Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

Just now, Mamacita Alina είπε:

Με εσένα δεν έχω φόβο αλλά φαντάσου με φίλες μου στο μεσεντζερ έχω παρεξηγηθεί άπειρες φορές. Επίσης παρεξηγείται το χιούμορ μου πολύ!! Χαχα πονεμένες ιστορίες.

@Mamacita Alina αχ φιλη μου ετσι θα σε λεω απο εδω και περα και εσενα παρεξηγηται το χιουμορ σου εεε και εμενα καλεεεε ειναι γιατι δεν μπορουν να κανουν αυτοι και ζηλευουν ακου εκει με σενα δεν εχω φοβο με μενα εχεις μαρηηηηη ακου εκειιιι τι ειμαι εγω μπαμπουλεισον εεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

Εσύ είσαι ίδια εγώ..... Ότι έγραψες εκτός του ότι πάω στη μάνα μου. Ούτε εκεί δε πάω εγώ είμαι κοταρα χαχαχαχα

κοτααααααα @Mamacita Alina θα μ δανείσης κ μένα κάνα αυγό που τα χω κλουβια...Ε ρε???? σε παρακαλώ κριμα ειμαι...αχαχαχαχαχ

• Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Εσύ είσαι ίδια εγώ..... Ότι έγραψες εκτός του ότι πάω στη μάνα μου. Ούτε εκεί δε πάω εγώ είμαι κοταρα χαχαχαχα

Χαχαχα, τι να κάνουμε βρε κορίτσια!!! Με βασταει απο το χερι για να μπω στο αμαξι, με βασταει για να βγω, μου ανοιγει πορτες... Αστα σου λεω... Σπιτι δεν κανω σχεδον τπτ. Πιατα φυσικα δεν πλενω... Κανα φαγητακι ευκολο μονο... Κ επισης αποφευγω να φτερνιστω... Στην υπερβολή σου λεω... Χαχαχα 

Τουλάχιστον δεν ειμαι η μονη... :lol:

Εισαι καλα κοπέλα μου εσυ; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Tzenii είπε:

Ραφαέλα μου Ναι η αλήθεια είναι ότι έχει πλάκα ζωή να έχει . Χαίρομαι που ακούω ότι είσαι καλά μπορεί αν μην σε ξέρω αλλά γενικά είμαι πολύ θετικός άνθρωπος κ μαρεσει να ακούω ανθρώπους να συνεχίζουν κ να μην τους παίρνει από κάτω 

να μ την φιλήσεις δυνατά στα μαγουλια ...κοίτα με πήρε από κάτω αγαπη αλλά τωρα είναι πολύ καλά...το ξεπέρασα πολυ γρηγορα...χαιρομαι που είσαι στην παρέα μας...

πρίν από 2 λεπτά , Giotitsa είπε:

@Mamacita Alina αχ φιλη μου ετσι θα σε λεω απο εδω και περα και εσενα παρεξηγηται το χιουμορ σου εεε και εμενα καλεεεε ειναι γιατι δεν μπορουν να κανουν αυτοι και ζηλευουν ακου εκει με σενα δεν εχω φοβο με μενα εχεις μαρηηηηη ακου εκειιιι τι ειμαι εγω μπαμπουλεισον εεεεεεεεεεεεεεεεεε ;;;

Χαχαχαχα με σένα παρεξηγήθηκα βρε δε θυμάσαι; Χαχαχαχα 

Όχι μαρή αν ήσουν μπαμπουλεισο λες να σου έλεγα ανοιχτά τη γνώμη μου τις προάλλες; Αλλα τώρα έλεγα με αφορμή την απάντηση στη Ραφαέλα μας τι παίζει να το διαβάσουν και τα άλλα κοριτσάκια γιατί πραγματικά παρεξηγούμαι ανελέητα και δε θέλω να το πάθω και εδώ. Χιχιχι

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , winspert είπε:

Αγαπη μου γλυκια, ταρζανακι μου καλο, την παλευω γενικα. Απλα καθε μερα σχεδον απο τις 4 το μεσημερι μέχρι κ αργα το βραδυ ανακατευομαι τρελα... Δεν κανω εμετο ομως ευτυχως. Δε θα ντυθω φετος κ γενικα δε θα κυκλοφορήσω. Μεχρι τη μανα μου θα παμε για φαγητό... Δε θελω πολυκοσμια λογω ιωσεων κ δε θελω να με χτυπησει κ κανεις καταλαθος. Εχω κ τον αντρα μου μου που ειναι υπερπροστατευτικος...!!! Καλα να περασετε αγαπη μου εσεις!!! Ξεφαντωστε!!! Σε φιλω γλυκα!!! 

αχ αυτό το μωράκι μας...όλο κόλπα σ κάνει....Μόλις το γεννήσεις πρωτα ο θεος θα έρθω εκεί κ θα τ κανω μια τσιμπια στον πωπο τ να ξέρεις ...χαχαχαχα ασε κ εμένα ετσι ήταν ο άντρας....

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

κοτααααααα @Mamacita Alina θα μ δανείσης κ μένα κάνα αυγό που τα χω κλουβια...Ε ρε???? σε παρακαλώ κριμα ειμαι...αχαχαχαχαχ

Θα στα στέλνω φρέσκα φρέσκα κάθε μερα εσένα μη μου αγχώνεσαι χιχιχι

πρίν από 6 λεπτά , gogouli_ είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου όλες, μακάρι όλα να πάνε καλά, θα προσπάθησω να ηρεμήσω. Ήρθε η ώρα μου φαίνεται το Netflix να βγάλει τα λεφτά του, θα λιωσω στην ξάπλα!!

Γωγουλι μου, προσπαθησε να ηρεμήσεις οσο γινεται κ να μην αγχωνεσαι. Αν διαβασεις λενε πως ειναι πολυ φυσιολογικό κ σύνηθες να εμφανιστει καποια ελαφρια αιμοραγια στο πρώτο τριμηνο. Εσενα ειναι καφε. Κατσε ξεκουρασου κ ολα θα πανε καλα. Βαλε την κρεμουλα σου κ αυριο θα μας πεις πως σταματησαν, ειμαι σιγουρη... Μην στενοχωριεσαι τζαμπα κ στενοχωρεις κ το μπεμπεδακι σου... Σε φιλω γλυκα... 

• Ευχαριστώ 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , winspert είπε:

Χαχαχα, τι να κάνουμε βρε κορίτσια!!! Με βασταει απο το χερι για να μπω στο αμαξι, με βασταει για να βγω, μου ανοιγει πορτες... Αστα σου λεω... Σπιτι δεν κανω σχεδον τπτ. Πιατα φυσικα δεν πλενω... Κανα φαγητακι ευκολο μονο... Κ επισης αποφευγω να φτερνιστω... Στην υπερβολή σου λεω... Χαχαχα 

Χαχαχαχαχα κλαίωωωω με το φτέρνισμα χαχαχαχα

• Χαχα 1

Χαχαχαχα με σένα παρεξηγήθηκα βρε δε θυμάσαι; Χαχαχαχα 

Όχι μαρή αν ήσουν μπαμπουλεισο λες να σου έλεγα ανοιχτά τη γνώμη μου τις προάλλες; Αλλα τώρα έλεγα με αφορμή την απάντηση στη Ραφαέλα μας τι παίζει να το διαβάσουν και τα άλλα κοριτσάκια γιατί πραγματικά παρεξηγούμαι ανελέητα και δε θέλω να το πάθω και εδώ. Χιχιχι

αληθεια ποτε παρεξηγηθηκες με μενα καλεεε και εγω δεν θυμαμαι χχαχαχαχαχαχααχα αφου αυτη η χλαπατσω μπηκε και αναστατωσε τις κοπελες τρολ ξετρολ να παει αλλου να τα πει αυτα υπαρχει και η Τατιανα αν θελει :lol:

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Θα στα στέλνω φρέσκα φρέσκα κάθε μερα εσένα μη μου αγχώνεσαι χιχιχι

α οκ τοτε αγαπη μ...θενξ βερη ματσ.ειδες ειδες αγγλικό???? 

χαχαχαχαχα @Giotitsa έλα κ συ με το δικό σ αγγλικό..χαχαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

Χαχαχαχαχα κλαίωωωω με το φτέρνισμα χαχαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Εισαι καλα κοπέλα μου εσυ; 

χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα γιαγιακα μου θυμιζεις με βασταει απο το χερι για να μπω στο αμαξι χαχαχαχααχα σορρυ εχω λυθει στα γελια αχχαχαχααχα να σαι καλα με εκανες και γελασα ρεεεεε

πρίν από 1 λεπτό , Rafaelatarzan είπε:

α οκ τοτε αγαπη μ...θενξ βερη ματσ.ειδες ειδες αγγλικό???? 

χαχαχαχαχα @Giotitsa έλα κ συ με το δικό σ αγγλικό..χαχαχαχα

γιου γουελκαμ καλεεε εγω το μιλαω φαρσι αμε γεςςςςς αχχαχαχαχαχαχαχαχα

πρίν από 2 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Βρε τσουπριτσες έχετε παρατηρήσει ότι δε μπορούμε να μιλήσουμε πάνω από τέταρτο χωρίς να αρχίσουμε τις τρέλες έτσι; Χαχαχαχα 

κατσε λιγο να γελασει το χειλακι μας αχχαχαχαχαχα με επιασε η μακακια και εμενα τωρα θα πω και αλλα αχχαααχαχαχαχ

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

αληθεια ποτε παρεξηγηθηκες με μενα καλεεε και εγω δεν θυμαμαι χχαχαχαχαχαχααχα αφου αυτη η χλαπατσω μπηκε και αναστατωσε τις κοπελες τρολ ξετρολ να παει αλλου να τα πει αυτα υπαρχει και η Τατιανα αν θελει :lol:

Πλάκα κάνω βρε κι εσυ για τότε που σου είπα μη με παρεξηγείς και όντως είδα ότι είσαι φίλη βρε Γιωτα γιατί είχες ακριβώς την ίδια αντίδραση με εμένα και δε παρεξηγήθηκες. Οπότε τρολαρω και λέω πως παρεξηγήθηκες για το χαβαλειρος χαχαχαχα 

Πέραν της πλάκας ας κάνουμε αναφορές. Όχι ότι δε θα ξανά μπει με άλλο όνομα αλλά οκ...

αχ φώκιες μ πολύ χαίρομαι που εισται ολες καλα σήμερα...

@gogouli_ πες μας κ συ καμία τρέλα να ξεχαστείς...Δεν βλέπεις τι κάνουμε εμείς...έλα κοριτσια μ να βοηθήσουμε παρακαλω πολυ την φιλη μας να ανέβει..  

@Mamacita Alina @winspert @Giotitsa 

κ όλες οι άλλες...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...