Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ίσως την επόμενη φορά να σε βοηθήσει αν κάνεις ενέσεις.. Εγώ κάνω από την αρχή που έμαθα ότι είμαι έγκυος.. Όσο για την κοιλιτσα π λες.. Έχει γίνει τεράστια κ η μπέμπα χοροπηδάει συνέχεια ειδικά το βράδυ που θέλω να κοιμηθώ... 

Εκανε ενέσεις η Ραφαέλα απο την αρχή δεν σταμάτησε ποτέ να κανει ενέσεις το ξέρω γιατί είμαστε και φίλες αγάπη απλα ήτανε να γίνει ολο αυτο

πρίν από 1 λεπτό , winspert είπε:

Ναι στις 11. Θα ξαναπω για υπερηχο πριν την αυχενική κ εγω ή στις 26 ή στις 27. Υπομονή μέχρι τότε... 

Μπραβο αγαπη μου. Ειναι υπεροχη εικόνα. Εμενα φαινοντουσαν ποδαρακια κ χερακια αλλα στην αρχη τους... Οταν ξαναπαω στις 27 φαντάζομαι θα φαίνονται ολα καλύτερα... Αχ τα μικρουλια μας...!!! 

Εχεις δικιο... Εγω μιλαω λες κ ξερετε ακριβως για μενα τι κ πως... Χαχαχα, μην με παρεξηγείς... Ο γιατρος μου ειχε δωσει μικρότερο διαστημα οποτε ειμαστε καλα. Θα ειμαι 13 κ 3 οποτε εντάξει... Καταλαβα... Αντε να κανουμε κ τις αυχενικες μας γιατι το αγχος βαραει κοκκινο... 

@winspertεγω δεν Εχω άγχος αλήθεια είμαι τόσο καλά μέσα μου Εχω τόση πίστη κάποιος με βοηθάει σε ολο αυτό είμαι πολύ καλα ψυχολογικα ναι θα φαίνεται καλυτερα όταν πας αγάπη τώρα για την αυχενική Εχω ακούσει οτι η πιο ενδεικτική εβδομάδα να γίνει είναι η 12 εβδομάδα αλλά για να σου είπε ο γιατρός οτι δεν εχεις κάποιο θέμα εμπιστευουτον 

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 22 λεπτά , Giotitsa είπε:

@winspertεγω δεν Εχω άγχος αλήθεια είμαι τόσο καλά μέσα μου Εχω τόση πίστη κάποιος με βοηθάει σε ολο αυτό είμαι πολύ καλα ψυχολογικα ναι θα φαίνεται καλυτερα όταν πας αγάπη τώρα για την αυχενική Εχω ακούσει οτι η πιο ενδεικτική εβδομάδα να γίνει είναι η 12 εβδομάδα αλλά για να σου είπε ο γιατρός οτι δεν εχεις κάποιο θέμα εμπιστευουτον

Χαίρομαι πολυ που αισθάνεσαι τοσο ομορφα. Εγω εχω αναφέρει ξανα πως εχω παλεψει πολυ για να καταφερω να μεινω εγκυος. Ηταν η 6η εξωσωματικη μου οποτε οπως καταλαβαινεις τρεμω στην ιδεα μην παει κατι στραβα. Θελω να χαρω κ εχω ξεκινήσει να χαιρομαι αλλα συγκρατημενα... Εχω πολλη πιστη κ εγω κ μιλαω με τον πνευματικο μου κ κοινωνω οποτε μπορω. Ο θεος ειναι μεγαλος κ ξερει παντα τι ειναι το καλυτερο... Φιλακια πολλα Γιωτιτσα μου... 

Κ μην το ξεχασω.... Φυσικα κ η κουβεντα με εσας μου κανει πολυ καλο... Λεμε τα σοβαρα μας, λεμε κ τις κουταμαρες μας... Μου κανετε παρεα... 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 11 λεπτά , winspert είπε:

Χαίρομαι πολυ που αισθάνεσαι τοσο ομορφα. Εγω εχω αναφέρει ξανα πως εχω παλεψει πολυ για να καταφερω να μεινω εγκυος. Ηταν η 6η εξωσωματικη μου οποτε οπως καταλαβαινεις τρεμω στην ιδεα μην παει κατι στραβα. Θελω να χαρω κ εχω ξεκινήσει να χαιρομαι αλλα συγκρατημενα... Εχω πολλη πιστη κ εγω κ μιλαω με τον πνευματικο μου κ κοινωνω οποτε μπορω. Ο θεος ειναι μεγαλος κ ξερει παντα τι ειναι το καλυτερο... Φιλακια πολλα Γιωτιτσα μου... 

Κ μην το ξεχασω.... Φυσικα κ η κουβεντα με εσας μου κανει πολυ καλο... Λεμε τα σοβαρα μας, λεμε κ τις κουταμαρες μας... Μου κανετε παρεα... 

Ολά θα πάνε τέλεια κοριτσάκι μου θα το δεις και εμένα μου κανει καλό να μιλάω μαζί σας είστε καλυτερα και απο φίλες και απο συγγενείς

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

On 7/3/2019 at 1:40 ΜΜ, winspert είπε:

Κορίτσια μου, ολα καλα... Μεγαλωσαμε, γιναμε 2,21 εκ. Η καρδούλα του χτυπαει μια χαρα κ εχουν αρχισει κ δημιουργούνται χερακια κ ποδαρακια... Παναγιτσα μου, γινεται ανθρωπακι... Σημερα για πρωτη φορα μου επετρεψα να χαρω λιγο... 

Αυχενικη μου ειπε να κανω ανάμεσα 24/3-10/4 (θα παρω να κλεισω ραντεβού) κ ΠΗΤ 13/10!!!!

Αααα κ για το φραγμενο μου(ξερετε), μου ειπε να μην κανω τπτ κ πως οταν παω μέχρι τελος του μηνα για υπερηχο θα μου παρει κ δειγμα κολπικου υγρου για εξεταση κ θα με καθαρισει κιολας... 

Φιλακια κορίτσια μου!!!!!! 

αγαπη μου καλα κανεις και χαιρεσαι ολα καλα θα πανε σε 7 μηνακια θα κραταμε τα μωρακια μας αγκαλια :)

23 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Κοριτσια αρχίζω και απελπιζομαι.... Μου έκοψε ο γιατρός τη προγεστερόνη και σήμερα είχα πάλι τα αχαρακτηριστα καφέ υγρά και κράμπες έντονες στη κοιλιά. Μα γιατί; Δε κάνω σχεδόν τίποτα είμαι μόνο ξαπλωμένη.   :(

καλη μου την ξανα αρχισες κ ολα θα πανε καλα :) λογικα αντιδράσε ο οργανισμός σου δεν ειναι κατι :)

21 ώρες πρίν, Evitakiii είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό και μάλλον τα νέα δεν είναι πολύ καλά! Ακούσαμε μια δυνατή καρδούλα με φυσιολογικό ρυθμο αλλά ο λεκιθικος σάκος ήταν πολύ μικρός.... Είμαι 7 εβδομάδων και μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιος... Μου έδωσε ενέσεις για την πήξη του αίματος και να ξαναπάω σε 10 ημέρες!!! Επίσης μου ανέφερε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως πρόκειται για χρωμοσωμικη ανωμαλία. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω....

εβιτακι μου μην κλαις κοριτσι μου προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη... πηγαινε ενδιαμεσα ξανα στο γιατρο να δεις αν και ποσο μεγαλωσε... ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα :)

21 ώρες πρίν, Mamacita Alina είπε:

Μου είπε να ξανά αρχίσω ουτροτζεσταν και αν συνεχίσουν έως τη Δευτέρα (για να αφήσουμε χρόνο  στη προγεστερόνη να δράσει) να πάω να με δει.... Είμαι φουλ στρεσαρισμενη κορίτσια. Είμαι σχεδόν κλινήρης... Τι παραπάνω πια; Σήμερα σηκώθηκα να παίξω λίγο με τη μικρή και κατευθείαν καφέ... Νιώθω πως της στερώ τη μαμά της. Με βλέπει όλη μέρα στο κρεβάτι και βλέπω την απορία στα ματάκια της. Νιώθει ότι την αγνοω όταν μου λέει να σηκωθώ ... :(

αγαπη μου λιγο ακομα πρεπει να μεινεις ξαπλα και μετα θα εισαι οκ... λογικο να στεναχωριέσαι λιγο για την μικρη σου αλλα οτι κανεις ειναι για καλο!!! 

16 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

@winspert Μπράβο ρε αγάπη, επιτέλους για να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο! Όλα τέλεια θα μας πάνε κορίτσι μου και 'μένα μεγάλωσε το φασολάκι μου έγινε 8 χιλιοστά και έχει 148 παλμούς το λεπτό! Σε ένα μήνα μου είπε να με ξαναδεί λίγο πριν κάνουμε την αυχενική οπότε λογικά εγώ θα την κάνω κάπου 10 με 15 Απριλίου! Αυτά τα όμορφα για σήμερα!!!!! :)

αχ τι τελειααα τα νινακια μας μεγαλωνουν μωλεεε

4 ώρες πρίν, winspert είπε:

Μεχρι να βρω το γιατρο μου διαβαζω παντου οτι γινεται μεταξυ 11ης κ 14ης εβδομαδας. Εγω θα ειμαι 13 εβδομάδων κ 3 ημερών. Φανταζομαι κ οι ιδιοι δε θα μου έκλειναν ραντεβου εκπροθεσμα. Μέχρι το βραδυ θα συνεννοηθω κ με το γυναικολογο μου. Ευχαριστώ κοριτσακι... Εσυ ποσο θα εισαι ακριβώς στην αυχενικη σου; 

Οι υπόλοιπες κοπελες, ποσο θα ειστε ακριβώς την ημερα της αυχενικης; 

@Giotitsa

@Farmakotriftena

@marioula1234

αγαπη εγω θα είμαι 12+5

• Μου αρέσει 3

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Κορίτσια μου εγώ θα είμαι 12+3 στην Αυχενική. Η γιατρός μου είπε ότι γίνεται μεταξύ 11-13 οπότε κορίτσι μου δεν νομίΖω ότι θα έχεις πρόβλημα. Ότι σου πει ο γιατρός σου! 

Εμείς κλείσαμε με ένα συνδυασμό ΤΕΡ και CRL. Ημερολογιακά θα είμαι 12+3, υπερηχογραφικα 11+6. 

Κορίτσι μου φύλο πότε έμαθες; άντε με το καλό να σταματήσεις να ξεκουραστείς!

Εγώ έμαθα δέκα μέρες πριν την αυχενικη τι έχω... Βέβαια μετά από πολύ προσπάθεια του γιατρού γτ βιαζόμουν να μάθω κ μου είχε πει κατά 95%κοριτσι και έτσι ήταν.. Φάνηκε ολοκαθαρα στην αυχενικη.. Καλά μέσα μου το ήξερα από τότε π άκουσα την καρδιά κ είχα πει κορίτσι είναι 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Αλινα μου να κάνω μια ερώτηση, ουσιαστικά στην Αυχενική θα ξέρουμε ακριβώς πόσο είναι το εμβρυακι; Γιατί κι εγώ έχω διαφορά!

Κοριτσι μου και στο πρώτο μου παιδάκι είχα τα ίδια. Καθυστερημένη συλληψη και άλλη πητ με Τερ άλλη με υπέρηχο!!Με το που πήγα αυχενική επιβεβαιώσαμε την Πητ με υπέρηχο και ξεχάσαμε την τερ.... Με λίγα λόγια δεν ήμουν 13+ αλλά 12 εβδομάδων. Τζίμα τζίμα να πήγαινα νωρίς θυμάμαι μου είπε ο γιατρός για την αυχενική.

Οπότε θα σου πω με επιφύλαξη ότι στην αυχενική καθορίζεται η ηλικία της κύησης και λέω με επιφύλαξη γιατί στον β επιπέδου μου έβγαινε άλλη μια εβδομάδα πιο μικρή η ζουζούνα και πάλι αλλάξαμε την Πητ. Αλλά αυτό ήταν πρόβλημα στην κύηση μάλλον... 

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

Ναι στις 11. Θα ξαναπω για υπερηχο πριν την αυχενική κ εγω ή στις 26 ή στις 27. Υπομονή μέχρι τότε... 

Μπραβο αγαπη μου. Ειναι υπεροχη εικόνα. Εμενα φαινοντουσαν ποδαρακια κ χερακια αλλα στην αρχη τους... Οταν ξαναπαω στις 27 φαντάζομαι θα φαίνονται ολα καλύτερα... Αχ τα μικρουλια μας...!!! 

Εχεις δικιο... Εγω μιλαω λες κ ξερετε ακριβως για μενα τι κ πως... Χαχαχα, μην με παρεξηγείς... Ο γιατρος μου ειχε δωσει μικρότερο διαστημα οποτε ειμαστε καλα. Θα ειμαι 13 κ 3 οποτε εντάξει... Καταλαβα... Αντε να κανουμε κ τις αυχενικες μας γιατι το αγχος βαραει κοκκινο... 

Εννοείται παρεξηγήθηκα και δε θέλω να μου ξανά μιλήσεις χαχαχαχα τι λες τρελή κι εσυ; Σιγά μην παρεξηγηθω για κάτι τέτοιο. Και γενικά για να παρεξηγηθω θέλει κόπο ολότελα χαχα. Μην αγχώνεσαι!! Εσύ θα το δεις κι άλλες φορές το μπεμπέ. Τι να λέμε εμείς που θα πάμε επιτόπου για αυχενικη σε τρεις εβδομάδες!!! Αχ καημός...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

3 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Ναι κορίτσια είναι φυσιολογικό!

Οπότε θα πας στις 11 του μήνα εννοείς ε; Άντε μια χαρά! Μέχρι τότε δε θα ξαναδείς το μωρο;; εγώ στις 27 θα πάω και έχω σκάσει. Δεν περνάνε οι μέρες.. 3 βδομάδες πάρα 2 ημέρες.. πφφ

Οντως τι είναι αυτό δεν περνάνε οι μέρες βρε παιδί μου... Εγώ τώρα θα πάω στις 14 του μήνα... Κ πάλι δεν περνάνε.. Έχω ένα μήνα να δω την μπουμπού μου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγώ έμαθα δέκα μέρες πριν την αυχενικη τι έχω... Βέβαια μετά από πολύ προσπάθεια του γιατρού γτ βιαζόμουν να μάθω κ μου είχε πει κατά 95%κοριτσι και έτσι ήταν.. Φάνηκε ολοκαθαρα στην αυχενικη.. Καλά μέσα μου το ήξερα από τότε π άκουσα την καρδιά κ είχα πει κορίτσι είναι 

Αχ τέλεια με το καλό να υποδεχτείς τη μπεμπουλα σου κούκλα μουυυυ !

πρίν από 45 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Κοριτσι μου και στο πρώτο μου παιδάκι είχα τα ίδια. Καθυστερημένη συλληψη και άλλη πητ με Τερ άλλη με υπέρηχο!!Με το που πήγα αυχενική επιβεβαιώσαμε την Πητ με υπέρηχο και ξεχάσαμε την τερ.... Με λίγα λόγια δεν ήμουν 13+ αλλά 12 εβδομάδων. Τζίμα τζίμα να πήγαινα νωρίς θυμάμαι μου είπε ο γιατρός για την αυχενική.

Οπότε θα σου πω με επιφύλαξη ότι στην αυχενική καθορίζεται η ηλικία της κύησης και λέω με επιφύλαξη γιατί στον β επιπέδου μου έβγαινε άλλη μια εβδομάδα πιο μικρή η ζουζούνα και πάλι αλλάξαμε την Πητ. Αλλά αυτό ήταν πρόβλημα στην κύηση μάλλον... 

Εννοείται παρεξηγήθηκα και δε θέλω να μου ξανά μιλήσεις χαχαχαχα τι λες τρελή κι εσυ; Σιγά μην παρεξηγηθω για κάτι τέτοιο. Και γενικά για να παρεξηγηθω θέλει κόπο ολότελα χαχα. Μην αγχώνεσαι!! Εσύ θα το δεις κι άλλες φορές το μπεμπέ. Τι να λέμε εμείς που θα πάμε επιτόπου για αυχενικη σε τρεις εβδομάδες!!! Αχ καημός...

Εγώ έχω και μεγάλο κύκλο όπως είχαμε ξαναζητησει οπότε μου φαίνεται λογική η απόκλιση στον υπέρηχο!!! Κορίτσια ζηλιαααααα, έπεισα τη γιατρό μου να με δει, θα πάω στις 18 γιατρό και στις 26 Αυχενική. Μα θα έσκαγα η δύσμοιρη μάνα χαχαχα

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οντως τι είναι αυτό δεν περνάνε οι μέρες βρε παιδί μου... Εγώ τώρα θα πάω στις 14 του μήνα... Κ πάλι δεν περνάνε.. Έχω ένα μήνα να δω την μπουμπού μου

Πάντως όντως οι μέρες δεν περνάνε με τπτ λέμε!!!

EGLbp2.png

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Εσύ εισαι τυχερή σε 2 μήνες γέννας! Εμένα το τέλος Σεπτεμβρίου, μου φαίνεται απίστευτα μακρινό...

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Giotitsa είπε:

Αχ ποσο Συμφωνώ μαζί σου μα ποσο 

Άστα να πάνε. Το 1ο σου είναι εσένα ε; Στο 1ο πέρασε νεράκι ο καιρός (παρ'ότι είχα τραγική εγκυμοσύνη) στο 2ο πέρασε αργά και βασανιστικά. Έλεγα από τον 2ο μήνα ότι δεν μπορώ θέλω να γεννήσω. Τώρα στο 3ο φαντάζεσαι.... Και επειδή είχα άσχημες εγκυμοσύνες , για μένα μια εγκυμοσύνη γενικά, δεν είναι και η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Το αντίθετο θα έλεγα.

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Άστα να πάνε. Το 1ο σου είναι εσένα ε; Στο 1ο πέρασε νεράκι ο καιρός (παρ'ότι είχα τραγική εγκυμοσύνη) στο 2ο πέρασε αργά και βασανιστικά. Έλεγα από τον 2ο μήνα ότι δεν μπορώ θέλω να γεννήσω. Τώρα στο 3ο φαντάζεσαι.... Και επειδή είχα άσχημες εγκυμοσύνες , για μένα μια εγκυμοσύνη γενικά, δεν είναι και η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Το αντίθετο θα έλεγα.

Ναι αγάπη το πρώτο μου είναι πρωτα ο Θεός ναι το καταλαβαίνω είχες άσχημες εγκυμοσύνες αλλά εχεις τα παιδάκια σου γλυκιά μου είναι οντως να μην μπορείς να ζήσεις την εγκυμοσύνη σου να την χαρείς ρε παιδι μου

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...