είσαι. Εγώ είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα. Είμαστε φτιαγμένες για αυτό. Αν είχα εξαρχής εμπιστοσύνη στο σώμα μου δε θα είχα κάνει εμετούς από το άγχος τουλάχιστον.... Τώρα πάω με καισαρική αναγκαστικά. Εγώ που πραγματικά φοβάμαι..ζήτησα ήδη απ' το γιατρό εκτός απροόπτου να είμαι ξύπνια και συμφώνησε. Αυτά τα λίγα

Κοριτσια καλό θα ήταν η κάθε κοπέλα να ρωτήσει τον γιατρό της για το κάθε είδος νάρκωσης και να αποφύγουμε να λέμε τι είναι χειρότερο και τι όχι μιας που σε μερικά νοσοκομεία ίσως δεν υπάρχει επιλογή επισκληριδιου και ραχιαιας πχ και η κάθε κοπελα που θα κάνει ραχιαία να φοβηθεί. Όλα για καλό γίνονται το μόνο σίγουρο. Εγώ λόγο επιπλοκής στον τοκετό έφαγα ολική μετα όσο κι αν την έτρεμα. Είχα ακούσει τόσα πολλά και είχα διαβάσει  αλλά  τοσα.

Εν τέλει δόξα τον Θεό όλα καλά και είμαι εδώ μαζί σας τώρα και μιλάμε. Με όλη την εκτίμηση και την αγάπη που σας έχω... Μη παρεξηγηθω...

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Mamacita Alina είπε:

Γέννησα το πρώτο με πρόκληση χωρίς επισκληριδιο και δεν ήταν τίποτα το τραγικό. Πήγα τρομοκρατημένη από έξυπνες φίλες μου που μου έλεγαν τα χειρότερα και τελικά όταν μου είπαν γεννας έλεγα συγνώμη αυτό ήταν όλο; Ο γιατρός μου έμεινε λέει κι άλλο θες; Συγνώμη του λέω που νόμιζα ότι θα σφαδαζω... Ο πόνος είναι υποκειμενικός καθαρά. Αλλιώς πονάει η κάθε μία. Έχω φίλη που μέσα σε δύο ώρες γέννησε πιο εύκολη γέννα δε ξανά είδα και γκρινιάζει απίστευτα ότι υπέφερε. Κυριολεκτικά δε πριλαβε να πονέσει και η ίδια το παραδέχεται. Είναι και πόσο ευαίσθητη στον πόνο είσαι. Εγώ είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αλλά τελικά δεν ήταν τίποτα. Είμαστε φτιαγμένες για αυτό. Αν είχα εξαρχής εμπιστοσύνη στο σώμα μου δε θα είχα κάνει εμετούς από το άγχος τουλάχιστον.... Τώρα πάω με καισαρική αναγκαστικά. Εγώ που πραγματικά φοβάμαι..ζήτησα ήδη απ' το γιατρό εκτός απροόπτου να είμαι ξύπνια και συμφώνησε. Αυτά τα λίγα

Κοριτσια καλό θα ήταν η κάθε κοπέλα να ρωτήσει τον γιατρό της για το κάθε είδος νάρκωσης και να αποφύγουμε να λέμε τι είναι χειρότερο και τι όχι μιας που σε μερικά νοσοκομεία ίσως δεν υπάρχει επιλογή επισκληριδιου και ραχιαιας πχ και η κάθε κοπελα που θα κάνει ραχιαία να φοβηθεί. Όλα για καλό γίνονται το μόνο σίγουρο. Εγώ λόγο επιπλοκής στον τοκετό έφαγα ολική μετα όσο κι αν την έτρεμα. Είχα ακούσει τόσα πολλά και είχα διαβάσει  αλλά  τοσα.

Εν τέλει δόξα τον Θεό όλα καλά και είμαι εδώ μαζί σας τώρα και μιλάμε. Με όλη την εκτίμηση και την αγάπη που σας έχω... Μη παρεξηγηθω...

Δυστυχώς το ιντερνετ εχει γεμισει με φριχτες ιστοριες γυναικων, που είχαν το ενα προβλημα ή το αλλο... Κ μετα ακουω απο φιλες οτι εντάξει δεν ειναι κ κατι φοβερό κ λεω γιατι τρομοκρατουν τον κοσμο;;; Εγω δεν εχω ιδεα για καμια μεθοδο κ η ερωτηση ηταν γενικα πως θα γεννησει η καθε μια κ οχι να κρινουμε τον τροπο... Γι αυτο ειπα κ εγω νωριτερα χωρίς παρεξηγηση. Κατ αρχην μπορει να συντρεχουν κ ιατρικοι λογοι... Ο σκοπος ειναι ενας. Υγιες μωρο κ υγιης μανουλα... Τα φιλια μου... 

Α κ επισης μου δίνεις πολυ θάρρος με τα λογια σου γιατί θελω να γεννησω φυσιολογικα... :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@Mamacita Alina πως γεννησες τη κορακλα σου εσυ;

Όντως ο πόνος είναι υποκειμενικός.

Κορίτσια τι κάνετε σημερα; εγώ μετά από πολύ καιρό ήρθα στο μαγαζί. Με είδε κόσμος που είχε καιρό να με δει. Φιλιά αγκαλιές κτλ. Ξέφυγα λίγο αν και ανακατευομαι ακόμα.

yplDp3.png

Just now, winspert είπε:

Δυστυχώς το ιντερνετ εχει γεμισει με φριχτες ιστοριες γυναικων, που είχαν το ενα προβλημα ή το αλλο... Κ μετα ακουω απο φιλες οτι εντάξει δεν ειναι κ κατι φοβερό κ λεω γιατι τρομοκρατουν τον κοσμο;;; Εγω δεν εχω ιδεα για καμια μεθοδο κ η ερωτηση ηταν γενικα πως θα γεννησει η καθε μια κ οχι να κρινουμε τον τροπο... Γι αυτο ειπα κ εγω νωριτερα χωρίς παρεξηγηση. Κατ αρχην μπορει να συντρεχουν κ ιατρικοι λογοι... Ο σκοπος ειναι ενας. Υγιες μωρο κ υγιης μανουλα... Τα φιλια μου... 

Α κ επισης μου δίνεις πολυ θάρρος με τα λογια σου γιατί θελω να γεννησω φυσιολογικα... :wub:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κοριτσι μου. Αυτό που έγραψα πήγαινε περισσότερο στα κορίτσια που αναλύουν τη κάθε νάρκωση. Καλύτερα να την αναλύσει ο γιατρός μας στη κάθε μία μας με τα υπέρ και τα κατα που να μη τρομοκρατήσουν ε άθελά μας κοπέλες που καταφύγουν σε αυτές χωρίς άλλη επιλογή. Έχω γράψει τη γέννα μου παντού. Πιο εύκολη δεν υπάρχει. Είχα πόνους τσιρλιπιπι μετά συγχωρήσεως και περιόδου.... Στο έντονο τους.... Ο γιατρός μου που τον είχα επιβεβαιώσει ότι θα πεθάνω από το να μην αντέχω με κοιταγε και δε το πίστευε ότι εγώ ήμουν η ΚΟΤΑΡΑ.... Μακάρι να μπορούσα να τον φέρω εδώ να γράψει χαχαχαχα. Τα φιλιά μου κοριτσι μου και μην αγχώνεσαι. Όλα είναι προμελετημένα από αλλού. Το σώμα ξέρει κι ας είναι η σκέψη μας σε άγνοια λόγο του φόβου προς το άγνωστο.

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια τι κάνετε σημερα; εγώ μετά από πολύ καιρό ήρθα στο μαγαζί. Με είδε κόσμος που είχε καιρό να με δει. Φιλιά αγκαλιές κτλ. Ξέφυγα λίγο αν και ανακατευομαι ακόμα.

Καλέ πιο πάνω γράφω πως γέννησα αναλυτικά!!

Εγώ τώρα 3 μέρες ξανά έχω αναγουλες και κράμπες στη κοιλιά. Εννοείται θέμα με το έντερο και τη τουαλέτα... εμένα με πιάνει βέβαια ο φραπές. Επιτόπου μιλάμε έτσι χαχαχαχα.

Μια που είπες για κόσμο θα κάνω γκάλοπ. Μου έφερες έμπνευση χιχι

Κοριτσια μαζευτείτε. Όπως έχετε καταλάβει μου αρέσει πολύ να κάνω γενικές ερωτήσεις εδώ που να μαθαίνουμε η μία την άλλη αλλά και να ανοίγουμε ουδέτερα θέματα συζήτησης να ξεχναμε τα άγχη μας βρε αδερφές.

Η ερώτηση της ημέρας είναι.

Σας αρέσει να σας χαϊδεύουν τη κοιλίτσα τώρα που είστε εγκυουλες είτε δικοί σας είτε άγνωστοι ή όχι;

για να δούμε για να δούμε χιχι

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κοριτσι μου. Αυτό που έγραψα πήγαινε περισσότερο στα κορίτσια που αναλύουν τη κάθε νάρκωση. Καλύτερα να την αναλύσει ο γιατρός μας στη κάθε μία μας με τα υπέρ και τα κατα που να μη τρομοκρατήσουν ε άθελά μας κοπέλες που καταφύγουν σε αυτές χωρίς άλλη επιλογή. Έχω γράψει τη γέννα μου παντού. Πιο εύκολη δεν υπάρχει. Είχα πόνους τσιρλιπιπι μετά συγχωρήσεως και περιόδου.... Στο έντονο τους.... Ο γιατρός μου που τον είχα επιβεβαιώσει ότι θα πεθάνω από το να μην αντέχω με κοιταγε και δε το πίστευε ότι εγώ ήμουν η ΚΟΤΑΡΑ.... Μακάρι να μπορούσα να τον φέρω εδώ να γράψει χαχαχαχα. Τα φιλιά μου κοριτσι μου και μην αγχώνεσαι. Όλα είναι προμελετημένα από αλλού. Το σώμα ξέρει κι ας είναι η σκέψη μας σε άγνοια λόγο του φόβου προς το άγνωστο.

Καλέ πιο πάνω γράφω πως γέννησα αναλυτικά!!

Εγώ τώρα 3 μέρες ξανά έχω αναγουλες και κράμπες στη κοιλιά. Εννοείται θέμα με το έντερο και τη τουαλέτα... εμένα με πιάνει βέβαια ο φραπές. Επιτόπου μιλάμε έτσι χαχαχαχα.

Μια που είπες για κόσμο θα κάνω γκάλοπ. Μου έφερες έμπνευση χιχι

Εχεις απολυτο δικιο... Το σωμα ξερει... Ειναι φτιαγμενο ετσι... Κ ο γιατρός μας ξέρει κ ο θεουλης ξέρει... Οποτε ολα καλα θα πανε για ολες μας... 

Εσενα σε πιανει ο φραπες κ εμενα η μυρωδια κ μονο απο τον ελληνικό... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Εχεις απολυτο δικιο... Το σωμα ξερει... Ειναι φτιαγμενο ετσι... Κ ο γιατρός μας ξέρει κ ο θεουλης ξέρει... Οποτε ολα καλα θα πανε για ολες μας... 

Εσενα σε πιανει ο φραπες κ εμενα η μυρωδια κ μονο απο τον ελληνικό... Χαχαχα 

Χαχαχαχαχα εεεεε όχι. Τέλειοοοοο; Θα το δοκιμάσω.

Έτσι σε θέλω. Αισιοδοξη. Γιατί θα πάνε όλα καλά.

Μωρση Ραφαέλα που είσαι να δεις σήμερα που είμαι ο εαυτός μου ποση αισιοδοξία κουβαλάω... Δες με και καμαρωνε σε παρακαλώ.... Μέχρι το απόγευμα μπορεί να κλαίω πάλι. Προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις. Ααααχ άτιμες ορμόνες.

• Χαχα 2

Να σαι καλά αγάπη τι να κάνουμε ετσι είναι η ζωή 

Χαχαχαχαχα εεεεε όχι. Τέλειοοοοο; Θα το δοκιμάσω.

Έτσι σε θέλω. Αισιοδοξη. Γιατί θα πάνε όλα καλά.

Μωρση Ραφαέλα που είσαι να δεις σήμερα που είμαι ο εαυτός μου ποση αισιοδοξία κουβαλάω... Δες με και καμαρωνε σε παρακαλώ.... Μέχρι το απόγευμα μπορεί να κλαίω πάλι. Προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις. Ααααχ άτιμες ορμόνες.

Οουυ με κολλησατε κάλεεεε κάτι δεν αρέσει σήμερα στο μωρο και είμαι ολο εξαγωγή θα περάσει όμως τι να πω

xfHlp3.png

Εμένα δε με ενοχλεί να μου πιάνουν τη κοιλιά!

Επειδή όμως ξέρω πως υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν θέλουν εγώ δεν πιάνω κοιλιές. Ή αν πιάσω πρώτα θα ρωτήσω.

Ετσι και εγώ αν θέλω να πιάσω κοιλιτσα άλλης την ρωταω πρωτα εμένα μου την πιάνουν ηδη επειδή ηδη Εχω κοιλουμπαρα χαχαχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Έχετε βγάλει κοιλιτσες κορίτσια; αχ γι αυτές τις μικρές κοιλιτσες τρελαίνομαι. Είναι συγκινητικές! Εγώ όχι ακόμα. Συνήθως αργω πολύ να βγάλω. Αλλά νιώθω πως κάτι υπάρχει εκεί μέσα αχαχχα 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Έχετε βγάλει κοιλιτσες κορίτσια; αχ γι αυτές τις μικρές κοιλιτσες τρελαίνομαι. Είναι συγκινητικές! Εγώ όχι ακόμα. Συνήθως αργω πολύ να βγάλω. Αλλά νιώθω πως κάτι υπάρχει εκεί μέσα αχαχχα 

Καλε τι κοιλιτσα κοιλαρααα λέμε χαχχαχαχ εμένα μου φαίνεται ηδ φαινομαι για 6 μηνών 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Ούτε εγώ έχω κοιλίτσα ακόμη. Περίμενα να φουσκώσει νωρίτερα αυτή τη φορά όπως διάβαζα αλλά δεν. Το βράδυ λίγο φαίνεται από τα υγρά και το φαγητό αλλά δεν. Έτσι και στη πρώτη 

Κορίτσια εγώ είμαι από αυτές που δε μου αρέσει να μου πιάνουν τη κοιλιά. Αλλά το είχα πάντα όχι τώρα στην εγκυμοσύνη. Μόνο με τον άντρα μου δεν έχω θέμα και πάλι κατόπιν προειδοποίησης διότι τρομάζω άμα δε πάρω χαμπάρι ότι πάει να με ακουμπήσει. Είναι ένα σημείο που ψηλογαργαλιεμαι και δε μαρεσει. Ειδικά όταν μου τη χαϊδεύουν κυκλικά οοοολη τη κοιλιά.... Ααααχ εκνευρίζομαι. 

• Χαχα 1

Ούτε εγώ έχω κοιλίτσα ακόμη. Περίμενα να φουσκώσει νωρίτερα αυτή τη φορά όπως διάβαζα αλλά δεν. Το βράδυ λίγο φαίνεται από τα υγρά και το φαγητό αλλά δεν. Έτσι και στη πρώτη 

Κορίτσια εγώ είμαι από αυτές που δε μου αρέσει να μου πιάνουν τη κοιλιά. Αλλά το είχα πάντα όχι τώρα στην εγκυμοσύνη. Μόνο με τον άντρα μου δεν έχω θέμα και πάλι κατόπιν προειδοποίησης διότι τρομάζω άμα δε πάρω χαμπάρι ότι πάει να με ακουμπήσει. Είναι ένα σημείο που ψηλογαργαλιεμαι και δε μαρεσει. Ειδικά όταν μου τη χαϊδεύουν κυκλικά οοοολη τη κοιλιά.... Ααααχ εκνευρίζομαι. 

Χαχαχα, ακριβώς το ίδιο κ εγω. Γενικα γαργαλιεμαι κ ακομα κ άντρας μου αν παει να με πιασει τώρα ξαφνιαζομαι κ εγω... 

Ποτε δεν επιανα τις κοιλιες των εγκυων κ εκτος απο ελαχιστους δικους μου θα ηθελα να μη μου την πιανουν. 

Οσο για κοιλια, γενικα εχει πεταχτει απο την πρωτη στιγμή αλλα διαβαζω πως ειναι απο κατακρατηση που γινεται. Δεν ημουν πλακα ποτέ, αλλα εχει φουσκωσει λιγο ακομα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Από πολύ κοντινούς δεν έχω πρόβλημα, αλλά από πιο αδιάφορους νομίζω δε μου αρέσει. Βέβαια η αλήθεια είναι δεν μου έτυχε ακόμα να με ενοχλήσει κάτι, μετά όταν μεγαλώσει και την πιάνουν όλοι θα σας πω σίγουρα. Κορίτσια εμένα μου πετάχτηκε λιγάκι, άρχισε να στρογγυλεύει, σήμερα φορούσα μια στενή πενσιλ φούστα(επαγγελματικά ραντεβού γαρ) κι άρχισε να κάνει την εμφάνισή της κι από τα ρούχα. Βέβαια έτσι γινόταν και όταν πλακώνομουν στο φαγητό χαχαχα. Αχ εγω τρέμω στη σκέψη της γέννας!!!! Φοβάμαι μόνο στη σκέψη!!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...