Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

@Mamacita Alina σορρυ αν σε τάραξα πριν με το ταγκ.το έκανα για να κάνετε κ σεις αναφορές για να φύγει από δω μέσα ένας τοξικος άνθρωπος....αυτο μονο ήθελα...κ πάλι συγνωμη αν άθελά μ σε πείραξε κάτι αγαπη μ...

Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος ανώμαλος αλλά κ τότε που ήμουν εδώ το 14-15 υπήρχε ένας τέτοιος που πάντα μας έκανε την καρδιά περιβόλι όσες φορές κ να τον έδιωχναν κατάφερνε κ έμπαινε με άλλο όνομα μην δίνεις σημασία 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 1 λεπτό , Tzenii είπε:

Ωχ λυπάμαι πολύ δεν ξέρω τι να πω πραγματικά εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα . Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι ωραία αλλά έχουμε μάθει το διάλογο απέξω 5-6 φορές την μέρα την βλέπουμε πρώτα μιλάει η μελινα κ μετά η ελσα κ η Άννα έλεος κ πάλι ίδιες ερωτήσεις λες κ το βλέπει πρώτη φορά 

πάει πέρασε αυτο που έπαθα αγαπα μ..Όλα καλά  τωρα...αχ τι πλάκα θα έχει η μικρή σ...χαχαχαχα να χει πα τα υγεία αγάπη μ

πρίν από 1 λεπτό , Rafaelatarzan είπε:

Τζένη μ όσο για γιατρο εμενα είναι σε ιδιωτικό...δυστηχως δεν ξερω κάποιον για δημόσιο..

Δυστυχώς για ιδιωτικό έχω αλλά καταλαβαίνεις λίγο δύσκολες οι εποχές για να δώσω 3000€ όποτε ψάχνω κάτι σε δημόσιο 

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

Χαζό είσαι παιδί μου; Μη ξανά δω συγνώμη!!! Το λέω για τις ευαίσθητες κοπέλες που μπορεί έφαγαν μια φρίκη. Εγώ είμαι σίγουρη ότι τρολαρει!! Έχω να σου κάνω και ιστορία άμα θες με άτομα που πέτυχα δε χρειάζεται να συγχιζεστε καθόλου... Απλά αναφορές απανωτές και μήνυμα στον admin.

γι'αυτό κ επικαλέστηκα τον κοφη μεικερ αλλα κ εσάς...

Καλά ντε μην βαράς οοοοοο....χαχαχαχαχα μια συγνωμη ζήτησα...

συνήλθες ε ???? ποκυ χαίρομαι...χαχαχαχαχ χωστα μ ναι...χαχαχαχα 

Έτσι και ξανά δω συγνώμη @Rafaelatarzan θα πάρω το σχοινί σου και θα έρθω ααααα μα δε παλευεσαι :-D

Κοριτσια γενικά με παρεξηγείτε το τρόπο που γραφω. Αν σας φαίνομαι απόλυτη ή εκνευρισμένη είναι επειδή μπορεί εκείνη τη στιγμή να μπουκαρει η μικρή και να με πιάσει λίγο πανικός μη μου καβαλήσει τη κοιλιά ή να προσπαθώ να συγκεντρωθω διότι μου μιλάει κάποιος κλπ 

Γενικά με παρεξηγούν εύκολα στο γραπτό λόγο και σας ενημερώνω εκ των προτέρων μουατςςς

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Tzenii είπε:

Δυστυχώς για ιδιωτικό έχω αλλά καταλαβαίνεις λίγο δύσκολες οι εποχές για να δώσω 3000€ όποτε ψάχνω κάτι σε δημόσιο 

εχεις δικιο αγαπη μ...ελπίζω να βρεις σύντομα...Που θα βρεις ειμαι σιγουρη 

• Μου αρέσει 1

Ραφαέλα μου Ναι η αλήθεια είναι ότι έχει πλάκα ζωή να έχει . Χαίρομαι που ακούω ότι είσαι καλά μπορεί αν μην σε ξέρω αλλά γενικά είμαι πολύ θετικός άνθρωπος κ μαρεσει να ακούω ανθρώπους να συνεχίζουν κ να μην τους παίρνει από κάτω 

γι'αυτό κ επικαλέστηκα τον κοφη μεικερ αλλα κ εσάς...

Καλά ντε μην βαράς οοοοοο....χαχαχαχαχα μια συγνωμη ζήτησα...

συνήλθες ε ???? ποκυ χαίρομαι...χαχαχαχαχ χωστα μ ναι...χαχαχαχα 

Χωστα μου λέει η βυτσιοοοοζα άααα Παναγία μου χαχαχαχα 

Δε συνηλθα εντελώς αλλά προσπαθώ γιατί με τη κλαψα δυστυχώς μπορεί να τα κάνω και χειρότερα. Πέφτω αλλά σηκώνομαι... Μου το επιβάλλω θέλω δε θέλω πάντα...

πρίν από 5 λεπτά , Tzenii είπε:

Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος ανώμαλος αλλά κ τότε που ήμουν εδώ το 14-15 υπήρχε ένας τέτοιος που πάντα μας έκανε την καρδιά περιβόλι όσες φορές κ να τον έδιωχναν κατάφερνε κ έμπαινε με άλλο όνομα μην δίνεις σημασία 

Τελικά σε όλες έχει τύχει ανώμαλος... Δεν υπάρχει ρε αυτό το πράμα...

@Giotitsa τι θες κ με παίρνεις??? 

Δεν βλέπεις ότι κοτσομπολευω με τα κοριτσια ρε Ποκεμον???? αχχαχαχα

μωρη κοταααααααααααααααα καλα κανω και παιρνω εσυ που το εχεις και δεν το σηκωνεις στον πωπο σου το ζεσταινεις εεεε ;;;;

• Χαχα 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Έτσι και ξανά δω συγνώμη @Rafaelatarzan θα πάρω το σχοινί σου και θα έρθω ααααα μα δε παλευεσαι :-D

Κοριτσια γενικά με παρεξηγείτε το τρόπο που γραφω. Αν σας φαίνομαι απόλυτη ή εκνευρισμένη είναι επειδή μπορεί εκείνη τη στιγμή να μπουκαρει η μικρή και να με πιάσει λίγο πανικός μη μου καβαλήσει τη κοιλιά ή να προσπαθώ να συγκεντρωθω διότι μου μιλάει κάποιος κλπ 

Γενικά με παρεξηγούν εύκολα στο γραπτό λόγο και σας ενημερώνω εκ των προτέρων μουατςςς

να αφήσεις κάτω το σχοινί μ...ακούς εκεί...δικό μ είναι κ κάτσε καλά γιατί εφτασα...

Ναι αλλη όρεξη δεν είχαμε να παρεξηγησουμε το λόγον σ...οοοο καημένη με αυτά θα ασχολουσταμε...χαχαχαχα μπουαχαχχαχα

...λοβ γιου καργα λεμε

Just now, Giotitsa είπε:

μωρη κοταααααααααααααααα καλα κανω και παιρνω εσυ που το εχεις και δεν το σηκωνεις στον πωπο σου το ζεσταινεις εεεε ;;;;

δεν μπορώ τώρα να το σηκώσω...

αλλάζω σχοινιά με την @Mamacita Alina ..μπουαχαχαχαχα

πρίν από 57 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

@winspert συνοδοιπορεμου...( αν κ δεν ειμαι μαζί σ ποια ετσι θα σε λεω να ξες) χι χι...Πώς είσαι???? 

Κοριτσια μ εσείς τα υπόλοιπα εισται καλα???? 

αύριο έχουμε το καρναβάλι μας...Μην φανταστείτε κάτι τρελό χωριό ειμαστε αλλα κάτι κάνουμε κ μεις...θα ντύθητε τίποτα??? εσείς μανουλες τα παιδάκια σας ???? 

Εμείς λέμε για γοργόνες κ γοργονοι.

Αγαπη μου γλυκια, ταρζανακι μου καλο, την παλευω γενικα. Απλα καθε μερα σχεδον απο τις 4 το μεσημερι μέχρι κ αργα το βραδυ ανακατευομαι τρελα... Δεν κανω εμετο ομως ευτυχως. Δε θα ντυθω φετος κ γενικα δε θα κυκλοφορήσω. Μεχρι τη μανα μου θα παμε για φαγητό... Δε θελω πολυκοσμια λογω ιωσεων κ δε θελω να με χτυπησει κ κανεις καταλαθος. Εχω κ τον αντρα μου μου που ειναι υπερπροστατευτικος...!!! Καλα να περασετε αγαπη μου εσεις!!! Ξεφαντωστε!!! Σε φιλω γλυκα!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, Rafaelatarzan είπε:

να αφήσεις κάτω το σχοινί μ...ακούς εκεί...δικό μ είναι κ κάτσε καλά γιατί εφτασα...

Ναι αλλη όρεξη δεν είχαμε να παρεξηγησουμε το λόγον σ...οοοο καημένη με αυτά θα ασχολουσταμε...χαχαχαχα μπουαχαχχαχα

...λοβ γιου καργα λεμε

Με εσένα δεν έχω φόβο αλλά φαντάσου με φίλες μου στο μεσεντζερ έχω παρεξηγηθεί άπειρες φορές. Επίσης παρεξηγείται το χιούμορ μου πολύ!! Χαχα πονεμένες ιστορίες.

• Χαχα 1

Just now, winspert είπε:

Αγαπη μου γλυκια, ταρζανακι μου καλο, την παλευω γενικα. Απλα καθε μερα σχεδον απο τις 4 το μεσημερι μέχρι κ αργα το βραδυ ανακατευομαι τρελα... Δεν κανω εμετο ομως ευτυχως. Δε θα ντυθω φετος κ γενικα δε θα κυκλοφορήσω. Μεχρι τη μανα μου θα παμε για φαγητό... Δε θελω πολυκοσμια λογω ιωσεων κ δε θελω να με χτυπησει κ κανεις καταλαθος. Εχω κ τον αντρα μου μου που ειναι υπερπροστατευτικος...!!! Καλα να περασετε αγαπη μου εσεις!!! Ξεφαντωστε!!! Σε φιλω γλυκα!!! 

Εσύ είσαι ίδια εγώ..... Ότι έγραψες εκτός του ότι πάω στη μάνα μου. Ούτε εκεί δε πάω εγώ είμαι κοταρα χαχαχαχα

Just now, gogouli_ είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου όλες, μακάρι όλα να πάνε καλά, θα προσπάθησω να ηρεμήσω. Ήρθε η ώρα μου φαίνεται το Netflix να βγάλει τα λεφτά του, θα λιωσω στην ξάπλα!!

Άααα πες μας κι εμάς κάτι καλό. Το έλιωσα όλο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...