Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Η ραχιαια νομίζω είναι χειρότερη πάντως αλλά γίνονται με τον ίδιο τρόπο. @Giotitsa Ναι άσε μη πεις παραπάνω γιατί θα τρομάξω εγώ σίγουρα αχαχα αλλά ανάμεσα σε ολική και επισκληριδιο, η ολική είναι πιο επιφοβη. Η επισκληριδιος είναι ρουτίνα. Για έναν αναισθησιολογο είναι η ρουτίνα του. Σε μας με καισαρική αυτές οι δυο λύσεις υπάρχουν.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, Farmakotriftena είπε:

Η ραχιαια νομίζω είναι χειρότερη πάντως αλλά γίνονται με τον ίδιο τρόπο. @Giotitsa Ναι άσε μη πεις παραπάνω γιατί θα τρομάξω εγώ σίγουρα αχαχα αλλά ανάμεσα σε ολική και επισκληριδιο, η ολική είναι πιο επιφοβη. Η επισκληριδιος είναι ρουτίνα. Για έναν αναισθησιολογο είναι η ρουτίνα του. Σε μας με καισαρική αυτές οι δυο λύσεις υπάρχουν.

Συγνώμη αγάπη για αυτό είπα η καθεμία το έχει διαφορετικά μέσα στο μυαλό της εγώ φοβάμαι πολύ π.χ αλλά δεν μου φταιτε εσείς να σας τρομαξω και να σου πω και κάτι εγώ προσωπικά δεν πονεσα πολύ στην πρωτη γέννα που είχα 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

@marioula1234αγαπη μην ζητάς συγνώμη ρωτά με οτι θες εγώ το μωρο το έχασα 28 εβδομάδων το γέννησα κανονικα 800 γρ ητανε

εγω 30 εβδομαδων 2 κιλα ητανε πφφφ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Συγνώμη αγάπη για αυτό είπα η καθεμία το έχει διαφορετικά μέσα στο μυαλό της εγώ φοβάμαι πολύ π.χ αλλά δεν μου φταιτε εσείς να σας τρομαξω και να σου πω και κάτι εγώ προσωπικά δεν πονεσα πολύ στην πρωτη γέννα που είχα 

Με φτ γεννησες ε;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marioula1234 είπε:

ναι το πρωτο μου... αγορακι κ εκεινο! 

Λυπάμαι τόσο πολύ κορίτσι μου αλήθεια δεν υπάρχει αυτός ο πόνος σε θαυμαζω είναι τιμή μου να μιλάω μαζί σου αλήθεια εύχομαι ο Θεός απο εδώ και πέρα να μας δώσει μονο χαρες

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Μπηκα τωρα κ διαβασα καποθα πράγματα συγκριτικά με τη ραχιαια κ την επισκληριδιο. Εχουν καποιες διάφορες αλλα δε νομιζω οτ ειναι χειρότερη η ραχιαια. Δε γνωρίζω σιγουρα. Ισως καποια κοπελα ξερει κατι παραπανω... Κ σιγουρα για εναν καλο αναισθησιολογο ειναι ρουτινα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Λυπάμαι τόσο πολύ κορίτσι μου αλήθεια δεν υπάρχει αυτός ο πόνος σε θαυμαζω είναι τιμή μου να μιλάω μαζί σου αλήθεια εύχομαι ο Θεός απο εδώ και πέρα να μας δώσει μονο χαρες

δεν περιγράφεται με λογια αυτο που εζησα... τραγικο... πονος πονος πονος! ηταν αγορακι δυο κιλα εμεινα γρηγορα ξανα εγκυος κ εχω τωρα το αγορακι μου 6μιση χρονων και γεμιζει την αγκαλια και την καρδια μου! :x

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

δεν περιγράφεται με λογια αυτο που εζησα... τραγικο... πονος πονος πονος! ηταν αγορακι δυο κιλα εμεινα γρηγορα ξανα εγκυος κ εχω τωρα το αγορακι μου 6μιση χρονων και γεμιζει την αγκαλια και την καρδια μου! :x

Να σου ζησει κοριτσακι μου... Οσο γι αυτο που περασες απλα δεν εχω λογια... 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσι μου ξέρω πως είναι ξέρω αστο να μην τα λέμε ξανά τώρα έχουμε χαρές ετσι είναι να το χαιρεσαι και να σου ζησει ο μικρός εγώ αυτό το μωρακι περιμένω για να ξεχάσω να ξεχάσω να μην θυμάμαι άλλο δεν μπορω άλλο πόνο είναι Αστα ....

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Ναι κορίτσι μου ξέρω πως είναι ξέρω αστο να μην τα λέμε ξανά τώρα έχουμε χαρές ετσι είναι να το χαιρεσαι και να σου ζησει ο μικρός εγώ αυτό το μωρακι περιμένω για να ξεχάσω να ξεχάσω να μην θυμάμαι άλλο δεν μπορω άλλο πόνο είναι Αστα ....

θα ξεχαστεις αλλα δεν θα ξεχασεις... παντα θα το θυμασαι εκεινο το μωρακι βεβαια ολα θα ναι διαφορετικα με ενα μωρακι στην αγκαλιτσα σου! ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Δ εχω κανει επισκληριδιο για να μπορω να της συγκρινω, αλλα εχω κανει δυο καισαρικες με ραχιαια, κ νομιζω την προτιμανε στα δημοσια νοσοκομεια οταν κανεις καισαρικη

Η δικη μου εμπειρια ηταν πολυ καλη

Αλλα ξερω απο γνωστη οτι κ ραχιαια απο ραχιαια γινεται διαφορετικα. Εμενα μου ειπαν να μην σηκωθω 12ωρες,ενω εκεινη σε 4-6.εξαρταται κ η ποσοτητα του φαρμακου

Κ απο οσο ξερω με την επισκληρηδιο δ εχει μεγαλη διαφορα, εκτος του σημειου που γινεται, κ οτι στη ραχιαια δ μενει το σωληνακι για παυσιπονη

• Μου αρέσει 2

Just now, winspert είπε:

Μπηκα τωρα κ διαβασα καποθα πράγματα συγκριτικά με τη ραχιαια κ την επισκληριδιο. Εχουν καποιες διάφορες αλλα δε νομιζω οτ ειναι χειρότερη η ραχιαια. Δε γνωρίζω σιγουρα. Ισως καποια κοπελα ξερει κατι παραπανω... Κ σιγουρα για εναν καλο αναισθησιολογο ειναι ρουτινα... 

Νομίζω ότι στη ραχιαια δεν κάνει να σηκωθείς για 24ωρες. Ούτε το κεφάλι κάνει να σηκώσεις. Κάτι τέτοιο . Μπορεί όμως και να είναι ανακρίβεια αυτό που γράφω . Είχα ρωτήσει πέρσυ τον doc και δεν μου απάντησε απλά μου είπε "ότι εμείς θα κάνουμε επισκληριδιο άσε την ραχιαια είναι άλλο πράγμα".

Just now, vikib είπε:

Δ εχω κανει επισκληριδιο για να μπορω να της συγκρινω, αλλα εχω κανει δυο καισαρικες με ραχιαια, κ νομιζω την προτιμανε στα δημοσια νοσοκομεια οταν κανεις καισαρικη

Η δικη μου εμπειρια ηταν πολυ καλη

Αλλα ξερω απο γνωστη οτι κ ραχιαια απο ραχιαια γινεται διαφορετικα. Εμενα μου ειπαν να μην σηκωθω 12ωρες,ενω εκεινη σε 4-6.εξαρταται κ η ποσοτητα του φαρμακου

Κ απο οσο ξερω με την επισκληρηδιο δ εχει μεγαλη διαφορα, εκτος του σημειου που γινεται, κ οτι στη ραχιαια δ μενει το σωληνακι για παυσιπονη

Κάτι τέτοιο ξέρω κι εγώ ότι στη ραχιαια δε σηκώνεσαι για μια ημέρα κάτι τέτοιο. Βασικά το κεφάλι . Ναι στην επισκληριδιο σου εκφέρουν το σωληνάκι την επόμενη μέρα νομίζω. Πω πω τα θυμήθηκα και αγχώθηκα τώρα χαχαχ

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...