Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , kate82 είπε:

@Eternity καλημέρα λίγο έμεινε κορίτσι μου και θα σου ευχηθώ να έχεις μια θετικότατη χωριακη ,θα σου επιβεβαιωσουν τα κοριτσια εδω οτι ειμαι γουρλου ...και εγώ στα ίδια είμαι 5η μερα εμβρυομεταφορας και δεν νιώθω τίποτα ιδίως σήμερα τίποτα μόνο ένα σαν κάψιμο απαλό που είχα συνήθως πριν την περίοδο και πάλι μια με πιάνει μια μ αφήνει... θα δείξει αλλά είμαι προετοιμασμενη θεωρώ για όλα 

Μακάρι να σε έχω για γούρι μετά!!! Εμένα πιο πολύ με απογοητευουν οι απότομες αλλαγές, πρησμένο στήθος, μετά καθόλου. Δυσκοιλιότητα, τώρα πήγα τουαλέτα. Λες και έχει πέσει η προγεστερονη και άρχισε να λειτουργεί το έντερο. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και βλακειες δικές μου. Πάντως αν διαβάσεις διαφορα σαιτ έχουν βάλει τα πάντα ως συμπτώματα εγκυμοσύνης!!! Αυτό που διάβασε από μια κοπέλα και νομίζω ότι έχει απόλυτο δίκιο είναι ότι φορές που ήταν έγκυος είχε συμπτώματα ίδια και με φορές που μπορεί να δεν ήταν. Τα συμπτώματα δημιουργούνται πιο μετά. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , sissy_geo είπε:

Λοιπόν. Μόλις μίλησα με τη γιατρό. Λέει να μην ανησυχώ καθόλου. Σαν να είπε σε κάποιο σημείο κάνει πλατό η χοριακή;;; αυτό είπε. Μάλλον σταθεροποιείται; Αυτό σημαίνει;;; Τέλος πάντων. Μου είπε να μην ανησυχώ, και να περιμένω την αυχενική. Οπότε κορίτσια, ίσως πρέπει να ηρεμήσουμε... 

Αααα κυρία μου... Τα κατάφερες εσυ ε; Θα σε δει και πριν την αυχενική!! Τυχερούλα... Εγω θα κάτσω να μετράω τις μέρες τελικά. Δεν θα με δει. 

Αγάπη εσένα είναι κοντά, μια βδομαδουλα υπομονή! Απόλαυσε τη ζωή χωρίς συμπτώματα χαχαχα

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 8 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αχ κορίτσια πόσο σας νιώθω! Το άγχος βαράει κόκκινο! Κι αυτή η ανυπομονησία, μαρτύριο!!! Εγώ έχω Αυχενική 26, κι έκλεισα κι ένα ραντεβού στη γιατρό μου, με έβαλε στις 18. Με έβρισε βέβαια, αλλά το σκοπό μου τον πέτυχα χαχαχα! Άσε που έχω και απίστευτο άγχος για τα αποτελέσματα της αυχενικής!

Ρε κορίτσι ήθελα να σε ρωτήσω που ξέρεις καλύτερα. Στην Αυχενική εξετάζουν και κοιλιακα και κολπικα;

Κοιλιακα Γωγώ μου!!

yplDp3.png

πρίν από 4 λεπτά , DemiDe είπε:

Κορίτσια πάντως εγώ από συμπτώματα δεν έχω τίποτα,αλήθεια σαα λέω είμαι 6 εβδ και 4 ημερών

Ευχάριστο αυτό κορίτσι, μακάρι να συνεχίσεις έτσι!

Just now, Farmakotriftena είπε:

Κοιλιακα Γωγώ μου!!

Και την Papp a την κάνουμε ίδια μέρα; η δεν είχε σημασία; απορίες της πρωταρας χαχαχα

EGLbp2.png

πρίν από 6 λεπτά , sissy_geo είπε:

Λοιπόν. Μόλις μίλησα με τη γιατρό. Λέει να μην ανησυχώ καθόλου. Σαν να είπε σε κάποιο σημείο κάνει πλατό η χοριακή;;; αυτό είπε. Μάλλον σταθεροποιείται; Αυτό σημαίνει;;; Τέλος πάντων. Μου είπε να μην ανησυχώ, και να περιμένω την αυχενική. Οπότε κορίτσια, ίσως πρέπει να ηρεμήσουμε... 

Αααα κυρία μου... Τα κατάφερες εσυ ε; Θα σε δει και πριν την αυχενική!! Τυχερούλα... Εγω θα κάτσω να μετράω τις μέρες τελικά. Δεν θα με δει. 

Ναι αυτό που έλεγα κι εγώ χθες στην @winspert. Όλα αυτά που νιώθουμε αναγουλες, αηδίες και όλα τα συναφή, είναι από την αύξηση της χοριακης. Από την 9η-10η βδομάδα αρχίζει να πέφτει. 

πρίν από 1 λεπτό , gogouli_ είπε:

Ευχάριστο αυτό κορίτσι, μακάρι να συνεχίσεις έτσι!

Και την Papp a την κάνουμε ίδια μέρα; η δεν είχε σημασία; απορίες της πρωταρας χαχαχα

Εμένα μου την έκανε την ίδια μέρα ο εμβρυολογος. Μετά τον υπέρηχο μου παίρνει αίμα και μου στέλνει ταχυδρομικώς τα αποτελέσματα. 

yplDp3.png

πρίν από 55 λεπτά , sissy_geo είπε:

Πώς γίνεται ρε παιδί μου η ανακούφιση να κρατάει το πολύυυυ δυο μέρες μετά τον υπέρηχο και μετά πάααλι ανησυχία... Δεν ξέρω... Πότε έχεις αυχενική;

Δύο μέρες το πολύ... Αυχενική έχω 4/4 και πιθανή τελική ημερομηνία 10/10. Πώς με βρίσκεις;;; Είμαι και ψυχαναγκαστική και τα προσέχω κάτι τέτοια... 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Irene82 είπε:

Από την άλλη προσπαθώ να εκλογικεύσω την κατάσταση... Γιατί έτσι ξαφνικά να σταματήσει η καρδούλα;;; 180 χτύπους το λεπτό είχε την προηγούμενη βδομάδα τι να άλλαξε;; 

Καλημέρα ειρηνη μ...τίποτα δεν άλλαξε κ τίποτα δεν θα αλλάξει...θα συνεχίσει η καρδούλα τ να χτυπά για πολλλλλλαααααααα πολλααααααα χρονια ακομα...να μην φοβάσαι....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έλα ρε στις 20 έχεις αυχενικη;;; τυχερηηηη δλδ σε λιγότερο από μία βδομάδα!! Εγώ στις 27. 2 βδομάδες. Μιλά με τη γιατρό σου να σε καθησυχάσει!!

Εγώ 4/4. Τι να πω;;; 

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Rafaelatarzan πάρε το σκοινί για εδώ. Για την @winspert... βρε ακόμα.αγχωμενη εισαι;;; κι εγώ με το που μπήκα στην 9η ελαττωθηκαν. Χθες που μπήκα στην 10η ήμουν χάλια , θυμήθηκα "τα παλια" και ξενέρωσα. Κάνε το σταυρό σου φίλη μου που είσαι καλύτερα!!! Εγώ όσο ειμαι χαλια νιώθω σαν άρρωστη όχι σαν έγκυος.

μωρέ θα το πάρω @Farmakotriftena μ Κ θα πάω Σπάρτη αλλα η @winspert δεν μ λέει διεύθυνση....Που το κράτει κρυφό....χαχαχαχα 

την μαλλωσα κ γω αλλα την αγαπώ πολυ κ έκανα πίσω αυτή την φορά κ την άφησα ως 27 να πιάνει τα βυζια της για να είναι καλά...Μετά θα την μαλώσω παλι ...χαχαχχαχα 

@Rafaelatarzan Τώρα είδα το ποστ σου! Εννοείται πως να πας!! Από τη στιγμή που είσαι καλά ψυχολογικά και έτοιμη να πας! Είσαι αισιόδοξο πλάσμα και πιστεύω σε σένα! Ο επιμένων νικά εξ'αλλου! 

Αγάπη είσαι όλη τη μέρα καλά ή απλά τις περισσότερες ωρες; σε μένα υπήρξαν μέρες που ήμουν εντελώς καλά πχ την ημέρα της αιμορραγίας και άλλες που ήμουν τα πρωινά καλά και από τις 4μμ και μετά  όχι και τόσο. Χθες ήμουν χάλι μαύρο αν και μπήκα στην 10η. Θέλω να πω πως τίποτα δε σημαίνει κάτι. Μιλά σήμερα με τον doc να σε ξεαγχωσει!!

Που μένεις και έχει ηλιο;; εδώ χαλί ο καιρός πολύ αέρα και κρύο. (Αθήνα)

σε ευχαριστω @Farmakotriftena μ ναι θα πάω....κρύο κ αέρα στην αθηνα???? να σ πω κανε κάτι γιατι θα ερθω μην μ παγώσουν τα αυγα μ Κ θελω να τα βάλω σ λεω...χαχαχαχαχα αλλιώς θα τα βάλω μονη μ κατάψυξη να υσηχασω.....

• Χαχα 3

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα ειρηνη μ...τίποτα δεν άλλαξε κ τίποτα δεν θα αλλάξει...θα συνεχίσει η καρδούλα τ να χτυπά για πολλλλλλαααααααα πολλααααααα χρονια ακομα...να μην φοβάσαι....

Γλυκό κορίτσι... :x:x

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Μπορεί για καποια στιγμη να ανακατευτω ελαχιστα, αλλα γενικα ειμαι καλα. Τωρα που εφαγα εχω μια μικρη δυσφορια αλλα πραγματικά δεν ξερω αν το προκαλω για να ανακουφιστω. Τις προηγούμενες 3 εβδομαδες καθε φορα που ετρωγα μετα απο κανα μισαωρο ξεκιναγε η ταση για εμετο κ οπως κ εσυ απο τις 4 το μεσημερι κ μετα, εφτανα μέχρι το βράδυ ετσι... Το στηθος μου βέβαια ποναει πολυ. 

@winspertπιάσε βυζάκια πιασε ολα καλα..χαχααχχαχ

1 ώρα πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Χαχαχα αν δουν τα αυγά σου ότι παίρνεις το σχοινί τελείωσεεεεεεε... Όλα κατ' ευχήν θα σου πάνε κοριτσάρα μου!!! Εγώ καλά είμαι.. Έγραψα και χθες ένα θεματάκι με το θυροειδή έχω μόνο και πρέπει να ξεκινήσω χάπι για να πέσει λίγο η τιμή!

Τώρα το είδα το ποστ σ κ εσένα...χαχαχαχα εγώ ξεκίνησα με 2 κ ανεβηκε όταν ήμουν έγκυος κ πήγε 4.7 τρόμαξα αλλα ο ντοκ μ όχι...ξανακάνα μετα κ είχε πέσει παλι στο 3...κ ξανακάνα κ είχε πάει 2...εμένα δεν το θεώρησε κακο...μ με ανεβαίνει από την εγκυμοσύνη....βέβαια γιαυτο εκανα τόσες επαναλήψεις αν δεν έπεφτε θα επερνα κ γω χάπι μ είπε....ευτυχώς όμως ολα πηγαν καλα

... 

@Irene82 και @winspert κι εγώ σας καταλαβαίνω απόλυτα!! Εννοείται πως κι εμένα όταν από την 9η ελαττωθηκαν τα συμπτώματα σαφώς και έκανα δυσάρεστες σκέψεις. Την ημέρα που έπαθα αιμορραγία, πραγματικά δεν ξέρω γιατί κι ενώ ειδικά εκείνη την ημέρα δεν είχα τίποτα από συμπτώματα αντί να φοβηθώ, μέσα μου ήμουν σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά  και απλά χαιρόμουν που θα κάνω έναν έκτακτο υπέρηχο να δω το μωρό. 190παλμους. Τι στο καλό όπως λέει και η @Irene82. Μακάρι να έρθει πολύ σύντομα η 11η βδομάδα να χαλαρώσουμε... Αφού βλέπω πως όλες φοβόμαστε τις πρώτες 10 βδομάδες

Ααα και για να σας χαλαρώσω, ο γιατρός που με είδε οταν πήγα για την αιμορραγία μου είπε (το έχω ξαναγράψει) πριν σου βάλω τον υπέρηχο σου λέω πως όλα είναι μια χαρά. Αν ήταν αποβολής το αίμα θα είχες και άλλα συμπτώματα εδώ και 2,3 μέρες. Πόνους πολλούς κράμπες κτλ. 

συμφωνώ αγαπη μαζί σ...μ χε πει κ εμένα όταν πας για αποβολή έχεις συμπτώματα.. Αλλά ας μην μιλάμε γιαυτα ολα θα πάνε τέλεια για ολες σας....

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

λοιπόν κοριτσια ολες ξέρετε πάνω κάτω την ιστορία μ....ξέρετε ότι είχα μια παληνδρομμη στην 9 βδομάδα....ξέρετε ότι παλεύω 9 χρόνια κ πρώτη φορά πηγα τόσο πολύ σε βδομάδες....Έιχα ένα εξωμητριο ...Είμαι χωρίς σαλπιγγες κ με μια ωοθηκη. κ χωρίς αυγα δικά μ...Μόνο με φάρμακα κανω κ αυτό με δυσκολία.....είχα άλλη μια παλιδρομη στις 8 κ 3 βιοχημικες απανωτές...Αυτά τα λεω για κάποια κοριτσια που είναι νεα εδω κ δεν ξέρουν για μένα....

κάνω εξωσωματικη λοιπόν να ξέρετε...

να ξαναπάω να κάνω τώρα που θα μ έρθει η περίοδος αλλα η μια προσπάθεια με φάρμακα για να πάρω αυγα ???? δεν εχω πίσω μ....Έχω μόνο ένα κ δεν το βάζουμε λεει ο ντοκ μ...

συζήτησα μαζί τ βέβαια κ μ είπε ναι αν θες είσαι έτοιμη να ξανακάνεις κ άλλη προσπάθεια ακομα κ μετά την απόξεση...

λέω να πάω γιατί το θέλω πολύ  κ δεν θέλω να περιμένω αφου ειμαι καλα κ με βρίσκει κ καλά ο ντοκ μ...Δεν ξέρω πότε θα κάνω εμβρυομεταφορα όμως....Θέλουμε πάντως να δούμε πόσα αυγα θα κάνω για να εχω πίσω μ Καβατζα  που λένε...

εσείς τι λέτε???? Θέλω γνωμες ...

@winspert

@Giotitsa

@gogouli_

@marioula1234

@Mamacita Alina

@Farmakotriftena

@katerinaki 86

ραφαελινι μου γλυκο εννοειται και να πας τωρα και εγω τωρα θα πηγαινα :)

12 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Ραφαελιτσα μου αφού ο γιατρός δίνει το οκ τι να πούμε εμείς καλέ; Βούρ στο μωρουλινι. Αν χρειάζεται να επαναλάβεις κάποιες εξετάσεις γιατί δε ξέρω και πώς πάνε αυτά κάνε τις να μην υπάρχει μισή αβεβαιότητα για αποτυχία και έπειτα κάνε αυγά κοτούλα μας γλυκιά για να μπουν στην πιο γερή, ζεστη φωλιτσα για εννέα μήνες :)

ολα θα πάνε καλά με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου στο λέω. Αλλά άμα με ξανά ξεχάσεις θα γίνει χαμουλης Χαχαχαχα

@Jennak83 κοριτσι μου είδα μήνυμα σου και χάρηκα. Που μας χάθηκες κορίτσι μας; Σε είχα στο νου μου χαίρομαι που σου είναι όλα τέλεια. Τα φιλιά μου.

Καινούριο μας κοριτσι καλώς ήρθες ... Με το καλό το μωράκι σου. Έχεις Πητ 13/9 και θα κάνεις αυχενική σε 2 εβδομάδες όπως εγώ που έχω Πητ αρχές Οκτωβρίου; Αργά δεν είναι ή μου φαίνεται; Στις πόσες εβδομάδες θα είσαι; πάντως βρε κορίτσια θα με κάνετε να ανοίξω και Σεπτεμβρίου τόσες που είστε και δε βρίσκετε θέμα χαχαχαχα κι εγώ Σεπτεμβρίου με κόβω πρώτα ο Θεός αλλά οκ.

οι υπόλοιπες τι κανετε; Σόρρυ η ψυχολογία είναι λίγο πάτωμα σήμερα γιατί τα μπήξαμε με τον συζυξ λίγο αλλά θα περάσει 

μην ακουω για ψυχολογια στα πατωματα!!! ελα να ανεβουμεεεε :)

12 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα!!! Τι κάνετε εσείς και τα μωράκια σας?? Εμείς είμαστε καλά, πήρα σήμερα κάποιες ακόμα εξετάσεις και τις πήγα στο γιατρό να ρίξει μια ματιά.. Λοιπόν, για όσες κοπέλες δεν το ξέρουν και δεν έχουν κάνει ακόμα εξέταση, ο θυροειδής στο πρώτο τρίμηνο πρέπει να είναι από 2.5 και κάτω.. Εγώ έχω 2.83 και μου είπε ξεκινάμε χάπι ΑΜΕΣΑ, αύριο κιόλας θα πάω στην ενδοκρινολόγο! Στεναχωρήθηκα λιγάκι που δεν το ανακάλυψα νωρίτερα αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά, όλα μια χαρά θα πάνε!!!!

το ξερω πως πρέπει να ναι κατω απο 2μιση εμενα ειναι αρκετα πιο πανω κ το παλεβουμε με χαπι τι να κανω; 

3 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Κοριτσαρες μου όλα καλααα ;;;; πως είστε καλημέρα ήλιο εδώ σήμερα αλλά έχει αέρα και κρύο λόγω το οτι έχει ρίξει χιόνι στα βουνά πείτε μου τι κάνετε;

εδω ριχνει καρεκλοποδαρααα

πρίν από 59 λεπτά , sissy_geo είπε:

Παρόλα αυτά, εγω πήρα τηλ για ραντεβού. Είπα στην γραμματέα ότι δεν έγινε κάτι, απλά με έπιασε μια ανησυχία και αν υπάρχει κάποιο κενό αύριο μεθαύριο θα ήθελα να με δει η γιατρός πριν την αυχενική. Και μου είπε η κοπέλα ότι είναι παρα πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα και γινεται χαμός. Αν θέλω να την πάρω στο κινητό της τη γιατρό να μου πει εκείνη τι να κάνω. Πώς να πάρω ρε παιδιά;;;; Θα με περιλάβει και ποιος την ακούει! Απο την αρχή δεν θέλει να ακούει για συμπτώματα... Νευριάζει! Μήηηπως να παω σε κανέναν άλλο γιατρό ετσι για εναν υπέρηχο;;; μήπως είμαι τρελή;;;;;;;; να κάτσω στα αβγά μου;;;;

θα πηγαινα να κανω αλλου ενα υπερηχο να ηρεμησω αν δεν με δεχοταν ο γυναικολογος μου... απλα για να νιωσεις εσυ καλα :) ολα ειναι πολυ πολυ καλα μην φοβασαι! 

πρίν από 31 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αχ κορίτσια πόσο σας νιώθω! Το άγχος βαράει κόκκινο! Κι αυτή η ανυπομονησία, μαρτύριο!!! Εγώ έχω Αυχενική 26, κι έκλεισα κι ένα ραντεβού στη γιατρό μου, με έβαλε στις 18. Με έβρισε βέβαια, αλλά το σκοπό μου τον πέτυχα χαχαχα! Άσε που έχω και απίστευτο άγχος για τα αποτελέσματα της αυχενικής!

Ρε κορίτσι ήθελα να σε ρωτήσω που ξέρεις καλύτερα. Στην Αυχενική εξετάζουν και κοιλιακα και κολπικα;

κοιλιακα εξεταζουν αγαπη μου :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 13 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

σε ευχαριστω @Farmakotriftena μ ναι θα πάω....κρύο κ αέρα στην αθηνα???? να σ πω κανε κάτι γιατι θα ερθω μην μ παγώσουν τα αυγα μ Κ θελω να τα βάλω σ λεω...χαχαχαχαχα αλλιώς θα τα βάλω μονη μ κατάψυξη να υσηχασω.....

Πότε θα ξεκινησεις;; Σε ονειρεύομαι σε μανούλες Χριστουγεννιάτικες..

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

1 hour ago, winspert είπε:

Σίγουρα εχουμε ολες μας ανησυχιες... Απλα εσυ που έχεις γίνει μανουλα αλλες δυο φορες εχεις καποια εμπειρία... Βεβαια η καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετικη. Κ σιγουρα σε μια αποβολη υπάρχουν κ αλλα συμπτωματα κ πονος μαζι αλλα σε μια παλινδομη δεν καταλαβαινεις κατι. Εγω αυτο φοβαμαι, το χωρίς συμπτωματα... Σε ευχαριστώ κ παλι που μπαινεις στον κοπο να με καθησυχασεις. Δε θελω να μονοπολω τη συζήτηση. Η καθε μια εχει τους προβληματισμους της... Παω να παρω ενα αναβραζον. Με πεθαινει το κεφαλι... 

Καλημέρα @winspert δυστηχως εγω ήμουν μια από αυτές που δεν κατάλαβα τίποτα στην παλληνδρομη μ...ξέρω πως νιώθεις κ θέλω να σ πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα....Μια αγκαλιά από μενα πολυ  μεγάλη ....Αλλά είπαμε σε εσένα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο κ ούτε σε καμία άλλη εδω μεσα....

αν σε ενοχλεί που γράφω ετσι πες μ κ δεν θα το ξανακανω....Φιλάκια πολλά...

1 hour ago, Irene82 είπε:

Χάχαχα... Μετά είδα πως γράψαμε τα ίδια... 

Κι εγώ από εξωσωματική. Επίσης, κι εγώ το σκέφτομαι να κάνω έναν υπέρηχο πριν την αυχενική. 

να κάνετε κοριτσια μ κ όλα θα είναι τέλεια...τα μωράκια σας είναι πολύ δυνατά...

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Πότε θα ξεκινησεις;; Σε ονειρεύομαι σε μανούλες Χριστουγεννιάτικες..

περιμένω την περιοδο μ σε 5 με 6 μερες το πολυ για κανω τις ενέσεις για τα αυγα μ....αν όλα πάνε καλά κ τα εχω καλα γιατί ειπαμε είναι κ βλαμμένα τα δικά μ... σε 20 μερες από τώρα αν με άφησει κ το ενδομητριο μ να τα βάλω...άλλο χαλί αυτο ...αχχαχαχα εχω πολλά απ οτι ειδες θα τα βάλω....αν πάλι οχι θα πάρω δότριας κ θα υσηχασω..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 46 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα @winspert δυστηχως εγω ήμουν μια από αυτές που δεν κατάλαβα τίποτα στην παλληνδρομη μ...ξέρω πως νιώθεις κ θέλω να σ πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα....Μια αγκαλιά από μενα πολυ  μεγάλη ....Αλλά είπαμε σε εσένα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο κ ούτε σε καμία άλλη εδω μεσα....

να κάνετε κοριτσια μ κ όλα θα είναι τέλεια...τα μωράκια σας είναι πολύ δυνατά...

περιμένω την περιοδο μ σε 5 με 6 μερες το πολυ για κανω τις ενέσεις για τα αυγα μ....αν όλα πάνε καλά κ τα εχω καλα γιατί ειπαμε είναι κ βλαμμένα τα δικά μ... σε 20 μερες από τώρα αν με άφησει κ το ενδομητριο μ να τα βάλω...άλλο χαλί αυτο ...αχχαχαχα εχω πολλά απ οτι ειδες θα τα βάλω....αν πάλι οχι θα πάρω δότριας κ θα υσηχασω..

Καλή επιτυχία κορίτσι μου γλυκό!! Εδώ θα είμαστε θα τα λεμε συνέχεια !

yplDp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Ταρζανακι μου, τι λες;;; Μην το ξαναπεις αυτο σε παρακαλώ... Δεν παρεξηγω τιποτα απο σενα... Σ αγαπω πολυ κ το ξέρεις... Λεγε μου εσυ κ ασε με να πιανω τα βυζια μου, χαχαχαχα

Κορίτσια μου ολα καλα. Δοξα τω θεω εκανα υπερηχο κ η καρδουλα του χτυπάει μια χαρα κ εχει μεγαλωσει κιολας... Ηρεμησα τωρα. Καντε κ εσεις κορίτσια να ηρεμησετε... Οποτε μαλλον ισχυει αυτο που μου λεγατε, οτι το μωρακι μου μ αφηνει λιγο να χαλαρωσω μετα τις αναγουλες...  Σας ευχαριστώ πολύ που ειστε εδω για μενα!!! :wub:

• Μου αρέσει 3

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...