Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

Πόσα γράψατε πάλι βρε τρελαρες;

@Farmakotriftena κοριτσι μου όλα καλά. Τελειώνει το μαρτύριο των σκατοκαφε που λέει και το γωγούλι. Ηρεμησε όσο μπορεις και άμα πετύχεις κάτι καλό στο νετφλιξ ενημέρωσε και από δω χιχι.

@Rafaelatarzan δε σε αναγνωρίζω κορίτσιαααα πιάστε τα βυζιά σας όσο προλαβαινετε το αφεντικό τρελάθηκε χαχαχαχα

@DemiDe ας μην υπερβάλλουμε βρε κορίτσι μου. Καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι πολύ αλλά σκέψου 9 μήνες γίνεται έγκυος να μη κρυώσει; Ειδικά αν έχει κι άλλα παιδάκια που πάνε πχ σχολείο. Κάνει μια χαρά να πίνουμε παρακεταμόλη. Δηλαδή παναντολ και ντεπον σίγουρα (όχι Γκόλντεν φλου) επίσης πολλές αντιβιωσεις είναι συμβατότατες με την εγκυμοσύνη και το θηλασμό γιατί όσο το αφήνουμε χειρότερα είναι. Εγώ στην 4η εβδομάδα ήπια Augmentin λόγο ουρολοίμωξης. Μετά μου την έκοψε ο γυναικολόγος που μάθαμε σίγουρα ότι είμαι έγκυος κλπ και μου είπε ότι άμα έχω ακόμη ουρολοίμωξη να πιω άφοβα αμοξιλ ή ζιναντολ.

με έπιασε στις καλές μ η φιλη μ @winspert κ έτσι έδωσα άφεση για λίγες μέρες στα βυζια σας..οπότε αθτο ισχύει για ολες εδω μεσα κ για σενα @Mamacita Alina. χουφτοθητε προς το παρών γιατι μετα έρχομαι με σχοινί....να το ξέρετε...χααχαχχαχα πως πας με τα καφε σ αγαπη μ????

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 14 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

θα γίνω σ λεω φέτες μέχρι να τα ξαναβάλω...Εσύ θα σαι με μια κοιλιά να κ γω με κοιλιακούς...άμα μπορέσω να κάνω...χαχαχαχαχα για λίγο όμως να ξέρεις θα μείνω ετσι μετα θα γίνω παλι χοντρη κ γω με μια κοιλιά νααααααα....

@Rafaelatarzan μετα θα εισαι μια πολύ πολύ χοντρή γαλοπούλα με γαλοπουλακιααα μέσα χαχχαχαχαψ 

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 57 λεπτά , Giotitsa είπε:

@Mamacita Alinaκλαψ κλαψ εμενα δεν μου έδωσες σημασία χαχαχαχαχαχαχαχα θα κλαψωωωωωω τωραααα εγώ σκέφτομαι να φάω δρακουλινια μωρέ Εχω φαει ηδη πολύ αν δεις αλλά πεινάω ωωωωωωωω εσύ πως πέρασες τρελή φίλη ;;

Άμα σου πω ότι τόσο βιαστικά που το πέρασα όλο το τρισέλιδο δε σε είδα; Σορυ αγαπημένη μου σύντροφε φίλη και αδερφή. Και τα λέω όλα αυτά γιατί κι εγώ πεινάω ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑ χαχαχαχα αγωνιστικούς λυσοχαιρετισμους χαχαχα

πρίν από 58 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

με έπιασε στις καλές μ η φιλη μ @winspert κ έτσι έδωσα άφεση για λίγες μέρες στα βυζια σας..οπότε αθτο ισχύει για ολες εδω μεσα κ για σενα @Mamacita Alina. χουφτοθητε προς το παρών γιατι μετα έρχομαι με σχοινί....να το ξέρετε...χααχαχχαχα πως πας με τα καφε σ αγαπη μ????

Είμαι καλύτερα σήμερα είδα ελάχιστα φτου φτου μη ξανάρθουν γιατί κάθε φορά που λέω πως κάτι πάει καλά τσουυυπ....

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

Άμα σου πω ότι τόσο βιαστικά που το πέρασα όλο το τρισέλιδο δε σε είδα; Σορυ αγαπημένη μου σύντροφε φίλη και αδερφή. Και τα λέω όλα αυτά γιατί κι εγώ πεινάω ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑ χαχαχαχα αγωνιστικούς λυσοχαιρετισμους χαχαχα

Είμαι καλύτερα σήμερα είδα ελάχιστα φτου φτου μη ξανάρθουν γιατί κάθε φορά που λέω πως κάτι πάει καλά τσουυυπ....

Ελα φίλη σιγά τι να σου κλασουν εσενα τα καφέ εσύ τα εχεις για πρωινό άιντε ριξτους εκεί καμια κλανιαα να είναι Ολη δική τους χαχαχχαχα τρέλα ρεεεεε πάμε μπουαχχαχαχ @Mamacita Alina

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Giotitsa είπε:

Ελα φίλη σιγά τι να σου κλασουν εσενα τα καφέ εσύ τα εχεις για πρωινό άιντε ριξτους εκεί καμια κλανιαα να είναι Ολη δική τους χαχαχχαχα τρέλα ρεεεεε πάμε μπουαχχαχαχ @Mamacita Alina

Ααα καλά από κλανιές άλλο τίποτα φίλη. Χαχαχαχαχα δε παλευεσαι 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Δε έρθουν τα άτιμα φίλη, άντε πλησιάζουμε στη λήξη του πρώτου τριμήνου που θα πάει! Εγώ σήμερα καθόλου δεν είχα και ξεθαρεψα ήδη. Τις κάναμε τις βόλτες μας, αλλά φαγητό δεν ευχαριστήθηκα! Σαν τσίχλες ήταν τα καλαμαρακια.. Επίσης ένα θα σου πω για να δεις την κατάντια μου, τις προηγούμενες 2 μέρες είδα στο Netflix το τάγμα, έχει μια σεζόν, και είναι μια μπούρδα με μαγεία Για 14χρονα! Αν δεις τρέιλερ θα καταλάβεις κάψιμο, χαχαχαχα 

Οι υπόλοιπες πως περάσατε αγάπες, πως είστε σήμερα; @Farmakotriftena Είσαι καλύτερα κορίτσι;

• Χαχα 1

EGLbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , gogouli_ είπε:

Δε έρθουν τα άτιμα φίλη, άντε πλησιάζουμε στη λήξη του πρώτου τριμήνου που θα πάει! Εγώ σήμερα καθόλου δεν είχα και ξεθαρεψα ήδη. Τις κάναμε τις βόλτες μας, αλλά φαγητό δεν ευχαριστήθηκα! Σαν τσίχλες ήταν τα καλαμαρακια.. Επίσης ένα θα σου πω για να δεις την κατάντια μου, τις προηγούμενες 2 μέρες είδα στο Netflix το τάγμα, έχει μια σεζόν, και είναι μια μπούρδα με μαγεία Για 14χρονα! Αν δεις τρέιλερ θα καταλάβεις κάψιμο, χαχαχαχα 

Οι υπόλοιπες πως περάσατε αγάπες, πως είστε σήμερα; @Farmakotriftena Είσαι καλύτερα κορίτσι;

Που είσαι συ σούρτουκο μ...ξεθαρεψες ε??? καλα εκανες...ελπίζω να πέρασες όμορφα κ με τα τσιχλοκαλαμαρια ...χαχαχα ....

Εγώ μπύρες ηπια από χτες κ.σημερα παλι κ.τωρα ειμαι ταβλα κρεβατι..μμχαχαχααχ 

πρίν από 8 λεπτά , gogouli_ είπε:

Εγώ βλέπω μόνο ρομαντικές κομεντί και τις έχω καταρρίψει όλες του νετφλιξ χαχαχα

Εμένα μου αρέσουν αστυνομικές, μυστηρίου και τέτοια. Οπότε όλο τέτοια βλέπω! Πω πω κορίτσια μόνη στο σπίτι. Σαν τον Κέβιν στην ταινία νιώθω. Ας το απολαύσω γιατί δεν πρόκειται να το ξαναζήσω αυτό. Η μάλλον θα το ξαναζήσω όταν θα πηγαίνουν σχολείο αλλά κι εγώ δουλίτσα. 

Αίμα δεν έχω!! Μόνο κάνα 2 σταγόνες καφέ είδα σήμερα και χθες το βράδυ. Τώρα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τις 27/3. Αργεί ρε γαμωτο πάρα πολύ. 2 βδομάδες ακόμα.

Πώς είστε κορίτσια μετά το χθεσινό φαγητό; φάγατε σαρακοστιανα; κάτι για ελιές διάβασα, για δρακουλινια  (είδα και κάτι για κλανιες)

• Χαχα 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εμένα μου αρέσουν αστυνομικές, μυστηρίου και τέτοια. Οπότε όλο τέτοια βλέπω! Πω πω κορίτσια μόνη στο σπίτι. Σαν τον Κέβιν στην ταινία νιώθω. Ας το απολαύσω γιατί δεν πρόκειται να το ξαναζήσω αυτό. Η μάλλον θα το ξαναζήσω όταν θα πηγαίνουν σχολείο αλλά κι εγώ δουλίτσα. 

Αίμα δεν έχω!! Μόνο κάνα 2 σταγόνες καφέ είδα σήμερα και χθες το βράδυ. Τώρα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τις 27/3. Αργεί ρε γαμωτο πάρα πολύ. 2 βδομάδες ακόμα.

Πώς είστε κορίτσια μετά το χθεσινό φαγητό; φάγατε σαρακοστιανα; κάτι για ελιές διάβασα, για δρακουλινια  (είδα και κάτι για κλανιες)

Καλημερα κοριτσακι μου... Οντως πρέπει να το εκμεταλλευτεις κ να το ευχαριστηθεις σημερα που εισαι μοναχουλα κ να λιωσεις στον καναπε. Χαιρομαι πολυ πολυ που εισαι καλυτερα... Μας κανουν κολπα τα μπεμπεδακια μας φαίνεται... 27/3 θα παω κ εγω αλλα για υπερηχο απλο... Πολλες μέρες βρε παιδι μου... Πως θα περασουν; Μηπως αύριο που θα παω για να μου γραψει την αναρρωτικη μου να του πω να μου κανει  κ εναν υπερηχο εξπρες;;; Θα με βρισει... Οι ελιες εμενα απο θέμα αναγουλας πηγαν καλα αλλα με έχει πεθάνει το εντερο... Χαχαχα, καλα να παθω. Δεν εφαγα κ πέντε  δεκα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου... Οντως πρέπει να το εκμεταλλευτεις κ να το ευχαριστηθεις σημερα που εισαι μοναχουλα κ να λιωσεις στον καναπε. Χαιρομαι πολυ πολυ που εισαι καλυτερα... Μας κανουν κολπα τα μπεμπεδακια μας φαίνεται... 27/3 θα παω κ εγω αλλα για υπερηχο απλο... Πολλες μέρες βρε παιδι μου... Πως θα περασουν; Μηπως αύριο που θα παω για να μου γραψει την αναρρωτικη μου να του πω να μου κανει  κ εναν υπερηχο εξπρες;;; Θα με βρισει... Οι ελιες εμενα απο θέμα αναγουλας πηγαν καλα αλλα με έχει πεθάνει το εντερο... Χαχαχα, καλα να παθω. Δεν εφαγα κ πέντε  δεκα... 

Εγώ θα του το ζητούσα. 2 πράγματα μόνο θα του έλεγα να ακούσω καρδιά και να κάνει απλά.τη μέτρηση του μήκους. Τίποτε άλλο. Αχαχα εκμεταλλεύσου το σε λέω!!! Έπαθες τσιρλιπιπι εννοεις;; Αχαχαχα μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό το άτιμο!

Ποια κοπέλα είναι που έχει δυσκοιλιότητα; @Giotitsa εσυ; Μήπως η Γωγώ; έφαγα activia! Εγγύηση αχαχα 

Κατά τα άλλα κορίτσια τι κανετε; χάλασε πάλι ο καιρός πφφφ  

Κάποια κορίτσια πάλι έχουν καιρό να μας γράψουν. Ελπίζουμε να είναι όλα καλά κι ας μας ξεχνάτε δε πειράζει. @Evangeliaa τι κάνει ο μπόμπιρας; εμένα έξαλλος!! Όλο όρθιος και όλο γκρίνια!!

yplDp3.png

πρίν από 18 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ θα του το ζητούσα. 2 πράγματα μόνο θα του έλεγα να ακούσω καρδιά και να κάνει απλά.τη μέτρηση του μήκους. Τίποτε άλλο. Αχαχα εκμεταλλεύσου το σε λέω!!! Έπαθες τσιρλιπιπι εννοεις;; Αχαχαχα μέσα στο παιχνίδι είναι και αυτό το άτιμο!

Θα την κάνω την προσπάθειά μου αλλα ξερω οτι εχει πολλη δουλεια κ δεν προλαβαινει... Οχι ευτυχως δεν με επιασε τσιρλιπιπι, απλα ποναει λιγο το εντερακι μου... Ευτυχως αν κ εχω σπαστικη κολιτιδα στην εγκυμοσύνη παν κανονικά τουαλετα καθε μερα... 

Κ εγω ευχομαι τα κορίτσια που εχουν καιρό να μπουν να ειναι καλα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Amoxil μπυ έχει δώσει αλλά πάλι δεν το ρισκάρω και παιότερα δεν έπινα φαρμακα αλλά και τώρα με το νινάκι στη κοιλιά δεν το ρισκάρω με φοβίζει

14 hours ago, Farmakotriftena said:

Ποια αντιβίωση σου εδωσε; amoxil πχ δίνουν από το 1ο τρίμηνο

Amoxil μπυ έχει δώσει αλλά πάλι δεν το ρισκάρω και παιότερα δεν έπινα φαρμακα αλλά και τώρα με το νινάκι στη κοιλιά δεν το ρισκάρω με φοβίζει

18 ώρες πρίν, winspert είπε:

Μακαρι βρε κοριτσακι μου... Το ειχα λαθος στο μυαλο μου κ ανησυχησα... Σε ευχαριστώ πολυ... Εσυ πως εισαι;;; 

Μεχρι τις 27 θα τα ζουλαω λοιπόν... Χαχαχα. Σε ευχαριστώ ταρζανακι μου... 

Καλα εκανες κ ξεδωσες... Παρε κανα ντεπονακι γιατι κατι μου λεει πως καποια ηπιε πολλη μπυρα... Χαχαχα 

εγω εχω αηδια, ναυτιες κλπ αλλα εμετο δεν κανω παλι καλα! 

17 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Εγώ προς το παρόν δεν έχω αίμα. Εδώ και λίγες ώρες τουλάχιστον. Είμαι όμως τρομαγμένη δεν θα πω ψέμματα. Ευτυχώς αύριο μέχρι και Πέμπτη θα με βοηθήσει επιτέλους η μανα μου και θα φυλάει τα παιδιά όλη μέρα και το βράδυ θα τα φέρνει ο άντρας μου. Οπότε κορίτσια πρώτη φορά κι εγώ για 3 μέρες δεν θα κάνω ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ!! Σήμερα πάλι από το πρωί μέχρι το μεσημέρι την είχα αράξει ξαπλα  στην κούνια στο μπαλκόνι και μονο κουνιομουν δεν έκανα τίποτε άλλο. Από αύριο όμως χαλάει ο καιρός οπότε μέσα στο σπίτι παρέα με το Netflix. 

Όσο για σαρακοστιανα, πίτσα έφαγα εγω ότι να'ναι!!

Πάντως βλέπω όλες είμαστε τρομοκρατημένες το 1ο τρίμηνο. Ώρες ώρες θα ήθελα να έχω την άγνοια. Στην 1η μου εγκυμοσύνη, δεν είχα μπει ποτέ στο ίντερνετ να ψαχτω, ούτε έψαχνα για συμπτώματα και άλλα. Οπότε δε φοβόμουν αχαχα

πολυ καλο είναι που δεν εχεις πια αιμα :) κοιτα να ξεκουραστεις οσο μπορεις :)

17 ώρες πρίν, DemiDe είπε:

Κορίτσια βοήθεια έχω αγχωθεί πάρα πολύ εχω αρωστήσει...χθές κατέληξα στο νοσοκομείο με διάγνωση αμυγδαλίτιδα..μου έχει γράψει ο γιατρός αντιβίωση...ο γυναικολόγος μου έχει πεί σε ακραίες περιπτώσεις όπου δεν υποχωρεί...εχω πιεί τώρα 2 παναδολ και αγχώνομαι πολύ...δικαιούμαι εστω αυτά;.ο γιατρος είπε ναι 

περαστικα κοπελα μου... ασχημο πράγμα να αρρωσταίνεις κ να μην μπορείς να παρεις φαρμακα! υπομονη προσπαθησε οσο μπορεις να το καταπολεμησεις με φυσικο τρόπο

1 hour ago, winspert είπε:

και βεβαια να του πεις να σου κανει υπερηχο :)

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...