Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εγώ θα του το ζητούσα. 2 πράγματα μόνο θα του έλεγα να ακούσω καρδιά και να κάνει απλά.τη μέτρηση του μήκους. Τίποτε άλλο. Αχαχα εκμεταλλεύσου το σε λέω!!! Έπαθες τσιρλιπιπι εννοεις;; Αχαχαχα μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό το άτιμο!

Ποια κοπέλα είναι που έχει δυσκοιλιότητα; @Giotitsa εσυ; Μήπως η Γωγώ; έφαγα activia! Εγγύηση αχαχα 

Κατά τα άλλα κορίτσια τι κανετε; χάλασε πάλι ο καιρός πφφφ  

Κάποια κορίτσια πάλι έχουν καιρό να μας γράψουν. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά κι ας μας ξεχνάτε δε πειράζει. @Evangeliaa τι κάνει ο μπόμπιρας; εμένα έξαλλος!! Όλο όρθιος και όλο γκρίνια!!

@Farmakotriftena  όλα τα θυμάσαι εεε ναι εγώ Εχω δυσκοιλιότητα αλλά τώρα σαν λίγο καλυτερα activia εεε οκ θα το Εχω υπόψη μου τα αλλά κορίτσια πως είστε;;;

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 ώρα πρίν, Giotitsa είπε:

@Farmakotriftena  όλα τα θυμάσαι εεε ναι εγώ Εχω δυσκοιλιότητα αλλά τώρα σαν λίγο καλυτερα activia εεε οκ θα το Εχω υπόψη μου τα αλλά κορίτσια πως είστε;;;

Εγώ σώθηκα με το ακτίβια πραγματικά... Ευτυχώς το ξεπέρασα το στάδιο της δυσκοιλιοτητας κ δεν παλευόταν... Αντε να περάσουν οι μέρες να πάω να δω την μπουμπού την Πέμπτη... 

15 ώρες πρίν, Giotitsa είπε:

Ελα φίλη σιγά τι να σου κλασουν εσενα τα καφέ εσύ τα εχεις για πρωινό άιντε ριξτους εκεί καμια κλανιαα να είναι Ολη δική τους χαχαχχαχα τρέλα ρεεεεε πάμε μπουαχχαχαχ @Mamacita Alina

Πεθαίνω από τα γέλια με την @Giotitsa... Επίσης έχω να πω δεν θυμάμαι ποια είπε ότι πεινάει συνέχεια που να προχωρήσει η εγκυμοσυνη εκεί να δεις πείνα.. Εμένα νομίζω έχει Χαλασει το σύστημα που λέει ότι χόρτασες μωρή σταματά.. 

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγώ σώθηκα με το ακτίβια πραγματικά... Ευτυχώς το ξεπέρασα το στάδιο της δυσκοιλιοτητας κ δεν παλευόταν... Αντε να περάσουν οι μέρες να πάω να δω την μπουμπού την Πέμπτη... 

Πεθαίνω από τα γέλια με την @Giotitsa... Επίσης έχω να πω δεν θυμάμαι ποια είπε ότι πεινάει συνέχεια που να προχωρήσει η εγκυμοσυνη εκεί να δεις πείνα.. Εμένα νομίζω έχει Χαλασει το σύστημα που λέει ότι χόρτασες μωρή σταματά.. 

Εγώ πεινάω συνέχεια. Αλλά δε το κόβω μέχρι τέλος. Όταν έρχονται οι καούρες μου περνάει ;)

2 ώρες πρίν, marioula1234 είπε:

εγω εχω αηδια, ναυτιες κλπ αλλα εμετο δεν κανω παλι καλα! 

πολυ καλο είναι που δεν εχεις πια αιμα :) κοιτα να ξεκουραστεις οσο μπορεις :)

περαστικα κοπελα μου... ασχημο πράγμα να αρρωσταίνεις κ να μην μπορείς να παρεις φαρμακα! υπομονη προσπαθησε οσο μπορεις να το καταπολεμησεις με φυσικο τρόπο

και βεβαια να του πεις να σου κανει υπερηχο :)

Μα δεν είναι ότι δεν μπορεί να πάρει φάρμακα το κορίτσι. Επιλογή της είναι. Εγώ εύχομαι να περάσει σύντομα και ανώδυνα.

πρίν από 34 λεπτά , marioula1234 είπε:

κοριτσιαααα ερωτηση...  χαμηλα στην κοιλια δεξια νιωθω κατι σαν κάψιμο... τι μπορει να ειναι; 

Πολλα. Μυϊκός πονος, μεγαλώνει η μήτρα, το έντερο σου, νευροπονος, ουρολοίμωξη. Αυτά μου έρχονται...

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Εγώ πεινάω συνέχεια. Αλλά δε το κόβω μέχρι τέλος. Όταν έρχονται οι καούρες μου περνάει ;)

Μα δεν είναι ότι δεν μπορεί να πάρει φάρμακα το κορίτσι. Επιλογή της είναι. Εγώ εύχομαι να περάσει σύντομα και ανώδυνα.

Πολλα. Μυϊκός πονος, μεγαλώνει η μήτρα, το έντερο σου, νευροπονος, ουρολοίμωξη. Αυτά μου έρχονται...

Η πείνα δεν περνάει με τπτ σου λέω.. Εγώ φαντάσου σε έναν μήνα μόνο πήρα 3 κιλά... Και μετά έπαθα εγκεφαλικό... 

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , marioula1234 είπε:

κοριτσιαααα ερωτηση...  χαμηλα στην κοιλια δεξια νιωθω κατι σαν κάψιμο... τι μπορει να ειναι; 

Δεξια χαμηλα ποναω εγω. Αλλα θεωρώ οτι ειναι απο τις πολλες ελιες που εφαγα εχθες... Εντερακι!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Η πείνα δεν περνάει με τπτ σου λέω.. Εγώ φαντάσου σε έναν μήνα μόνο πήρα 3 κιλά... Και μετά έπαθα εγκεφαλικό... 

Κάτι ξέρω για να στο λέω. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν το ίδιο!! Με τις καούρες ούτε που ήθελα να δω φαγητό. Ειδικά κρεατικά.

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

Κάτι ξέρω για να στο λέω. Στη πρώτη μου εγκυμοσύνη ήμουν το ίδιο!! Με τις καούρες ούτε που ήθελα να δω φαγητό. Ειδικά κρεατικά.

Κ εγώ με το κρέας δεν έχω καλή σχεση τώρα στην εγκυμοσύνη.. Ενώ πριν κ κάθε μέρα να έτρωγα δεν είχα πρόβλημα.. 

πρίν από 28 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κ εγώ με το κρέας δεν έχω καλή σχεση τώρα στην εγκυμοσύνη.. Ενώ πριν κ κάθε μέρα να έτρωγα δεν είχα πρόβλημα.. 

@Dimitr@17φιλεναδακι μου που είσαι εσύ τώρα ξυπνησα είπα και εγώ η γριά να βγω για απόκριες και για καθαρά Δεύτερα και σήμερα είμαι λες και με έχει πατήσει τρένο την Πεμπτη στείλε μου να δω πως την βρηκες την μπουμπου αχ η γριά εγωω δεν είμαι για εξω καλεεε

πρίν από 41 λεπτά , winspert είπε:

Δεξια χαμηλα ποναω εγω. Αλλα θεωρώ οτι ειναι απο τις πολλες ελιες που εφαγα εχθες... Εντερακι!!! 

Χαχαχχαχχαχ μήπως ξεχασες καλη μου τις 40 ελιτσες εμ βεβαια είναι έντερο

πρίν από 36 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

@Mamacita Alinaουου καλεεεεε φιλη που είσαι και εσύ για πες τι κανεις ; εγώ δεν κάνω και κάτι άλλο εκτός από φαι το βοδι

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 52 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ίδια εγώ χαχαχαχα ούτε να το μυρίσω. Ενώ είμαι αρκετά κρεατοφαγος άνθρωπος.

πρίν από 20 λεπτά , Giotitsa είπε:

@Dimitr@17φιλεναδακι μου που είσαι εσύ τώρα ξυπνησα είπα και εγώ η γριά να βγω για απόκριες και για καθαρά Δεύτερα και σήμερα είμαι λες και με έχει πατήσει τρένο την Πεμπτη στείλε μου να δω πως την βρηκες την μπουμπου αχ η γριά εγωω δεν είμαι για εξω καλεεε

Χαχαχχαχχαχ μήπως ξεχασες καλη μου τις 40 ελιτσες εμ βεβαια είναι έντερο

@Mamacita Alinaουου καλεεεεε φιλη που είσαι και εσύ για πες τι κανεις ; εγώ δεν κάνω και κάτι άλλο εκτός από φαι το βοδι

Φίλη προσπαθώ να χαλαρώσω γιατί κι εγώ βγήκα εχθές και νιώθω σαν να εσκαβα. Τρώω πλέον αν και έχω ακόμη αναγουλες. Μάλλον με περιτριγυρίζει αλλεργία η γνωστή της άνοιξης με ρινίτιδα κλπ. Εύχομαι να τη περάσω ελαφρά και να μη κάνω μύτη μελιτζάνα χαχα. Αυτά τα λίγα. Καφέ σήμερα προς το παρόν δεν είδα...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Φίλη προσπαθώ να χαλαρώσω γιατί κι εγώ βγήκα εχθές και νιώθω σαν να εσκαβα. Τρώω πλέον αν και έχω ακόμη αναγουλες. Μάλλον με περιτριγυρίζει αλλεργία η γνωστή της άνοιξης με ρινίτιδα κλπ. Εύχομαι να τη περάσω ελαφρά και να μη κάνω μύτη μελιτζάνα χαχα. Αυτά τα λίγα. Καφέ σήμερα προς το παρόν δεν είδα...

Ρε τώρα που το λες εμένα το βράδυ μου τρέχει η μύτη ενω Ολη μέρα είμαι καλά χαχχαχαχα κάτι φταίει χθες μου ειχε βουλωσει και το ενα ρουθούνι έλα ρε σου είπα σε είδαν και σε φοβήθηκαν εσένα τα καφέ Άκου εκεί εμείς θα τα κάνουμε οτι θέλουμε τώρα τρώω και τρώω Λαγανά με τυρί λιγα πατατακιον μέσα και πάστα ελιάς αχ δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ωραίο που είναι

xfHlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Χα! Τα νικάμε ήδη❤❤ Όλοι μου λένε αγοράκι θα κάνεις γιατί λέει τα αγοράκια φέρνουν λίγο αίμα η καφέ, χαχαχα 

Κορίτσια από κιλά πως πάτε; Εγώ έχασα δύο και κάτι ψιλά, δεν είχα εμετούς απλά επειδή είχα πολύ άστατο πρόγραμμα φαγητού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μόλις το έβαλα σε μια σειρά, έχασα χαχαχα τραγικό αν σκεφτείτε ότι πριν την εγκυμοσυνη ήθελα και δεν έπαιρνα απόφαση να χάσω γραμμάριο!

EGLbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Giotitsa είπε:

Ρε τώρα που το λες εμένα το βράδυ μου τρέχει η μύτη ενω Ολη μέρα είμαι καλά χαχχαχαχα κάτι φταίει χθες μου ειχε βουλωσει και το ενα ρουθούνι έλα ρε σου είπα σε είδαν και σε φοβήθηκαν εσένα τα καφέ Άκου εκεί εμείς θα τα κάνουμε οτι θέλουμε τώρα τρώω και τρώω Λαγανά με τυρί λιγα πατατακιον μέσα και πάστα ελιάς αχ δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ωραίο που είναι

Άααα την ίδια κατάσταση με τη μύτη χθες και ξεκίνησε βράδυ. Τηλεπάθεια χαχαχαχα.

Χριστέ μου βάλε και κανένα γλυκό εκεί μέσα. Καμία κιντερ μπουενο κάτι χαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Giotitsa είπε:

Όντως μπορεί να είναι εποχιακό το θέμα, διαφορετικά πρόσεχε μην κρυωσεις!!!

EGLbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , gogouli_ είπε:

Χα! Τα νικάμε ήδη❤❤ Όλοι μου λένε αγοράκι θα κάνεις γιατί λέει τα αγοράκια φέρνουν λίγο αίμα η καφέ, χαχαχα 

Κορίτσια από κιλά πως πάτε; Εγώ έχασα δύο και κάτι ψιλά, δεν είχα εμετούς απλά επειδή είχα πολύ άστατο πρόγραμμα φαγητού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μόλις το έβαλα σε μια σειρά, έχασα χαχαχα τραγικό αν σκεφτείτε ότι πριν την εγκυμοσυνη ήθελα και δεν έπαιρνα απόφαση να χάσω γραμμάριο!

Εγώ πάντως κοριτσι έκανα και είχα τα ίδια και χειρότερα στο πρώτο ... Δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά...

Από κιλά έχω χάσει 4. Θα τα πάρουμε όμως μη χαίρεσαι χαχαχαχα και στη πρώτη έχασα 6 και πήρα 10.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...