Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Just now, winspert είπε:

Τι να κανουμε;;;; Εγω μολις εφαγα περίπου 40 ελιτσες... Χαχαχα, χωρις ψωμι βέβαια... Λετε να με πειραξουν;; χαχαχα χαχαχα χαχαχα 

Χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχα πρόσεξε μην βαρύστομαχιασεις κάλεε τι να πω και εγω με τρια πιάτα φασολάδα και δυο κομματαρες Λαγανά και ελιεςςς και χαλβά και σοκολάτα εεεε τι εχεις να πεις Οχι πες τώρα;

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, DemiDe είπε:

Αγχωνομαι πολύ..μου έχει πει ο γυναικολόγος μου αν αντέχω να μην πιώ την αντιβίωση..και δεν έχω πιέί ολο κιόλλο 2 panadol τώρα έχω πιεί...δεν είμαι καθόλου καλα

Ποια αντιβίωση σου εδωσε; amoxil πχ δίνουν από το 1ο τρίμηνο

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Giotitsa είπε:

Χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχα πρόσεξε μην βαρύστομαχιασεις κάλεε τι να πω και εγω με τρια πιάτα φασολάδα και δυο κομματαρες Λαγανά και ελιεςςς και χαλβά και σοκολάτα εεεε τι εχεις να πεις Οχι πες τώρα;

Χαχαχα χαχαχα. Κ εγω ελεγα οτι ειμαι η μονη που κανω υπερβολες... Χαχαχα. Ειχα φαει βεβαια κ χταποδακι με μακαρονια αλλα εσενα δε σε φτανω... Κ για λεγε.... Πως εισαι τωρα;;; χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα χαχαχα. Κ εγω ελεγα οτι ειμαι η μονη που κανω υπερβολες... Χαχαχα. Ειχα φαει βεβαια κ χταποδακι με μακαρονια αλλα εσενα δε σε φτανω... Κ για λεγε.... Πως εισαι τωρα;;; χαχαχα 

Χαχαχαχχαχαχχαχαχα πεινάω ακόμη είναι λογικοοοοο δεν ξέρω:lol::lol::lol: @winspert

xfHlp3.png

πρίν από 18 λεπτά , winspert είπε:

Τι να κανουμε;;;; Εγω μολις εφαγα περίπου 40 ελιτσες... Χαχαχα, χωρις ψωμι βέβαια... Λετε να με πειραξουν;; χαχαχα χαχαχα χαχαχα 

κοίτα να σε πιάσει τσερλιο...χαχαχαχαχα 

πρίν από 2 λεπτά , Giotitsa είπε:

Χαχαχαχχαχαχχαχαχα πεινάω ακόμη είναι λογικοοοοο δεν ξέρω:lol::lol::lol: @winspert

Απολύτως... Κ εγω σκέφτομαι τι αλλο να φαω... Χαχαχα 

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

κοίτα να σε πιάσει τσερλιο...χαχαχαχαχα 

Κακο που θα μου κανει....!!! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

@Rafaelatarzanμην δεις άλλο άνθρωπο να τρώει μωρη χοντρή γαλοπούλα αμέσως να τον πιασει τσερλιο να σε πιασει εσένα αχχαχαχχαχαχχα μπουχαχαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Giotitsa είπε:

@Rafaelatarzanμην δεις άλλο άνθρωπο να τρώει μωρη χοντρή γαλοπούλα αμέσως να τον πιασει τσερλιο να σε πιασει εσένα αχχαχαχχαχαχχα μπουχαχαχχαχαχαχ

να με πιάσει ναι ...3 κιλα εχασα με την διατροφή ας χάσω κ με το τσερλιο αλλο ενα ...μπουχαχαχαχαχαχα 

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

φάε φάε ελιές....δώρο κ απο μένα άλλες 40...χαχαχαχαχ 

@Giotitsaεσυ ποκεμον κοίτα να γίνεις χοντρη κ μετά να μ λες ουφ κ ουφ όπως εκανα εγω...θα σ πω εγώ μετά...

• Χαχα 2

πρίν από 1 λεπτό , Rafaelatarzan είπε:

να με πιάσει ναι ...3 κιλα εχασα με την διατροφή ας χάσω κ με το τσερλιο αλλο ενα ...μπουχαχαχαχαχαχα 

φάε φάε ελιές....δώρο κ απο μένα άλλες 40...χαχαχαχαχ 

Ετσι γινε μοντελαραααα να σε υποδεχθουν τα νέα μωρακια όταν τα βάλεις ετσι σε θέλω θεαρααα μωρή τρέλα ταρζανααα @Rafaelatarzan

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Giotitsa είπε:

Ετσι γινε μοντελαραααα να σε υποδεχθουν τα νέα μωρακια όταν τα βάλεις ετσι σε θέλω θεαρααα μωρή τρέλα ταρζανααα @Rafaelatarzan

θα γίνω σ λεω φέτες μέχρι να τα ξαναβάλω...Εσύ θα σαι με μια κοιλιά να κ γω με κοιλιακούς...άμα μπορέσω να κάνω...χαχαχαχαχα για λίγο όμως να ξέρεις θα μείνω ετσι μετα θα γίνω παλι χοντρη κ γω με μια κοιλιά νααααααα....

• Μου αρέσει 2

Πόσα γράψατε πάλι βρε τρελαρες;

@Farmakotriftena κοριτσι μου όλα καλά. Τελειώνει το μαρτύριο των σκατοκαφε που λέει και το γωγούλι. Ηρεμησε όσο μπορεις και άμα πετύχεις κάτι καλό στο νετφλιξ ενημέρωσε και από δω χιχι.

@Rafaelatarzan δε σε αναγνωρίζω κορίτσιαααα πιάστε τα βυζιά σας όσο προλαβαινετε το αφεντικό τρελάθηκε χαχαχαχα

@DemiDe ας μην υπερβάλλουμε βρε κορίτσι μου. Καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι πολύ αλλά σκέψου 9 μήνες γίνεται έγκυος να μη κρυώσει; Ειδικά αν έχει κι άλλα παιδάκια που πάνε πχ σχολείο. Κάνει μια χαρά να πίνουμε παρακεταμόλη. Δηλαδή παναντολ και ντεπον σίγουρα (όχι Γκόλντεν φλου) επίσης πολλές αντιβιωσεις είναι συμβατότατες με την εγκυμοσύνη και το θηλασμό γιατί όσο το αφήνουμε χειρότερα είναι. Εγώ στην 4η εβδομάδα ήπια Augmentin λόγο ουρολοίμωξης. Μετά μου την έκοψε ο γυναικολόγος που μάθαμε σίγουρα ότι είμαι έγκυος κλπ και μου είπε ότι άμα έχω ακόμη ουρολοίμωξη να πιω άφοβα αμοξιλ ή ζιναντολ.

Τι κάνετε όλα τα κοριτσάκια μου;

@winspert μου απολαύσει σήμερα το φαγακι που δεν ανακατευεσαι πολύ; Σε διάβασα βιαστικά όπως και τα άλλα μου κοριτσάκια. Πώς περάσατε τη μέρα σας αγαπημένες μου;

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Πόσα γράψατε πάλι βρε τρελαρες;

@Farmakotriftena κοριτσι μου όλα καλά. Τελειώνει το μαρτύριο των σκατοκαφε που λέει και το γωγούλι. Ηρεμησε όσο μπορεις και άμα πετύχεις κάτι καλό στο νετφλιξ ενημέρωσε και από δω χιχι.

@Rafaelatarzan δε σε αναγνωρίζω κορίτσιαααα πιάστε τα βυζιά σας όσο προλαβαινετε το αφεντικό τρελάθηκε χαχαχαχα

@DemiDe ας μην υπερβάλλουμε βρε κορίτσι μου. Καταλαβαίνω ότι αγχώνεσαι πολύ αλλά σκέψου 9 μήνες γίνεται έγκυος να μη κρυώσει; Ειδικά αν έχει κι άλλα παιδάκια που πάνε πχ σχολείο. Κάνει μια χαρά να πίνουμε παρακεταμόλη. Δηλαδή παναντολ και ντεπον σίγουρα (όχι Γκόλντεν φλου) επίσης πολλές αντιβιωσεις είναι συμβατότατες με την εγκυμοσύνη και το θηλασμό γιατί όσο το αφήνουμε χειρότερα είναι. Εγώ στην 4η εβδομάδα ήπια Augmentin λόγο ουρολοίμωξης. Μετά μου την έκοψε ο γυναικολόγος που μάθαμε σίγουρα ότι είμαι έγκυος κλπ και μου είπε ότι άμα έχω ακόμη ουρολοίμωξη να πιω άφοβα αμοξιλ ή ζιναντολ.

Τι κάνετε όλα τα κοριτσάκια μου;

@winspert μου απολαύσει σήμερα το φαγακι που δεν ανακατευεσαι πολύ; Σε διάβασα βιαστικά όπως και τα άλλα μου κοριτσάκια. Πώς περάσατε τη μέρα σας αγαπημένες μου;

@Mamacita Alinaκλαψ κλαψ εμενα δεν μου έδωσες σημασία χαχαχαχαχαχαχαχα θα κλαψωωωωωω τωραααα εγώ σκέφτομαι να φάω δρακουλινια μωρέ Εχω φαει ηδη πολύ αν δεις αλλά πεινάω ωωωωωωωω εσύ πως πέρασες τρελή φίλη ;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...