Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

@Farmakotriftenaκ @katerinaki 86σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου. Η αληθεια ειναι οτι γενικά εχω χεστει επανω μου. Επειδη εχω ακουσει διάφορα κ απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα οτι οι πιο πολλες αποβολες εχουν συμβει 9η εβδομάδα, πραγματικά με το που μπηκα στις 9 ψαχνομαι καθε μερα. Θα το διαβασει το ταρζανακι κ θα φωνάζει αλλα καθε μερα πιανω τα μεμε μου να σιγουρευτω οτι πονανε... Κ εχω φτασει σε σημείο να παρακαλαω να ανακατευομαι για να εχω σημαδι οτι ολα πανε καλα. Γι αυτο κ εχθες φοβήθηκα  πολυ. Εφαγα μοσχαρι με μακαρονια, εφαγα ελιες, χαλβα, μπανανα κ ημουν μια χαρα. Κ αλλες φορες με λιγο ψωμι κ ανακατευομαι. 

Τι σας λεω κ εσας ομως που εχετε περασει το σοκ με το αιμα... Απλα εχετε πιο πολυ εμπειρία απο μενα γι αυτο κ ρωτω... Ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα... 

Λογικό κι εγώ ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με εσένα έκανα. ΑΚΡΙΒΏΣ τις ίδιες!! Κι εγώ τη φοβάμαι την 9η βδομάδα αλλά πολλές φορές στη 9η απλά υποχωρούν τα συμπτώματα χωρίς να σημαίνει κάτι κακό..(έκανα έρευνα σε λέω!!) Πότε θα πας για υπέρηχο; τίποτα δε σημαίνει πάντως ειμαι σίγουρη! Ακόμα έχεις αλλά δεν τα εχεις κάθε μέρα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα με το που μπήκα στην 9η! Συν ότι ελαττωθηκαν και σε ένταση!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 21 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Λογικό κι εγώ ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με εσένα έκανα. ΑΚΡΙΒΏΣ τις ίδιες!! Κι εγώ τη φοβάμαι την 9η βδομάδα αλλά πολλές φορές στη 9η απλά υποχωρούν τα συμπτώματα χωρίς να σημαίνει κάτι κακό..(έκανα έρευνα σε λέω!!) Πότε θα πας για υπέρηχο; τίποτα δε σημαίνει πάντως ειμαι σίγουρη! Ακόμα έχεις αλλά δεν τα εχεις κάθε μέρα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα με το που μπήκα στην 9η! Συν ότι ελαττωθηκαν και σε ένταση!

Γι αυτο λεω οτι καταλαβαινομαστε πολυ εδω μεσα... Σημερα για παράδειγμα εχω αρκετες αναγουλες ηδη. Κ το στηθος πονάει αρκετα... Αλλα ο φοβος, φόβος... Γιατι γενικα λενε πβς τα πιο εντονα συμπτωματα ειναι απο την 9η μεχρι τη 12η εβδομάδα... Κ λεω τι γινεται τωρα;;; Θα παω την Τετάρτη στο γιατρο μου να γραψει την αναρρωτικη μου, αλλα υπερηχο θα κανω στις 27 του μηνα... Αντε να περασει το τρίμηνο βρε κορίτσια... Ουφ... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 12 λεπτά , winspert είπε:

Γι αυτο λεω οτι καταλαβαινομαστε πολυ εδω μεσα... Σημερα για παράδειγμα εχω αρκετες αναγουλες ηδη. Κ το στηθος πονάει αρκετα... Αλλα ο φοβος, φόβος... Γιατι γενικα λενε πβς τα πιο εντονα συμπτωματα ειναι απο την 9η μεχρι τη 12η εβδομάδα... Κ λεω τι γινεται τωρα;;; Θα παω την Τετάρτη στο γιατρο μου να γραψει την αναρρωτικη μου, αλλα υπερηχο θα κανω στις 27 του μηνα... Αντε να περασει το τρίμηνο βρε κορίτσια... Ουφ... 

Όχι αγάπη λάθος. Τα πιο έντονα συμπτώματα είναι 6 μέχρι 9η άντε 10η. Από τη 10η συνήθως υποχωρούν σιγά σιγά. Τα άσχημα συμπτώματα εξ'αλλου οφείλονται στην μεγάλη αύξηση της χοριακης. Ήδη από τη 10η αρχίζει να πέφτει η χοριακή. Ακόμα και στις 2 προηγούμενες εγώ ήμουν κυριολεκτικά πολύ χάλια στη 10η είδα μια μικρή βελτίωση. Αλλά διάβασα και πολλές περιπτώσεις που από 9η  άρχισαν να υποχωρούν ή να μην είναι κάθε μέρα χάλια! Μην αγχώνεσαι κουκλα μου όλα καλά πάνε!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 34 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Όχι αγάπη λάθος. Τα πιο έντονα συμπτώματα είναι 6 μέχρι 9η άντε 10η. Από τη 10η συνήθως υποχωρούν σιγά σιγά. Τα άσχημα συμπτώματα εξ'αλλου οφείλονται στην μεγάλη αύξηση της χοριακης. Ήδη από τη 10η αρχίζει να πέφτει η χοριακή. Ακόμα και στις 2 προηγούμενες εγώ ήμουν κυριολεκτικά πολύ χάλια στη 10η είδα μια μικρή βελτίωση. Αλλά διάβασα και πολλές περιπτώσεις που από 9η  άρχισαν να υποχωρούν ή να μην είναι κάθε μέρα χάλια! Μην αγχώνεσαι κουκλα μου όλα καλά πάνε!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Προφανώς ειχα διαβάσει λαθος ή το ειχα συγκρατησει λαθος... Μακαρι παναγια μου να πανε καλα ολα για ολες μας κ για ολες τις γυναίκες που θελουν μωράκι... Αυτο για τη χοριακη το είχα  διαβάσει αλλα νομιζα οτι κορυφώνεται τη 12η εβδομάδα. Μακαρι να ειναι ετσι. 

Εσυ εισαι λιγο καλυτερα; Εχει μειωθεί το αιμα; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Όπως τα λέει το κορίτσι μου η @Farmakotriftena .

Στην 9η κορίτσια (με βάση Τερ) ίσως και 8η, από εκεί που είχα ελαφρά υπερεμεση σταμάτησαν ΜΑΧΑΙΡΙ όλα. Ετρωγα, δεν είχα ναυτία ούτε για δείγμα κλπ. Με το που είδα τα καφέ κάτι ξανά έπαθα και παλι έχω ναυτίες και εμετό αλλά όχι όπως πριν.... Σιγά σιγά υποχωρούν. Θα υπάρχουν μέρες που θα επανέρχονται έντονα και μέρες που θα λες είμαι έγκυος εγώ τώρα; Μη σκας @winspert μου.

• Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Όπως τα λέει το κορίτσι μου η @Farmakotriftena .

Στην 9η κορίτσια (με βάση Τερ) ίσως και 8η, από εκεί που είχα ελαφρά υπερεμεση σταμάτησαν ΜΑΧΑΙΡΙ όλα. Ετρωγα, δεν είχα ναυτία ούτε για δείγμα κλπ. Με το που είδα τα καφέ κάτι ξανά έπαθα και παλι έχω ναυτίες και εμετό αλλά όχι όπως πριν.... Σιγά σιγά υποχωρούν. Θα υπάρχουν μέρες που θα επανέρχονται έντονα και μέρες που θα λες είμαι έγκυος εγώ τώρα; Μη σκας @winspert μου.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο με παρηγορουν αυτα που μου λετε. Σας λεω κοντεψα να σκάσω απο τη στενοχωρια μου εχθες... Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Δλδ πόσα ουτρο παίρνεις; εμένα μου είπε 3 την ημέρα των 200mg . Με χαλάνε πολύ αυτά τα χάπια αλλά τι να κανω τα παίρνω. Πριν που πηγα τουαλέτα, αντίκρισα πηχτό κόκκινο αίμα και τώρα ήταν πριν καφέ. Αχ τι να πω...

Πριν εβαζα κολπικα 1 των 200 το βραδυ και τωρα βαζω κι ενα το πρωι. Επισης το πρωι κανω και την ενεση.

Νομιζω οτι αφου δε συνεχιζει ασταματητα το αιμα και το βλεπεις πλεον με διακοπες ειναι καλο...απλα πιστευω οτι χρειαζεται καποιος χρονος μεχρι να καθαρισεις τελειως!!Εσυ να σκεφτεσαι οτι το μωρακι σου ειναι καλα και να εισαι ηρεμη...και ξαπλα εννοειται!!

πρίν από 17 λεπτά , winspert είπε:

Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο με παρηγορουν αυτα που μου λετε. Σας λεω κοντεψα να σκάσω απο τη στενοχωρια μου εχθες... Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσια μου... 

Ολα ειναι υπο ελεγχο σου λεω....μη μου αγχωνεσαι!!!Τουλαχιστον ευχαριστηθηκες το χθεσινο φαγακι???Αυτο εχει σημασια διοτι προφανως το σπορακι σου ειπε να σε αφησει να ευχαριστηθεις τις Αποκριες!!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 25 λεπτά , katerinaki 86 είπε:

Ολα ειναι υπο ελεγχο σου λεω....μη μου αγχωνεσαι!!!Τουλαχιστον ευχαριστηθηκες το χθεσινο φαγακι???Αυτο εχει σημασια διοτι προφανως το σπορακι σου ειπε να σε αφησει να ευχαριστηθεις τις Αποκριες!!

Χαχαχα, ναι το ευχαριστηθηκα την ωρα που το ετρωγα... Μετα αγχωθηκα κ μου βγηκε ξινο... Για να δουμε σήμερα... Το χταποδακι θα μου παει καλα;;; Ναι το μωρακι μου, προφανώς ειπε να μου δωσει μια μέρα ρεπο να το χαρω... Εσυ καλα εισαι; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, winspert είπε:

Χαχαχα, ναι το ευχαριστηθηκα την ωρα που το ετρωγα... Μετα αγχωθηκα κ μου βγηκε ξινο... Για να δουμε σήμερα... Το χταποδακι θα μου παει καλα;;; Ναι το μωρακι μου, προφανώς ειπε να μου δωσει μια μέρα ρεπο να το χαρω... Εσυ καλα εισαι; 

Καλα ειμαι κι εγω!!Ξυπνησα λιγο περιεργα σημερα μετα το χθεσινο φαγητο αλλα καπως συνηλθα και μολις εφαγα τα Σαρακοστιανα μου...αναμενω τωρα να δω την αντιδραση!!!Εεεεεε.....θα σε αφησει μωρε το γλυκουλι και σημερα να χαρεις το χταποδακι σου και απο αυριο παλι οι αναγουλες!!

• Χαχα 2

H2Vhp2.png3ieAp3.png

3 ώρες πρίν, winspert είπε:

@Farmakotriftenaκ @katerinaki 86σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου. Η αληθεια ειναι οτι γενικά εχω χεστει επανω μου. Επειδη εχω ακουσει διάφορα κ απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα οτι οι πιο πολλες αποβολες εχουν συμβει 9η εβδομάδα, πραγματικά με το που μπηκα στις 9 ψαχνομαι καθε μερα. Θα το διαβασει το ταρζανακι κ θα φωνάζει αλλα καθε μερα πιανω τα μεμε μου να σιγουρευτω οτι πονανε... Κ εχω φτασει σε σημείο να παρακαλαω να ανακατευομαι για να εχω σημαδι οτι ολα πανε καλα. Γι αυτο κ εχθες φοβήθηκα  πολυ. Εφαγα μοσχαρι με μακαρονια, εφαγα ελιες, χαλβα, μπανανα κ ημουν μια χαρα. Κ αλλες φορες με λιγο ψωμι κ ανακατευομαι. 

Τι σας λεω κ εσας ομως που εχετε περασει το σοκ με το αιμα... Απλα εχετε πιο πολυ εμπειρία απο μενα γι αυτο κ ρωτω... Ελπιζω να ειστε καλυτερα σημερα... 

εννοείτε ότι τα βλέπω ολα κ ότι θα φωνάξω κιολας....άσε τα βυζια σ κατω....το ότι το έχασα εγω το μωρο μ στις 9 βδομάδες η κ άλλες κοπέλες δεν σημαίνει ότι θα το πάθεις κ συ....Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση σ λεω...

Όλα πάνε καλά κ θα συνεχίσουν να πάνε καλά...κ άσε τα ανακατεματα.δεν θυμάσαι εμενα???? τίποτα δεν είχα κ κυλούσαν ολα οκ...οπότε σχετικά ειναι ολα...

Για ολες εδω μεσα....

@Farmakotriftena μ αιμα είχα τη το χω ξαναπει εδω μεσα....κ ολα πηγαν καλα ανεξάρτητος που έφυγε το μωρο μ...πάντως δενεηταν αυτός ο λόγος....κ ούτε κ σε εσένα θα είναι...Όλα θα σ πανε τελεια κ τα μωράκια σας εδώ μέσα θα γεννηθούν ολα υγιείς...να το πιστέψετε...

...

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Εγώ σε αγαπώ πολύ κ μην μ στ2ναχωριεσε.αυτο το μωρο θα μείνει...Στο λεω εγω....θα μείνει...πιστέψτε το....

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

εννοείτε ότι τα βλέπω ολα κ ότι θα φωνάξω κιολας....άσε τα βυζια σ κατω....το ότι το έχασα εγω το μωρο μ στις 9 βδομάδες η κ άλλες κοπέλες δεν σημαίνει ότι θα το πάθεις κ συ....Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση σ λεω...

Όλα πάνε καλά κ θα συνεχίσουν να πάνε καλά...κ άσε τα ανακατεματα.δεν θυμάσαι εμενα???? τίποτα δεν είχα κ κυλούσαν ολα οκ...οπότε σχετικά ειναι ολα...

Για ολες εδω μεσα....

@Farmakotriftena μ αιμα είχα τη το χω ξαναπει εδω μεσα....κ ολα πηγαν καλα ανεξάρτητος που έφυγε το μωρο μ...πάντως δενεηταν αυτός ο λόγος....κ ούτε κ σε εσένα θα είναι...Όλα θα σ πανε τελεια κ τα μωράκια σας εδώ μέσα θα γεννηθούν ολα υγιείς...να το πιστέψετε...

...

Εγώ σε αγαπώ πολύ κ μην μ στ2ναχωριεσε.αυτο το μωρο θα μείνει...Στο λεω εγω....θα μείνει...πιστέψτε το....

Αγαπη μου, ταρζανακι μου, σε ευχαριστώ πολυ... Παντα ειχα τη φοβια του πρώτου τριμήνου αλλα ειναι λογικο οταν ξερεις αλλες περιπτώσεις να φοβάσαι... Ασε με να πιανω λιγο τα μεμε μου... Μη με μαλωνεις... Χαχαχα 

Περνάς καλά;;; Χοροπηδησες;;; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 4 λεπτά , winspert είπε:

Αγαπη μου, ταρζανακι μου, σε ευχαριστώ πολυ... Παντα ειχα τη φοβια του πρώτου τριμήνου αλλα ειναι λογικο οταν ξερεις αλλες περιπτώσεις να φοβάσαι... Ασε με να πιανω λιγο τα μεμε μου... Μη με μαλωνεις... Χαχαχα 

Περνάς καλά;;; Χοροπηδησες;;; 

Καλά άντε πιαστα.θα λανω μια μικρή υποχωρήσει μέχρι την Πέμπτη που έχεις γιατρο..Μετά θα αρχίσω να μαλώνω.....Όχι παραπάνω στο λεω γιατι πήρα το σχοινί.....να μην φοβάσαι τιποτααααααα....μα τίποτα....χάιδεψε κοιλιτσα μονο....

Ναι περνάω πολύ καλά...εχτές χοροπηδούσα ολη μερα....μπύρες στο χέρι κ όλοι έξω μαζι με το καρναβάλι μας να χορεύουμε..

Σήμερα όμως εχω πονοκέφαλο...χαχαχαχαχα καλά να πάθω..αλλααααα το καταφχαριτηθηκα....

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια Γεια σας!! Εγώ είχα μια λαχτάρα! Σηκώθηκα από το κρεβάτι και είχα μπόλικο κατακόκκινο αιμα.. Όπως ήμασταν , φύγαμε για το Ρέα. Ευτυχώς όλο καλά. Το μωρό μου είναι μια χαρά, Κουνούσε χέρια πόδια, 190 παλμούς. Και έχω αποκόλληση αλλά ευτυχώς όχι στον πλακούντα. Οπότε ξάπλα 5 μέρες και φουλ ουτρο. Ακόμα έχω αιμα και κατακοκκινο. Γεμίζω σερβιετα. Αγχώνομαι όποτε το βλέπω αλλά προσπαθώ  να σκέφτομαι αυτά που μου είπε ο γιατρός στο μαιευτήριο.

πφφφ αντε βρε μπουμπου κατατρομαξα μεχρι να δω την εξέλιξη!!! τελος καλο ολα καλα μην μου αγχωνεσαι και ολα καλα θα πανε :)

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

ζουζουνα μου εισαι σε εβδομάδα που υποχωρουν τα σύμπτωματα σε λιγο καιρο δεν θα εχεις τπτ απο αναγουλες κλπ.... μονο κλωτσιτσες :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 34 λεπτά , marioula1234 είπε:

ζουζουνα μου εισαι σε εβδομάδα που υποχωρουν τα σύμπτωματα σε λιγο καιρο δεν θα εχεις τπτ απο αναγουλες κλπ.... μονο κλωτσιτσες :)

Μακαρι βρε κοριτσακι μου... Το ειχα λαθος στο μυαλο μου κ ανησυχησα... Σε ευχαριστώ πολυ... Εσυ πως εισαι;;; 

πρίν από 42 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλά άντε πιαστα.θα λανω μια μικρή υποχωρήσει μέχρι την Πέμπτη που έχεις γιατρο..Μετά θα αρχίσω να μαλώνω.....Όχι παραπάνω στο λεω γιατι πήρα το σχοινί.....να μην φοβάσαι τιποτααααααα....μα τίποτα....χάιδεψε κοιλιτσα μονο....

Ναι περνάω πολύ καλά...εχτές χοροπηδούσα ολη μερα....μπύρες στο χέρι κ όλοι έξω μαζι με το καρναβάλι μας να χορεύουμε..

Σήμερα όμως εχω πονοκέφαλο...χαχαχαχαχα καλά να πάθω..αλλααααα το καταφχαριτηθηκα....

Μεχρι τις 27 θα τα ζουλαω λοιπόν... Χαχαχα. Σε ευχαριστώ ταρζανακι μου... 

Καλα εκανες κ ξεδωσες... Παρε κανα ντεπονακι γιατι κατι μου λεει πως καποια ηπιε πολλη μπυρα... Χαχαχα 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Μακαρι βρε κοριτσακι μου... Το ειχα λαθος στο μυαλο μου κ ανησυχησα... Σε ευχαριστώ πολυ... Εσυ πως εισαι;;; 

Μεχρι τις 27 θα τα ζουλαω λοιπόν... Χαχαχα. Σε ευχαριστώ ταρζανακι μου... 

Καλα εκανες κ ξεδωσες... Παρε κανα ντεπονακι γιατι κατι μου λεει πως καποια ηπιε πολλη μπυρα... Χαχαχα 

πήρα κιολας ....κάπως καλητερα ειμαι...χαχαχαχα μιλάμε για πολυ τσισιν....Ούτε όταν ήμουν έγκυος τόσο πολύ...αχαχααχα αχ άτιμη μπύρα...

με πέθανε αλλα μ.αρεσει

..οκ μέχρι τις 27 σε αφήνω να τα πιάνεις.. 

Μετά να ξέρεις δεν σ επιτρέπω...κ αν θες να το πεις ότι τα πιάνεις κ πάλι να το καταπιεις κ μην το πεις εδω γιατί ηρθα Σπάρτη στο λεω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...