Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , gogouli_ είπε:

Δε ξέρω ρε κορίτσι, τι καλά ήμασταν πριν, τσάμπα παραπονιομασταν, ξαλαφρωναμε τουλάχιστον χαχαχα.. Ξεκίνησα τα ακτινίδια! Μια συνταγή που δούλευε παλιά ήταν και ο φραπές με τσιγάρο, αλλά δε μας κάνει χαχαχα

Κοίτα μια φορά που είχα 3 μέρες να πάω γιατί το πέρασα κι εγώ αυτό βλέπεις ήπια μισό ποτηράκι φραπέ και έπιασε. Για μια φορά δε θα πάθεις κάτι. Άμα πιάνει πιες λίγο φραπέ

Γωγούλι που είσαι; Πηγές για πιπι που λέγαμε; Έχεις ακόμη καφέ;

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 49 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Κοίτα μια φορά που είχα 3 μέρες να πάω γιατί το πέρασα κι εγώ αυτό βλέπεις ήπια μισό ποτηράκι φραπέ και έπιασε. Για μια φορά δε θα πάθεις κάτι. Άμα πιάνει πιες λίγο φραπέ

Γωγούλι που είσαι; Πηγές για πιπι που λέγαμε; Έχεις ακόμη καφέ;

Αν σου πω ότι δεν έχω ζηλέψει τπτ όσο το φραπέ θα το πιστέψεις; χαχαχα Ναι τα έκανα τα τσισακια μου δύο φορές, έχω ακόμα, αλλά λίγο! Ξεκίνησα και το βασκλορ ξανά. Εσύ έχεις ακόμα η σου σταμάτησαν;

EGLbp2.png

3 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Αν σου πω ότι δεν έχω ζηλέψει τπτ όσο το φραπέ θα το πιστέψεις; χαχαχα Ναι τα έκανα τα τσισακια μου δύο φορές, έχω ακόμα, αλλά λίγο! Ξεκίνησα και το βασκλορ ξανά. Εσύ έχεις ακόμα η σου σταμάτησαν;

Έχω ακόμη απ' ότι είδα :/

Διαφημίσεις

Καλημέρα  σαααας!!! Επειδή το μυαλό μου είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο φαγητό, θέλω να σας ρωτήσω ρε κορίτσια. Όντως τα θαλασσινά απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη;;; Να μη φάμε κανένα καλαμαράκι κανένα χταποδάκι αύριο;;; 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου.... Καλοκαιρι κ στα μερη μου!!! 

Καλα να περασετε οτι κ αν κανετε, χωρις εμετους, αναγουλες, καφε κ πονακια... Αλλα οπως κ να χει καλα να ειμαστε κ εμεις κ τα μωρακια μας!!! 

πρίν από 3 λεπτά , sissy_geo είπε:

Καλημέρα  σαααας!!! Επειδή το μυαλό μου είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο φαγητό, θέλω να σας ρωτήσω ρε κορίτσια. Όντως τα θαλασσινά απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη;;; Να μη φάμε κανένα καλαμαράκι κανένα χταποδάκι αύριο;;; 

Δε νομιζω κοπελα μου. Ιδιως αυτα που ειπες δε νομιζω να απαγορευονται. Ξερω οτι δεν κανει να τρωμε μεγαλα ψαρια που μπορεί να εχουν βαρεα μέταλλα... Να μας πουν κ οι αλλες κοπελες ομως γιατι δεν ξερω κατι στα σίγουρα... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 6 λεπτά , sissy_geo είπε:

Κορίτσι μου εγώ εφαγα κανονικά θαλασσινά, καλαμαράκια, χταπόδι, γαρίδες,δεν μου το έχει απαγορεύσει. Από ψαράκια μόνο σαρδελιτσες έχω φάει(γενικα δεν τους έχω πολύ αδυναμία) Το μόνο που μου είπε να αποφεύγω είναι ο τόνος!

1 hour ago, Mamacita Alina είπε:

Αμήν και πότε κοριτσι μου.

Σήμερα πώς είσαι; νομίζω ότι εμένα μειώθηκε λίγο η ποσότητα!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Ωραία! Γιατί είχα την εντύπωση απο κάτι που είχα διαβάσει ότι απαγορεύονται τετοιου είδους αλλά δεν μου φαινόταν λογικό. Και ξέχασα να ρωτήσω τη γιατρο μου προχθές! Να περάσετε τέλεια όλες!!! :)

14 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Δε ξέρω ρε κορίτσι, τι καλά ήμασταν πριν, τσάμπα παραπονιομασταν, ξαλαφρωναμε τουλάχιστον χαχαχα.. Ξεκίνησα τα ακτινίδια! Μια συνταγή που δούλευε παλιά ήταν και ο φραπές με τσιγάρο, αλλά δε μας κάνει χαχαχα

Αχααχαχ ούτε φραπέ πίνω ούτε καπνίζω. Ακτινίδια ναι!  Τα δαμάσκηνα δε δούλεψαν σε μένα. Το μεσημέρι θα φάω και ένα ακτιβια

Κορίτσια μου δεν απαγορεύονται τα θαλασσινά. Φάτε άφοβα αλλαααα ΠΡΟΣΟΧΗ μου είχαν πει στο μαιευτήριο ότι οι πιο πολλές εισαγωγές έγιναν καθαρά Δευτέρα. Είναι βαριά φαγητά γενικά ειδικά τα τηγανιτά. Κι εγώ πέρσυ πέθανα. Ενώ δεν είχα πάει πολλά τηγανιτά μόνο καλαμαράκια πέθανα γύρισα σπίτι και είχα κάνει 15 εμετούς. Οπότε με ρεγουλα!  Ταραμά κανει; έφτιαξε ο άντρας μου σπιτική

yplDp3.png

πρίν από 47 λεπτά , sissy_geo είπε:

Ωραία! Γιατί είχα την εντύπωση απο κάτι που είχα διαβάσει ότι απαγορεύονται τετοιου είδους αλλά δεν μου φαινόταν λογικό. Και ξέχασα να ρωτήσω τη γιατρο μου προχθές! Να περάσετε τέλεια όλες!!! :)

Ρώτησα προχθες εγώ τον δικο μου γιατρό και μια χαρά μου επέτρεψε ψαρικααα Άκου εκεί καλέ φάε το καλαμαριον σου το χταποδακιον σου φατααα ολααα

xfHlp3.png

1 hour ago, sissy_geo είπε:

να φας κοπελα μου εγω τρωω κανονικα:) 

83tdp2.pngcWE4p3.png

5 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου εγώ εφαγα κανονικά θαλασσινά, καλαμαράκια, χταπόδι, γαρίδες,δεν μου το έχει απαγορεύσει. Από ψαράκια μόνο σαρδελιτσες έχω φάει(γενικα δεν τους έχω πολύ αδυναμία) Το μόνο που μου είπε να αποφεύγω είναι ο τόνος!

Σήμερα πώς είσαι; νομίζω ότι εμένα μειώθηκε λίγο η ποσότητα!

Εμένα δεν έχει μειωθεί. Δεν έχω στο εσώρουχο ακόμη μόνο στο σκούπισμα αλλά έχω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...