Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα, σε ευχαριστώ ταρζανακι μου... Καλα να παθω δε λες τιποτα... Ασε με τωρα γιατι εβλεπα μαστερ σεφ κ μου ανοιξε η ορεξη. Ολα ηθελα να τα φαω... Εσυ πως εισαι μετα τα μεθυσια;;; χαχαχα 

εγω ειμαι πολυ καλα...συνήλθα...θα κάνω ένα τελευταίο μεθύσι το Σάββατο γιατί μετα εχω να κάνω αυγα η κλοσσα  κ δεν προλαβαίνω...χαχαχαχα εν το μεταξύ όταν άρχισα να κάνω κεφάλι θυμήθηκα τα ουτρο που επερνα...Έτσι ήμουν.....χαχαχαχα το τι δούλεμα κ γέλιο έχει πέσει από τον άντρα μ Κ τους φίλους μ δεν λέγεται....

Αφού μ λεν ακομα θες ένα ουτρο φρυνη???? χαχαχαχαχ

Ανυπομονώ να ξανα κανω κεφάλι με τα αγαπημένα μ χαπια...μαζοχα παιδι τι περιμένεις....

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

Χαχαχα, ναι περασε... Κ τωρα ετσι για να μαθω με το που εφαγα 2 ακτινιδια μου ηρθε να τα βγαλω ολα. Έπρεπε να κανω υπερηχο για να μου ξαναρθει αναγουλιτσα; Καλοδεχουμενη... 

Χαχαχαχα κλαίωωωω μη νομίζεις τώρα μια βδομάδα είμαι περδικι. Σήμερα το πρωί με το που σηκώθηκα έβγαλα τα έντερακια μου. Θα έχουμε σκαμπανεβάσματα.... 

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

On 12/3/2019 at 10:04 ΠΜ, Farmakotriftena είπε:

Εγώ θα του το ζητούσα. 2 πράγματα μόνο θα του έλεγα να ακούσω καρδιά και να κάνει απλά.τη μέτρηση του μήκους. Τίποτε άλλο. Αχαχα εκμεταλλεύσου το σε λέω!!! Έπαθες τσιρλιπιπι εννοεις;; Αχαχαχα μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό το άτιμο!

Ποια κοπέλα είναι που έχει δυσκοιλιότητα; @Giotitsa εσυ; Μήπως η Γωγώ; έφαγα activia! Εγγύηση αχαχα 

Κατά τα άλλα κορίτσια τι κανετε; χάλασε πάλι ο καιρός πφφφ  

Κάποια κορίτσια πάλι έχουν καιρό να μας γράψουν. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά κι ας μας ξεχνάτε δε πειράζει. @Evangeliaa τι κάνει ο μπόμπιρας; εμένα έξαλλος!! Όλο όρθιος και όλο γκρίνια!!

@Farmakotriftena ολα καλα κι εγω...δεν σας ξεχναω...σας παρακολουθω σχεδον καθημερινα, αλλα οταν ο μπομπιρας με δει με κινητο τρελαινεται γιατι το θελει οποτε προσπαθω να μην το κρατάω...γενικα εχει ζωηρεψει πολυ...εστρωσα παντου χαλια για να μπουσουλαει...αλωνιζει ολο το σπιτι κι εγω απο πισω τον κυνηγαω γιατι παει και βρισκει τα πιο επικινδυνα σημεια και σηκωνεται, πεφτει και λεει...μπουουουμμμμ! Ευτυχως εχω καλη εγκυμοσυνη. Δεν με κουραζει προς το παρον, αλλα εχει γινει και 10 κιλα παιδί  και αν και ξερω οτι πρεπει να προσεχω...

Κατα τ αλλα αυριο εχω γιατρο και περιμενα να παω πρωτα και μετα να σας γραψω! Ελπιζω ολα να ειναι καλα γιατι με τα σηκωματα του μωρου φοβαμαι μην παθω καμια αποκόλληση...

On 12/3/2019 at 9:46 ΜΜ, Rafaelatarzan είπε:

λοιπόν κοριτσια ολες ξέρετε πάνω κάτω την ιστορία μ....ξέρετε ότι είχα μια παληνδρομμη στην 9 βδομάδα....ξέρετε ότι παλεύω 9 χρόνια κ πρώτη φορά πηγα τόσο πολύ σε βδομάδες....Έιχα ένα εξωμητριο ...Είμαι χωρίς σαλπιγγες κ με μια ωοθηκη. κ χωρίς αυγα δικά μ...Μόνο με φάρμακα κανω κ αυτό με δυσκολία.....είχα άλλη μια παλιδρομη στις 8 κ 3 βιοχημικες απανωτές...Αυτά τα λεω για κάποια κοριτσια που είναι νεα εδω κ δεν ξέρουν για μένα....

κάνω εξωσωματικη λοιπόν να ξέρετε...

να ξαναπάω να κάνω τώρα που θα μ έρθει η περίοδος αλλα η μια προσπάθεια με φάρμακα για να πάρω αυγα ???? δεν εχω πίσω μ....Έχω μόνο ένα κ δεν το βάζουμε λεει ο ντοκ μ...

συζήτησα μαζί τ βέβαια κ μ είπε ναι αν θες είσαι έτοιμη να ξανακάνεις κ άλλη προσπάθεια ακομα κ μετά την απόξεση...

λέω να πάω γιατί το θέλω πολύ  κ δεν θέλω να περιμένω αφου ειμαι καλα κ με βρίσκει κ καλά ο ντοκ μ...Δεν ξέρω πότε θα κάνω εμβρυομεταφορα όμως....Θέλουμε πάντως να δούμε πόσα αυγα θα κάνω για να εχω πίσω μ Καβατζα  που λένε...

εσείς τι λέτε???? Θέλω γνωμες ...

@winspert

@Giotitsa

@gogouli_

@marioula1234

@Mamacita Alina

@Farmakotriftena

@katerinaki 86

@RafaelatarzanΚι ας μην ζητησες τη γνωμη μου.... ακουγεσαι πολύ ενθουσιασμένη και ψυχολογικά ανεβασμενη για κατι τετοιο...οποτε κανε οτι λεει η καρδια σου γλυκια μου!

On 12/3/2019 at 10:51 ΜΜ, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα!!! Τι κάνετε εσείς και τα μωράκια σας?? Εμείς είμαστε καλά, πήρα σήμερα κάποιες ακόμα εξετάσεις και τις πήγα στο γιατρό να ρίξει μια ματιά.. Λοιπόν, για όσες κοπέλες δεν το ξέρουν και δεν έχουν κάνει ακόμα εξέταση, ο θυροειδής στο πρώτο τρίμηνο πρέπει να είναι από 2.5 και κάτω.. Εγώ έχω 2.83 και μου είπε ξεκινάμε χάπι ΑΜΕΣΑ, αύριο κιόλας θα πάω στην ενδοκρινολόγο! Στεναχωρήθηκα λιγάκι που δεν το ανακάλυψα νωρίτερα αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά, όλα μια χαρά θα πάνε!!!!

Ειχα θυροειδη και πριν τις εγκυμοσυνες μου...επαιρνα ενα μικρο χαπακι αλλα σιγα σιγα εχω σχεδον τετραπλασιασει τη δοση....εγκυμοσυνη-θηλασμος-ξανα εγκυμοσυνη...ο θυροειδης τρελαθηκε λεμε

• Μου αρέσει 1

verzp2.pngYgrLp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Evangeliaa είπε:

@Farmakotriftena ολα καλα κι εγω...δεν σας ξεχναω...σας παρακολουθω σχεδον καθημερινα, αλλα οταν ο μπομπιρας με δει με κινητο τρελαινεται γιατι το θελει οποτε προσπαθω να μην το κρατάω...γενικα εχει ζωηρεψει πολυ...εστρωσα παντου χαλια για να μπουσουλαει...αλωνιζει ολο το σπιτι κι εγω απο πισω τον κυνηγαω γιατι παει και βρισκει τα πιο επικινδυνα σημεια και σηκωνεται, πεφτει και λεει...μπουουουμμμμ! Ευτυχως εχω καλη εγκυμοσυνη. Δεν με κουραζει προς το παρον, αλλα εχει γινει και 10 κιλα παιδί  και αν και ξερω οτι πρεπει να προσεχω...

Κατα τ αλλα αυριο εχω γιατρο και περιμενα να παω πρωτα και μετα να σας γραψω! Ελπιζω ολα να ειναι καλα γιατι με τα σηκωματα του μωρου φοβαμαι μην παθω καμια αποκόλληση...

@RafaelatarzanΚι ας μην ζητησες τη γνωμη μου.... ακουγεσαι πολύ ενθουσιασμένη και ψυχολογικά ανεβασμενη για κατι τετοιο...οποτε κανε οτι λεει η καρδια σου γλυκια μου!

Ειχα θυροειδη και πριν τις εγκυμοσυνες μου...επαιρνα ενα μικρο χαπακι αλλα σιγα σιγα εχω σχεδον τετραπλασιασει τη δοση....εγκυμοσυνη-θηλασμος-ξανα εγκυμοσυνη...ο θυροειδης τρελαθηκε λεμε

@Evangeliaa χίλια συγνωμη σε ξέχασα....Αλήθεια....κ βέβαια ήθελα κ θέλω κ την δική σ γνώμη....Μια παρέα ειμαστε εδω μεσα άλλωστε...Δεν σας ξεχωρίζω....

σε Ευχαριστώ πολύ κ σένα για την στήριξη...νια θα το κάνω κ ότι θέλει ας γίνει...Έχω πολύ περίσσια δύναμη κ αποθεμα αντοχής ακομα....φιλιά στον μικρό σ μπουυυουυυμμμμμμ....

7 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Χαχαχαχα κλαίωωωω μη νομίζεις τώρα μια βδομάδα είμαι περδικι. Σήμερα το πρωί με το που σηκώθηκα έβγαλα τα έντερακια μου. Θα έχουμε σκαμπανεβάσματα.... 

Χαχαχα, τελεια... Εγω εχω κ το αλλο. Ξυπναω καποιες φορες κατα τις 3 τα ξημερώματα για πιπι κ οταν ξαναπεφτω στο κρεβάτι μου ρχεται μια αναγουλα, μια ταση για εμετο αλλο πραγμα. Ποια πρωινη ναυτια που την ελεγαν;;; 24ωρη είναι, χαχαχα 

8 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

εγω ειμαι πολυ καλα...συνήλθα...θα κάνω ένα τελευταίο μεθύσι το Σάββατο γιατί μετα εχω να κάνω αυγα η κλοσσα  κ δεν προλαβαίνω...χαχαχαχα εν το μεταξύ όταν άρχισα να κάνω κεφάλι θυμήθηκα τα ουτρο που επερνα...Έτσι ήμουν.....χαχαχαχα το τι δούλεμα κ γέλιο έχει πέσει από τον άντρα μ Κ τους φίλους μ δεν λέγεται....

Αφού μ λεν ακομα θες ένα ουτρο φρυνη???? χαχαχαχαχ

Ανυπομονώ να ξανα κανω κεφάλι με τα αγαπημένα μ χαπια...μαζοχα παιδι τι περιμένεις....

Μπραβο ταρζανακι μου, πιες χωρις αυριο για να μας λες μετα οτι σε ποναει το κεφαλι σου κ μετα συνεχισε τη μαστουρα με ουτρο... Χαχαχα 

Πιες κ απολαυσε το κοριτσάκι μου οσο θες κ μετα βουρ στον ιερο σκοπο... Πρεπει να φτιάξεις ταρζανακια!!! Σ αγαπω κ σε φιλω... 

Καλημερα κοριτσια!!!!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

Αχ έτσι κι εγώ. Και όλο αγκαλιά θέλει είναι κι εμένα 10 κιλά. Τυχερή που έχεις καλή εγκυμοσύνη!! Καλή επιτυχία στον γιατρό! Αυχενική πότε εχεις;

yplDp3.png

On 13/3/2019 at 12:24 ΜΜ, winspert είπε:

Ταρζανακι μου, τι λες;;; Μην το ξαναπεις αυτο σε παρακαλώ... Δεν παρεξηγω τιποτα απο σενα... Σ αγαπω πολυ κ το ξέρεις... Λεγε μου εσυ κ ασε με να πιανω τα βυζια μου, χαχαχαχα

Κορίτσια μου ολα καλα. Δοξα τω θεω εκανα υπερηχο κ η καρδουλα του χτυπάει μια χαρα κ εχει μεγαλωσει κιολας... Ηρεμησα τωρα. Καντε κ εσεις κορίτσια να ηρεμησετε... Οποτε μαλλον ισχυει αυτο που μου λεγατε, οτι το μωρακι μου μ αφηνει λιγο να χαλαρωσω μετα τις αναγουλες...  Σας ευχαριστώ πολύ που ειστε εδω για μενα!!! :wub:

αχ κοριτσι μου ολα καλα λοιπον ηρεμησε τωρα και απολευσε το! 

21 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Ερώτηση: προς όλα τα κορίτσια sos εκπεμπω sos χαχαχχαα @marioula1234 @Farmakotriftena @Mamacita Alinaσυντροφισσα @gogouli @winspert ρε κορίτσια η συχνουρια ποτε ελαττώνεται δεν παλευεται αλλο δεν κοιμάμαι το βράδυ εντάξει το πρόγραμμα είναι σήκωμα τουαλέτα ξαπλα τουαλέτα και μετα κοιμαμαι ολο το μεσημέρι και το πρωί επειδή το βράδυ μηδέν ύπνος τι θα γίνει Εχω σκεφτεί πολύ σοβαρά χωρίς πλάκα να πάρω παμπερς ας τα κάνω πανω μου αρκεί να κοιμάμαι χαχαχχαχαχαψψαψα @Rafaelatarzanεσυ τι λες φίλη γαλοπούλα

δεν ελαττώνεται μην περιμενεις αδικα χαχαχ λοιπον κ εγω ξενυχταω γτ μ ρχεται κατουρο κατα τις 3 με 4 η ωρα βαριεμαι να σηκωθω κ την κραταω κ υποφερω ως τις 7 που πρέπει να σηκωθω για δουλεια.... μετα νυσταζω όλη μερα! 

16 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Πω πω ρε κοριτσι εγώ το ακριβώς αντίθετο. Ξαφνικά το σιχάθηκα. Εδώ και ένα μήνα που ξεκίνησαν τα πολλά (αναγουλες κτλ) ζήτημα αν πίνω 2 ποτήρια νερό. Λάθος το ξέρω, αλλά δεν μπορώ. Μου προκαλεί παραπάνω αναγούλα μόλις πιω.

το νερο με αηδιαζει κ μενα μου βρωμαει δε μαρεσει η γευση του μπλιαχ δλδ

11 ώρες πρίν, Evangeliaa είπε:

περιμένουμε νεα από το γιατρο αγαπη ολα θα ειναι μια χαρα :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

1 hour ago, marioula1234 είπε:

αχ κοριτσι μου ολα καλα λοιπον ηρεμησε τωρα και απολευσε το! 

δεν ελαττώνεται μην περιμενεις αδικα χαχαχ λοιπον κ εγω ξενυχταω γτ μ ρχεται κατουρο κατα τις 3 με 4 η ωρα βαριεμαι να σηκωθω κ την κραταω κ υποφερω ως τις 7 που πρέπει να σηκωθω για δουλεια.... μετα νυσταζω όλη μερα! 

το νερο με αηδιαζει κ μενα μου βρωμαει δε μαρεσει η γευση του μπλιαχ δλδ

περιμένουμε νεα από το γιατρο αγαπη ολα θα ειναι μια χαρα :)

Χαχαχχαχαχα σιγά μην κρατήθηκε πρώτον δεν μπορω νιώθω πιεσηηη και αν δεν πάω αλήθεια θα τα κάνω πάνω μου χαχαχχαχα

Ρε κορίτσια γιατί τόση νεκρά σημερα στο θέματακι μας τι κάνετε είστε στην τουαλέτα για εξαγωγές ; κοιμαστε τι ;;; που είστε όλες;;

xfHlp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Giotitsa είπε:

Χαχαχχαχαχα σιγά μην κρατήθηκε πρώτον δεν μπορω νιώθω πιεσηηη και αν δεν πάω αλήθεια θα τα κάνω πάνω μου χαχαχχαχα

Ρε κορίτσια γιατί τόση νεκρά σημερα στο θέματακι μας τι κάνετε είστε στην τουαλέτα για εξαγωγές ; κοιμαστε τι ;;; που είστε όλες;;

καλε κ εγω νιωθω πιεση κ ποναω κιολας... αλλα η βαρεμαρα κ η νυστα νικάνε χαχαχ

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , tsilona είπε:

Γειά σας κορίτσια. Πως είστε; εγώ έχω αυτά τα παλιοτραβηγματα χαμηλά κ ενώ ξέρω ότι είναι φυσιολογικα φοβάμαι. 

Να μην φοβάσαι είναι απόλυτα φυσιολογικά ολαααα ακόμα και εγώ στην 10 εβδομαδα και κατι τα έχω

xfHlp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Giotitsa είπε:

Να μην φοβάσαι είναι απόλυτα φυσιολογικά ολαααα ακόμα και εγώ στην 10 εβδομαδα και κατι τα έχω

Καλέ η φίλη μου είναι 20 εβδ κ ακόμα νοιώθει τραβήγματα κάπου κάπου 

UBi6p3.pngwFClp3.png

πρίν από 27 λεπτά , tsilona είπε:

Γειά σας κορίτσια. Πως είστε; εγώ έχω αυτά τα παλιοτραβηγματα χαμηλά κ ενώ ξέρω ότι είναι φυσιολογικα φοβάμαι. 

Άσε κοριτσι ακριβώς τα ίδια κι εγώ σήμερα. Έντονα τσιμπήματα και σαν κράμπες.. @Rafaelatarzan άσε το σκοινί, θα γκρινιάξω οσο θελω!!! Χαχαχα

Τι κάνετε κορίτσια μου; Πώς είστε σήμερα;

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

κοριτσιαααααα μας φτιάξανε κ μας ...χαχαχχαχα 

@Mamacita Alina έλα έλα έφτιαξε σ λεω...

6 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Άσε κοριτσι ακριβώς τα ίδια κι εγώ σήμερα. Έντονα τσιμπήματα και σαν κράμπες.. @Rafaelatarzan άσε το σκοινί, θα γκρινιάξω οσο θελω!!! Χαχαχα

Τι κάνετε κορίτσια μου; Πώς είστε σήμερα;

να σ πω όχι με βρηκατε ελαστικια αυτές τις μέρες κ κάνετε ότι θέλετε...κανονίστε την πορεία σας...Δεν θα μουχλιασει εμενα το σχοινί μ επειδή εσεις ετσι θέλετε...αααάαα ολα κ όλα...Θέλω να πάρω κ αέρα ο ταρζαν ετσι...χαχαχαχαχ 

κ γω είχα τσιμπήματα κ τέτοια...Τον είχα πρήξει τον γιατρο μ....χαχαχαχαχ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...