Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ααα εγώ δεν φτιάχνω τέτοια καθώς δουλεύω σε φούρνο οπότε ότι θέλουμε το παιρνω από εκεί... Χοχοχο

αχχαχαχαχαχααχχαχα καλοοοοο αλλα εμενα τα θελει απο τα χερακια μου ο πασας μου χαχαχαχαχαχαχ

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 1 λεπτό , Giotitsa είπε:

αχχαχαχαχαχααχχαχα καλοοοοο αλλα εμενα τα θελει απο τα χερακια μου ο πασας μου χαχαχαχαχαχαχ

Μα κ εμενα από τα χεράκια μου είναι.. Απλά δεν λερωνω την κουζίνα μου... Τι φτιάχνω κ εγώ πράγματα στον φουρνο

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μα κ εμενα από τα χεράκια μου είναι.. Απλά δεν λερωνω την κουζίνα μου... Τι φτιάχνω κ εγώ πράγματα στον φουρνο

Το ξέρω μαρηηηη μπάααα μην βαρας οοοοοο

xfHlp3.png

Δεν βαράω καλέ.. Αλλά μην σε κουράζει ο αντρουλης σου... Ας φάει κ κάτι άλλο με το γαλα το πρωί... 

Χαχαχχαχαχα έλα μωρέ ξέρεις οτι είμαι λίγο πειραχτηρι έτσι σε πειραζω ασε να του τα φτιαξω γιατί δεν μπορω την γκρίνια κανουν χειρότερα απο μωρά

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Giotitsa είπε:

Χαχαχχαχαχα έλα μωρέ ξέρεις οτι είμαι λίγο πειραχτηρι έτσι σε πειραζω ασε να του τα φτιαξω γιατί δεν μπορω την γκρίνια κανουν χειρότερα απο μωρά

Χαχαχαχ α σε μενα δεν περνάνε αυτά... Ναι βρε το ξέρω ότι με πειράζεις... 

Χαχαχαχ α σε μενα δεν περνάνε αυτά... Ναι βρε το ξέρω ότι με πειράζεις... 

Αχ αγάπη δεν μπορω να του χαλασω χατίρι διότι το αξίζει στο επακρο με έχει στηριξει τον υπεραγαπαω είναι το μεγαλο μου μωρο 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Αχ αγάπη δεν μπορω να του χαλασω χατίρι διότι το αξίζει στο επακρο με έχει στηριξει τον υπεραγαπαω είναι το μεγαλο μου μωρο 

Ναι σωστό και αυτό.. Ενώ εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί οπότε τον στρωνω... 

πρίν από 2 λεπτά , Giotitsa είπε:

Χαχχαχαχχαχαα σου έκανε πρόταση γάμου; δεν θυμαμαι

Χαχα ναι καλέ μου έχει κάνει το παιδί.. Μου έδωσε και δαχτυλίδι και παντρευτηκαμε τον προηγ μήνα με πολιτικο επειδή είμαι εγκυος

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Ναι σωστό και αυτό.. Ενώ εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί οπότε τον στρωνω... 

Στρώσε τώρα χαρακτήρα φίλη για να απολαμβάνεις μια ζωή! Εμείς 7 χρόνια μαζί!

1 hour ago, Giotitsa είπε:

Και γλιτώνεις γριπες και κανείς και κουλούρια νόστιμα; τι είσαι εσύ μάνα μου! Χαχαχα Καλά κάνεις και τον προσέχεις!

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια μολις μίλησα με το γιατρο. Του ειπα οτι δεν ανακατευομαι τωρα κ μου ειπε πως δεν πιστευει πως ειναι κατι ανησυχητικο αλλα αυριο αν τον πετύχω γιατι εχει χειρουργεία θα με δει... Μακαρι να τον βρω να κανουμε εναν υπερηχο εξπρες... Οσο για τη ρινιτιδα, μια απο τα ιδια. Δεν εχω καταροη ακομα αλλα καθε χρονο ξεκιναει να με ενοχλει ελαχιστα ο λαιμος χωρις να ειναι κοκκινος, χωρις τπτ κ μετα με πιάνει φτερνισμα συνέχεια. Κ οπως εχω ξαναπει εγω ΔΕ ΦΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ πλεον... Χαχαχα. Κ γενικα μου ειχε πει φιλη μου που εχει παιδακι οτι ειχε μπουκωμα κ ο γιατρος της, της ειπε οτι ειναι απο την εγκυμοσύνη... 

Κορίτσι μου μακάρι να προλάβει να σου κάνει έναν υπέρηχο να ηρεμήσεις, να δεις το νινι❤

• Μου αρέσει 1

EGLbp2.png

πρίν από 6 λεπτά , tsilona είπε:

Γειά σας κορίτσια.έχω πητ 13 Σεπτεμβρίου αλλά δεν είδα θέμα για Σεπτέμβρη κ μπήκα εδώ. 

Καλώς ήρθες κορίτσι! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

EGLbp2.png

Επίσης! Ανακάλυψα πως είχα γραφτεί παλιότερα αλλά δε θυμάμαι πως πολυδουλευει η σελίδα :-P σχωρατε με αν κάνω λάθη. Είμαι 29 και έχω ένα κοριτσάκι 4.5 ετών. Έχω αυχενική σε 2 βδομάδες. 

• Μου αρέσει 1

UBi6p3.pngwFClp3.png

πρίν από 26 λεπτά , tsilona είπε:

Γειά σας κορίτσια.έχω πητ 13 Σεπτεμβρίου αλλά δεν είδα θέμα για Σεπτέμβρη κ μπήκα εδώ. 

Καλως ηρθες κοπελα μου... Να σου ζησει το παιδακι σου κ με το καλο το δεύτερο... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...