Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Giotitsa είπε:

Εγώ τον Ρώτησα για τα ψάρια γενικά αγάπη με αφήνει να φάω τα παντα όταν του είπα οτι ο προηγούμενος γιατρός κάποια ψάρια δεν με άφηνε να τα τρωω μου είπε ας κάνε μια βόλτα στο εξωτερικό να δει οτι τρώνε σούσι οι έγκυες και μετα να μου πει οποτε δνε νομίζω οτι έχει κάτι ο Ταραμάς αγάπη φάε εκεί καλεεε

@Rafaelatarzan ντιτζιμον εγώ θα σκέφτομαι να ντυθω μέντιουμ εσύ τι λες είναι καλη ιδέα ;;; εεεεε θέλω να μου πεις γνώμη γοργόνα μου 

Ευχαριστώ αγαπημένη!! Τον λιγουρευομαι τον άτομο μέρες τώρα. Φαντάσου ξενερα που θα φάω αν με τη πρώτη μπουκιά μου βρωμάει τελικά χαχαχαχα

Κάτι άσχετο βρε κορίτσια αλλά Ραφαέλα μου μας έκανες ταγκ για ένα θέμα που δε ξέρω τι γίνεται. Διάβασα το ποστ της τιτι πως τη λένε αλλά τη θεωρώ στην καλύτερη μεγάλη γυναίκα άτεκνη και απόλυτη στις απόψεις της (εκτός κι αν έχει πει κι άλλα εκτός από αυτό) ή τρολ ανελέητο. Κρίμα δεν είναι να συγχιστουν και τα κορίτσια εκτός θέματος; Μπορεί όντως να έχει δει κάτι τέτοιο και να το έχει πιστέψει σαν πολλές μεγαλύτερες που έχουν τη τηλεόραση Θεό μπορεί να είναι και μια μαντάμ ή και κύριος ακόμη που κάθεται και χαζεύει αντιδράσεις. Κάντε αναφορές και όλα καλά. Δε χρειάζεται ούτε να συγχιζεστε ούτε να παίρνετε στα σοβαρά τα λεγόμενα της. Από τέτοια θα κουτουλησεις πολλά και επειδή έχω κουτουλησει μέχρι και άντρα που μου το έπαιζε θηλυκό σε φόρουμ και είχαμε  και μάλιστα τα ίδια συμπτώματα εγκυμοσύνης άστο... Μην ασχολείστε απλά.

πρίν από 5 λεπτά , gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου έχω φοβηθεί πολύ! Σήμερα έχω καφέ υγρά και δε σταματάνε, δεν είχα καθόλου σε όλη τη διάρκεια μέχρι τώρα. Τι είναι αυτο τώρα βρε κορίτσια; η γιατρός μου είπε να αρχίσω ξανά βασκλορ! Δεν έχω σταματήσει να κλαίω από το φόβο!

Καλώς ήρθες στο σιχτιροκλαμπ των καφέ... Κοριτσι μπορεί να είναι μικρή αποκολλησουλα και να χρειάζεται να πάρεις τη θεραπεία σου να περάσει.

Όσο είναι καφέ ή δε πονάς δεν υπάρχει θέμα. Τα έχουμε δει σχεδόν όλες εδώ μέσα τα άτιμα... Ξεκουράσου επίσης όσο μπορείς. Τι να λέω εγώ μάνα μου που είδα από την αρχή και είμαι κατάκοιτη στο κρεβάτι και ΠΑΛΙ είδα επειδή μου έκοψε τη προγεστερόνη 2 μέρες επιτόπου χωρίς καν να κουνηθώ απ' το κρεβάτι; Με το να κλαίς πάντως στρεσαρεις το μωράκι σου κοριτσάκι μου. Ησύχασε και δεν είναι κάτι... Ειλικρινά στο λέω

• Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 36 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

με το καλο το μωρακι σ Τζένη μ...Όλα να σ πανε όπως τα θες.....να ζήσει κ το αλλο σ παιδάκι κούκλα μ....

@winspert συνοδοιπορεμου...( αν κ δεν ειμαι μαζί σ ποια ετσι θα σε λεω να ξες) χι χι...Πώς είσαι???? 

Κοριτσια μ εσείς τα υπόλοιπα εισται καλα???? 

αύριο έχουμε το καρναβάλι μας...Μην φανταστείτε κάτι τρελό χωριό ειμαστε αλλα κάτι κάνουμε κ μεις...θα ντύθητε τίποτα??? εσείς μανουλες τα παιδάκια σας ???? 

Εμείς λέμε για γοργόνες κ γοργονοι.

Σε ευχαριστώ παρά πολύ κοριτσάκι μου μακάρι όλα να πάνε καλά για μένα κ για όλα τα κορίτσια . Γιατί δεν είσαι μαζί μου ποια ; Η μικρή μου είναι 3.5 ετών τώρα . Είμαι σε ψάξιμο γιατρού οποία κοπέλα μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενο . Εγώ δεν θα ντυθώ κάτι τελείωσε εδώ το καρνάβαλι την μικρή την έντυσα ελσα έρωτας με αυτήν την φροζεν

πρίν από 3 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Ευχαριστώ αγαπημένη!! Τον λιγουρευομαι τον άτομο μέρες τώρα. Φαντάσου ξενερα που θα φάω αν με τη πρώτη μπουκιά μου βρωμάει τελικά χαχαχαχα

Κάτι άσχετο βρε κορίτσια αλλά Ραφαέλα μου μας έκανες ταγκ για ένα θέμα που δε ξέρω τι γίνεται. Διάβασα το ποστ της τιτι πως τη λένε αλλά τη θεωρώ στην καλύτερη μεγάλη γυναίκα άτεκνη και απόλυτη στις απόψεις της (εκτός κι αν έχει πει κι άλλα εκτός από αυτό) ή τρολ ανελέητο. Κρίμα δεν είναι να συγχιστουν και τα κορίτσια εκτός θέματος; Μπορεί όντως να έχει δει κάτι τέτοιο και να το έχει πιστέψει σαν πολλές μεγαλύτερες που έχουν τη τηλεόραση Θεό μπορεί να είναι και μια μαντάμ ή και κύριος ακόμη που κάθεται και χαζεύει αντιδράσεις. Κάντε αναφορές και όλα καλά. Δε χρειάζεται ούτε να συγχιζεστε ούτε να παίρνετε στα σοβαρά τα λεγόμενα της. Από τέτοια θα κουτουλησεις πολλά και επειδή έχω κουτουλησει μέχρι και άντρα που μου το έπαιζε θηλυκό σε φόρουμ και είχαμε  και μάλιστα τα ίδια συμπτώματα εγκυμοσύνης άστο... Μην ασχολείστε απλά.

αγαπη καλα εκανε το ταρζανακι μας διοτι η κυρια να μην την πω και να μην την χαρακτηρισω που μου εκοψε τον υπνο πρωι πρωι και εγω εχω κανει ταγκ κοπελες και θα κανω και αλλες ηδη συγχησε κοπελες αγαπη η συγκεκριμενη κυρια μην χεσω κανοντας ποστ το ανελεητο κειμενο της στην καφε δωρεα ωραριων που εκει υπαρχουν γυναικες που κανουν προσπαθεια με δανεικα ωραρια ποια ειναι αυτη που θα πει οτι δεν ειναι μορφωμενη  καθε γυναικα που το κανει ποια ειναι αυτη που θα πει οτι εκμεταλευεται αυτη η γυναικα της αλλη που της παιρνει τα δανεικα ωραρια ποια ειναι αυτη που θα πει οτι χρησοπληρωνουν αυτην την πραξη και καθεται και το κανει ποστ εεεε ε οχι εγω προσωπικα δεν θα αφησω καμια να καθεται να προσβαλει την καθε γυναικα εδω μεσα και θα παρω θεση οπως αγαπαω ολες εδω μεσα ετσι αγαπαω και την καθε πραξη μανας το πως θα κανει παιδι η καθε γυναικα δεν πεφτει λογο σε κανεναν πως να μην συχγιζεσαι πες μου οταν καθεται και προσβαλει με τετοιον χυδαιο λογο ειπαμε ενταξει να λεμε την αποψη μας οχι και ετσι και λιγα ειπε εγω να δεις τι εχω πει και η καθε κοπελα εδω μεσα αυτη συχγησε ολες τις  κοπελες

xfHlp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Καλώς ήρθες στο σιχτιροκλαμπ των καφέ... Κοριτσι μπορεί να είναι μικρή αποκολλησουλα και να χρειάζεται να πάρεις τη θεραπεία σου να περάσει.

Όσο είναι καφέ ή δε πονάς δεν υπάρχει θέμα. Τα έχουμε δει σχεδόν όλες εδώ μέσα τα άτιμα... Ξεκουράσου επίσης όσο μπορείς. Τι να λέω εγώ μάνα μου που είδα από την αρχή και είμαι κατάκοιτη στο κρεβάτι και ΠΑΛΙ είδα επειδή μου έκοψε τη προγεστερόνη 2 μέρες επιτόπου χωρίς καν να κουνηθώ απ' το κρεβάτι; Με το να κλαίς πάντως στρεσαρεις το μωράκι σου κοριτσάκι μου. Ησύχασε και δεν είναι κάτι... Ειλικρινά στο λέω

Μην αγχώνεσαι ξεκουράσου κ όλα θα πάνε καλά εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη από την αρχή είχα από κολλήσεις σε φάση που πέρασα όλη την εγκυμοσύνη ξάπλα γιατί είχα φόβο για αποβολή τότε ο γιατρος μου μου είχε πει να είσαι τυχερή να φτάσεις 7ο να το σώσουμε τελικά τίποτα δεν συνέβει η Παναγίτσα με βοήθησε κ η μικρή μου βγήκε υγιείς στις 38 κ μια 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Giotitsa είπε:

Εγώ τον Ρώτησα για τα ψάρια γενικά αγάπη με αφήνει να φάω τα παντα όταν του είπα οτι ο προηγούμενος γιατρός κάποια ψάρια δεν με άφηνε να τα τρωω μου είπε ας κάνε μια βόλτα στο εξωτερικό να δει οτι τρώνε σούσι οι έγκυες και μετα να μου πει οποτε δνε νομίζω οτι έχει κάτι ο Ταραμάς αγάπη φάε εκεί καλεεε

@Rafaelatarzan ντιτζιμον εγώ θα σκέφτομαι να ντυθω μέντιουμ εσύ τι λες είναι καλη ιδέα ;;; εεεεε θέλω να μου πεις γνώμη γοργόνα μου 

Ναι ναι μέντιουμ.... ωραία θα είναι...θα μ πεις κ τι  θα κάνω στο μέλλον...χαχαχαχαχ ποκεμον 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Tzenii είπε:

Μην αγχώνεσαι ξεκουράσου κ όλα θα πάνε καλά εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη από την αρχή είχα από κολλήσεις σε φάση που πέρασα όλη την εγκυμοσύνη ξάπλα γιατί είχα φόβο για αποβολή τότε ο γιατρος μου μου είχε πει να είσαι τυχερή να φτάσεις 7ο να το σώσουμε τελικά τίποτα δεν συνέβει η Παναγίτσα με βοήθησε κ η μικρή μου βγήκε υγιείς στις 38 κ μια 

Μάλλον ήθελες να γράψεις στην άλλη κοπέλα κοριτσι ε;

Παρεμπιπτόντως καλωσήρθες και με το καλό το μωράκι σου. Κι εγώ στη πρώτη μου εγκυμοσύνη έτσι ήμουν. Ξάπλα πάνω από 5 μήνες και εμετούς μέχρι τον 7ο... Αλλά υγεία να έχουν τα παιδάκια μας και όλα τα υπομένουμε εμείς.

πρίν από 1 λεπτό , Rafaelatarzan είπε:

Ναι ναι μέντιουμ.... ωραία θα είναι...θα μ πεις κ τι  θα κάνω στο μέλλον...χαχαχαχαχ ποκεμον 

ενα ομορφο και ζουγκλερικο μωρο θα κανεις ταρζαν ααααααα αααααααααααααααα χχαχααχαχαχχαχχααχ

xfHlp3.png

πρίν από 19 λεπτά , gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου έχω φοβηθεί πολύ! Σήμερα έχω καφέ υγρά και δε σταματάνε, δεν είχα καθόλου σε όλη τη διάρκεια μέχρι τώρα. Τι είναι αυτο τώρα βρε κορίτσια; η γιατρός μου είπε να αρχίσω ξανά βασκλορ! Δεν έχω σταματήσει να κλαίω από το φόβο!

επ επ τι έπαθες γωγο μ εσυ.???? μην μ φοβάσαι τίποτα...Εγώ είχα αιμα κόκκινο κ προχωρήσει η εγκυμοσύνη μ..άσχετα που σταμάτησε η καρδιά τ 3 βδομάδες μετά...

Μην φοβάσαι καρδια μ...Μια χαρά θα είναι το μωράκι μας...Μην κλαις σε παρακαλώ...αισιοδοξία κ όλα θα πάνε καλά θα δεις.

πρίν από 9 λεπτά , Tzenii είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ κοριτσάκι μου μακάρι όλα να πάνε καλά για μένα κ για όλα τα κορίτσια . Γιατί δεν είσαι μαζί μου ποια ; Η μικρή μου είναι 3.5 ετών τώρα . Είμαι σε ψάξιμο γιατρού οποία κοπέλα μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενο . Εγώ δεν θα ντυθώ κάτι τελείωσε εδώ το καρνάβαλι την μικρή την έντυσα ελσα έρωτας με αυτήν την φροζεν

Αγάπη μ ήμουν έγκυος κ έχασα το μωράκι μ 9 εβδομάδων...το δεν είμαι μαζί σ ποια πήγε σε άλλη κοπέλα που ξεκινησαμε μαζι...αχ αυτή η φροζεν...κ μένα μ αρέσει πλάκα στην πλάκα...χι χι...

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Μάλλον ήθελες να γράψεις στην άλλη κοπέλα κοριτσι ε;

Παρεμπιπτόντως καλωσήρθες και με το καλό το μωράκι σου. Κι εγώ στη πρώτη μου εγκυμοσύνη έτσι ήμουν. Ξάπλα πάνω από 5 μήνες και εμετούς μέχρι τον 7ο... Αλλά υγεία να έχουν τα παιδάκια μας και όλα τα υπομένουμε εμείς.

Χαχαχαχαχα ναι δίκιο έχεις έχω ξεχάσει λίγο πως λειτουργεί με το ζόρι βρήκα πως να απαντήσω όποτε να με συγχώρειτε 

@gogouli_ ρε κοριτσακι τωρα το ειδα μην κλαις σε παρακαλω θα κατσεις ξαπλα θα παρεις οτι σου ειπε η γιατρος και θα πανε ολα καλα δεν ειναι τιποτα ελα αγαπη μου ηρεμησε μην κλαις γιατι κλαει και το μωρακι μαζι ναιιιι ;;;

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

@Mamacita Alina σορρυ αν σε τάραξα πριν με το ταγκ.το έκανα για να κάνετε κ σεις αναφορές για να φύγει από δω μέσα ένας τοξικος άνθρωπος....αυτο μονο ήθελα...κ πάλι συγνωμη αν άθελά μ σε πείραξε κάτι αγαπη μ...

πρίν από 1 λεπτό , Tzenii είπε:

Χαχαχαχαχα ναι δίκιο έχεις έχω ξεχάσει λίγο πως λειτουργεί με το ζόρι βρήκα πως να απαντήσω όποτε να με συγχώρειτε 

Μην αγχώνεσαι χαχα θα μάθεις σιγά σιγά. Κι εγώ όταν μπήκα πρώτη φορά αλλά έγραφα αλλού πήγαιναν και άλλη τα έβλεπε τελικά αστααα

πρίν από 6 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

επ επ τι έπαθες γωγο μ εσυ.???? μην μ φοβάσαι τίποτα...Εγώ είχα αιμα κόκκινο κ προχωρήσει η εγκυμοσύνη μ..άσχετα που σταμάτησε η καρδιά τ 3 βδομάδες μετά...

Μην φοβάσαι καρδια μ...Μια χαρά θα είναι το μωράκι μας...Μην κλαις σε παρακαλώ...αισιοδοξία κ όλα θα πάνε καλά θα δεις.

Αγάπη μ ήμουν έγκυος κ έχασα το μωράκι μ 9 εβδομάδων...το δεν είμαι μαζί σ ποια πήγε σε άλλη κοπέλα που ξεκινησαμε μαζι...αχ αυτή η φροζεν...κ μένα μ αρέσει πλάκα στην πλάκα...χι χι...

Ωχ λυπάμαι πολύ δεν ξέρω τι να πω πραγματικά εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα . Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι ωραία αλλά έχουμε μάθει το διάλογο απέξω 5-6 φορές την μέρα την βλέπουμε πρώτα μιλάει η μελινα κ μετά η ελσα κ η Άννα έλεος κ πάλι ίδιες ερωτήσεις λες κ το βλέπει πρώτη φορά 

πρίν από 15 λεπτά , Tzenii είπε:

Τζένη μ όσο για γιατρο εμενα είναι σε ιδιωτικό...δυστηχως δεν ξερω κάποιον για δημόσιο..

Just now, Rafaelatarzan είπε:

@Mamacita Alina σορρυ αν σε τάραξα πριν με το ταγκ.το έκανα για να κάνετε κ σεις αναφορές για να φύγει από δω μέσα ένας τοξικος άνθρωπος....αυτο μονο ήθελα...κ πάλι συγνωμη αν άθελά μ σε πείραξε κάτι αγαπη μ...

Χαζό είσαι παιδί μου; Μη ξανά δω συγνώμη!!! Το λέω για τις ευαίσθητες κοπέλες που μπορεί έφαγαν μια φρίκη. Εγώ είμαι σίγουρη ότι τρολαρει!! Έχω να σου κάνω και ιστορία άμα θες με άτομα που πέτυχα δε χρειάζεται να συγχιζεστε καθόλου... Απλά αναφορές απανωτές και μήνυμα στον admin.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...