Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Εγώ προς το παρόν δεν έχω αίμα. Εδώ και λίγες ώρες τουλάχιστον. Είμαι όμως τρομαγμένη δεν θα πω ψέμματα. Ευτυχώς αύριο μέχρι και Πέμπτη θα με βοηθήσει επιτέλους η μανα μου και θα φυλάει τα παιδιά όλη μέρα και το βράδυ θα τα φέρνει ο άντρας μου. Οπότε κορίτσια πρώτη φορά κι εγώ για 3 μέρες δεν θα κάνω ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ!! Σήμερα πάλι από το πρωί μέχρι το μεσημέρι την είχα αράξει ξαπλα  στην κούνια στο μπαλκόνι και μονο κουνιομουν δεν έκανα τίποτε άλλο. Από αύριο όμως χαλάει ο καιρός οπότε μέσα στο σπίτι παρέα με το Netflix. 

Όσο για σαρακοστιανα, πίτσα έφαγα εγω ότι να'ναι!!

Πάντως βλέπω όλες είμαστε τρομοκρατημένες το 1ο τρίμηνο. Ώρες ώρες θα ήθελα να έχω την άγνοια. Στην 1η μου εγκυμοσύνη, δεν είχα μπει ποτέ στο ίντερνετ να ψαχτω, ούτε έψαχνα για συμπτώματα και άλλα. Οπότε δε φοβόμουν αχαχα

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 5 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

πήρα κιολας ....κάπως καλητερα ειμαι...χαχαχαχα μιλάμε για πολυ τσισιν....Ούτε όταν ήμουν έγκυος τόσο πολύ...αχαχααχα αχ άτιμη μπύρα...

με πέθανε αλλα μ.αρεσει

..οκ μέχρι τις 27 σε αφήνω να τα πιάνεις.. 

Μετά να ξέρεις δεν σ επιτρέπω...κ αν θες να το πεις ότι τα πιάνεις κ πάλι να το καταπιεις κ μην το πεις εδω γιατί ηρθα Σπάρτη στο λεω...

Ετσι μάλωσε μην πάρω και εγώ καμια τριχιά εσύ το σχοινί και να τις δεσουμε όλες εδώ μέσα χι χι χι @Rafaelatarzanστουπι έγινες μωρή φακλανιτσα εεεε ;;; @winspertκατσε εκεί γιατί θα βάλω το μωρακι σου να σε μαλώσει μεσα απο την κοιλιά καλε και τι έγινε που δεν εχεις εμετούς μπα άλλο και τουτο καλε θες να είσαι φιλενάδα με την λεκανιτσα 24 ώρες το 24 Ώρο κάτσε εκεί χριστιανή μου και ΑΣΕ τον οργανισμο να κάνει τα δικά του τρελοπαρμενη και εσύ χαχαχαχαχαχαχαχα παίρνω την τριχιά αααααααααααααα 

• Χαχα 2

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Giotitsa είπε:

Ετσι μάλωσε μην πάρω και εγώ καμια τριχιά εσύ το σχοινί και να τις δεσουμε όλες εδώ μέσα χι χι χι @Rafaelatarzanστουπι έγινες μωρή φακλανιτσα εεεε ;;; @winspertκατσε εκεί γιατί θα βάλω το μωρακι σου να σε μαλώσει μεσα απο την κοιλιά καλε και τι έγινε που δεν εχεις εμετούς μπα άλλο και τουτο καλε θες να είσαι φιλενάδα με την λεκανιτσα 24 ώρες το 24 Ώρο κάτσε εκεί χριστιανή μου και ΑΣΕ τον οργανισμο να κάνει τα δικά του τρελοπαρμενη και εσύ χαχαχαχαχαχαχαχα παίρνω την τριχιά αααααααααααααα 

Χαχαχα, μαλωστε εσεις... Δεν πειραζει... Καλα κανετε... Ειμαι πρωταρα ομως βρε κορίτσια... Κ εχω ακουσει κ διαφορα κ φρικαρω... Θα προσπαθήσω να το σταματησω ομως... Σε ευχαριστώ πολυ γλυκια μου γιωτιτσα... :lol:

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ προς το παρόν δεν έχω αίμα. Εδώ και λίγες ώρες τουλάχιστον. Είμαι όμως τρομαγμένη δεν θα πω ψέμματα. Ευτυχώς αύριο μέχρι και Πέμπτη θα με βοηθήσει επιτέλους η μανα μου και θα φυλάει τα παιδιά όλη μέρα και το βράδυ θα τα φέρνει ο άντρας μου. Οπότε κορίτσια πρώτη φορά κι εγώ για 3 μέρες δεν θα κάνω ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ!! Σήμερα πάλι από το πρωί μέχρι το μεσημέρι την είχα αράξει ξαπλα  στην κούνια στο μπαλκόνι και μονο κουνιομουν δεν έκανα τίποτε άλλο. Από αύριο όμως χαλάει ο καιρός οπότε μέσα στο σπίτι παρέα με το Netflix. 

Πάντως βλέπω όλες είμαστε τρομοκρατημένες το 1ο τρίμηνο. Ώρες ώρες θα ήθελα να έχω την άγνοια. Στην 1η μου εγκυμοσύνη, δεν είχα μπει ποτέ στο ίντερνετ να ψαχτω, ούτε έψαχνα για συμπτώματα και άλλα. Οπότε δε φοβόμουν αχαχα

Μπραβο κοπέλα μου... Ολα καλα λοιπον... Χαιρομαι πολυ που θα έχεις βοήθεια... Ειναι πολυ σημαντικο κ ιδιως σ αυτη τη φαση... :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Giotitsa είπε:

έγινα ολίγον τι ναι φιλη μ...Αφού στα πα ...Μόλις έφυγαν κ οι καλεσμένοι μ ....ήπια κ άλλη μπύρα πάντως σήμερα να ξέρετε...λένε ότι ο πονοκέφαλος  από το αλκοόλ παίρναει  αν την επόμενη μέρα πιεις ένα 2 ποτήρια απο τα ίδια....Ε το δοκίμασα κ αυτό αλλα τελικά μαλακιες είναι....χαχαχαχαχα εξού κ το Ντεπόν τωρα....μπουχαχαχαχαχα...

Έχω ένα σπιτι όλο χαρτοπολεμο.

Ποια θέλει να τις δανησω το σχοινί μ να έρθει να με βοηθήσει???? χαχαχαχα 

Ε @winspert @Giotitsa m..

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

βάλε τα πόδια πάνω στο τραπέζι σ...πάρε μια κουβέρτα βαλε τηλεόραση πάρε κ το χαρτί παραγγελιών ( αν μπορείς να φας κατι) κ κάτσε εκεί κ γουρουνιασε κ άραξε κ ζαβλακωσου κ απολαυσε αυτές τις 3 μέρες έστω.καλο θα σ κανει αγαπη μ....Πολύ χαίρομαι που δεν έχεις κάτι....μπράβο σ...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Κορίτσια βοήθεια έχω αγχωθεί πάρα πολύ εχω αρωστήσει...χθές κατέληξα στο νοσοκομείο με διάγνωση αμυγδαλίτιδα..μου έχει γράψει ο γιατρός αντιβίωση...ο γυναικολόγος μου έχει πεί σε ακραίες περιπτώσεις όπου δεν υποχωρεί...εχω πιεί τώρα 2 παναδολ και αγχώνομαι πολύ...δικαιούμαι εστω αυτά;.ο γιατρος είπε ναι 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Ποια θέλει να τις δανησω το σχοινί μ να έρθει να με βοηθήσει???? χαχαχαχα 

Ε @winspert @Giotitsa m..

Πολυ ευχαριστως να σε βοηθήσω ταρζανακι μου αλλα απο τη μια θα καθαριζω κ απ την αλλη θα ξερναω κ θα λερωνω παλι.... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 1 λεπτό , DemiDe είπε:

Κορίτσια βοήθεια έχω αγχωθεί πάρα πολύ εχω αρωστήσει...χθές κατέληξα στο νοσοκομείο με διάγνωση αμυγδαλίτιδα..μου έχει γράψει ο γιατρός αντιβίωση...ο γυναικολόγος μου έχει πεί σε ακραίες περιπτώσεις όπου δεν υποχωρεί...εχω πιεί τώρα 2 παναδολ και αγχώνομαι πολύ...δικαιούμαι εστω αυτά;.ο γιατρος είπε ναι 

πρώτον ηρεμησε σε παρακαλώ πολύ...

δεύτερον ο γυναικολόγος σου.σ επιτρέπει να πάρεις την αντιβίωση που σ έγραψε ο άλλος γιατρός ???? τον πήρες τηλ???? παρτον αν όχι...

Όσο για τα παναντολ Αφού ξέρεις ότι σ χει πει πάρτα τοτε κάτι θα ξερει...

Μην ανχωνεσαι το μωράκια είναι μια χαρα κ όλα θαωπανε εξίσου καλά....

Φιλάκια 

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Πολυ ευχαριστως να σε βοηθήσω ταρζανακι μου αλλα απο τη μια θα καθαριζω κ απ την αλλη θα ξερναω κ θα λερωνω παλι.... Χαχαχα 

χαχαχαχαχα όχι τότε να κάτσεις εκεί που είσαι δεν σε θέλω....μείνε με τους εμετούς σ προς το παρόν.....χαχαχαχα ....Μόλις περάσουν έλα παλι....τόσο χαρτοπολεμο που εχω θα χεις γεννήσει εσυ κ εγώ ακόμα θα βγάζω...μπουαχαχψαψαχαχα...

• Χαχα 2

Just now, Rafaelatarzan said:

πρώτον ηρεμησε σε παρακαλώ πολύ...

δεύτερον ο γυναικολόγος σου.σ επιτρέπει να πάρεις την αντιβίωση που σ έγραψε ο άλλος γιατρός ???? τον πήρες τηλ???? παρτον αν όχι...

Όσο για τα παναντολ Αφού ξέρεις ότι σ χει πει πάρτα τοτε κάτι θα ξερει...

Μην ανχωνεσαι το μωράκια είναι μια χαρα κ όλα θαωπανε εξίσου καλά....

Φιλάκια 

Αγχωνομαι πολύ..μου έχει πει ο γυναικολόγος μου αν αντέχω να μην πιώ την αντιβίωση..και δεν έχω πιέί ολο κιόλλο 2 panadol τώρα έχω πιεί...δεν είμαι καθόλου καλα

πρίν από 3 λεπτά , DemiDe είπε:

Κοριτσακι μου δεν ξερω να σου πω υπευθυνα. Αν η αντιβιωση ειναι συμβατη με την εγκυμοσύνη ισως ειναι προτιμοτερο να την πάρεις απο το να υπάρχει φλεγμονη, πυον στο σωμα σου. Παρ ολα αυτα ο, τι σου πει ο γυναικολογος σου. Σιγουρα δεν είσαι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταία εγκυος που αρρωσταινει... Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Αγχώνομαι και με αυτα τα panadol που έχω πιει και πονάω πάρα πολύ

1 minute ago, winspert said:

Κοριτσακι μου δεν ξερω να σου πω υπευθυνα. Αν η αντιβιωση ειναι συμβατη με την εγκυμοσύνη ισως ειναι προτιμοτερο να την πάρεις απο το να υπάρχει φλεγμονη, πυον στο σωμα σου. Παρ ολα αυτα ο, τι σου πει ο γυναικολογος σου. Σιγουρα δεν είσαι ουτε η πρώτη ουτε η τελευταία εγκυος που αρρωσταινει... Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι... 

Διαφημίσεις

Just now, DemiDe είπε:

Αγχωνομαι πολύ..μου έχει πει ο γυναικολόγος μου αν αντέχω να μην πιώ την αντιβίωση..και δεν έχω πιέί ολο κιόλλο 2 panadol τώρα έχω πιεί...δεν είμαι καθόλου καλα

Καλό είναι να τον ξαναενοχλησεις τον γιατρο σ γιατι  αν όντως δεν μπορείς ίσως σ προτεινη κάτι αλλο να πάρεις.υπαρχουν όντως συμβατά φάρμακα με εγκυμοσύνη αυτο το ξέρω κ γω....Αλλά ποια δεν ξερω...

παρτον τηλ είναι κρίμα να ταλαιπώρησε ετσι...

κ δεν ξερω κ τι άλλο μπορείς να κάνεις για να ανκουφιστεις κ λίγο.. μ.αλατονερο ισως???? βοηθάει λένε 

..Κάνε γαργάρες....καμία καραμέλα ισως??? 

αχ πόσο σε καταλαβαίνω...Τις έχω βγάλει κ γω κ ξέρω τι περνας....

Μην ανχωνεσαι πάντως για το μωρακι σ...Αυτό είναι ποκυ καλα..

2 minutes ago, Rafaelatarzan said:

Καλό είναι να τον ξαναενοχλησεις τον γιατρο σ γιατι  αν όντως δεν μπορείς ίσως σ προτεινη κάτι αλλο να πάρεις.υπαρχουν όντως συμβατά φάρμακα με εγκυμοσύνη αυτο το ξέρω κ γω....Αλλά ποια δεν ξερω...

παρτον τηλ είναι κρίμα να ταλαιπώρησε ετσι...

κ δεν ξερω κ τι άλλο μπορείς να κάνεις για να ανκουφιστεις κ λίγο.. μ.αλατονερο ισως???? βοηθάει λένε 

..Κάνε γαργάρες....καμία καραμέλα ισως??? 

αχ πόσο σε καταλαβαίνω...Τις έχω βγάλει κ γω κ ξέρω τι περνας....

Μην ανχωνεσαι πάντως για το μωρακι σ...Αυτό είναι ποκυ καλα..

Μου δίνεις δύναμη σε ευχαριστλώ πόλύ το μονο που με νοιάζει είναι το μωρό μου τίποτε αλλο

πρίν από 1 λεπτό , DemiDe είπε:

Μου δίνεις δύναμη σε ευχαριστλώ πόλύ το μονο που με νοιάζει είναι το μωρό μου τίποτε αλλο

το μωρο σ ηρθε κ θα μείνει κ είναι προστατευμένο εκεί που είναι κ δεν θα πάθει απολύτως τίποτα μα τίποτα....

Αυτό είναι καλά να το ξέρεις...

Τώρα όμως κοίτα κ  τον εαυτό σ λίγο να μην ταλαιπώρησε ετσι...

αγκαλίτσα κ φιλακια κοιλιτσα σ...

πρίν από 10 λεπτά , DemiDe είπε:

Θα συμφωνήσω με τα ταρζανακι για το αλατονερο, ειναι αντισηπτικο κ σιγουρα η κοτοσουπα με μπολικο λεμονακι θα βοηθησει γενικα. Τις σούπες παντα χλυαρες προς ζεστές κ οχι καυτες... Εγω οποτε ποναει τι κεφαλι παιρνω ντεπον μαξιμουμ χωρις πολλες τυψεις. Επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη.. 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

8 minutes ago, Rafaelatarzan said:

το μωρο σ ηρθε κ θα μείνει κ είναι προστατευμένο εκεί που είναι κ δεν θα πάθει απολύτως τίποτα μα τίποτα....

Αυτό είναι καλά να το ξέρεις...

Τώρα όμως κοίτα κ  τον εαυτό σ λίγο να μην ταλαιπώρησε ετσι...

αγκαλίτσα κ φιλακια κοιλιτσα σ...

Εγώ ταλαιπωρούμαι αρκετά...δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο..υπομονή..σου εύχομαι ότι καλύτερο

Just now, winspert said:

Θα συμφωνήσω με τα ταρζανακι για το αλατονερο, ειναι αντισηπτικο κ σιγουρα η κοτοσουπα με μπολικο λεμονακι θα βοηθησει γενικα. Τις σούπες παντα χλυαρες προς ζεστές κ οχι καυτες... Εγω οποτε ποναει τι κεφαλι παιρνω ντεπον μαξιμουμ χωρις πολλες τυψεις. Επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη.. 

Θα κάνω σουπίτσα μονο αυτό μπορώ να κάμω..πυρετλο να μην κάμω κι όλα τα άλλα δεν με νοιάζουν..panadol δηλαδή..και εγώ αυτό ήπια..σε ευχαροστώ πολυ νάσε κάλα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...