Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Giotitsa είπε:

@Rafaelatarzanεγω λέω να το κανείς και να μην χάσεις χρονο αν εσύ νιώθεις έτοιμη ψυχολογικά φιλη μου κάντο δεν ξερω αν πρεπει να περιμένεις εγώ θα το εκανα πάντως

Δεν χρειάζεται να περιμένω μ είπε....θα το κανω ναι....

περιμένω κ τα κορίτσια να μ πουν...

Που πήγατε καλεεεεεεεε...εεεεεεε γαλοπούλες σας θέλω λεμεεεεεεε.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 11 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

λοιπόν κοριτσια ολες ξέρετε πάνω κάτω την ιστορία μ....ξέρετε ότι είχα μια παληνδρομμη στην 9 βδομάδα....ξέρετε ότι παλεύω 9 χρόνια κ πρώτη φορά πηγα τόσο πολύ σε βδομάδες....Έιχα ένα εξωμητριο ...Είμαι χωρίς σαλπιγγες κ με μια ωοθηκη. κ χωρίς αυγα δικά μ...Μόνο με φάρμακα κανω κ αυτό με δυσκολία.....είχα άλλη μια παλιδρομη στις 8 κ 3 βιοχημικες απανωτές...Αυτά τα λεω για κάποια κοριτσια που είναι νεα εδω κ δεν ξέρουν για μένα....

κάνω εξωσωματικη λοιπόν να ξέρετε...

να ξαναπάω να κάνω τώρα που θα μ έρθει η περίοδος αλλα η μια προσπάθεια με φάρμακα για να πάρω αυγα ???? δεν εχω πίσω μ....Έχω μόνο ένα κ δεν το βάζουμε λεει ο ντοκ μ...

συζήτησα μαζί τ βέβαια κ μ είπε ναι αν θες είσαι έτοιμη να ξανακάνεις κ άλλη προσπάθεια ακομα κ μετά την απόξεση...

λέω να πάω γιατί το θέλω πολύ  κ δεν θέλω να περιμένω αφου ειμαι καλα κ με βρίσκει κ καλά ο ντοκ μ...Δεν ξέρω πότε θα κάνω εμβρυομεταφορα όμως....Θέλουμε πάντως να δούμε πόσα αυγα θα κάνω για να εχω πίσω μ Καβατζα  που λένε...

εσείς τι λέτε???? Θέλω γνωμες ...

@winspert

@Giotitsa

@gogouli_

@marioula1234

@Mamacita Alina

@Farmakotriftena

@katerinaki 86

Ταρζανιτσα μου το ξερεις κι εσυ οτι ενας απο τους σημαντικοτερους παραγοντες επιτυχιας ειναι η καλη ψυχολογια!!Αν νιωθεις καλα κι ετοιμη και γενικα το εχεις ορεξη βρε παιδι μου να προχωρησεις τωρα σε διεγερση και οταν εισαι ετοιμη, κανεις την εμβρυομεταφορα!!Πιστευω οτι θα σε βοηθησει να εισαι πιο χαλαρη και με καλυτερη διαθεση στο μεδοδιαστημα αν ξερεις οτι τα εμβρυακια σου ειναι εκει και σε περμενουν!!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 2 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Ταρζανιτσα μου το ξερεις κι εσυ οτι ενας απο τους σημαντικοτερους παραγοντες επιτυχιας ειναι η καλη ψυχολογια!!Αν νιωθεις καλα κι ετοιμη και γενικα το εχεις ορεξη βρε παιδι μου να προχωρησεις τωρα σε διεγερση και οταν εισαι ετοιμη, κανεις την εμβρυομεταφορα!!Πιστευω οτι θα σε βοηθησει να εισαι πιο χαλαρη και με καλυτερη διαθεση στο μεδοδιαστημα αν ξερεις οτι τα εμβρυακια σου ειναι εκει και σε περμενουν!!!

Ναι ειμαι καλα πολυ καλα κ ετοιμη να γίνω μαμά....σε ευχαριστώ κ εσένα...χαίρομαι που εισται μαζι μ

• Μου αρέσει 5

πρίν από 32 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

λοιπόν κοριτσια ολες ξέρετε πάνω κάτω την ιστορία μ....ξέρετε ότι είχα μια παληνδρομμη στην 9 βδομάδα....ξέρετε ότι παλεύω 9 χρόνια κ πρώτη φορά πηγα τόσο πολύ σε βδομάδες....Έιχα ένα εξωμητριο ...Είμαι χωρίς σαλπιγγες κ με μια ωοθηκη. κ χωρίς αυγα δικά μ...Μόνο με φάρμακα κανω κ αυτό με δυσκολία.....είχα άλλη μια παλιδρομη στις 8 κ 3 βιοχημικες απανωτές...Αυτά τα λεω για κάποια κοριτσια που είναι νεα εδω κ δεν ξέρουν για μένα....

κάνω εξωσωματικη λοιπόν να ξέρετε...

να ξαναπάω να κάνω τώρα που θα μ έρθει η περίοδος αλλα η μια προσπάθεια με φάρμακα για να πάρω αυγα ???? δεν εχω πίσω μ....Έχω μόνο ένα κ δεν το βάζουμε λεει ο ντοκ μ...

συζήτησα μαζί τ βέβαια κ μ είπε ναι αν θες είσαι έτοιμη να ξανακάνεις κ άλλη προσπάθεια ακομα κ μετά την απόξεση...

λέω να πάω γιατί το θέλω πολύ  κ δεν θέλω να περιμένω αφου ειμαι καλα κ με βρίσκει κ καλά ο ντοκ μ...Δεν ξέρω πότε θα κάνω εμβρυομεταφορα όμως....Θέλουμε πάντως να δούμε πόσα αυγα θα κάνω για να εχω πίσω μ Καβατζα  που λένε...

εσείς τι λέτε???? Θέλω γνωμες ...

@winspert

@Giotitsa

@gogouli_

@marioula1234

@Mamacita Alina

@Farmakotriftena

@katerinaki 86

Αγαπη μου, εμενα αυτο που με βοηθουσε σε καθε αρνητικό αποτέλεσμα ειναι οτι πηγαινα κατευθείαν στην επομενη προσπάθεια ή αφηνα μονο το απαραίτητο χρονικό διάστημα που έπρεπε ιατρικα. Γνωμη μου, να πας κ να ξερεις τι εχεις... Το διάστημα που δεν έκανα κάτι με σκότωνε... Γνωμη μου παντα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Αγαπη μου, εμενα αυτο που με βοηθουσε σε καθε αρνητικό αποτέλεσμα ειναι οτι πηγαινα κατευθείαν στην επομενη προσπάθεια ή αφηνα μονο το απαραίτητο χρονικό διάστημα που έπρεπε ιατρικα. Γνωμη μου, να πας κ να ξερεις τι εχεις... Το διάστημα που δεν έκανα κάτι με σκότωνε... Γνωμη μου παντα... 

χρονικό διάστημα για να ξανακάνω διέγερση έχει περάσει κ με το παραπάνω....Από τον Αύγουστο φαντασου ...καταλαβαίνεις τι λέω κ ξέρεις....μονο φυσικούς εκανα χωρίς φάρμακα....δεν μετράνε...η απόξεση δεν έχει σχέση με την διέγερση.οποτε ναι θα παωωωωωωωωωωω να δω πόσα χρυσα αυγα θα κάνω...κ για εμβρυομεταφορα βλέπουμε....Ότι μ πει θα κάνω....Τον εμπιστεύομαι πολύ τον ντοκ μ...κ με πέτυχε με την πρώτη κ αυτό είναι σημαντικό για μένα....έκανε πάντα σωστά βήματα....κ το εκτιμώ πολύ....

άρα ναι θα πάω....οπότε περιμένω περίοδο κ βουρ....αντε να έρθει η μαλακο να τελειώνω...χαχαχαχα 

άλλες δεν την θέλουν κ μεις παρακαλάμε...χαχαχαχα....τα χεις πέρασει κ ξεριες...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

χρονικό διάστημα για να ξανακάνω διέγερση έχει περάσει κ με το παραπάνω....Από τον Αύγουστο φαντασου ...καταλαβαίνεις τι λέω κ ξέρεις....μονο φυσικούς εκανα χωρίς φάρμακα....δεν μετράνε...η απόξεση δεν έχει σχέση με την διέγερση.οποτε ναι θα παωωωωωωωωωωω να δω πόσα χρυσα αυγα θα κάνω...κ για εμβρυομεταφορα βλέπουμε....Ότι μ πει θα κάνω....Τον εμπιστεύομαι πολύ τον ντοκ μ...κ με πέτυχε με την πρώτη κ αυτό είναι σημαντικό για μένα....έκανε πάντα σωστά βήματα....κ το εκτιμώ πολύ....

άρα ναι θα πάω....οπότε περιμένω περίοδο κ βουρ....αντε να έρθει η μαλακο να τελειώνω...χαχαχαχα 

άλλες δεν την θέλουν κ μεις παρακαλάμε...χαχαχαχα....τα χεις πέρασει κ ξεριες...

Ξερω κ με το παραπανω... Κ εγω ήθελα  παντα να κανω κατι. Δεν μπορουσα την απραξια κ το να περιμένω... Να πας ταρζανακι μου κ να κανεις καλα, ποιοτικα αυγουλακια κ γερα εμβρυακια σου ευχομαι... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Τι βασικό αγάπη νομίζω είναι και η ψυχολογία! Είσαι έτοιμη φίλη να γίνεις μαμά!! Αν νιώθεις έτοιμη ψυχολογικά να ξεκινήσεις τη διαδικασία βουρρρ! Όταν θέτουμε εκ νεου ένα στόχο έχουμε για κάτι να παλέψουμε και γινόμαστε παραγωγικοί. Από ιατρική άποψη ο γιατρός σου τι σου λέει; Αν είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις έχεις μια πολύ όμορφη παρέα εδώ που θα σου στείλουμε όλη τη θετική μας ενέργεια!!! Είσαι αξιέπαινη, με απίστευτη επιμονή. Μου προκαλείς θαυμασμό! 

EGLbp2.png

Ραφαελιτσα μου αφού ο γιατρός δίνει το οκ τι να πούμε εμείς καλέ; Βούρ στο μωρουλινι. Αν χρειάζεται να επαναλάβεις κάποιες εξετάσεις γιατί δε ξέρω και πώς πάνε αυτά κάνε τις να μην υπάρχει μισή αβεβαιότητα για αποτυχία και έπειτα κάνε αυγά κοτούλα μας γλυκιά για να μπουν στην πιο γερή, ζεστη φωλιτσα για εννέα μήνες :)

ολα θα πάνε καλά με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου στο λέω. Αλλά άμα με ξανά ξεχάσεις θα γίνει χαμουλης Χαχαχαχα

@Jennak83 κοριτσι μου είδα μήνυμα σου και χάρηκα. Που μας χάθηκες κορίτσι μας; Σε είχα στο νου μου χαίρομαι που σου είναι όλα τέλεια. Τα φιλιά μου.

Καινούριο μας κοριτσι καλώς ήρθες ... Με το καλό το μωράκι σου. Έχεις Πητ 13/9 και θα κάνεις αυχενική σε 2 εβδομάδες όπως εγώ που έχω Πητ αρχές Οκτωβρίου; Αργά δεν είναι ή μου φαίνεται; Στις πόσες εβδομάδες θα είσαι; πάντως βρε κορίτσια θα με κάνετε να ανοίξω και Σεπτεμβρίου τόσες που είστε και δε βρίσκετε θέμα χαχαχαχα κι εγώ Σεπτεμβρίου με κόβω πρώτα ο Θεός αλλά οκ.

οι υπόλοιπες τι κανετε; Σόρρυ η ψυχολογία είναι λίγο πάτωμα σήμερα γιατί τα μπήξαμε με τον συζυξ λίγο αλλά θα περάσει 

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κορίτσια μου γλυκά καλησπέρα!!! Τι κάνετε εσείς και τα μωράκια σας?? Εμείς είμαστε καλά, πήρα σήμερα κάποιες ακόμα εξετάσεις και τις πήγα στο γιατρό να ρίξει μια ματιά.. Λοιπόν, για όσες κοπέλες δεν το ξέρουν και δεν έχουν κάνει ακόμα εξέταση, ο θυροειδής στο πρώτο τρίμηνο πρέπει να είναι από 2.5 και κάτω.. Εγώ έχω 2.83 και μου είπε ξεκινάμε χάπι ΑΜΕΣΑ, αύριο κιόλας θα πάω στην ενδοκρινολόγο! Στεναχωρήθηκα λιγάκι που δεν το ανακάλυψα νωρίτερα αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά, όλα μια χαρά θα πάνε!!!!

nZmZp2.png

πρίν από 6 λεπτά , gogouli_ είπε:

Τι βασικό αγάπη νομίζω είναι και η ψυχολογία! Είσαι έτοιμη φίλη να γίνεις μαμά!! Αν νιώθεις έτοιμη ψυχολογικά να ξεκινήσεις τη διαδικασία βουρρρ! Όταν θέτουμε εκ νεου ένα στόχο έχουμε για κάτι να παλέψουμε και γινόμαστε παραγωγικοί. Από ιατρική άποψη ο γιατρός σου τι σου λέει; Αν είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις έχεις μια πολύ όμορφη παρέα εδώ που θα σου στείλουμε όλη τη θετική μας ενέργεια!!! Είσαι αξιέπαινη, με απίστευτη επιμονή. Μου προκαλείς θαυμασμό! 

από ιατρική άποψη Είμαι  πολύ καλά μ είπε...κ ότι μπορώ να ξανακάνω διέγερση γιατι το απαιτούμενο κ καλά οριο που εχουμε για επόμενη φορά έχει περάσει κ με το παραπάνω....

η ψυχολογία μ ήταν καλή...βέβαια είχα κ τις μαύρες μ αλλά πάντα υπερισχύει η αισιοδοξία μ...κ τωρα ειναι ετοιμη πολυ ...θελω να ξαναπαω κ θα ξαναπαω....σεε ευχατιστω πολυ για ολα.

πρίν από 4 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Ραφαελιτσα μου αφού ο γιατρός δίνει το οκ τι να πούμε εμείς καλέ; Βούρ στο μωρουλινι. Αν χρειάζεται να επαναλάβεις κάποιες εξετάσεις γιατί δε ξέρω και πώς πάνε αυτά κάνε τις να μην υπάρχει μισή αβεβαιότητα για αποτυχία και έπειτα κάνε αυγά κορούλα μας γλυκιά για να μπουν στην πιο γερή, ζεστη φωλιτσα για εννέα μήνες :)

ολα θα πάνε καλά με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου στο λέω. Αλλά άμα με ξανά ξεχάσεις θα γίνει χαμουλης Χαχαχαχα

@Jennak83 κοριτσι μου είδα μήνυμα σου και χάρηκα. Που μας χάθηκες κορίτσι μας; Σε είχα στο νου μου χαίρομαι που σου είναι όλα τέλεια. Τα φιλιά μου.

Καινούριο μας κοριτσι καλώς ήρθες ... Με το καλό το μωράκι σου. Έχεις Πητ 13/9 και θα κάνεις αυχενική σε 2 εβδομάδες όπως εγώ που έχω Πητ αρχές Οκτωβρίου; Αργά δεν είναι ή μου φαίνεται; Στις πόσες εβδομάδες θα είσαι; πάντως βρε κορίτσια θα με κάνετε να ανοίξω και Σεπτεμβρίου τόσες που είστε και δε βρίσκετε θέμα χαχαχαχα κι εγώ Σεπτεμβρίου με κόβω πρώτα ο Θεός αλλά οκ.

οι υπόλοιπες τι κανετε; Σόρρυ η ψυχολογία είναι λίγο πάτωμα σήμερα γιατί τα μπήξαμε με τον συζυξ λίγο αλλά θα περάσει 

θα παω φιλη μ....κ δεν θα σε ξαναξεχασω το υποσχομαι...οχι μην ανοιγεις κ αλλο θεμα ...εδω θα κάτσουμε ολες κανόνισε....

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

από ιατρική άποψη Είμαι  πολύ καλά μ είπε...κ ότι μπορώ να ξανακάνω διέγερση γιατι το απαιτούμενο κ καλά οριο που εχουμε για επόμενη φορά έχει περάσει κ με το παραπάνω....

η ψυχολογία μ ήταν καλή...βέβαια είχα κ τις μαύρες μ αλλά πάντα υπερισχύει η αισιοδοξία μ...κ τωρα ειναι ετοιμη πολυ ...θελω να ξαναπαω κ θα ξαναπαω....σεε ευχατιστω πολυ για ολα.

θα παω φιλη μ....κ δεν θα σε ξαναξεχασω το υποσχομαι...οχι μην ανοιγεις κ αλλο θεμα ...εδω θα κάτσουμε ολες κανόνισε....

Ταρζανάραααααα βουρρρρρ!!!! Είσαι κάτι παραπάνω από έτοιμη να γίνεις μανούλα!! Αφού σε βρίσκει τόσο καλά ο γιατρός γιατί να περιμένεις?!? Το μωγιοοοο σου αδημονεί λέμεεεεε

nZmZp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Giwtouli1990 είπε:

Ταρζανάραααααα βουρρρρρ!!!! Είσαι κάτι παραπάνω από έτοιμη να γίνεις μανούλα!! Αφού σε βρίσκει τόσο καλά ο γιατρός γιατί να περιμένεις?!? Το μωγιοοοο σου αδημονεί λέμεεεεε

χααχαχαχαχ το μωγιο μ ομως θα περιμενει ακομα να μπει γιατι τα αυγα μ μ κάνουν τσαλιμια κ θα τα δείρω στο τελος τα χαμένα...χαχαχαχα βρε ευχαριστωωωωωω κ εσένα...κ σε ξέχασα στο ταγκ σορρυ..Μια σας γράψω σε χαρτί αλλιως δεν γίνεται.. θα χαζέψω...

Εσύ πως είσαι???

πρίν από 22 λεπτά , Giotitsa είπε:

Κοριτσαρες μου όλα καλααα ;;;; πως είστε καλημέρα ήλιο εδώ σήμερα αλλά έχει αέρα και κρύο λόγω το οτι έχει ρίξει χιόνι στα βουνά πείτε μου τι κάνετε;

Καλημερα Γιωτιτσα μου. Εδω εχει συννεφιά, λιγη βροχή  νωριτερα κ λιγο κρυο. Εγω σημερα ευχομαι να μπορεσω να κανω τον υπερηχο μου... Θα παω αργοτερα στο νοσοκομειο... 

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!! 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

9 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Ραφαελιτσα μου αφού ο γιατρός δίνει το οκ τι να πούμε εμείς καλέ; Βούρ στο μωρουλινι. Αν χρειάζεται να επαναλάβεις κάποιες εξετάσεις γιατί δε ξέρω και πώς πάνε αυτά κάνε τις να μην υπάρχει μισή αβεβαιότητα για αποτυχία και έπειτα κάνε αυγά κοτούλα μας γλυκιά για να μπουν στην πιο γερή, ζεστη φωλιτσα για εννέα μήνες :)

Καλημέρα. 14η + θα μαι(λόγω προηγηθείσας κτ είναι η πητ μου 13/9) αν κ θ αλλάξω γιατρό γτ θέλω να πάω για vbac

UBi6p3.pngwFClp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...