Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα @winspert δυστηχως εγω ήμουν μια από αυτές που δεν κατάλαβα τίποτα στην παλληνδρομη μ...ξέρω πως νιώθεις κ θέλω να σ πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα....Μια αγκαλιά από μενα πολυ  μεγάλη ....Αλλά είπαμε σε εσένα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο κ ούτε σε καμία άλλη εδω μεσα....

αν σε ενοχλεί που γράφω ετσι πες μ κ δεν θα το ξανακανω....Φιλάκια πολλά...

να κάνετε κοριτσια μ κ όλα θα είναι τέλεια...τα μωράκια σας είναι πολύ δυνατά...

περιμένω την περιοδο μ σε 5 με 6 μερες το πολυ για κανω τις ενέσεις για τα αυγα μ....αν όλα πάνε καλά κ τα εχω καλα γιατί ειπαμε είναι κ βλαμμένα τα δικά μ... σε 20 μερες από τώρα αν με άφησει κ το ενδομητριο μ να τα βάλω...άλλο χαλί αυτο ...αχχαχαχα εχω πολλά απ οτι ειδες θα τα βάλω....αν πάλι οχι θα πάρω δότριας κ θα υσηχασω..

καλη επιτυχια μπουμπου μου ολα θα κυλισουν τελεια!!! :wub:

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Rafaelatarzan Τώρα είδα το ποστ σου! Εννοείται πως να πας!! Από τη στιγμή που είσαι καλά ψυχολογικά και έτοιμη να πας! Είσαι αισιόδοξο πλάσμα και πιστεύω σε σένα! Ο επιμένων νικά εξ'αλλου! 

Αγάπη είσαι όλη τη μέρα καλά ή απλά τις περισσότερες ωρες; σε μένα υπήρξαν μέρες που ήμουν εντελώς καλά πχ την ημέρα της αιμορραγίας και άλλες που ήμουν τα πρωινά καλά και από τις 4μμ και μετά  όχι και τόσο. Χθες ήμουν χάλι μαύρο αν και μπήκα στην 10η. Θέλω να πω πως τίποτα δε σημαίνει κάτι. Μιλά σήμερα με τον doc να σε ξεαγχωσει!!

Που μένεις και έχει ηλιο;; εδώ χαλί ο καιρός πολύ αέρα και κρύο. (Αθήνα)

Ιωάννινα απίστευτο και όμως αληθινό χαχαχχαχαχχαχαα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 27 λεπτά , winspert είπε:

Ταρζανακι μου, τι λες;;; Μην το ξαναπεις αυτο σε παρακαλώ... Δεν παρεξηγω τιποτα απο σενα... Σ αγαπω πολυ κ το ξέρεις... Λεγε μου εσυ κ ασε με να πιανω τα βυζια μου, χαχαχαχα

Κορίτσια μου ολα καλα. Δοξα τω θεω εκανα υπερηχο κ η καρδουλα του χτυπάει μια χαρα κ εχει μεγαλωσει κιολας... Ηρεμησα τωρα. Καντε κ εσεις κορίτσια να ηρεμησετε... Οποτε μαλλον ισχυει αυτο που μου λεγατε, οτι το μωρακι μου μ αφηνει λιγο να χαλαρωσω μετα τις αναγουλες...  Σας ευχαριστώ πολύ που ειστε εδω για μενα!!! :wub:

Καλεε ποτέ προλαβες; αχαχα πήγες σε νοσοκομειο; μπράβο φίλη μου! Καλά εγώ ήμουν σιγουροτατη! Άντε να ηρεμήσεις τώρα μέχρι τον επόμενο!  

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Καλεε ποτέ προλαβες; αχαχα πήγες σε νοσοκομειο; μπράβο φίλη μου! Καλά εγώ ήμουν σιγουροτατη! Άντε να ηρεμήσεις τώρα μέχρι τον επόμενο!  

Πηγα στις 11 να παρω το χαρτι της αναρρωτικης μου κ ευτυχως τον πετυχα το γιατρο μου κ μου έκανε εναν υπερηχο εξπρες... Ουφ..... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Ερώτηση: προς όλα τα κορίτσια sos εκπεμπω sos χαχαχχαα @marioula1234 @Farmakotriftena @Mamacita Alinaσυντροφισσα @gogouli @winspert ρε κορίτσια η συχνουρια ποτε ελαττώνεται δεν παλευεται αλλο δεν κοιμάμαι το βράδυ εντάξει το πρόγραμμα είναι σήκωμα τουαλέτα ξαπλα τουαλέτα και μετα κοιμαμαι ολο το μεσημέρι και το πρωί επειδή το βράδυ μηδέν ύπνος τι θα γίνει Εχω σκεφτεί πολύ σοβαρά χωρίς πλάκα να πάρω παμπερς ας τα κάνω πανω μου αρκεί να κοιμάμαι χαχαχχαχαχαψψαψα @Rafaelatarzanεσυ τι λες φίλη γαλοπούλα

• Χαχα 2

xfHlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Giotitsa είπε:

Ερώτηση: προς όλα τα κορίτσια sos εκπεμπω sos χαχαχχαα @marioula1234 @Farmakotriftena @Mamacita Alinaσυντροφισσα @gogouli @winspert ρε κορίτσια η συχνουρια ποτε ελαττώνεται δεν παλευεται αλλο δεν κοιμάμαι το βράδυ εντάξει το πρόγραμμα είναι σήκωμα τουαλέτα ξαπλα τουαλέτα και μετα κοιμαμαι ολο το μεσημέρι και το πρωί επειδή το βράδυ μηδέν ύπνος τι θα γίνει Εχω σκεφτεί πολύ σοβαρά χωρίς πλάκα να πάρω παμπερς ας τα κάνω πανω μου αρκεί να κοιμάμαι χαχαχχαχαχαψψαψα @Rafaelatarzanεσυ τι λες φίλη γαλοπούλα

Ενα πολυ σημαντικο ειναι να μην πινεις νερο απο καποια ωρα κ μετα κ να μην τρως τροφες που εχουν πολυ νερο αργα. Εγω συχνοουρια ειχα λιγο στην αρχη. Τωρα απλα οταν καταλαβαίνω οτι κατουριεμαι παω στο μπανιο αλλα εχω πολυ λιγοτερα απ οτι νομιζω. Οχι πανα ρε συ!!!! Χαχαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Giotitsa είπε:

Μην αγχωνεσαι κοριτσάκι μου, θα περάσει μόλις γεννήσεις!!!!! Όσο μεγαλώνει το νινι τόσο περισσότερη συχνοουρια θα εχεις! Αφού θυμάμαι κάτι βραδιά να σκέφτομαι "γιατί να πάω στο κρεβάτι; θα κοιμηθώ εδώ στη λεκάνη ακουμπισμένη στον νιπτήρα!!!" αχαχαχαχαχα

• Χαχα 3

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 43 λεπτά , Giotitsa είπε:

Κι εγώ δεν έχω καμια τρελή συχνοουρια. Παρ'όλα αυτά, όλη τη μέρα δεν πάω πολλές φορές τουαλέτα ενώ το βράδυ 2,3 φορές θα πάω. Σπαστικό. Βέβαια εγώ δεν πίνω και πολύ νερό είναι η αλήθεια... 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Καλημέρα. 14η + θα μαι(λόγω προηγηθείσας κτ είναι η πητ μου 13/9) αν κ θ αλλάξω γιατρό γτ θέλω να πάω για vbac

Κι θα είσαι μέσα στα πλαίσια; Στο λέω γιατί εμένα κάνανε αμαν να τους πω τι εβδομάδα είμαι για να μη κλείσουμε πέραν της 14ης. Έλα όμως που είναι καθυστερημένη σύλληψη και δεν παίρνω όρκο με την εβδομάδα μου μέχρι την αυχενική...

Δεν είναι ο γιατρός σου υπέρ του vbac; 

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ή αλήθεια είναι ότι σε βάζει λίγο αργά. Μέχρι 13η συνήθως γίνεται αλλά σαφώς ο γιατρός σου γνωρίζει καλύτερα! Κι εγώ λόγω καισαρικής θα πάω λίγο νωρίτερα αλλά όχι 2βδομαδες. Αυτό το λάθος το έκανα στη 2η εγκυμοσύνη μου μπήκα στις 37+5 και το μωρό μου ήταν σχεδόν 3 μέρες εντατική. Σε αυτή την εγκυμοσύνη αν όλα κυλούν ομαλά, θα το προγραμματίσω σίγουρα κοντά στις 39βδ. Μάλιστα ο εμβρυολογος μου έλεγε να μην μπω 38 έχουν αλλάξει η κατευθυντήριες οδηγίες και πλέον είναι στις 39 (ή έστω 38+5) γιατί τότε ωριμάζουν πλήρως τα πνευμόνια. Δεν τον άκουσα και ακολούθησα τον γιατρό που είναι της παλιάς σχολής. Και τώρα που έμεινα σύντομα έγκυος στο 3ο πιστεύω τα ίδια θα μου λέει...

Κι εγώ που θα πάω καισαρική το φοβάμαι αυτό. Γιατί ναι μεν έχω Πητ 2/10 αλλά είναι καθυστερημένη σύλληψη και μπορεί αντί 39 εβδ να είναι 38 ίσα ίσα το μωράκι.... Αλλά πιστεύω με συζήτηση με τον γιατρό δε θα υπάρξει θέμα.... Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε τον φ.τ στη περίπτωση μου....

1 hour ago, ΦαιηΚατς είπε:

Μην αγχωνεσαι κοριτσάκι μου, θα περάσει μόλις γεννήσεις!!!!! Όσο μεγαλώνει το νινι τόσο περισσότερη συχνοουρια θα εχεις! Αφού θυμάμαι κάτι βραδιά να σκέφτομαι "γιατί να πάω στο κρεβάτι; θα κοιμηθώ εδώ στη λεκάνη ακουμπισμένη στον νιπτήρα!!!" αχαχαχαχαχα

Ααααχ αυτό που λέει η φίλη.... Δεν ελαττώνεται. Ίσα ίσα που έχει περισσότερη λογική να έχουμε συχνοουρια αργοτερα που το μωρό θα κάνει την ουρήθρα σάκο του μποξ....

Δε σας διάβασα όλες κοριτσάκια μου δε προλαβαίνω πρέπει να βγω για λίγο. Αν έχασα κάτι ταγκαρετε με να μου το πείτε χιχιχιιι φιλιά δε θα αργησωωω

• Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

@Mamacita Alina, το δικο μου νεο ειναι οτι τελικά εκανα υπερηχο σήμερα κ το μωρακι μου ειναι μια χαρα. Μεγαλωσε κ αλλο κ η καρδουλα του χτυπάει μια  χαρα... Φιλαααακιααααα.... 

• Μου αρέσει 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Ενα πολυ σημαντικο ειναι να μην πινεις νερο απο καποια ωρα κ μετα κ να μην τρως τροφες που εχουν πολυ νερο αργα. Εγω συχνοουρια ειχα λιγο στην αρχη. Τωρα απλα οταν καταλαβαίνω οτι κατουριεμαι παω στο μπανιο αλλα εχω πολυ λιγοτερα απ οτι νομιζω. Οχι πανα ρε συ!!!! Χαχαχαχα 

Δεν γίνεται να μην πινω νερό Εχω θέμα πινω πολύ νερό μου είπε και ο γιατρός μετα να πινω αλλά και να μην έλεγε πάλι θα επινα δεν γίνεται θα κορακιασω αχχαχαψαψψα

1 ώρα πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχ να σου Ειπες ωραιααααα ιδέα δεν κοιμαμαι εδώ στην τουαλέτα Εχω και κάτι ωραία πατακια μια χαρά θα είμαι

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

@Mamacita Alina, το δικο μου νεο ειναι οτι τελικά εκανα υπερηχο σήμερα κ το μωρακι μου ειναι μια χαρα. Μεγαλωσε κ αλλο κ η καρδουλα του χτυπάει μια  χαρα... Φιλαααακιααααα.... 

@winspert  μπράβο ειδες που όλα είναι ωραία εεεε;;

xfHlp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Giotitsa είπε:

Δεν γίνεται να μην πινω νερό Εχω θέμα πινω πολύ νερό μου είπε και ο γιατρός μετα να πινω αλλά και να μην έλεγε πάλι θα επινα δεν γίνεται θα κορακιασω αχχαχαψαψψα

Χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχ να σου Ειπες ωραιααααα ιδέα δεν κοιμαμαι εδώ στην τουαλέτα Εχω και κάτι ωραία πατακια μια χαρά θα είμαι

@winspert  μπράβο ειδες που όλα είναι ωραία εεεε;;

Ναι μωρε το είχα  ανάγκη να κανω αυτον τον υπερηχο... Ευτυχως ολα καλα... Καταλαβαινω οτι πρεπει να πινεις νερό κ γενικα κανει καλο σε ολες μας... Αλλα για παράδειγμα εγω που βαζω προγεστερονη κολπικα κ τη βαζω οταν ξαπλωνω το βραδυ, δε θελω να παω μετα απο μια ωρα τουαλετα. Βέβαια εχει γινει κ αυτο. Αλλα συνηθως ξυπναω κατα τις 5μιση με 6 κ παω... Αποφεύγω το πολυ νερο μετα τις 10...Τι να κανω... Εσυ πινε κ κατουρα..... Χαχαχα χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

7 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ή αλήθεια είναι ότι σε βάζει λίγο αργά. Μέχρι 13η συνήθως γίνεται αλλά σαφώς ο γιατρός σου γνωρίζει καλύτερα! Κι εγώ λόγω καισαρικής θα πάω λίγο νωρίτερα αλλά όχι 2βδομαδες. Αυτό το λάθος το έκανα στη 2η εγκυμοσύνη μου μπήκα στις 37+5 και το μωρό μου ήταν σχεδόν 3 μέρες εντατική. Σε αυτή την εγκυμοσύνη αν όλα κυλούν ομαλά, θα το προγραμματίσω σίγουρα κοντά στις 39βδ. Μάλιστα ο εμβρυολογος μου έλεγε να μην μπω 38 έχουν αλλάξει η κατευθυντήριες οδηγίες και πλέον είναι στις 39 (ή έστω 38+5) γιατί τότε ωριμάζουν πλήρως τα πνευμόνια. Δεν τον άκουσα και ακολούθησα τον γιατρό που είναι της παλιάς σχολής. Και τώρα που έμεινα σύντομα έγκυος στο 3ο πιστεύω τα ίδια θα μου λέει...

Κορίτσια γελάω τόσο πολύ. Με πήρε τηλ απτό γραφείο του γιατρού πριν λίγο που θα κάνω αυχενική να με βάλουν μια βδομάδα νωρίτερα γτ μπερδεύτηκαν.... 

Είχα πει την ΤΕΡ και έβγαλε ο υπολογιστής ημερομηνία. Άρα σε μια Βδομάδα έχω αυχενική 

Δεν έχει ασχοληθεί καθόλου μ αυτό το κομμάτι (vbac) και το εκτίμησα που δε με δούλεψε όπως έχω ακούσει να κάνουν άλλοι. Ότι λένε ναι ναι θα κάνουμε κ φανφάρες κ στο τέλος δεν έχουν κάνει ούτε ένα. Σε μια μικρή πόλη που μένω, δυστυχώς η ευτυχώς μαθαίνονται αυτά! 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...