Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Επιτέλους!!!! 

Κοριτσια εχω ερωτηση... Δεν σας ταγκαρω για να μην ξεχάσω καμια...

Πρωτα ο θεος κ αν δεν υπαρχει προβλημα, πως θα γεννησετε; 

Ρωταω γιατι στα μερη μου οι γυναικες γενανε οπως παλιά, χωρις επισκληριδιο... Δεν κανουν σε φτ... Σε ολο του το μεγαλείο!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Επιτέλους!!!! 

Ρωταω γιατι στα μερη μου οι γυναικες γενανε οπως παλιά, χωρις επισκληριδιο... Δεν κανουν σε φτ... Σε ολο του το μεγαλείο!!! 

θα πεταχτώ κ εγώ κ ας μην είμαι έγκυος....

χαχαχαχαχα ταρζαν ειμαι ότι θέλω κανω...

εγω αγαπη μ όταν θα ξαναμεινω εγκυος κ πρώτα ο θεος φτάσω εκεί  θα κάνω καισαρική κ επισκληριδιο....

καισαρική γιατι εχω ειδη μια από το εξωμητριο μ Κ επισκληριδιο γιατι θελω να μιλάω κιολας...χαχαχαχα μόνο εγω τα κάνω αυτά να ξερεις...Ότι να ναι...χαχαχαχ

• Χαχα 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

θα πεταχτώ κ εγώ κ ας μην είμαι έγκυος....

χαχαχαχαχα ταρζαν ειμαι ότι θέλω κανω...

εγω αγαπη μ όταν θα ξαναμεινω εγκυος κ πρώτα ο θεος φτάσω εκεί  θα κάνω καισαρική κ επισκληριδιο....

καισαρική γιατι εχω ειδη μια από το εξωμητριο μ Κ επισκληριδιο γιατι θελω να μιλάω κιολας...χαχαχαχα μόνο εγω τα κάνω αυτά να ξερεις...Ότι να ναι...χαχαχαχ

Χαχαχα, καλα κανεις κ πεταγεσαι. Ετσι κ αλλιως σύντομα θα είσαι μανούλα!!! Εύχομαι σε περίπτωση καισαρικης να μην κανουν μονο ολικη ναρκωση εδω!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχα, καλα κανεις κ πεταγεσαι. Ετσι κ αλλιως σύντομα θα είσαι μανούλα!!! Εύχομαι σε περίπτωση καισαρικης να μην κανουν μονο ολικη ναρκωση εδω!!! 

καισαρική εσυ??? 

καισαρική εσυ??? 

Οχι δε θελω καισαρικη. Φυσιολογικα θελω να γεννησω... Λεω σε περίπτωση που πρέπει να κανω καισαρικη οτι θα προτιμούσα να μη γίνει με ολικη.. 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, winspert είπε:

Οχι δε θελω καισαρικη. Φυσιολογικα θελω να γεννησω... Λεω σε περίπτωση που πρέπει να κανω καισαρικη οτι θα προτιμούσα να μη γίνει με ολικη.. 

αααάαα τωρα κατάλαβα...ξανθιά εδω βαμμένη κοκκινομάλλα γι αυτο...χαχαχαχ έχω ποτίσει...ελπίζω αν χρειαστεί να κάνεις να μην κάνεις ολική κ να κάνουν επισκληριδιο...καλέ ρωτά να ξέρεις μετα την Αυχενική τι κ πως...

• Χαχα 1

αααάαα τωρα κατάλαβα...ξανθιά εδω βαμμένη κοκκινομάλλα γι αυτο...χαχαχαχ έχω ποτίσει...ελπίζω αν χρειαστεί να κάνεις να μην κάνεις ολική κ να κάνουν επισκληριδιο...καλέ ρωτά να ξέρεις μετα την Αυχενική τι κ πως...

Εννοείται θα τα ρωτησω ολα, οπως επισης θα ζητήσω να είναι ο άντρας μου μεσα στον τοκετο κ πως δε θελω καμια μαια να δωσει ουτε γραμμαριο ξένο γαλα στο μωρό μου. Θελω αν τα καταφέρω να θηλασω αποκλειστικά. Κ ιδανικα οταν γεννησω να ακουμπησουν το μωρο επανω μου κ να θηλασει αμεσως αλλα νομιζω είμαστε πολυ πισω σ αυτα κ δε θα γινει... Θα το προσπαθήσω πάντως!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Επιτέλους!!!! 

εγω αναγκαστικά θα γεννησω με καισαρικη και θα προσπαθήσω αυτη τη φορα να γεννησω με επισκληριδιο :)

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

6 ώρες πρίν, winspert είπε:

Εννοείται θα τα ρωτησω ολα, οπως επισης θα ζητήσω να είναι ο άντρας μου μεσα στον τοκετο κ πως δε θελω καμια μαια να δωσει ουτε γραμμαριο ξένο γαλα στο μωρό μου. Θελω αν τα καταφέρω να θηλασω αποκλειστικά. Κ ιδανικα οταν γεννησω να ακουμπησουν το μωρο επανω μου κ να θηλασει αμεσως αλλα νομιζω είμαστε πολυ πισω σ αυτα κ δε θα γινει... Θα το προσπαθήσω πάντως!!! 

Καλημέρα γλυκουλα εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω επισκληριδιο εγώ γεννήσει μια φορά και μπορώ να το ξανακανω απλα θα είναι πιο μεγαλο το μωρο και τι έγινε με αυτό οι πόνοι ίδιοι μένουν τους αντεχω επισκληριδιο όμως δεν κάνω 

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Καλημέρα γλυκουλα εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω επισκληριδιο εγώ γεννήσει μια φορά και μπορώ να το ξανακανω απλα θα είναι πιο μεγαλο το μωρο και τι έγινε με αυτό οι πόνοι ίδιοι μένουν τους αντεχω επισκληριδιο όμως δεν κάνω 

Εγω για να ειμαι ειλικρινής ψιλοχαιρομαι που δεν εχω την επιλογή να κανω ή να μην κανω επισκληριδιο γιατι στην ουσία δε θελω να κανω αλλα αν θα μπορούσα να διαλεξω ισως να εμπαινα στον πειρασμο... Οποτε πρωτα ο θεος με ολους τους πονους!!! 

Κ για να προλαβω να μην παρεξηγηθω η καθε γυναίκα εχει το δικαίωμα να γεννήσει με οποιον τροπο θελει. Δεν υπαρχει σωστός ή λαθος τροπος, καλος ή κακος... Τα φιλια μου κοριτσια μου... 

7 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

εγω αναγκαστικά θα γεννησω με καισαρικη και θα προσπαθήσω αυτη τη φορα να γεννησω με επισκληριδιο :)

Στην καισαρικη νομιζω οτι ειναι η καλύτερη επιλογή η επισκληριδιος γιατι εχεις τις αισθησεις σου κ μπορεις να δεις το μωρακι σου αμεσως κ να το παρεις αγκαλιτσα!!! Με το καλο κοριτσάκι μου... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί δεν θέλετε την επισκληριδιο; επειδή τα παλιά χρόνια γεννούσαν χωρις; λογικό αφού δεν υπήρχε. Τώρα όπως στον πονοκέφαλο θα πάρουμε ένα παυσίπονο, στη γέννα θα ήταν χρήσιμο να κάνουμε κάτι για να μην πονάμε. Εγώ έχω γεννήσει με κτ και τα δύο. Στη κόρη μου για φτ πήγαινα αλλά μετά από 9 ώρες με οδύνες στα ύψη, δεν έκανα ούτε μια διαστολή οπότε δυστυχώς έκανα καισαρική. Στη 2η ψαχτηκα για vbac αλλά ο γιατρός μου δεν ήταν υπέρ και μετα από σκέψη (να άλλαζα δλδ γιατρο) έκανα πίσω και έκανα 2η κτ. Τώρα στο 3ο εννοείται κτ... κι ας λένε οι κατευθυντήριες ότι μπορείς να κάνεις vbac σε διάστημα ενός έτους από κτ σε κτ. Δεν το ρισκάρω και γενικά ξέρω πως θα είμαι χεσμενη πανω μου απο τον φοβο της 3ης καισαρικής. Πάντως σε όλες έκανα επισκληριδιο. 

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Γιατί δεν θέλετε την επισκληριδιο; επειδή τα παλιά χρόνια γεννούσαν χωρις; λογικό αφού δεν υπήρχε. Τώρα όπως στον πονοκέφαλο θα πάρουμε ένα παυσίπονο, στη γέννα θα ήταν χρήσιμο να κάνουμε κάτι για να μην πονάμε. Εγώ έχω γεννήσει με κτ και τα δύο. Στη κόρη μου για φτ πήγαινα αλλά μετά από 9 ώρες με οδύνες στα ύψη, δεν έκανα ούτε μια διαστολή οπότε δυστυχώς έκανα καισαρική. Στη 2η ψαχτηκα για vbac αλλά ο γιατρός μου δεν ήταν υπέρ και μετα από σκέψη (να άλλαζα δλδ γιατρο) έκανα πίσω και έκανα 2η κτ. Τώρα στο 3ο εννοείται κτ... κι ας λένε οι κατευθυντήριες ότι μπορείς να κάνεις vbac σε διάστημα ενός έτους από κτ σε κτ. Δεν το ρισκάρω και γενικά ξέρω πως θα είμαι χεσμενη πανω μου απο τον φοβο της 3ης καισαρικής. Πάντως σε όλες έκανα επισκληριδιο. 

Εγώ θα σου πω γιατί δεν θέλω και οτι και μου πεις δεν αλλαζω γνώμη το φοβάμαι το φοβάμαι πολύ δεν ξέρω που μπορεί να με χτυπήσει κάποιος που θα το κάνει ; επειδή δεν θέλω να πω άλλα και να τρομαξω κανέναν είναι η δικιά μου γνώμη και αυτό θα κάνω όπως είπε η @winspertη καθεμια μας έχει το δικαίωμα να επιλέξει και πως θα γεννήσει και αν θα κανει επισκληριδιο εγώ δεν θα κάνω αντεχω πόνο πολύ κιόλας 

• Μου αρέσει 3

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Ειπα παραπανω πως σε καισαρικη τομη είναι καλύτερη η επισκληριδιος γιατι εχεις τις αισθησεις σου κ βλεπεις το μωρο σου αμεσως. Βεβαια νομιζω στη Σπάρτη λέγεται ραχιαια η ενεση που σου κανουν. Κ επισης ειπα οτι η καθε μια εχει το δικαιωμα να κανει οτι θεωρεί  καλύτερο. Εγω δεν  την εχω την επιλογή οποτε πορευομαι με αυτο... Καλημέρα κοριτσακι μου 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 34 λεπτά , Giotitsa είπε:

γιοτιτσα μου συγνωμη που ρωταω ποσο ηταν το μωρο σου; σε πιο μηνα γεννησες; 

83tdp2.pngcWE4p3.png

Just now, marioula1234 είπε:

γιοτιτσα μου συγνωμη που ρωταω ποσο ηταν το μωρο σου; σε πιο μηνα γεννησες; 

@marioula1234αγαπη μην ζητάς συγνώμη ρωτά με οτι θες εγώ το μωρο το έχασα 28 εβδομάδων το γέννησα κανονικα 800 γρ ητανε

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...