Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

53 minutes ago, tsilona said:

Επίσης! Ανακάλυψα πως είχα γραφτεί παλιότερα αλλά δε θυμάμαι πως πολυδουλευει η σελίδα :-P σχωρατε με αν κάνω λάθη. Είμαι 29 και έχω ένα κοριτσάκι 4.5 ετών. Έχω αυχενική σε 2 βδομάδες. 

Καλώς ήρθες καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

2 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Στρώσε τώρα χαρακτήρα φίλη για να απολαμβάνεις μια ζωή! Εμείς 7 χρόνια μαζί!

Και γλιτώνεις γριπες και κανείς και κουλούρια νόστιμα; τι είσαι εσύ μάνα μου! Χαχαχα Καλά κάνεις και τον προσέχεις!

Κορίτσι μου μακάρι να προλάβει να σου κάνει έναν υπέρηχο να ηρεμήσεις, να δεις το νινι❤

Φυσικά και νόστιμα είναι οτι πρεπει με γάλα καφέ σοκολάτα με τα πάντα ακόμα και σκέτα είναι ωραιαα

2 ώρες πρίν, tsilona είπε:

Γειά σας κορίτσια.έχω πητ 13 Σεπτεμβρίου αλλά δεν είδα θέμα για Σεπτέμβρη κ μπήκα εδώ. 

Καλωσηρθες κοριτσάκι στην τρελή παρέα μας μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι 

xfHlp3.png

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια μολις μίλησα με το γιατρο. Του ειπα οτι δεν ανακατευομαι τωρα κ μου ειπε πως δεν πιστευει πως ειναι κατι ανησυχητικο αλλα αυριο αν τον πετύχω γιατι εχει χειρουργεία θα με δει... Μακαρι να τον βρω να κανουμε εναν υπερηχο εξπρες... Οσο για τη ρινιτιδα, μια απο τα ιδια. Δεν εχω καταροη ακομα αλλα καθε χρονο ξεκιναει να με ενοχλει ελαχιστα ο λαιμος χωρις να ειναι κοκκινος, χωρις τπτ κ μετα με πιάνει φτερνισμα συνέχεια. Κ οπως εχω ξαναπει εγω ΔΕ ΦΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ πλεον... Χαχαχα. Κ γενικα μου ειχε πει φιλη μου που εχει παιδακι οτι ειχε μπουκωμα κ ο γιατρος της, της ειπε οτι ειναι απο την εγκυμοσύνη... 

Μην ανησυχεις και γω δεν ανακατευομαι πια, αραια κ που μονο καμια σχεση με την αρχη και το μωρακι ειναι μια χαρα! Ολα καλα θα ειναι, τα συμπτωματα αλλαζουν καθως περνανε οι εβδομαδες!

• Μου αρέσει 1

βρε γαλοπούλες....βρε κοιλουμπιτσες ....πόσα είπατε??? έλεος ποια...παλιό κουτσομπολες....χαχαχαχαχαχαχα

καφε δεν βλέπω....αίματα δεν βλέπω.....βυζια δεν πιάνεται αρα αααααααααααααα εισται ολες καλα....Κάτι για έντερα είδα.....ακτιβια...τσερλιο.....φουσκωματα.....κουλούρια....κωλους...κτλ....ιιιιιιιιιιιιιιι γλοσσοκοπανες δεν σας προλαβαίνω....

αχαχαχαχαχχα ....μπερδεύτηκα με τόσα που είπατε...πφφφγγ εισται πολλές χάθηκα η γρια....χαχαχαχαχα

@winspert @Giotitsa  @marioula1234  @Farmakotriftena @gogouli_  @Jennak83 @DemiDe  καλεεεεεε ποια ξεχναω ν αμ πει να σας γράψω σε ένα χαρτί γιατι αλλιως δεν γίνεται....χάνομαι......

εισται ολες θεες κ όλα θα πάνε τέλεια...περιμένω με ανυπομονησία να δω τι έχετε..ποια θα γίνει συμπεθερα με ποια....χαχαχα πλάκα θα χει....

ιιιιιιιι @Mamacita Alina παναγια μ απ ολίγον κ σε άφησα απ εξω....χαχαχαχαχα λοβ γιου καργα λεμε

ιιιιιι @tsilona κ σένα σε ξέχασα....Καλώς ήρθε στην παρέα μας με το καλο το μωρακι σ...Μόνο υγεία κ αγαπη να χεις πάντα στην ζωή σ....

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan
  • Χαχα 5

Just now, Rafaelatarzan είπε:

βρε γαλοπούλες....βρε κοιλουμπιτσες ....πόσα είπατε??? έλεος ποια...παλιό κουτσομπολες....χαχαχαχαχαχαχα

καφε δεν βλέπω....αίματα δεν βλέπω.....βυζια δεν πιάνεται αρα αααααααααααααα εισται ολες καλα....Κάτι για έντερα είδα.....ακτιβια...τσερλιο.....φουσκωματα.....κουλούρια....κωλους...κτλ....ιιιιιιιιιιιιιιι γλοσσοκοπανες δεν σας προλαβαίνω....

αχαχαχαχαχχα ....μπερδεύτηκα με τόσα που είπατε...πφφφγγ εισται πολλές χάθηκα η γρια....χαχαχαχαχα

@winspert @Giotitsa  @marioula1234  @Farmakotriftena @gogouli_  @Jennak83 @DemiDe  καλεεεεεε ποια ξεχναω ν αμ πει να σας γράψω σε ένα χαρτί γιατι αλλιως δεν γίνεται....χάνομαι......

εισται ολες θεες κ όλα θα πάνε τέλεια...περιμένω με ανυπομονησία να δω τι έχετε..ποια θα γίνει συμπεθερα με ποια....χαχαχα πλάκα θα χει....

Εγώ δεν δέχομαι αλλη συμπεθέρα εκτός απο σένα φιλενάδα μου τρελή τέλος λεμεεεε περιμενε να μάθω φύλο και σε περίμενω @Rafaelatarzanλεμε για όλα σήμερα πουλιά μεμε κωλια ολαααα λέμε μέσα χαχχαχαχαχχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Giotitsa είπε:

Εγώ δεν δέχομαι αλλη συμπεθέρα εκτός απο σένα φιλενάδα μου τρελή τέλος λεμεεεε περιμενε να μάθω φύλο και σε περίμενω @Rafaelatarzanλεμε για όλα σήμερα πουλιά μεμε κωλια ολαααα λέμε μέσα χαχχαχαχαχχα

οκ τοτε μάθε τι έχεις να δω τι θα κάνω κ γω  συμπεθερα μου.....θα μαστε πιο μικρές η μικροι βεβαια αλλα δεν σε πειράζει ε????

πρίν από 27 λεπτά , Jennak83 είπε:

Μην ανησυχεις και γω δεν ανακατευομαι πια, αραια κ που μονο καμια σχεση με την αρχη και το μωρακι ειναι μια χαρα! Ολα καλα θα ειναι, τα συμπτωματα αλλαζουν καθως περνανε οι εβδομαδες!

Ποσο εισαι ακριβώς εσυ κ ποτε σταματησαν τα εντονα συμπτωματα... Εγω μπαινοντας στις 9 εβδομαδες ειδα διαφορα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Ποσο εισαι ακριβώς εσυ κ ποτε σταματησαν τα εντονα συμπτωματα... Εγω μπαινοντας στις 9 εβδομαδες ειδα διαφορα... 

πήρα το σχοινί μ τώρα....δώσε διεύθυνση κ ήρθα @winspert...

• Χαχα 3

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Υπερυχογραφικα ειμαι 11 και 3! Αν κ καθε φορα εχει μια μικρη αποκλιση νομιζω..εδω κ 2 εβδομαδες σιγουρα ειμαι πολυ καλυτερα απο ανακατοσουρες, σπανια να με πιασει το στομαχι, μονο δυσκοιλιοτητα εχω κ οχι παντα, το χω ριξει στα ακτινιδια που να παρω κ σιδηρο τι θα γινει!

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 14 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Χαχαχα, ταρζανακι μη βαρας... Γενικα θα σου πω Σπάρτη... Χαχαχα, βρες με... 

πρίν από 6 λεπτά , Jennak83 είπε:

Υπερυχογραφικα ειμαι 11 και 3! Αν κ καθε φορα εχει μια μικρη αποκλιση νομιζω..εδω κ 2 εβδομαδες σιγουρα ειμαι πολυ καλυτερα απο ανακατοσουρες, σπανια να με πιασει το στομαχι, μονο δυσκοιλιοτητα εχω κ οχι παντα, το χω ριξει στα ακτινιδια που να παρω κ σιδηρο τι θα γινει!

Οποτε κ εσυ απο την 9η περιπου... Ρε μαζοχα που ειμαι κ θελω ανακατεματα... Τι να κανω;;; χαχαχα, σε ευχαριστώ κοριτσακι μου... Ασε γιατι φωνάζει κ ο ταρζάν απο πανω... :lol:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Χαχαχα, ταρζανακι μη βαρας... Γενικα θα σου πω Σπάρτη... Χαχαχα, βρες με... 

Οποτε κ εσυ απο την 9η περιπου... Ρε μαζοχα που ειμαι κ θελω ανακατεματα... Τι να κανω;;; χαχαχα, σε ευχαριστώ κοριτσακι μου... Ασε γιατι φωνάζει κ ο ταρζάν απο πανω... :lol:

κοίτα μην τα βαζεις μαζι μ για θα σε βρω κ το ξέρεις....

κοίτα μόνο μπροστά κ άσε ολα τα αλλα πίσω σ....Μην φοβάσαι μην ανχωνεσαι....

δύσκολο το ξέρω κ γω ειμαι εξω απ τον χορό κ τα λεω αλλα πρέπει να το κάνεις....

κ να σ πω κ κάτι αλλο χωρίς παρεξηγήσεις....δηλ αν δεν έχεις ανακάτεμα τι θα γίνει???? τι φοβάσαι???? Μήπως δεν πάει κατι καλα???? 

δυστηχως δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον θεό κ την φύση...Ότι είναι να γίνει θα γίνει....με ανακάτεμα η χωρις...

Μην παρεξηγήσεις δεν θέλω να σε φοβιζω...Από αγαπη στα λεω κ το ξέρεις....

πρίν από 22 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

@Rafaelatarzanκαλε τι να με πειράζει ας είναι πιο μικρο καλυτερα πιπινι θα παρουμε χαχχαχαχ @winspertμαζοχιτσα μου εσύ τι θέλεις εμέτους ανώμαλη είσαι παιδί μου μπάααα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Giotitsa είπε:

@Rafaelatarzanκαλε τι να με πειράζει ας είναι πιο μικρο καλυτερα πιπινι θα παρουμε χαχχαχαχ @winspertμαζοχιτσα μου εσύ τι θέλεις εμέτους ανώμαλη είσαι παιδί μου μπάααα

Έτσι έτσι πιπινι...Όπως πήρα  τον άντρα.  Εγώ....χαχαχαχαχα 

• Χαχα 2

Just now, Giotitsa είπε:

Ετσι γιατί Μαρή εσύ τι είσαι γρια εεεε η γρια κότα έχει το ζουμί λένε 

γρια δεν ειμαι όχι αλλα εχω την εντύπωση ότι εδώ μέσα ειναι η πιο μεγάλη...χαχαχαχαχα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...