Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

Εγώ πάντως κοριτσι έκανα και είχα τα ίδια και χειρότερα στο πρώτο ... Δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά...

Από κιλά έχω χάσει 4. Θα τα πάρουμε όμως μη χαίρεσαι χαχαχαχα και στη πρώτη έχασα 6 και πήρα 10.

Γαμωτοοοο χαχαχα! Ο άντρας μου λέει τι χαρά είναι αυτή όταν ζυγιζεσαι! Μωρέ ελπίζω να το ραψουμε μετά μην ξεχειλωσουμε τελείως! Χαχαχα Εγώ ξεκίνησα 70,6 και σήμερα αισίως 68.1! 

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 5 λεπτά , gogouli_ είπε:

Όντως μπορεί να είναι εποχιακό το θέμα, διαφορετικά πρόσεχε μην κρυωσεις!!!

Ποιος εγώ να κρυωσω χα δεν με ξέρεις καλά με βλέπει και με φοβάται η γρίπη εμένα χαχαχχαχαχχα:lol:

xfHlp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Άααα την ίδια κατάσταση με τη μύτη χθες και ξεκίνησε βράδυ. Τηλεπάθεια χαχαχαχα.

Χριστέ μου βάλε και κανένα γλυκό εκεί μέσα. Καμία κιντερ μπουενο κάτι χαχαχαχα

Ρε φιλη και Εχω Κίντερ Μπουένο αλλά ειπα να μην το ξεφτυλισω το θέμα αχχαχαχα εντάξει βόδι Οχι μοσχάρι του γάλακτος χαχαχχαχαχχαψα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Κορίτσια μολις μίλησα με το γιατρο. Του ειπα οτι δεν ανακατευομαι τωρα κ μου ειπε πως δεν πιστευει πως ειναι κατι ανησυχητικο αλλα αυριο αν τον πετύχω γιατι εχει χειρουργεία θα με δει... Μακαρι να τον βρω να κανουμε εναν υπερηχο εξπρες... Οσο για τη ρινιτιδα, μια απο τα ιδια. Δεν εχω καταροη ακομα αλλα καθε χρονο ξεκιναει να με ενοχλει ελαχιστα ο λαιμος χωρις να ειναι κοκκινος, χωρις τπτ κ μετα με πιάνει φτερνισμα συνέχεια. Κ οπως εχω ξαναπει εγω ΔΕ ΦΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ πλεον... Χαχαχα. Κ γενικα μου ειχε πει φιλη μου που εχει παιδακι οτι ειχε μπουκωμα κ ο γιατρος της, της ειπε οτι ειναι απο την εγκυμοσύνη... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Just now, gogouli_ είπε:

Χαχαχαχα την απειλείς; μάθε μας τα κόλπα!!!!

Της κάνω βουντού φιλη @gogouliτης λέω φύγε απο την τρελή μην σε κολλήσει τρέλα και ετσι δεν έρχεται Ποπο χωρίς πλάκα δόξα τον Θεο Εχω γλυτώσει ως τωρα

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Κορίτσια μολις μίλησα με το γιατρο. Του ειπα οτι δεν ανακατευομαι τωρα κ μου ειπε πως δεν πιστευει πως ειναι κατι ανησυχητικο αλλα αυριο αν τον πετύχω γιατι εχει χειρουργεία θα με δει... Μακαρι να τον βρω να κανουμε εναν υπερηχο εξπρες... Οσο για τη ρινιτιδα, μια απο τα ιδια. Δεν εχω καταροη ακομα αλλα καθε χρονο ξεκιναει να με ενοχλει ελαχιστα ο λαιμος χωρις να ειναι κοκκινος, χωρις τπτ κ μετα με πιάνει φτερνισμα συνέχεια. Κ οπως εχω ξαναπει εγω ΔΕ ΦΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ πλεον... Χαχαχα. Κ γενικα μου ειχε πει φιλη μου που εχει παιδακι οτι ειχε μπουκωμα κ ο γιατρος της, της ειπε οτι ειναι απο την εγκυμοσύνη... 

Τσιρλιπιπι απο την εγκυμοσύνη ο κωλος φράζει απο την εγκυμοσύνη μετα έχουμε καούρες απο την εγκυμοσύνη ως η πλάτη πονάει ωχ το πουλί μας πονάει ε εντάξει ποτε ο Γιάννης δεν μπορεί ποτε ο κώλο του πονεί χαχαχαχαχαχαχαχα 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Giotitsa είπε:

Τσιρλιπιπι απο την εγκυμοσύνη ο κωλος φράζει απο την εγκυμοσύνη μετα έχουμε καούρες απο την εγκυμοσύνη ως η πλάτη πονάει ωχ το πουλί μας πονάει ε εντάξει ποτε ο Γιάννης δεν μπορεί ποτε ο κώλο του πονεί χαχαχαχαχαχαχαχα 

Χαχαχαχαχαχα, ακριβως ετσι ομως... Ο, τι κ να παθουμε, απ την εγκυμοσύνη ειναι... Χαχαχα 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Χαχαχαχαχαχα, ακριβως ετσι ομως... Ο, τι κ να παθουμε, απ την εγκυμοσύνη ειναι... Χαχαχα 

Ε μα ναι το Εχω παρατηρήσει σαραβαλα είμαστε για Καπί είμαστε θα πηγαίνουμε και εκδρομουλες θα παίζουμε μπιρίμπα αχ ωραία :lol::lol::lol:

• Χαχα 1

xfHlp3.png

1 hour ago, Giotitsa είπε:

@Dimitr@17φιλεναδακι μου που είσαι εσύ τώρα ξυπνησα είπα και εγώ η γριά να βγω για απόκριες και για καθαρά Δεύτερα και σήμερα είμαι λες και με έχει πατήσει τρένο την Πεμπτη στείλε μου να δω πως την βρηκες την μπουμπου αχ η γριά εγωω δεν είμαι για εξω καλεεε

Χαχαχχαχχαχ μήπως ξεχασες καλη μου τις 40 ελιτσες εμ βεβαια είναι έντερο

@Mamacita Alinaουου καλεεεεε φιλη που είσαι και εσύ για πες τι κανεις ; εγώ δεν κάνω και κάτι άλλο εκτός από φαι το βοδι

Αγαπη.. Εννοείται θα σε ενημερώσω τι κάνει η μπουμπου... Ποια γριά μωρέ; μια χαρα εισαι

1 hour ago, Giotitsa είπε:

Ρε τώρα που το λες εμένα το βράδυ μου τρέχει η μύτη ενω Ολη μέρα είμαι καλά χαχχαχαχα κάτι φταίει χθες μου ειχε βουλωσει και το ενα ρουθούνι έλα ρε σου είπα σε είδαν και σε φοβήθηκαν εσένα τα καφέ Άκου εκεί εμείς θα τα κάνουμε οτι θέλουμε τώρα τρώω και τρώω Λαγανά με τυρί λιγα πατατακιον μέσα και πάστα ελιάς αχ δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ωραίο που είναι

Μπλιαχ απλα... 

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Αγαπη.. Εννοείται θα σε ενημερώσω τι κάνει η μπουμπου... Ποια γριά μωρέ; μια χαρα εισαι

μα αγαπη δυο μερες βγηκα ξερεις πως ειμαι σημερα αχχαχαα και ο ανδρας μου θελει να του φτιαξω και κουλουρια αχχχ τα τρωει για πρωινο μωρεεε

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Giotitsa είπε:

Ε μα ναι το Εχω παρατηρήσει σαραβαλα είμαστε για Καπί είμαστε θα πηγαίνουμε και εκδρομουλες θα παίζουμε μπιρίμπα αχ ωραία :lol::lol::lol:

Ααα εγώ δεν νιώθω γριά... Δωσμου έξω εμένα κ πάρε μ την ψυχή.. 

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα εγώ δεν νιώθω γριά... Δωσμου έξω εμένα κ πάρε μ την ψυχή.. 

αααααα ρε νιατοοοοο μου κατσε εκει στα αυγα σου λεω εγω με την κοιλουμπαρα σου μου θες και εξωωωωω

xfHlp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Giotitsa είπε:

μα αγαπη δυο μερες βγηκα ξερεις πως ειμαι σημερα αχχαχαα και ο ανδρας μου θελει να του φτιαξω και κουλουρια αχχχ τα τρωει για πρωινο μωρεεε

Αααα τον έχεις καλομάθει... Τι κουλούρια κ ιστορίες;;; 

αααααα ρε νιατοοοοο μου κατσε εκει στα αυγα σου λεω εγω με την κοιλουμπαρα σου μου θες και εξωωωωω

Γτ καλέ επειδή έχω κοιλουμπα να μην βγω;;; άπαπα παπά... Κ. Με το μωρο θα το βάζω στο καρότσι κ θα βγαίνω βόλτες.. 

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αααα τον έχεις καλομάθει... Τι κουλούρια κ ιστορίες;;; 

Γτ καλέ επειδή έχω κοιλουμπα να μην βγω;;; άπαπα παπά... Κ. Με το μωρο θα το βάζω στο καρότσι κ θα βγαίνω βόλτες.. 

κλιμα ειναι μωλεεεεε θελει κουλουρακια τα τρωει με το γαλα αχχαχαχαχα οχι αγαπη βγες πλακα κανω εγω

xfHlp3.png

κλιμα ειναι μωλεεεεε θελει κουλουρακια τα τρωει με το γαλα αχχαχαχαχα οχι αγαπη βγες πλακα κανω εγω

Ααα εγώ δεν φτιάχνω τέτοια καθώς δουλεύω σε φούρνο οπότε ότι θέλουμε το παιρνω από εκεί... Χοχοχο

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...