Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Χρυ_καρ είπε:

Δυστυχως αρνητικο :(

Το ξέρω πως ότι και να σου πω τώρα η στεναχώρια σου είναι μεγάλη!!! Την επόμενη φορά θα είναι θετικό, μη χάνεις την πίστη σου!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 11 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Παίρνω πολύ δύναμη απ' την αισιοδοξία σου και κοντά σε δεν σκεφτομαι κι εγώ θετικα!!!!!!

να σκέφτεται θετικά γιατι ετσι θα πάνε όλα....φιλακιααααααααααα ....πάω για ένα γλυκάκι..χαχαχαχαα

πρίν από 1 λεπτό , Τουτουνι είπε:

Μ!!!!! Καλή απόλαυση!!!!

Πάψτε κακούργες με τα γλυκά και τις απολαύσεις. Θα πάρω όλα τα επιτρεπόμενα κιλά της εγκυμοσύνης στον πρώτο μήνα έτσι όπως το πάω πάλι λιγούρα με έπιασε:razz::-D

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

Πάψτε κακούργες με τα γλυκά και τις απολαύσεις. Θα πάρω όλα τα επιτρεπόμενα κιλά της εγκυμοσύνης στον πρώτο μήνα έτσι όπως το πάω πάλι λιγούρα με έπιασε:razz::-D

Χιχιχιιχιχιχι εγώ δεν έχω ακόμα λιγούρες... Σε ποια βδομάδα είσαι?

bCX6p3.png

Λοιπόν λοιπόν ποιες πάνε αύριο για χοριακή ή Ντοκ;

Για μαζευτείτε να ξέρουμε για ποιες θα φάμε τα νύχια μας αύριο χιχιχι

Just now, Τουτουνι είπε:

Χιχιχιιχιχιχι εγώ δεν έχω ακόμα λιγούρες... Σε ποια βδομάδα είσαι?

Ιδέα δεν έχω.

Καθυστερημένη σύλληψη είναι. Περιμένουμε να φανεί το σπορι να κρίνουμε εβδομάδα. Με βάση την τερ είμαι στην 5εβδ κ 3-4 μερες

πρίν από 9 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Να σε ρωτήσω. Σου έχει πει ο γιατρός σου ότι η κολπιτιδα είναι επικίνδυνη κλπ για το έμβρυο; Υποψιάζομαι κι εγώ κολπιτιδα από κάτι ενοχλήσεις αλλά ο γιατρός μου είναι χαλαρός. Έκανα όμως το λάθος και γκουγκλαρα. Δεν το ξανά κάνω για κανένα λόγο κάθε φορά με στρεσαρει όλο αυτό... Πφφφ.

Ο χρόνος μου φαίνεται ότι κυλάει απελπιστικά αργααα. Θέλω να έρθει η εποχή που θα τρώω κλοτσιες πρώτα ο Θεός και το σποράκι μου θα με καθησυχάζει μόνο του. Έως τότε θα τρέμω να περνάνε οι μέρες ομαλά.

Τα ιδια ακριβως σκεφτομαι!

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

χαχαχαχαχαχα ενα μικρο προφιτερολ θα ναι φιλη μ....χαχαχαχαχαχα θα φάω κ για σενα αμα θες ....Ε τι λες????? 

• Μου αρέσει 1

Just now, Rafaelatarzan είπε:

χαχαχαχαχαχα ενα μικρο προφιτερολ θα ναι φιλη μ....χαχαχαχαχαχα θα φάω κ για σενα αμα θες ....Ε τι λες????? 

Σε μίσησα να ξέρεις χαχαχαχα το αγαπημένο μου βρε κακούργα;;;; Μισό να στείλω τον μπάτλερ να φέρει (μιλάμε πέραν της πλακας ότι δεν έκανα του συζύγου στη πρώτη εγκυμοσύνη λόγο ναυτίας θα του κάνω τώρα) χαχαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , Jennak83 είπε:

Τα ιδια ακριβως σκεφτομαι!

Εσενα σε έχω καταλάβει ότι είσαι δικιά μου χιχιχι.

Μη νομίζεις κορίτσι, κι εγώ είμαι απίστευτα απαισιόδοξη πολλές φορές την ημέρα. Ότι σας λέω εδώ το λέω για να το ακούω μαζί σας κι εγώ!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Mamacita Alina είπε:

Σε μίσησα να ξέρεις χαχαχαχα το αγαπημένο μου βρε κακούργα;;;; Μισό να στείλω τον μπάτλερ να φέρει (μιλάμε πέραν της πλακας ότι δεν έκανα του συζύγου στη πρώτη εγκυμοσύνη λόγο ναυτίας θα του κάνω τώρα) χαχαχαχα

δωστου να καταλαβει φιλη μ..μ.εμεις ευτυχώς έχουμε ζαχαροπλαστείο σχεδόν δίπλα μας οποτε καταλαβαινεις τι έχει να γίνει...θα το φαω ολο....χαχαχαχα κνμενα το αγαπημένο μ είναι....Αλλά κ το εκμεκ μ αρέσει πολύ..αχχαχαχαχα θα σε πεθανω απόψε σ λέω...Έτσι για να μάθεις.χααχχαχαχα

• Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Εσενα σε έχω καταλάβει ότι είσαι δικιά μου χιχιχι.

Μη νομίζεις κορίτσι, κι εγώ είμαι απίστευτα απαισιόδοξη πολλές φορές την ημέρα. Ότι σας λέω εδώ το λέω για να το ακούω μαζί σας κι εγώ!!

Χαχα με εχεις ψυχολογησει! Ειμαστε κ στις ιδιες μερες εγκυες απο οτι υπολογιζω κ γω! 

Απο στηθος βρε κοριτσια πως πατε, πιανομαι κ ξαναπιανομαι σαν να ξεπρηστηκε λιγακι μου φαινεται! Οχι οτι δεν αγγιζοταν ετσι κ αλλιως, αλλα σαν να μη με ποναει το ιδιο..λετε να εχει αυξομειωσεις;

πρίν από 3 λεπτά , Jennak83 είπε:

Χαχα με εχεις ψυχολογησει! Ειμαστε κ στις ιδιες μερες εγκυες απο οτι υπολογιζω κ γω! 

Απο στηθος βρε κοριτσια πως πατε, πιανομαι κ ξαναπιανομαι σαν να ξεπρηστηκε λιγακι μου φαινεται! Οχι οτι δεν αγγιζοταν ετσι κ αλλιως, αλλα σαν να μη με ποναει το ιδιο..λετε να εχει αυξομειωσεις;

Αυτό με το στήθος το παρατήρησα κι εγώ σήμερα!!! Δεν με πονάει όσο τις προηγούμενες μερες! Μπορεί να είναι τυχαίο...

bCX6p3.png

πρίν από 6 λεπτά , Jennak83 είπε:

Κάποια στιγμή ξεπριζετε και δε πονάει τόσο. Βασικά υπήρχαν μέρες που δε με πονάνε καθόλου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και όλο η δικιά σου νααα το θα αποβάλλω, φεύγουν τα συμπτώματα και και και αααααατιμο γκουγκλ σε κάτι τέτοια πρέπει να είναι απαγορευμενο!!!

Μην ανησυχείς.

Εγώ έχω κράμπες πάλι στη κοιλιά και φρικαρω....

πρίν από 9 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

δωστου να καταλαβει φιλη μ..μ.εμεις ευτυχώς έχουμε ζαχαροπλαστείο σχεδόν δίπλα μας οποτε καταλαβαινεις τι έχει να γίνει...θα το φαω ολο....χαχαχαχα κνμενα το αγαπημένο μ είναι....Αλλά κ το εκμεκ μ αρέσει πολύ..αχχαχαχαχα θα σε πεθανω απόψε σ λέω...Έτσι για να μάθεις.χααχχαχαχα

Κοίτα στο εκμέκ δεν έχω αδυναμία αλλά αυτό με το προφιτερόλ θα στο κρατάω!! Χαχαχαχα 

Βρε κορίτσια να μοιραστώ μαζί σας μια ανησυχία μου, έχω κάτι μικρά τσιμπιματακια αριστερά, χαμηλά εκεί που είναι η ωοθήκη! Λέτε να είναι εξωμήτρια η κύηση μου?

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...