Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

ναι αγαπη μ δεν χω τίποτα...Μην ζητάς συγνωμη να με Ρωτάς ότι θες...φιλάκια στην κοιλιτσα σ.

ψιτ θα παρω σχοινί σ λεω...θα  ζουμιασω κ γω μαζι σας...κ μεις σε αγαπαμε μανουλα γλυκια....

Ίσως την επόμενη φορά να σε βοηθήσει αν κάνεις ενέσεις.. Εγώ κάνω από την αρχή που έμαθα ότι είμαι έγκυος.. Όσο για την κοιλιτσα π λες.. Έχει γίνει τεράστια κ η μπέμπα χοροπηδάει συνέχεια ειδικά το βράδυ που θέλω να κοιμηθώ... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 33 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Πιστεύω για μια μέρα έξω από το περιθώριο δε χάθηκε ο κόσμος αλλά μιλα καλύτερα με τον γιατρό σου. Γιατί μας δίνουν όριο για κάποιο λόγο . :)

Μεχρι να βρω το γιατρο μου διαβαζω παντου οτι γινεται μεταξυ 11ης κ 14ης εβδομαδας. Εγω θα ειμαι 13 εβδομάδων κ 3 ημερών. Φανταζομαι κ οι ιδιοι δε θα μου έκλειναν ραντεβου εκπροθεσμα. Μέχρι το βραδυ θα συνεννοηθω κ με το γυναικολογο μου. Ευχαριστώ κοριτσακι... Εσυ ποσο θα εισαι ακριβώς στην αυχενικη σου; 

Οι υπόλοιπες κοπελες, ποσο θα ειστε ακριβώς την ημερα της αυχενικης; 

@Giotitsa

@Farmakotriftena

@marioula1234

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Just now, winspert είπε:

Μεχρι να βρω το γιατρο μου διαβαζω παντου οτι γινεται μεταξυ 11ης κ 14ης εβδομαδας. Εγω θα ειμαι 13 εβδομάδων κ 3 ημερών. Φανταζομαι κ οι ιδιοι δε θα μου έκλειναν ραντεβου εκπροθεσμα. Μέχρι το βραδυ θα συνεννοηθω κ με το γυναικολογο μου. Ευχαριστώ κοριτσακι... Εσυ ποσο θα εισαι ακριβώς στην αυχενικη σου; 

Εγώ την έκανα 11 και 6 για την ακρίβεια.. Καλημέρα κιόλας σε όλες.... Σημερα προτελευταία μέρα στην δουλεία... Επιτέλους... Έχω μεγάλη χαρα..

• Μου αρέσει 1

@Giotitsa

@Farmakotriftena

@marioula1234

Εσείς κορίτσια ποσο ακριβώς θα ειστε οταν κανετε την αυχενικη; Εγω οταν θα παω θα ειμαι 13 κ 3 ημερών. 

Κοριτσια εγινε 2η αντιγραφή καταλαθος... 

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγώ την έκανα 11 και 6 για την ακρίβεια.. Καλημέρα κιόλας σε όλες.... Σημερα προτελευταία μέρα στην δουλεία... Επιτέλους... Έχω μεγάλη χαρα..

Σε ευχαριστώ για την απάντηση καλη μου. Ελπιζω να μην πειράζει που θα παω 13 κ 3 ημερών. 

Αντε, με το καλο να σταματησεις τη δουλειά να χαρεις την εγκυμοσύνη σου 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 16 λεπτά , winspert είπε:

@Giotitsa

@Farmakotriftena

@marioula1234

Εσείς κορίτσια ποσο ακριβώς θα ειστε οταν κανετε την αυχενικη; Εγω οταν θα παω θα ειμαι 13 κ 3 ημερών. 

Σε ευχαριστώ για την απάντηση καλη μου. Ελπιζω να μην πειράζει που θα παω 13 κ 3 ημερών. 

Εμένα ο γιατρός και ο εμβρυολογος μου είπε ότι η πιο ιδανική είναι όλη η 12η. Εγώ θα πάω ακριβώς στις 12. Αλλά και λίγο πιο αργά δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς είναι στα επιτρεπτά ορια; αυτό έχει σημασία. Και θεωρώ καλύτερα την 13η πχ από την 11η που ακόμα μπορεί να μην έχουν σχηματιστεί εντελώς κάποια οργανακια. Μην αγχώνεσαι πήγαινε τότε! 

Ps αυτή η ημ/νια είναι με βάση την τερ ή με βάση τη CRL. Γιατί εγώ θα πάω με βάση υπερηχου(CRL) καθώς βγαίνει κάποιες μέρες μικρότερο!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εμένα ο γιατρός και ο εμβρυολογος μου είπε ότι η πιο ιδανική είναι όλη η 12η. Εγώ θα πάω ακριβώς στις 12. Αλλά και λίγο πιο αργά δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς είναι στα επιτρεπτά ορια; αυτό έχει σημασία. Και θεωρώ καλύτερα την 13η πχ από την 11η που ακόμα μπορεί να μην έχουν σχηματιστεί εντελώς κάποια οργανακια. Μην αγχώνεσαι πήγαινε τότε! 

Ps αυτή η ημ/νια είναι με βάση την τερ ή με βάση τη CRL. Γιατί εγώ θα πάω με βάση υπερηχου(CRL) καθώς βγαίνει κάποιες μέρες μικρότερο!

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Δεν ειμαι σιγουρη για την απάντηση που θα σου δωσω αλλα νομίζω πως ο υπερηχος σχεδον συμφωνει με την ηλικια κυησης βασει τελευταίας περιοδου. Δεν μου εχει πει ο γιατρος αλλα μπορει να ειναι κ 2 μερες μεγαλύτερο βασει υπερηχου αλλα αυτο με οσα προσπαθώ να καταλαβω εγω απο το χαρτι που μου έχει δωσει ο γιατρος. Το οτι θα ειμαι 13 κ 3 ημερών το λεω εγω σύμφωνα με την τελευταία περιοδο παντως... Σε μπερδεψα;;; 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 33 λεπτά , winspert είπε:

@Giotitsa

@Farmakotriftena

@marioula1234

Κορίτσια μου εγώ θα είμαι 12+3 στην Αυχενική. Η γιατρός μου είπε ότι γίνεται μεταξύ 11-13 οπότε κορίτσι μου δεν νομίΖω ότι θα έχεις πρόβλημα. Ότι σου πει ο γιατρός σου! 

πρίν από 15 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εμείς κλείσαμε με ένα συνδυασμό ΤΕΡ και CRL. Ημερολογιακά θα είμαι 12+3, υπερηχογραφικα 11+6. 

πρίν από 46 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κορίτσι μου φύλο πότε έμαθες; άντε με το καλό να σταματήσεις να ξεκουραστείς!

• Ευχαριστώ 1

EGLbp2.png

Κορίτσια μιλησα με το γιατρο, μου ειπε οτι ειναι μια χαρα κ οτι παντα δίνει ενα περιθώριο. Οποτε θα παω στις 11 για αυχενικη. Κυστικη ινωση δε θα κανω γιατι ειχε κάνει ο αντρας μου... Ηρεμησα λιγο γιατι περιεργο... Αγχωθηκα κ γι αυτο... :rolleyes:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 15 λεπτά , elpida20 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Έχω ερώτηση. Όσες κάνατε προγενετικο έλεγχο ξερε τι  είναι τα ουδετεροφιλα; 

Καποιες τιμες στη γενικη αιματος μεταβαλονται κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ειναι φυσιολογικο θεωρω κ δεν χρειάζεται να ανησυχεις. Εμενα ηταν λιγο ανεβασμενος ο μεσος όγκος αιμοπεταλιων αλλα δεν το σχολιασε καν ο γιατρος... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσια είναι φυσιολογικό!

Οπότε θα πας στις 11 του μήνα εννοείς ε; Άντε μια χαρά! Μέχρι τότε δε θα ξαναδείς το μωρο;; εγώ στις 27 θα πάω και έχω σκάσει. Δεν περνάνε οι μέρες.. 3 βδομάδες πάρα 2 ημέρες.. πφφ

yplDp3.png

@winspert εγώ αγάπη αλήθεια δεν ξέρω ποσο θα είμαι σήμερα εκανα υπέρηχο βάση υπερήχου με βγάζει 10 εβδομάδων μέχρι τις 20 ε δεν θα είμαι χαχαχχαχα δεν μπορω να τα υπολογισω με εμένα όλα πολύ καλά εκανα υπέρηχο και το μωρακι είναι μια χαρά τελειααα πιπιλαγε το δαχτυλακι μεσά στην κοιλιτσα μωλε να σκασωωωωω εγώ μετα κουνιοταν ολοκληρο απο την χαρα χαχ έχει ποδαρακια χερακια τα πάντα χαχαχχαχα σαν χαζό κάνω μωρέ 

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, winspert είπε:

@Giotitsa

@Farmakotriftena

@marioula1234

Νόμιζα πως στο περιθώριο που σου είχε δώσει θα είσαι μεταξύ 11ης και 14ης γι'αυτό στο είπα. Αλλά αφού θα είσαι 13 όλα καλά. Εγώ βάση Τερ θα είμαι 13+ ενώ βάση υπερήχου 12+. Περιμένω την αυχενική να δω πόσο ακριβώς με βγάζει γιατί ο γιατρός μου λέει ότι είμαι αυτή τη στιγμή μεταξύ 9ης και 10ης.... Οπότε δεν είναι τόσο ξεκάθαρος.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Νόμιζα πως στο περιθώριο που σου είχε δώσει θα είσαι μεταξύ 11ης και 14ης γι'αυτό στο είπα. Αλλά αφού θα είσαι 13 όλα καλά. Εγώ βάση Τερ θα είμαι 13+ ενώ βάση υπερήχου 12+. Περιμένω την αυχενική να δω πόσο ακριβώς με βγάζει γιατί ο γιατρός μου λέει ότι είμαι αυτή τη στιγμή μεταξύ 9ης και 10ης.... Οπότε δεν είναι τόσο ξεκάθαρος.

Αλινα μου να κάνω μια ερώτηση, ουσιαστικά στην Αυχενική θα ξέρουμε ακριβώς πόσο είναι το εμβρυακι; Γιατί κι εγώ έχω διαφορά!

EGLbp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Ναι κορίτσια είναι φυσιολογικό!

Οπότε θα πας στις 11 του μήνα εννοείς ε; Άντε μια χαρά! Μέχρι τότε δε θα ξαναδείς το μωρο;; εγώ στις 27 θα πάω και έχω σκάσει. Δεν περνάνε οι μέρες.. 3 βδομάδες πάρα 2 ημέρες.. πφφ

Ναι στις 11. Θα ξαναπω για υπερηχο πριν την αυχενική κ εγω ή στις 26 ή στις 27. Υπομονή μέχρι τότε... 

πρίν από 31 λεπτά , Giotitsa είπε:

@winspert εγώ αγάπη αλήθεια δεν ξέρω ποσο θα είμαι σήμερα εκανα υπέρηχο βάση υπερήχου με βγάζει 10 εβδομάδων μέχρι τις 20 ε δεν θα είμαι χαχαχχαχα δεν μπορω να τα υπολογισω με εμένα όλα πολύ καλά εκανα υπέρηχο και το μωρακι είναι μια χαρά τελειααα πιπιλαγε το δαχτυλακι μεσά στην κοιλιτσα μωλε να σκασωωωωω εγώ μετα κουνιοταν ολοκληρο απο την χαρα χαχ έχει ποδαρακια χερακια τα πάντα χαχαχχαχα σαν χαζό κάνω μωρέ 

Μπραβο αγαπη μου. Ειναι υπεροχη εικόνα. Εμενα φαινοντουσαν ποδαρακια κ χερακια αλλα στην αρχη τους... Οταν ξαναπαω στις 27 φαντάζομαι θα φαίνονται ολα καλύτερα... Αχ τα μικρουλια μας...!!! 

πρίν από 20 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Εχεις δικιο... Εγω μιλαω λες κ ξερετε ακριβως για μενα τι κ πως... Χαχαχα, μην με παρεξηγείς... Ο γιατρος μου ειχε δωσει μικρότερο διαστημα οποτε ειμαστε καλα. Θα ειμαι 13 κ 3 οποτε εντάξει... Καταλαβα... Αντε να κανουμε κ τις αυχενικες μας γιατι το αγχος βαραει κοκκινο... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...