Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , winspert είπε:

Καλημερα Γιωτιτσα μου. Εδω εχει συννεφιά, λιγη βροχή  νωριτερα κ λιγο κρυο. Εγω σημερα ευχομαι να μπορεσω να κανω τον υπερηχο μου... Θα παω αργοτερα στο νοσοκομειο... 

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! 

Στείλε να μας πεις πως είναι το μωρακι σου θα κανει κολύμπι αχχαχχα είσαι καλά ;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

12 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ποσο εισαι ακριβώς εσυ κ ποτε σταματησαν τα εντονα συμπτωματα... Εγω μπαινοντας στις 9 εβδομαδες ειδα διαφορα... 

@Rafaelatarzan πάρε το σκοινί για εδώ. Για την @winspert... βρε ακόμα.αγχωμενη εισαι;;; κι εγώ με το που μπήκα στην 9η ελαττωθηκαν. Χθες που μπήκα στην 10η ήμουν χάλια , θυμήθηκα "τα παλια" και ξενέρωσα. Κάνε το σταυρό σου φίλη μου που είσαι καλύτερα!!! Εγώ όσο ειμαι χαλια νιώθω σαν άρρωστη όχι σαν έγκυος.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Rafaelatarzan πάρε το σκοινί για εδώ. Για την @winspert... βρε ακόμα.αγχωμενη εισαι;;; κι εγώ με το που μπήκα στην 9η ελαττωθηκαν. Χθες που μπήκα στην 10η ήμουν χάλια , θυμήθηκα "τα παλια" και ξενέρωσα. Κάνε το σταυρό σου φίλη μου που είσαι καλύτερα!!! Εγώ όσο ειμαι χαλια νιώθω σαν άρρωστη όχι σαν έγκυος.

Κοριτσακια μου καλα, μη βαράτε, σας παρακαλω!!! Ξερω οτι γινομαι υπερβολική, αλλα ειμαι γενικα πολυ αγχωδης σαν άνθρωπος, ποσο μαλλον τωρα... Προφανως ειναι ενα διάλειμμα απο τις ανακατοσουρες αλλα ελα που αγχωθηκα επιπλέον. Ακουω αυτα που μου λετε κ ηρεμω λιγο, αλλα θα ηρεμησω περισσότερο αν μπορεσω να κανω εναν υπερηχο σημερα μεχρι τον επομενο στις 27!!! Κ εγω σαν αρρωστη ειμαι οταν ανακατευομαι. Αφού  τωρα 3 μερες που ειμαι καλύτερα πραγματικα λεω, τωρα μαλιστα. Ειμαι φυσιολογικα  καλα!!! Βέβαια τωρα που εχω αγχωθει παει να με πιασει το κεφαλι μου... Αχ, αχ, τι θα κανω με μενα;;; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@Rafaelatarzan Τώρα είδα το ποστ σου! Εννοείται πως να πας!! Από τη στιγμή που είσαι καλά ψυχολογικά και έτοιμη να πας! Είσαι αισιόδοξο πλάσμα και πιστεύω σε σένα! Ο επιμένων νικά εξ'αλλου! 

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Κοριτσακια μου καλα, μη βαράτε, σας παρακαλω!!! Ξερω οτι γινομαι υπερβολική, αλλα ειμαι γενικα πολυ αγχωδης σαν άνθρωπος, ποσο μαλλον τωρα... Προφανως ειναι ενα διάλειμμα απο τις ανακατοσουρες αλλα ελα που αγχωθηκα επιπλέον. Ακουω αυτα που μου λετε κ ηρεμω λιγο, αλλα θα ηρεμησω περισσότερο αν μπορεσω να κανω εναν υπερηχο σημερα μεχρι τον επομενο στις 27!!! Κ εγω σαν αρρωστη ειμαι οταν ανακατευομαι. Αφού  τωρα 3 μερες που ειμαι καλύτερα πραγματικα λεω, τωρα μαλιστα. Ειμαι φυσιολογικα  καλα!!! Βέβαια τωρα που εχω αγχωθει παει να με πιασει το κεφαλι μου... Αχ, αχ, τι θα κανω με μενα;;; 

Αγάπη είσαι όλη τη μέρα καλά ή απλά τις περισσότερες ωρες; σε μένα υπήρξαν μέρες που ήμουν εντελώς καλά πχ την ημέρα της αιμορραγίας και άλλες που ήμουν τα πρωινά καλά και από τις 4μμ και μετά  όχι και τόσο. Χθες ήμουν χάλι μαύρο αν και μπήκα στην 10η. Θέλω να πω πως τίποτα δε σημαίνει κάτι. Μιλά σήμερα με τον doc να σε ξεαγχωσει!!

1 hour ago, Giotitsa είπε:

Κοριτσαρες μου όλα καλααα ;;;; πως είστε καλημέρα ήλιο εδώ σήμερα αλλά έχει αέρα και κρύο λόγω το οτι έχει ρίξει χιόνι στα βουνά πείτε μου τι κάνετε;

Που μένεις και έχει ηλιο;; εδώ χαλί ο καιρός πολύ αέρα και κρύο. (Αθήνα)

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Rafaelatarzan

Αγάπη είσαι όλη τη μέρα καλά ή απλά τις περισσότερες ωρες; σε μένα υπήρξαν μέρες που ήμουν εντελώς καλά πχ την ημέρα της αιμορραγίας και άλλες που ήμουν τα πρωινά καλά και από τις 4μμ και μετά  όχι και τόσο. Χθες ήμουν χάλι μαύρο αν και μπήκα στην 10η. Θέλω να πω πως τίποτα δε σημαίνει κάτι. Μιλά σήμερα με τον doc να σε ξεαγχωσει!!

Μπορεί για καποια στιγμη να ανακατευτω ελαχιστα, αλλα γενικα ειμαι καλα. Τωρα που εφαγα εχω μια μικρη δυσφορια αλλα πραγματικά δεν ξερω αν το προκαλω για να ανακουφιστω. Τις προηγούμενες 3 εβδομαδες καθε φορα που ετρωγα μετα απο κανα μισαωρο ξεκιναγε η ταση για εμετο κ οπως κ εσυ απο τις 4 το μεσημερι κ μετα, εφτανα μέχρι το βράδυ ετσι... Το στηθος μου βέβαια ποναει πολυ. 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Εγώ σε καταλαβαίνω. Έχω ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες και πολύ πολύ άγχος. Κανένα σύμπτωμα. Πέρασαν οι ζαλάδες, οι αναγούλες... Ακόμη και κάτι τσιμπηματάκια-τραβηγματάκια που είχα πάνε κι αυτά. Έλεγα μεγαλώνει η μήτρα. Κάπως με ήρεμου σαν ότι όλα πάνε καλά. Εσύ τα έχεις;;; 

Υπέρηχο έκανα την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα είμαι 9 εβδομάδων και 5 ημερών. Ραντεβού για αυχενική έκλεισα αρχές Απριλίου. 

Θα σκάσω μέχρι τότε... 

πρίν από 46 λεπτά , tsilona είπε:

Καλημέρα. 14η + θα μαι(λόγω προηγηθείσας κτ είναι η πητ μου 13/9) αν κ θ αλλάξω γιατρό γτ θέλω να πάω για vbac

Ή αλήθεια είναι ότι σε βάζει λίγο αργά. Μέχρι 13η συνήθως γίνεται αλλά σαφώς ο γιατρός σου γνωρίζει καλύτερα! Κι εγώ λόγω καισαρικής θα πάω λίγο νωρίτερα αλλά όχι 2βδομαδες. Αυτό το λάθος το έκανα στη 2η εγκυμοσύνη μου μπήκα στις 37+5 και το μωρό μου ήταν σχεδόν 3 μέρες εντατική. Σε αυτή την εγκυμοσύνη αν όλα κυλούν ομαλά, θα το προγραμματίσω σίγουρα κοντά στις 39βδ. Μάλιστα ο εμβρυολογος μου έλεγε να μην μπω 38 έχουν αλλάξει η κατευθυντήριες οδηγίες και πλέον είναι στις 39 (ή έστω 38+5) γιατί τότε ωριμάζουν πλήρως τα πνευμόνια. Δεν τον άκουσα και ακολούθησα τον γιατρό που είναι της παλιάς σχολής. Και τώρα που έμεινα σύντομα έγκυος στο 3ο πιστεύω τα ίδια θα μου λέει...

yplDp3.png

Just now, Irene82 είπε:

Εγώ σε καταλαβαίνω. Έχω ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες και πολύ πολύ άγχος. Κανένα σύμπτωμα. Πέρασαν οι ζαλάδες, οι αναγούλες... Ακόμη και κάτι τσιμπηματάκια-τραβηγματάκια που είχα πάνε κι αυτά. Έλεγα μεγαλώνει η μήτρα. Κάπως με ήρεμου σαν ότι όλα πάνε καλά. Εσύ τα έχεις;;; 

Υπέρηχο έκανα την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα είμαι 9 εβδομάδων και 5 ημερών. Ραντεβού για αυχενική έκλεισα αρχές Απριλίου. 

Θα σκάσω μέχρι τότε... 

Από την άλλη προσπαθώ να εκλογικεύσω την κατάσταση... Γιατί έτσι ξαφνικά να σταματήσει η καρδούλα;;; 180 χτύπους το λεπτό είχε την προηγούμενη βδομάδα τι να άλλαξε;; 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

χααχαχαχαχ το μωγιο μ ομως θα περιμενει ακομα να μπει γιατι τα αυγα μ μ κάνουν τσαλιμια κ θα τα δείρω στο τελος τα χαμένα...χαχαχαχα βρε ευχαριστωωωωωω κ εσένα...κ σε ξέχασα στο ταγκ σορρυ..Μια σας γράψω σε χαρτί αλλιως δεν γίνεται.. θα χαζέψω...

Εσύ πως είσαι???

Χαχαχα αν δουν τα αυγά σου ότι παίρνεις το σχοινί τελείωσεεεεεεε... Όλα κατ' ευχήν θα σου πάνε κοριτσάρα μου!!! Εγώ καλά είμαι.. Έγραψα και χθες ένα θεματάκι με το θυροειδή έχω μόνο και πρέπει να ξεκινήσω χάπι για να πέσει λίγο η τιμή!

nZmZp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Irene82 είπε:

Θα σκάσω μέχρι τότε... 

Ακριβως τα ιδια κ εγω. Εγω ειμαι 9 κ 3 ημερών. Κατι τραβηγματακια εχω ακομα κ κατι ενοχλησεις αλλα εχω κ το εντερο οπότε δεν ξερω ποιος πονος ειναι απο τι... Το κεφαλι με ποναει τωρα αλλα μαλλον ειναι λογω αγχους. Κ εγω υπερηχο εκανα την προηγούμενη εβδομάδα κ κανονικά θα ξαναπηγαινα στις 27 αλλα ελπιζω να πετυχω το γιατρο μου σήμερα αναμεσα στα χειρουργεία που εχει κ να μου κανει εναν υπερηχο να ηρεμησω. Εγω αυχενικη εχω στις 11 Απριλίου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

@Irene82 και @winspert κι εγώ σας καταλαβαίνω απόλυτα!! Εννοείται πως κι εμένα όταν από την 9η ελαττωθηκαν τα συμπτώματα σαφώς και έκανα δυσάρεστες σκέψεις. Την ημέρα που έπαθα αιμορραγία, πραγματικά δεν ξέρω γιατί κι ενώ ειδικά εκείνη την ημέρα δεν είχα τίποτα από συμπτώματα αντί να φοβηθώ, μέσα μου ήμουν σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά  και απλά χαιρόμουν που θα κάνω έναν έκτακτο υπέρηχο να δω το μωρό. 190παλμους. Τι στο καλό όπως λέει και η @Irene82. Μακάρι να έρθει πολύ σύντομα η 11η βδομάδα να χαλαρώσουμε... Αφού βλέπω πως όλες φοβόμαστε τις πρώτες 10 βδομάδες

Ααα και για να σας χαλαρώσω, ο γιατρός που με είδε οταν πήγα για την αιμορραγία μου είπε (το έχω ξαναγράψει) πριν σου βάλω τον υπέρηχο σου λέω πως όλα είναι μια χαρά. Αν ήταν αποβολής το αίμα θα είχες και άλλα συμπτώματα εδώ και 2,3 μέρες. Πόνους πολλούς κράμπες κτλ. 

yplDp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Irene82 και @winspert κι εγώ σας καταλαβαίνω απόλυτα!! Εννοείται πως κι εμένα όταν από την 9η ελαττωθηκαν τα συμπτώματα σαφώς και έκανα δυσάρεστες σκέψεις. Την ημέρα που έπαθα αιμορραγία, πραγματικά δεν ξέρω γιατί κι ενώ ειδικά εκείνη την ημέρα δεν είχα τίποτα από συμπτώματα αντί να φοβηθώ, μέσα μου ήμουν σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά  και απλά χαιρόμουν που θα κάνω έναν έκτακτο υπέρηχο να δω το μωρό. 190παλμους. Τι στο καλό όπως λέει και η @Irene82. Μακάρι να έρθει πολύ σύντομα η 11η βδομάδα να χαλαρώσουμε... Αφού βλέπω πως όλες φοβόμαστε τις πρώτες 10 βδομάδες

Ααα και για να σας χαλαρώσω, ο γιατρός που με είδε οταν πήγα για την αιμορραγία μου είπε (το έχω ξαναγράψει) πριν σου βάλω τον υπέρηχο σου λέω πως όλα είναι μια χαρά. Αν ήταν αποβολής το αίμα θα είχες και άλλα συμπτώματα εδώ και 2,3 μέρες. Πόνους πολλούς κράμπες κτλ. 

Σίγουρα εχουμε ολες μας ανησυχιες... Απλα εσυ που έχεις γίνει μανουλα αλλες δυο φορες εχεις καποια εμπειρία... Βεβαια η καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετικη. Κ σιγουρα σε μια αποβολη υπάρχουν κ αλλα συμπτωματα κ πονος μαζι αλλα σε μια παλινδομη δεν καταλαβαινεις κατι. Εγω αυτο φοβαμαι, το χωρίς συμπτωματα... Σε ευχαριστώ κ παλι που μπαινεις στον κοπο να με καθησυχασεις. Δε θελω να μονοπολω τη συζήτηση. Η καθε μια εχει τους προβληματισμους της... Παω να παρω ενα αναβραζον. Με πεθαινει το κεφαλι... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Με ηρεμείς πολύ... Επομένως, στην αποβολή πρέπει να υπάρχουν αρνητικά συμπτώματα;;; Αιμορραγία και κράμπες;;; Την παλίνδρομη όμως φοβάμαι. Νομίζω δεν έχει συμπτώματα. Τρέμω μην πάω για την αυχενική και δεν ακούγεται η καρδούλα... Καλά και τα αποτελέσματα της αυχενικής φοβάμαι... Και γενικότερα τρέμω μην πάθει κάτι το μωρό... 

Καλημέρα κορίτσια! Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Ζω το ίδιο πράγμα εδω και μέρες. Σήμερα είμαι 11 εβδ κ 1ημ. Και εμένα απο την 10η και μετά άρχισαν τα εξαφανίζονται οι αναγούλες. Μετά τον τελευταίο μου υπέρηχο. Είχα μια αποβολή στο παρελθόν, προέρχομαι απο εξωσωματική και καταλαβαίνετε.... Κάνω πως είναι φυσιολογικό γιατί το διαβάζω παντού ότι αρχίζουν κάποια στιγμή και σταματάνε αυτά, αλλά η καρδούλα μου το ξέρει πόσο τρέμω... Τώρα είμαι σε δίλημμα. Να το παίξω γενναία και ψύχραιμη και να περιμένω μια και καλή την αυχενική που εχω στις 20 του μήνα;;; Ή να παω τωρα αυτές τις μέρες σήμερα αύριο για εναν υπέρηχο... Δεν ξέρω... 

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Σίγουρα εχουμε ολες μας ανησυχιες... Απλα εσυ που έχεις γίνει μανουλα αλλες δυο φορες εχεις καποια εμπειρία... Βεβαια η καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετικη. Κ σιγουρα σε μια αποβολη υπάρχουν κ αλλα συμπτωματα κ πονος μαζι αλλα σε μια παλινδομη δεν καταλαβαινεις κατι. Εγω αυτο φοβαμαι, το χωρίς συμπτωματα... Σε ευχαριστώ κ παλι που μπαινεις στον κοπο να με καθησυχασεις. Δε θελω να μονοπολω τη συζήτηση. Η καθε μια εχει τους προβληματισμους της... Παω να παρω ενα αναβραζον. Με πεθαινει το κεφαλι... 

Χάχαχα... Μετά είδα πως γράψαμε τα ίδια... 

πρίν από 1 λεπτό , sissy_geo είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Ζω το ίδιο πράγμα εδω και μέρες. Σήμερα είμαι 11 εβδ κ 1ημ. Και εμένα απο την 10η και μετά άρχισαν τα εξαφανίζονται οι αναγούλες. Μετά τον τελευταίο μου υπέρηχο. Είχα μια αποβολή στο παρελθόν, προέρχομαι απο εξωσωματική και καταλαβαίνετε.... Κάνω πως είναι φυσιολογικό γιατί το διαβάζω παντού ότι αρχίζουν κάποια στιγμή και σταματάνε αυτά, αλλά η καρδούλα μου το ξέρει πόσο τρέμω... Τώρα είμαι σε δίλημμα. Να το παίξω γενναία και ψύχραιμη και να περιμένω μια και καλή την αυχενική που εχω στις 20 του μήνα;;; Ή να παω τωρα αυτές τις μέρες σήμερα αύριο για εναν υπέρηχο... Δεν ξέρω... 

Κι εγώ από εξωσωματική. Επίσης, κι εγώ το σκέφτομαι να κάνω έναν υπέρηχο πριν την αυχενική. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...