Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Δοκίμασε να φας κ σαλάτες η μήλα.. 

Θα το δοκιμάσω!! Πήρα activia μπας και αχαχα

11 ώρες πρίν, DemiDe είπε:

Κορίτσια χέρεται πως πάνε τα εμβρυάκια σας,σήμερα κλείνω 6εβδ. και πήγαμε στο γιατρο..ο σάκος είχε μεγαλώσει από την δευτέρα και κάπως είδαμε τον λεκιθικό σάκο..ο γιατροσ βέβαια καλυτερα εγω ετσι και ετσι τον κατάλαβα...πότε ακούσατε καρδούλα; 

Μπράβο κοπέλα μου!!! Ολα καλά θα πάνε!! Καρδούλα θα ακούσεις την επόμενη φορά που θα πας. Κάπου στις 6+ με 7 βδομάδες ακούς!

@marioula1234 αλήθεια τωρα; από τόσο νωρις; 2 εκατοστά είναι μόνο το φασολακι... κι εγώ ένιωσα μια κίνηση χθες αλλά ήταν σίγουρα το εντερακι μου το δόλιο. Χαχαχα

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!!! Ολα καλά θα πάνε!! Καρδούλα θα ακούσεις την επόμενη φορά που θα πας. Κάπου στις 6+ με 7 βδομάδες ακούς!

@marioula1234 αλήθεια τωρα; από τόσο νωρις; 2 εκατοστά είναι μόνο το φασολακι... κι εγώ ένιωσα μια κίνηση χθες αλλά ήταν σίγουρα το εντερακι μου το δόλιο. Χαχαχα

@Farmakotriftena και εγώ προχθες ενιωσα κάτι και το είπα χθες στον γιατρό μου και μου είπε είναι το έντερο σου όμως εγώ ένιωσα κάτι να κολυμπάει μέσα μου

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

ναι ναι αληθεια! ειμαι 1000%σιγουρη οτι το δευτερο μου το ενιωσα εκει περιπου στις 10+ εβδομάδες!!! 

11 ώρες πρίν, DemiDe είπε:

Κορίτσια χέρεται πως πάνε τα εμβρυάκια σας,σήμερα κλείνω 6εβδ. και πήγαμε στο γιατρο..ο σάκος είχε μεγαλώσει από την δευτέρα και κάπως είδαμε τον λεκιθικό σάκο..ο γιατροσ βέβαια καλυτερα εγω ετσι και ετσι τον κατάλαβα...πότε ακούσατε καρδούλα; 

τελεια τα νεα σου αγαπη μου εγω ακουσα καρδουλα 6+4

11 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

9

Δεν βρήκα την γυναικολόγο μου και πήγα σε ένα δημόσιο. Όλα καλά τελικά. Οι πόνοι είναι φυσιολογικοί. Το μωρό μου μεγάλωσε και η καρδούλα του χτυπα

τελεια κοριτσι ολα καλα λοιπον :)

10 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Αχουυυ αχουυυ τέτοια λέγε μου και νομίζω σήμερα κατάλαβα την εμβρυακή κίνηση. Εξού και η ερώτηση από το πουθενά!!! 

πρίν από 15 λεπτά , Giotitsa είπε:

@Farmakotriftena και εγώ προχθες ενιωσα κάτι και το είπα χθες στον γιατρό μου και μου είπε είναι το έντερο σου όμως εγώ ένιωσα κάτι να κολυμπάει μέσα μου

το μωρο κινείται ηδη! κουναει κανονικα χερια κ ποδια πλεον... αν λοιπον το εμβρυακι καταφερει να ακουμπησει στα τοιχωματα της μητρας και εμεις εκεινη τη στιγμη δεν ειμαστε σε κινηση θα νιωσουμε μια χαρα την εμβρυικη κινηση αρκει να ξερουμε να τη ξεχωριζουμε βεβαια! οι γιατροι λενε το νιωθεις μετα τις 16 εβδομαδες.... τον κακο τους τον καιρο θα πω εγω χαχαχ 16 εβδομαδων κλωσταγε εμενα κ οταν ημουν ξαπλωμενη ημουν τοσο αδυνατη που φαινοταν χαμηλα στην κοιλια. μ η κινησουλα...!!! 

• Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Ααα ναι εμένα με είχε σώσει το Activia με το που το έτρωγα πήγαινα αμέσως τουαλέτα... Ναι ξεχασα να στο πω.. 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μουυυθυυυ...όμορφη μέρα σήμερα....Πολύ....Αλλά οι δουλειές μ ατελείωτες...χαχαχαχα κ βαριεμε ....

βλέπω πήρατε τα πάνω σας ολες σας ...μπράβο κοκονες  μ πολύ χαίρομαι....

φιλακια πολλα εδω ειναι σας παρακολουθώ να ξέρετε κ είμαι κ ετοιμη ανα πάσα στιγμή να πάρω το σχοινί μ κ να έρθω...χαχαχαχχα

φιλακια στα μωράκια μ 

..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα ναι εμένα με είχε σώσει το Activia με το που το έτρωγα πήγαινα αμέσως τουαλέτα... Ναι ξεχασα να στο πω.. 

Είχες πρόβλημα με το που ξεκίνησες σίδηρο ή και από πριν; Γιατί σε μένα δεν είναι λόγω σιδήρου. Αλλά γενικά λόγω εγκυμοσύνης. Πιο πριν δεν είχα ποτέ θέματα..

yplDp3.png

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Είχες πρόβλημα με το που ξεκίνησες σίδηρο ή και από πριν; Γιατί σε μένα δεν είναι λόγω σιδήρου. Αλλά γενικά λόγω εγκυμοσύνης. Πιο πριν δεν είχα ποτέ θέματα..

Ειχα κ πριν τον σίδηρο πήγαινα κάθε 3 με 4 μέρες τουαλέτα.. Τώρα βέβαια που άλλαξα σίδηρο από χάπι σε αμπούλα όλα μια χαρά 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια κ από μένα δεν είμαι καινούργια εδώ αλλά έχω σταματήσει να γράφω από τότε που γέννησα το 2015. Τώρα ξαναγύρισα γιατί είμαι πάλι έγκυος θα χαρώ να σας γνωρίσω . Είμαι 4 εβδομάδων έγκυος πάω για Τρίτη χοριακη κ γιατρό ακόμα δεν έχω δει 

Κορίτσια γνωρίζετε κανέναν καλό γυναικολόγο σε δημόσιο να μην είναι φίλος με το φακελάκι 

• Μου αρέσει 4

2 hours ago, Tzenii said:

Καλημέρα κορίτσια κ από μένα δεν είμαι καινούργια εδώ αλλά έχω σταματήσει να γράφω από τότε που γέννησα το 2015. Τώρα ξαναγύρισα γιατί είμαι πάλι έγκυος θα χαρώ να σας γνωρίσω . Είμαι 4 εβδομάδων έγκυος πάω για Τρίτη χοριακη κ γιατρό ακόμα δεν έχω δει 

Κορίτσια γνωρίζετε κανέναν καλό γυναικολόγο σε δημόσιο να μην είναι φίλος με το φακελάκι 

Καλώς είρθες πίσω tzeni καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις

Διαφημίσεις

Καλωσ Σας βρήκα Σε ευχαριστώ παρά πολύ την προηγούμενη Τρίτη είχα χοριακη 168 την Πέμπτη 488 κ θα κάνω μια ακόμα την Τρίτη πάλι κ μετά γιατρό γιατί ακόμα δεν θα φανεί τίποτα το ανακάλυψα παρά πολύ νωρίς όντας υποψιασμένη 

πρίν από 29 λεπτά , Tzenii είπε:

Καλωσ Σας βρήκα Σε ευχαριστώ παρά πολύ την προηγούμενη Τρίτη είχα χοριακη 168 την Πέμπτη 488 κ θα κάνω μια ακόμα την Τρίτη πάλι κ μετά γιατρό γιατί ακόμα δεν θα φανεί τίποτα το ανακάλυψα παρά πολύ νωρίς όντας υποψιασμένη 

με το καλο το μωρακι σ Τζένη μ...Όλα να σ πανε όπως τα θες.....να ζήσει κ το αλλο σ παιδάκι κούκλα μ....

@winspert συνοδοιπορεμου...( αν κ δεν ειμαι μαζί σ ποια ετσι θα σε λεω να ξες) χι χι...Πώς είσαι???? 

Κοριτσια μ εσείς τα υπόλοιπα εισται καλα???? 

αύριο έχουμε το καρναβάλι μας...Μην φανταστείτε κάτι τρελό χωριό ειμαστε αλλα κάτι κάνουμε κ μεις...θα ντύθητε τίποτα??? εσείς μανουλες τα παιδάκια σας ???? 

Εμείς λέμε για γοργόνες κ γοργονοι.

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια ερώτηση εποχιακή. Ταραμά ο ντοκ σας σάς αφήνει να φάτε; Και γενικά θαλασσινά της Καθαράς Δευτέρας;

Οι απόψεις διίστανται και μπερδεύτηκα.

Και για να σας προλάβω όχι δε θα ρωτήσω τον γιατρό Σαββατιάτικα για τον ταραμά χαχαχαχα 

• Χαχα 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Just now, Mamacita Alina είπε:

Κοριτσια ερώτηση εποχιακή. Ταραμά ο ντοκ σας σάς αφήνει να φάτε; Και γενικά θαλασσινά της Καθαράς Δευτέρας;

Οι απόψεις διίστανται και μπερδεύτηκα.

Και για να σας προλάβω όχι δε θα ρωτήσω τον γιατρό Σαββατιάτικα για τον ταραμά χαχαχαχα 

Εγώ τον Ρώτησα για τα ψάρια γενικά αγάπη με αφήνει να φάω τα παντα όταν του είπα οτι ο προηγούμενος γιατρός κάποια ψάρια δεν με άφηνε να τα τρωω μου είπε ας κάνε μια βόλτα στο εξωτερικό να δει οτι τρώνε σούσι οι έγκυες και μετα να μου πει οποτε δνε νομίζω οτι έχει κάτι ο Ταραμάς αγάπη φάε εκεί καλεεε

πρίν από 17 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

με το καλο το μωρακι σ Τζένη μ...Όλα να σ πανε όπως τα θες.....να ζήσει κ το αλλο σ παιδάκι κούκλα μ....

@winspert συνοδοιπορεμου...( αν κ δεν ειμαι μαζί σ ποια ετσι θα σε λεω να ξες) χι χι...Πώς είσαι???? 

Κοριτσια μ εσείς τα υπόλοιπα εισται καλα???? 

αύριο έχουμε το καρναβάλι μας...Μην φανταστείτε κάτι τρελό χωριό ειμαστε αλλα κάτι κάνουμε κ μεις...θα ντύθητε τίποτα??? εσείς μανουλες τα παιδάκια σας ???? 

Εμείς λέμε για γοργόνες κ γοργονοι.

@Rafaelatarzan ντιτζιμον εγώ θα σκέφτομαι να ντυθω μέντιουμ εσύ τι λες είναι καλη ιδέα ;;; εεεεε θέλω να μου πεις γνώμη γοργόνα μου 

xfHlp3.png

Κορίτσια μου έχω φοβηθεί πολύ! Σήμερα έχω καφέ υγρά και δε σταματάνε, δεν είχα καθόλου σε όλη τη διάρκεια μέχρι τώρα. Τι είναι αυτο τώρα βρε κορίτσια; η γιατρός μου είπε να αρχίσω ξανά βασκλορ! Δεν έχω σταματήσει να κλαίω από το φόβο!

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...