Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Irene82 είπε:

Χάχαχα... Μετά είδα πως γράψαμε τα ίδια... 

Κι εγώ από εξωσωματική. Επίσης, κι εγώ το σκέφτομαι να κάνω έναν υπέρηχο πριν την αυχενική. 

Πώς γίνεται ρε παιδί μου η ανακούφιση να κρατάει το πολύυυυ δυο μέρες μετά τον υπέρηχο και μετά πάααλι ανησυχία... Δεν ξέρω... Πότε έχεις αυχενική;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 12 λεπτά , Irene82 είπε:

Με ηρεμείς πολύ... Επομένως, στην αποβολή πρέπει να υπάρχουν αρνητικά συμπτώματα;;; Αιμορραγία και κράμπες;;; Την παλίνδρομη όμως φοβάμαι. Νομίζω δεν έχει συμπτώματα. Τρέμω μην πάω για την αυχενική και δεν ακούγεται η καρδούλα... Καλά και τα αποτελέσματα της αυχενικής φοβάμαι... Και γενικότερα τρέμω μην πάθει κάτι το μωρό... 

Κ συνονοματες κ ιδιες ακριβώς... Οι σκεψεις μου, στο μυαλο σου... :wub:

πρίν από 10 λεπτά , sissy_geo είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Ζω το ίδιο πράγμα εδω και μέρες. Σήμερα είμαι 11 εβδ κ 1ημ. Και εμένα απο την 10η και μετά άρχισαν τα εξαφανίζονται οι αναγούλες. Μετά τον τελευταίο μου υπέρηχο. Είχα μια αποβολή στο παρελθόν, προέρχομαι απο εξωσωματική και καταλαβαίνετε.... Κάνω πως είναι φυσιολογικό γιατί το διαβάζω παντού ότι αρχίζουν κάποια στιγμή και σταματάνε αυτά, αλλά η καρδούλα μου το ξέρει πόσο τρέμω... Τώρα είμαι σε δίλημμα. Να το παίξω γενναία και ψύχραιμη και να περιμένω μια και καλή την αυχενική που εχω στις 20 του μήνα;;; Ή να παω τωρα αυτές τις μέρες σήμερα αύριο για εναν υπέρηχο... Δεν ξέρω... 

Αγαπη μου κ εγω απο εξωσωματικη γι αυτό κ το υπερβολικο άγχος. 3 διεγερσεις, 2 φκ κ πέτυχα με απλη εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων την 6η προσπάθεια... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 15 λεπτά , sissy_geo είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Ζω το ίδιο πράγμα εδω και μέρες. Σήμερα είμαι 11 εβδ κ 1ημ. Και εμένα απο την 10η και μετά άρχισαν τα εξαφανίζονται οι αναγούλες. Μετά τον τελευταίο μου υπέρηχο. Είχα μια αποβολή στο παρελθόν, προέρχομαι απο εξωσωματική και καταλαβαίνετε.... Κάνω πως είναι φυσιολογικό γιατί το διαβάζω παντού ότι αρχίζουν κάποια στιγμή και σταματάνε αυτά, αλλά η καρδούλα μου το ξέρει πόσο τρέμω... Τώρα είμαι σε δίλημμα. Να το παίξω γενναία και ψύχραιμη και να περιμένω μια και καλή την αυχενική που εχω στις 20 του μήνα;;; Ή να παω τωρα αυτές τις μέρες σήμερα αύριο για εναν υπέρηχο... Δεν ξέρω... 

Κορίτσι μου στη 10η είναι φυσιολογικό να υποχωρούν τα συμπτώματα. Εδώ γράφουμε και από την 9η σε κάποιες ελαττωνονται. Μη φοβάσαι. Στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου που ήμουν πααααααααρα πολύ χάλια, ειδικά στη 2η στο τσακ γλιτωνα την εισαγωγή, από τη 10η άρχισα να νιώθω καλύτερα. Να σε ρωτήσω, ήσουν κάποτε στις μανούλες Μάιου '18;

yplDp3.png

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Κ συνονοματες κ ιδιες ακριβώς... Οι σκεψεις μου, στο μυαλο σου... :wub:

Αγαπη μου κ εγω απο εξωσωματικη γι αυτό κ το υπερβολικο άγχος. 3 διεγερσεις, 2 φκ κ πέτυχα με απλη εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων την 6η προσπάθεια... 

Και εγω δύο διεγέρσεις.. Αυτή ηταν η πρώτη μεταφορά της δεύτερης διέγερσης. Στο σύνολο 5 μεταφορές.... Και χωρίς αιτία ε;;; Να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσι μου στη 10η είναι φυσιολογικό να υποχωρούν τα συμπτώματα. Εδώ γράφουμε και από την 9η σε κάποιες ελαττωνονται. Μη φοβάσαι. Στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου που ήμουν πααααααααρα πολύ χάλια, ειδικά στη 2η στο τσακ γλιτωνα την εισαγωγή, από τη 10η άρχισα να νιώθω καλύτερα. Να σε ρωτήσω, ήσουν κάποτε στις μανούλες Μάιου '18;

Όχι δεν ήμουν. Μακάρι να ήμουν δηλαδή. :razz: Ναι και εγω διαβάζω ότι σταματάνε κάποια στιγμή, αλλά το μυαλό ξέρεις... Πάντα στο κακό. 

• Μου αρέσει 2

Κοριτσια αφου αγχωνεστε τοσο καμτε υπερηχο να ηρεμήσετε! Πηγαινετε ειτε σε δημοσιο νοσοκομειο (δεν ξέρω απλά τι πολιτική έχουν τα δημόσια κι αν δέχονται ετσι) είτε όσες γεννατε σε ιδιωτικό, πηγαίνετε χωρίς τον γιατρό σας και ζητήστε έναν υπέρηχο. Αλλά όλα καλά πάνε είμαι σίγουρη για όλες σας!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Παρόλα αυτά, εγω πήρα τηλ για ραντεβού. Είπα στην γραμματέα ότι δεν έγινε κάτι, απλά με έπιασε μια ανησυχία και αν υπάρχει κάποιο κενό αύριο μεθαύριο θα ήθελα να με δει η γιατρός πριν την αυχενική. Και μου είπε η κοπέλα ότι είναι παρα πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα και γινεται χαμός. Αν θέλω να την πάρω στο κινητό της τη γιατρό να μου πει εκείνη τι να κάνω. Πώς να πάρω ρε παιδιά;;;; Θα με περιλάβει και ποιος την ακούει! Απο την αρχή δεν θέλει να ακούει για συμπτώματα... Νευριάζει! Μήηηπως να παω σε κανέναν άλλο γιατρό ετσι για εναν υπέρηχο;;; μήπως είμαι τρελή;;;;;;;; να κάτσω στα αβγά μου;;;;

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , sissy_geo είπε:

Παρόλα αυτά, εγω πήρα τηλ για ραντεβού. Είπα στην γραμματέα ότι δεν έγινε κάτι, απλά με έπιασε μια ανησυχία και αν υπάρχει κάποιο κενό αύριο μεθαύριο θα ήθελα να με δει η γιατρός πριν την αυχενική. Και μου είπε η κοπέλα ότι είναι παρα πολύ πιεσμένο το πρόγραμμα και γινεται χαμός. Αν θέλω να την πάρω στο κινητό της τη γιατρό να μου πει εκείνη τι να κάνω. Πώς να πάρω ρε παιδιά;;;; Θα με περιλάβει και ποιος την ακούει! Απο την αρχή δεν θέλει να ακούει για συμπτώματα... Νευριάζει! Μήηηπως να παω σε κανέναν άλλο γιατρό ετσι για εναν υπέρηχο;;; μήπως είμαι τρελή;;;;;;;; να κάτσω στα αβγά μου;;;;

Κανε την προσπάθεια σου σρη γιατρο σου κ αν αρνηθει πηγαινε αλλου. Θα μπορουσες βέβαια να πεις ενα μικρο ψεματακι οτι πονας ή κατι αλλο μονο γθα να σε δει. Εγω επειδη ειμαι απο επαρχία κ ο γιατρος μου ειναι σε δημόσιο νοσοκομειο κ εχουμε παραπανω σχεση(του κραταγα το παιδι πιο παλια) δε θελω να παω αλλου κ το μαθει. Μου ειπε όμως οτι αν προλάβει κ δεν ειναι στο χειρουργείο, θα με δει. Ψιλοαπαιτησε το κ εσυ. Ειναι χειρότερο να ειμαστε αγχωμενες παρα να υποχρεωθουμε κ καλα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@winspert το πιστεύεις ότι στο 3ο μου είμαι πιο αγχωμενη;;; Στο 1ο ήμουν στην κοσμάρα μου , σημαντικό όμως δεν είχα ψάξει ούτε μια φορά στο ίντερνετ για συμπτώματα ούτε σε φόρουμ ήμουν, οπότε είχα πλήρη άγνοια. Στο 2ο ήμουν τόσο χάλια που δεν είχα χρόνο να σκεφτώ αρνητικά και τώρα μου φαίνεται κι εμένα περίεργο πως στο 3ο είμαι καλύτερα από την 9η αλλά γιατί δλδ να μην αρχίσω να σκέφτομαι πως απλά είμαι τυχερή επιτέλους και ίσως περάσω μια ήρεμη εγκυμοσύνη; στην 1η μου εγκυμοσύνη από τον 4ο και μετα πέρασα από τις χειρότερες εγκυμοσύνες που μπορεί να περάσει γυναίκα. Δεκάρες εισαγωγές και εγχείρηση στον 9ο. Φτου φτου απλά είμαστε τυχερές. Τι στο καλό;; δεν αξίζουμε να περάσουμε κι εμείς κάτι όμορφο χωρίς δυσκολίες;;;;

yplDp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

@winspert το πιστεύεις ότι στο 3ο μου είμαι πιο αγχωμενη;;; Στο 1ο ήμουν στην κοσμάρα μου , σημαντικό όμως δεν είχα ψάξει ούτε μια φορά στο ίντερνετ για συμπτώματα ούτε σε φόρουμ ήμουν, οπότε είχα πλήρη άγνοια. Στο 2ο ήμουν τόσο χάλια που δεν είχα χρόνο να σκεφτώ αρνητικά και τώρα μου φαίνεται κι εμένα περίεργο πως στο 3ο είμαι καλύτερα από την 9η αλλά γιατί δλδ να μην αρχίσω να σκέφτομαι πως απλά είμαι τυχερή επιτέλους και ίσως περάσω μια ήρεμη εγκυμοσύνη; στην 1η μου εγκυμοσύνη από τον 4ο και μετα πέρασα από τις χειρότερες εγκυμοσύνες που μπορεί να περάσει γυναίκα. Δεκάρες εισαγωγές και εγχείρηση στον 9ο. Φτου φτου απλά είμαστε τυχερές. Τι στο καλό;; δεν αξίζουμε να περάσουμε κι εμείς κάτι όμορφο χωρίς δυσκολίες;;;;

Δικιο έχεις αγαπη μου... Τα εχεις περάσει ολα κ εσυ στις εγκυμοσυνες σου... Ευχομαι λοιπον αυτη η εγκυμοσύνη να ειναι τελεια απι εδω κ περα κ να κυλησει υπεροχα. Κ μακαρι για ολες μας να κυλησουν ομορφα τα πραγματα κ οταν υα κοντευουμε να γεννησουμε να σκεφτομαστε αυτα που λεμε τωρα κ να γελαμε... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , sissy_geo είπε:

Γλυκούλα μου!!! Κοίτα κι εγώ κάπου στην 7η ξύπνησα μια μέρα και ήμουν καλά. Έγραφα εδώ στα κορίτσια και μου έλεγαν όλες να μην ανησυχώ. Τελικά πήρα το γιατρό μου τηλ και μίλησα με την μαία και ζήτησα υπέρηχο. Μάλιστα η μαία λέει στον γιατρό, το κορίτσι νιώθει καλά και θέλει να κάνει υπέρηχο ααχαχαχ ακούστηκε κάπως, ευτυχώς εμένα μου είπε να πάω και συγκεκριμένα άνοιξε για εμένα το ιατρείο. Αλλά αν δεν μπορούσε θα πήγαινα στο Ρεα όπου γενναω και θα ζητούσα. Σε ποιο μαιευτήριο είναι ο γιατρός σου; Γιατί δεν πας εκεί να κάνεις χωρίς τον γιατρό σου;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Farmakotriftena είπε:

Γλυκούλα μου!!! Κοίτα κι εγώ κάπου στην 7η ξύπνησα μια μέρα και ήμουν καλά. Έγραφα εδώ στα κορίτσια και μου έλεγαν όλες να μην ανησυχώ. Τελικά πήρα το γιατρό μου τηλ και μίλησα με την μαία και ζήτησα υπέρηχο. Μάλιστα η μαία λέει στον γιατρό, το κορίτσι νιώθει καλά και θέλει να κάνει υπέρηχο ααχαχαχ ακούστηκε κάπως, ευτυχώς εμένα μου είπε να πάω και συγκεκριμένα άνοιξε για εμένα το ιατρείο. Αλλά αν δεν μπορούσε θα πήγαινα στο Ρεα όπου γενναω και θα ζητούσα. Σε ποιο μαιευτήριο είναι ο γιατρός σου; Γιατί δεν πας εκεί να κάνεις χωρίς τον γιατρό σου;

Γιατί ίσως και εγω μέσα μου καταλαβαίνω ότι ίσως πρέπει να είμαι πιο ήρεμη; Δεν ξέρω. Στις 20 έχω αυχενική. Και μια λέω θα κάνω υπομονή μια λέω όχι θα κάνω υπέρηχο. Θα μιλήσω και με την ίδια τη γιατρό να δω τι θα μου πει και βλέπουμε... Μου είναι κάπως βέβαια να της πω δεν έχω κάτι ανησυχητικό, αλλά εχω ανησυχήσει! :D Αχ ρε παιδιά τι τρέλα!! Θα χαζέψουμε στο τέλος! 

πρίν από 11 λεπτά , sissy_geo είπε:

Γιατί ίσως και εγω μέσα μου καταλαβαίνω ότι ίσως πρέπει να είμαι πιο ήρεμη; Δεν ξέρω. Στις 20 έχω αυχενική. Και μια λέω θα κάνω υπομονή μια λέω όχι θα κάνω υπέρηχο. Θα μιλήσω και με την ίδια τη γιατρό να δω τι θα μου πει και βλέπουμε... Μου είναι κάπως βέβαια να της πω δεν έχω κάτι ανησυχητικό, αλλά εχω ανησυχήσει! :D Αχ ρε παιδιά τι τρέλα!! Θα χαζέψουμε στο τέλος! 

Έλα ρε στις 20 έχεις αυχενικη;;; τυχερηηηη δλδ σε λιγότερο από μία βδομάδα!! Εγώ στις 27. 2 βδομάδες. Μιλά με τη γιατρό σου να σε καθησυχάσει!!

yplDp3.png

πρίν από 12 λεπτά , sissy_geo είπε:

Αχ κορίτσια πόσο σας νιώθω! Το άγχος βαράει κόκκινο! Κι αυτή η ανυπομονησία, μαρτύριο!!! Εγώ έχω Αυχενική 26, κι έκλεισα κι ένα ραντεβού στη γιατρό μου, με έβαλε στις 18. Με έβρισε βέβαια, αλλά το σκοπό μου τον πέτυχα χαχαχα! Άσε που έχω και απίστευτο άγχος για τα αποτελέσματα της αυχενικής!

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Έλα ρε στις 20 έχεις αυχενικη;;; τυχερηηηη δλδ σε λιγότερο από μία βδομάδα!! Εγώ στις 27. 2 βδομάδες. Μιλά με τη γιατρό σου να σε καθησυχάσει!!

Ρε κορίτσι ήθελα να σε ρωτήσω που ξέρεις καλύτερα. Στην Αυχενική εξετάζουν και κοιλιακα και κολπικα;

EGLbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Λοιπόν. Μόλις μίλησα με τη γιατρό. Λέει να μην ανησυχώ καθόλου. Σαν να είπε σε κάποιο σημείο κάνει πλατό η χοριακή;;; αυτό είπε. Μάλλον σταθεροποιείται; Αυτό σημαίνει;;; Τέλος πάντων. Μου είπε να μην ανησυχώ, και να περιμένω την αυχενική. Οπότε κορίτσια, ίσως πρέπει να ηρεμήσουμε... 

πρίν από 2 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αχ κορίτσια πόσο σας νιώθω! Το άγχος βαράει κόκκινο! Κι αυτή η ανυπομονησία, μαρτύριο!!! Εγώ έχω Αυχενική 26, κι έκλεισα κι ένα ραντεβού στη γιατρό μου, με έβαλε στις 18. Με έβρισε βέβαια, αλλά το σκοπό μου τον πέτυχα χαχαχα! Άσε που έχω και απίστευτο άγχος για τα αποτελέσματα της αυχενικής!

Ρε κορίτσι ήθελα να σε ρωτήσω που ξέρεις καλύτερα. Στην Αυχενική εξετάζουν και κοιλιακα και κολπικα;

Αααα κυρία μου... Τα κατάφερες εσυ ε; Θα σε δει και πριν την αυχενική!! Τυχερούλα... Εγω θα κάτσω να μετράω τις μέρες τελικά. Δεν θα με δει. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...