Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , winspert είπε:

Ναι μωρε το είχα  ανάγκη να κανω αυτον τον υπερηχο... Ευτυχως ολα καλα... Καταλαβαινω οτι πρεπει να πινεις νερό κ γενικα κανει καλο σε ολες μας... Αλλα για παράδειγμα εγω που βαζω προγεστερονη κολπικα κ τη βαζω οταν ξαπλωνω το βραδυ, δε θελω να παω μετα απο μια ωρα τουαλετα. Βέβαια εχει γινει κ αυτο. Αλλα συνηθως ξυπναω κατα τις 5μιση με 6 κ παω... Αποφεύγω το πολυ νερο μετα τις 10...Τι να κανω... Εσυ πινε κ κατουρα..... Χαχαχα χαχαχα 

Ποπο εμένα λες και γίνεται επίτηδες με το που πλησιάζει το βράδυ κατεβαζω ενα λίτρο χαχαχχαχαχα στην ημερα πινω 2 με 2.50 λίτρα πινω νεροοοοοο ρε κορίτσια την επιδότηση ενοικίου την παίρνετε άσχετο αλλά ας πούμε και κάτι επίκαιρο

πρίν από 14 λεπτά , tsilona είπε:

Κορίτσια γελάω τόσο πολύ. Με πήρε τηλ απτό γραφείο του γιατρού πριν λίγο που θα κάνω αυχενική να με βάλουν μια βδομάδα νωρίτερα γτ μπερδεύτηκαν.... 

Είχα πει την ΤΕΡ και έβγαλε ο υπολογιστής ημερομηνία. Άρα σε μια Βδομάδα έχω αυχενική 

Δεν έχει ασχοληθεί καθόλου μ αυτό το κομμάτι (vbac) και το εκτίμησα που δε με δούλεψε όπως έχω ακούσει να κάνουν άλλοι. Ότι λένε ναι ναι θα κάνουμε κ φανφάρες κ στο τέλος δεν έχουν κάνει ούτε ένα. Σε μια μικρή πόλη που μένω, δυστυχώς η ευτυχώς μαθαίνονται αυτά! 

Και εγώ σε μια βδομάδα Εχω κορίτσι μου να μας πάνε όλα Κάλα να είναι υγιη και γερά τα μωρακια μας και στις αλλες κοπέλες σε όλες μας η Παναγία μαζί μας 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 hour ago, Giotitsa είπε:

Δεν γίνεται να μην πινω νερό Εχω θέμα πινω πολύ νερό μου είπε και ο γιατρός μετα να πινω αλλά και να μην έλεγε πάλι θα επινα δεν γίνεται θα κορακιασω αχχαχαψαψψα

Χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχ να σου Ειπες ωραιααααα ιδέα δεν κοιμαμαι εδώ στην τουαλέτα Εχω και κάτι ωραία πατακια μια χαρά θα είμαι

@winspert  μπράβο ειδες που όλα είναι ωραία εεεε;;

Φίλη κατουρα με την ησυχία σου! Εγώ μέσα στη νύχτα σηκώνομαι μια φορά, δεν έχω τρελή συχνοουρια γενικότερα. Έλα ντε φαντάσου μετά τι μας περιμένει. Όντως προσπάθησε αργά τι βράδυ να περιορίσεις το νεράκι μήπως γλιτώσεις κανένα ξύπνημα!

πρίν από 36 λεπτά , Giotitsa είπε:

Ποπο εμένα λες και γίνεται επίτηδες με το που πλησιάζει το βράδυ κατεβαζω ενα λίτρο χαχαχχαχαχα στην ημερα πινω 2 με 2.50 λίτρα πινω νεροοοοοο ρε κορίτσια την επιδότηση ενοικίου την παίρνετε άσχετο αλλά ας πούμε και κάτι επίκαιρο

Και εγώ σε μια βδομάδα Εχω κορίτσι μου να μας πάνε όλα Κάλα να είναι υγιη και γερά τα μωρακια μας και στις αλλες κοπέλες σε όλες μας η Παναγία μαζί μας 

Όσο για το επίδομα δεν το δικαιούμαστε αλλά ευτυχώς από τον άλλο μήνα πάμε σε δικό μας σπίτι, να γλιτώσουμε και κανένα ενοίκιο. Εσύ;

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

@Mamacita Alina την καισαρική την προγραμματιζετε , βαση CRL οχι βαση ΤΕΡ. Θα στο πει και ο εμβρυολογος. Μονο εκεί φαίνεται η πραγματική ηλικία του μωρού.κι εγώ και στα δύο μου βάση CRL πήγα (η κόρη έβγαινε -5 μέρες και ο γιος +4 μέρες)

yplDp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

@Mamacita Alina, το δικο μου νεο ειναι οτι τελικά εκανα υπερηχο σήμερα κ το μωρακι μου ειναι μια χαρα. Μεγαλωσε κ αλλο κ η καρδουλα του χτυπάει μια  χαρα... Φιλαααακιααααα.... 

Και εντάξει πέρασε το άγχος; 

2 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Κορίτσια γελάω τόσο πολύ. Με πήρε τηλ απτό γραφείο του γιατρού πριν λίγο που θα κάνω αυχενική να με βάλουν μια βδομάδα νωρίτερα γτ μπερδεύτηκαν.... 

Είχα πει την ΤΕΡ και έβγαλε ο υπολογιστής ημερομηνία. Άρα σε μια Βδομάδα έχω αυχενική 

Δεν έχει ασχοληθεί καθόλου μ αυτό το κομμάτι (vbac) και το εκτίμησα που δε με δούλεψε όπως έχω ακούσει να κάνουν άλλοι. Ότι λένε ναι ναι θα κάνουμε κ φανφάρες κ στο τέλος δεν έχουν κάνει ούτε ένα. Σε μια μικρή πόλη που μένω, δυστυχώς η ευτυχώς μαθαίνονται αυτά! 

Μα το κατάλαβα εγώ ότι κάτι δε κολλάει. Πάλι καλά που το είδαν οι ίδιοι. Τέλεια λοιπόν. Πιο σύντομα ραντεβού με το σποράκι!!

πρίν από 51 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Mamacita Alina την καισαρική την προγραμματιζετε , βαση CRL οχι βαση ΤΕΡ. Θα στο πει και ο εμβρυολογος. Μονο εκεί φαίνεται η πραγματική ηλικία του μωρού.κι εγώ και στα δύο μου βάση CRL πήγα (η κόρη έβγαινε -5 μέρες και ο γιος +4 μέρες)

Βρε το μόνο σίγουρο. Απλά μη μου βγει λάθος η CRL αγχώνομαι.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

5 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Ερώτηση: προς όλα τα κορίτσια sos εκπεμπω sos χαχαχχαα @marioula1234 @Farmakotriftena @Mamacita Alinaσυντροφισσα @gogouli @winspert ρε κορίτσια η συχνουρια ποτε ελαττώνεται δεν παλευεται αλλο δεν κοιμάμαι το βράδυ εντάξει το πρόγραμμα είναι σήκωμα τουαλέτα ξαπλα τουαλέτα και μετα κοιμαμαι ολο το μεσημέρι και το πρωί επειδή το βράδυ μηδέν ύπνος τι θα γίνει Εχω σκεφτεί πολύ σοβαρά χωρίς πλάκα να πάρω παμπερς ας τα κάνω πανω μου αρκεί να κοιμάμαι χαχαχχαχαχαψψαψα @Rafaelatarzanεσυ τι λες φίλη γαλοπούλα

εγω λεω ότι είσαι ποκεμον κ που θα βρεις παμπερς τόσο μικρά???? χα αχαχαχαχαχ 

πρίν από 17 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Μα το κατάλαβα εγώ ότι κάτι δε κολλάει. Πάλι καλά που το είδαν οι ίδιοι. Τέλεια λοιπόν. Πιο σύντομα ραντεβού με το σποράκι!!

Βρε το μόνο σίγουρο. Απλά μη μου βγει λάθος η CRL αγχώνομαι.

Όχι βρε συ αφού σε κάθε υπέρηχο το επιβεβαιώνει ο γιατρός συν α και β επιπέδου που το ελέγχουν πιο εξονυχιστικά! Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους!

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Φίλη κατουρα με την ησυχία σου! Εγώ μέσα στη νύχτα σηκώνομαι μια φορά, δεν έχω τρελή συχνοουρια γενικότερα. Έλα ντε φαντάσου μετά τι μας περιμένει. Όντως προσπάθησε αργά τι βράδυ να περιορίσεις το νεράκι μήπως γλιτώσεις κανένα ξύπνημα!

Όσο για το επίδομα δεν το δικαιούμαστε αλλά ευτυχώς από τον άλλο μήνα πάμε σε δικό μας σπίτι, να γλιτώσουμε και κανένα ενοίκιο. Εσύ;

Δεν γίνεται να περιορισω το νερό αν δεν πιω νιώθω οτι μπορω και να πεθάνω αχχαχχαα εμείς το δικαιουμαστε ευτυχώς 

πρίν από 4 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

εγω λεω ότι είσαι ποκεμον κ που θα βρεις παμπερς τόσο μικρά???? χα αχαχαχαχαχ 

Τι λες ρε ντιτζιμον εεεε παλιοφακλαναααα 

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Δεν γίνεται να περιορισω το νερό αν δεν πιω νιώθω οτι μπορω και να πεθάνω αχχαχχαα εμείς το δικαιουμαστε ευτυχώς 

Πω πω ρε κοριτσι εγώ το ακριβώς αντίθετο. Ξαφνικά το σιχάθηκα. Εδώ και ένα μήνα που ξεκίνησαν τα πολλά (αναγουλες κτλ) ζήτημα αν πίνω 2 ποτήρια νερό. Λάθος το ξέρω, αλλά δεν μπορώ. Μου προκαλεί παραπάνω αναγούλα μόλις πιω.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Giotitsa είπε:

Τι λες ρε ντιτζιμον εεεε παλιοφακλαναααα 

ντιτζιμον ειμαι ότι θέλω λεωωωωω

..χαχαχαχαχαχα αι κατουρα τωρα

πρίν από 6 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πω πω ρε κοριτσι εγώ το ακριβώς αντίθετο. Ξαφνικά το σιχάθηκα. Εδώ και ένα μήνα που ξεκίνησαν τα πολλά (αναγουλες κτλ) ζήτημα αν πίνω 2 ποτήρια νερό. Λάθος το ξέρω, αλλά δεν μπορώ. Μου προκαλεί παραπάνω αναγούλα μόλις πιω.

Σε καταλαβαίνω διότι αν σου φέρνει αναγουλα όντως πως να το πιεις αλλά πρεπει έστω αν σου μειωθούν οι αναγουλες να πινεις μετα είναι καλό και για το αμνιακό 

πρίν από 6 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ντιτζιμον ειμαι ότι θέλω λεωωωωω

..χαχαχαχαχαχα αι κατουρα τωρα

Οτι θέλω θα κάνω μωρή ξεπουπουλιασμενη γαλοπούλα

xfHlp3.png

πρίν από 53 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Χαχαχα, ναι περασε... Κ τωρα ετσι για να μαθω με το που εφαγα 2 ακτινιδια μου ηρθε να τα βγαλω ολα. Έπρεπε να κανω υπερηχο για να μου ξαναρθει αναγουλιτσα; Καλοδεχουμενη... 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Χαχαχα, ναι περασε... Κ τωρα ετσι για να μαθω με το που εφαγα 2 ακτινιδια μου ηρθε να τα βγαλω ολα. Έπρεπε να κανω υπερηχο για να μου ξαναρθει αναγουλιτσα; Καλοδεχουμενη... 

Καλά να πάθεις κατσε τωρα με τις αναγουλες σ κ μην σε άκουσε να   παραπονεθεις για αυτές πήρα σχοινί...χαχαχαχαχα 

χαίρομαι που ολα είναι καλά καρδια μ...Φιλάκια στο τέρας το μπεμπακι σ...

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλά να πάθεις κατσε τωρα με τις αναγουλες σ κ μην σε άκουσε να   παραπονεθεις για αυτές πήρα σχοινί...χαχαχαχαχα 

χαίρομαι που ολα είναι καλά καρδια μ...Φιλάκια στο τέρας το μπεμπακι σ...

Χαχαχα, σε ευχαριστώ ταρζανακι μου... Καλα να παθω δε λες τιποτα... Ασε με τωρα γιατι εβλεπα μαστερ σεφ κ μου ανοιξε η ορεξη. Ολα ηθελα να τα φαω... Εσυ πως εισαι μετα τα μεθυσια;;; χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...