Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

κοίτα μην τα βαζεις μαζι μ για θα σε βρω κ το ξέρεις....

κοίτα μόνο μπροστά κ άσε ολα τα αλλα πίσω σ....Μην φοβάσαι μην ανχωνεσαι....

δύσκολο το ξέρω κ γω ειμαι εξω απ τον χορό κ τα λεω αλλα πρέπει να το κάνεις....

κ να σ πω κ κάτι αλλο χωρίς παρεξηγήσεις....δηλ αν δεν έχεις ανακάτεμα τι θα γίνει???? τι φοβάσαι???? Μήπως δεν πάει κατι καλα???? 

δυστηχως δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον θεό κ την φύση...Ότι είναι να γίνει θα γίνει....με ανακάτεμα η χωρις...

Μην παρεξηγήσεις δεν θέλω να σε φοβιζω...Από αγαπη στα λεω κ το ξέρεις....

Τι να παρεξηγησω γλυκο μου ταρζανακι;;; Εσενα;;; Ουτε για πλακα... Εννοείται οτι φοβαμαι μηπως το οτι θα σταματησουν τα συμπτώματα θα σημαινει κατι κακο. Μου ειχε πει μια ξαδερφη που ηταν εγκυος κ μαλιστα περισσότερο απο 3 μηνων, οτι ξυπνησε ενα πρωι κ ειχαν ξεφουσκωσει τα βυζια της κ δεν αισθανοταν τιποτα κ πως το εχασε... Κ απο τοτε δυστυχώς το  εχω παντα στο μυαλό μου κ δε φευγει με τπτ... Μακαρι να μη μου το ειχε πει ποτε αυτο... Σιγουρα ειναι στα χέρια του θεου... Ολα ειναι στα χερια του θεου... 

Παντως ελα ταρζανακι μου εσυ Σπάρτη κ θα ερθω να σε βρω εγω!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

κορίτσια μ μαζεύτηκε....Θέλω γνωμες παρακαλω ....

@Mamacita Alina

@Giotitsa

@winspert

@marioula1234@Farmakotriftena

@gogouli_

Θέλω βοήθεια σε κάτι....δώστε παρών κ σας λεω...

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan
  • Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , Giotitsa είπε:

@winspertμαζοχιτσα μου εσύ τι θέλεις εμέτους ανώμαλη είσαι παιδί μου μπάααα

Χαχαχα, ελα ντε... Μαλλον ειμαι... Οχι δε θελω εμετους, ουτε ανακατεματα... Μπορω να εχω εναν υπερηχο δικο μου στο σπιτι να κανω καθε 5 λεπτα;;;; Μονο αυτο θελω... Δε ζηταω πολλα φαντάζομαι... Χαχαχα :lol:

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 22 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα, ταρζανακι μη βαρας... Γενικα θα σου πω Σπάρτη... Χαχαχα, βρες με... 

Οποτε κ εσυ απο την 9η περιπου... Ρε μαζοχα που ειμαι κ θελω ανακατεματα... Τι να κανω;;; χαχαχα, σε ευχαριστώ κοριτσακι μου... Ασε γιατι φωνάζει κ ο ταρζάν απο πανω... :lol:

Μην ανησυχεις, δε παλευονται τα ανακατεματα! Ευτυχως να λες που περασαν! @Rafaelatarzanαγαπημενη μου! Ελπιζω να εισαι καλα γλυκουλα μου! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Jennak83 είπε:

Μην ανησυχεις, δε παλευονται τα ανακατεματα! Ευτυχως να λες που περασαν! @Rafaelatarzanαγαπημενη μου! Ελπιζω να εισαι καλα γλυκουλα μου! 

Μια χαρά ειμαι Τζένη μ....εδώ μαζί σας σας βλέπω κ πετάγομαι τσουπ σαν την κοτα ....χαχαχαχαχ 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Εγώ πεινάω συνέχεια. Αλλά δε το κόβω μέχρι τέλος. Όταν έρχονται οι καούρες μου περνάει ;)

Μα δεν είναι ότι δεν μπορεί να πάρει φάρμακα το κορίτσι. Επιλογή της είναι. Εγώ εύχομαι να περάσει σύντομα και ανώδυνα.

Πολλα. Μυϊκός πονος, μεγαλώνει η μήτρα, το έντερο σου, νευροπονος, ουρολοίμωξη. Αυτά μου έρχονται...

ο. τι και να ταν περασε χαχαχ

7 ώρες πρίν, winspert είπε:

Δεξια χαμηλα ποναω εγω. Αλλα θεωρώ οτι ειναι απο τις πολλες ελιες που εφαγα εχθες... Εντερακι!!! 

μαλλον εντερακι ηταν κ μενα καλη μου

6 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Ίδια εγώ χαχαχαχα ούτε να το μυρίσω. Ενώ είμαι αρκετά κρεατοφαγος άνθρωπος.

Φίλη προσπαθώ να χαλαρώσω γιατί κι εγώ βγήκα εχθές και νιώθω σαν να εσκαβα. Τρώω πλέον αν και έχω ακόμη αναγουλες. Μάλλον με περιτριγυρίζει αλλεργία η γνωστή της άνοιξης με ρινίτιδα κλπ. Εύχομαι να τη περάσω ελαφρά και να μη κάνω μύτη μελιτζάνα χαχα. Αυτά τα λίγα. Καφέ σήμερα προς το παρόν δεν είδα...

τι καλαααα και ουτε να ξανα δεις!  :)

6 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Χα! Τα νικάμε ήδη❤❤ Όλοι μου λένε αγοράκι θα κάνεις γιατί λέει τα αγοράκια φέρνουν λίγο αίμα η καφέ, χαχαχα 

Κορίτσια από κιλά πως πάτε; Εγώ έχασα δύο και κάτι ψιλά, δεν είχα εμετούς απλά επειδή είχα πολύ άστατο πρόγραμμα φαγητού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μόλις το έβαλα σε μια σειρά, έχασα χαχαχα τραγικό αν σκεφτείτε ότι πριν την εγκυμοσυνη ήθελα και δεν έπαιρνα απόφαση να χάσω γραμμάριο!

εγω εχασα ενα κιλο :)

3 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Γειά σας κορίτσια.έχω πητ 13 Σεπτεμβρίου αλλά δεν είδα θέμα για Σεπτέμβρη κ μπήκα εδώ. 

καλως το το κοριτσι μας καλα εκανες και μπηκες στην ομαδα μας να χαιρεσαι το ζουζουνι σου και με το καλο να ερθει και το δευτερο μωρακι! 

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 15 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα, ελα ντε... Μαλλον ειμαι... Οχι δε θελω εμετους, ουτε ανακατεματα... Μπορω να εχω εναν υπερηχο δικο μου στο σπιτι να κανω καθε 5 λεπτα;;;; Μονο αυτο θελω... Δε ζηταω πολλα φαντάζομαι... Χαχαχα :lol:

Χαχαχα...τι ειπες τωρα?!!Ποσο τελειο θα ηταν αυτο!!!Κι εγω θελωωωω....ετσι να ακουμε λιγο τικ τακ και να ηρεμουμε!!

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

κορίτσια μ μαζεύτηκε....Θέλω γνωμες παρακαλω ....

@Mamacita Alina

@Giotitsa

@winspert

@marioula1234@Farmakotriftena

@gogouli_

Θέλω βοήθεια σε κάτι....δώστε παρών κ σας λεω...

εδω κ εγωωω

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , katerinaki 86 είπε:

Χαχαχα...τι ειπες τωρα?!!Ποσο τελειο θα ηταν αυτο!!!Κι εγω θελωωωω....ετσι να ακουμε λιγο τικ τακ και να ηρεμουμε!!

Ιδανικό;;;;;; 

Κ δε βλεπω καμια υπερβολή σ αυτο...!!!! Χαχαχαχα χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 14 λεπτά , winspert είπε:

@Rafaelatarzan, εγω εδω ειμαι κοριτσακι μου... 

λοιπόν κοριτσια ολες ξέρετε πάνω κάτω την ιστορία μ....ξέρετε ότι είχα μια παληνδρομμη στην 9 βδομάδα....ξέρετε ότι παλεύω 9 χρόνια κ πρώτη φορά πηγα τόσο πολύ σε βδομάδες....Έιχα ένα εξωμητριο ...Είμαι χωρίς σαλπιγγες κ με μια ωοθηκη. κ χωρίς αυγα δικά μ...Μόνο με φάρμακα κανω κ αυτό με δυσκολία.....είχα άλλη μια παλιδρομη στις 8 κ 3 βιοχημικες απανωτές...Αυτά τα λεω για κάποια κοριτσια που είναι νεα εδω κ δεν ξέρουν για μένα....

κάνω εξωσωματικη λοιπόν να ξέρετε...

να ξαναπάω να κάνω τώρα που θα μ έρθει η περίοδος αλλα η μια προσπάθεια με φάρμακα για να πάρω αυγα ???? δεν εχω πίσω μ....Έχω μόνο ένα κ δεν το βάζουμε λεει ο ντοκ μ...

συζήτησα μαζί τ βέβαια κ μ είπε ναι αν θες είσαι έτοιμη να ξανακάνεις κ άλλη προσπάθεια ακομα κ μετά την απόξεση...

λέω να πάω γιατί το θέλω πολύ  κ δεν θέλω να περιμένω αφου ειμαι καλα κ με βρίσκει κ καλά ο ντοκ μ...Δεν ξέρω πότε θα κάνω εμβρυομεταφορα όμως....Θέλουμε πάντως να δούμε πόσα αυγα θα κάνω για να εχω πίσω μ Καβατζα  που λένε...

εσείς τι λέτε???? Θέλω γνωμες ...

@winspert

@Giotitsa

@gogouli_

@marioula1234

@Mamacita Alina

@Farmakotriftena

@katerinaki 86

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan
  • Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

λοιπόν κοριτσια ολες ξέρετε πάνω κάτω την ιστορία μ....ξέρετε ότι είχα μια παληνδρομμη στην 9 βδομάδα....ξέρετε ότι παλεύω 9 χρόνια κ πρώτη φορά πηγα τόσο πολύ σε βδομάδες....Έιχα ένα εξωμητριο ...Είμαι χωρίς σαλπιγγες κ με μια ωοθηκη. κ χωρίς αυγα δικά μ...Μόνο με φάρμακα κανω κ αυτό με δυσκολία.....είχα άλλη μια παλιδρομη στις 8 κ 3 βιοχημικες απανωτές...Αυτά τα λεω για κάποια κοριτσια που είναι νεα εδω κ δεν ξέρουν για μένα....

κάνω εξωσωματικη λοιπόν να ξέρετε...

να ξαναπάω να κάνω τώρα που θα μ έρθει η περίοδος αλλα η μια προσπάθεια με φάρμακα για να πάρω αυγα ???? δεν εχω πίσω μ....Έχω μόνο ένα κ δεν το βάζουμε λεει ο ντοκ μ...

συζήτησα μαζί τ βέβαια κ μ είπε ναι αν θες είσαι έτοιμη να ξανακάνεις κ άλλη προσπάθεια ακομα κ μετά την απόξεση...

λέω να πάω γιατί το θέλω πολύ  κ δεν θέλω να περιμένω αφου ειμαι καλα κ με βρίσκει κ καλά ο ντοκ μ...Δεν ξέρω πότε θα κάνω εμβρυομεταφορα όμως....Θέλουμε πάντως να δούμε πόσα αυγα θα κάνω για να εχω πίσω μ Καβατζα  που λένε...

εσείς τι λέτε???? Θέλω γνωμες ...

@winspert

@Giotitsa

@gogouli_

@marioula1234

@Mamacita Alina

@Farmakotriftena

@katerinaki 86

@Rafaelatarzanεγω λέω να το κανείς και να μην χάσεις χρονο αν εσύ νιώθεις έτοιμη ψυχολογικά φιλη μου κάντο δεν ξερω αν πρεπει να περιμένεις εγώ θα το εκανα πάντως

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...