Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ποκεμον αδερφη μ σταματάω...απλά ήθελα να πω ότι όντως γεννιούνται πολυ καλές φιλίες μεταξύ αγνώστων....αυταααααα....παλιό ποκεμον αντε κλαψε λίγο τωρα..μπουχαχαχαχαχα...

Πικατσουυυυυυυυυυυ χαχαχχαχαχχαχαχαχχα

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

κορίτσια μ....Δεν σας επιτρέπω σε καμία σας εδώ μέσα ν φοβάστε κ να ανχωνεσται....ο Θεός σας αγαπα ολες σας κ όλα θα πάνε καλά....θα γίνεται καταπληκτικές μανουλες....

Μην με στεναχώρητε σας παρακαλώ....συνεχίστε δυνατά όπως κ στην αρχη...Δεν θέλω να πέφτει η ομάδα μας για τίποτα....

έλα για παμε να ανέβουμε λίγο....

σας επιτρέπω σημερα να πιάσετε τα βυζια σας με την άδεια μ για να δείτε ότι όλα θα πάνε καλά για ολες σας εδώ μέσα...

Δεν θα φύγει καμία μας....

έφυγα εγω κ φτάνει...τέρμα...Όλα θα πάνε κατ' ευχήν  για σας....το λέω εγώ...κ τερμα....

θα παρω το σχοινί μ σας λεω....κανονίστε... 

@Mamacita Alina σε εσένα θα ρθω πρωτη να ξέρεις....

Σας αγαπώ ολες σας....Ότι θέλετε μ λέτε...θα μαι εδώ για σας...

@Evitakiii μην μ στεναχωριεσε στο είπα πριν ...Όλα θα πάνε καλά...θα το δεις ψυχή μ....Μην κλαις ....

Μην με στεναχώρητε ρε κοριτσια μ...

Ναι είχα ακούσει αγαπη μ....ο Θεός ήξερε τι έκανε....προφανώς μ πήρε το μωράκι μ που θα ταν άρρωστο...έκλαψα αλλά συνήλθα αμέσως...Έτσι πρέπει για να πάμε παρακάτω...

κάποια στιγμή θα γίνω κ γω μανουλα...

Εγώ εδώ μέσα ειμαι η τρελη μασκότ να ξερεις....χι χι...

Μην διαβάζεις διαφορα ....σε εσένα τίποτα δεν θα συμβεί....θα το δεις....σε φιλώ γλυκουλα μ....

Ραφαελα μου έχεις κάνει εξετάσεις για θρομβωφιλια; συγγνώμη π σε ρωτάω.. 

Τώρα εξηγούνται τα υποκοριστικα ρε τρελές και λέω κι εγώ τι λενε.

Γιώτα πλάκα κάνεις; Δύσκολα σε καταλαβαίνουν; Εγώ χαρά μου έκλαψα πολύ όταν διάβασα την ιστορία σου... Όχι απλά σε κατάλαβα, ακόμη ανατριχιαζω στη σκέψη της. Είμαι υπερευαίσθητη γενικά και όπως το είπες.... Νιώθω όλους τους πόνους. Σε ευχαριστώ πολύ που δε με πήρες στραβά. Δεν υποβιβαζω αυτό που πέρασες σε καμία των περιπτώσεων.... Είναι πόνος από τους λίγους. Και είσαι αξιοθαύμαστη. Τιμή μου που σας γνώρισα εδώ μέσα. Τέτοια δύναμη ψυχής δε νομίζω να είχα ποτέ ... είστε αξιέπαινες!!!

Και σκάω εγώ τώρα γιατί βουρκωσα και δε θέλω πολύ σήμερα. Αγαπώ σας.

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ραφαελα μου έχεις κάνει εξετάσεις για θρομβωφιλια; συγγνώμη π σε 

ναι αγαπη μ δεν χω τίποτα...Μην ζητάς συγνωμη να με Ρωτάς ότι θες...φιλάκια στην κοιλιτσα σ.

πρίν από 5 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Γιώτα πλάκα κάνεις; Δύσκολα σε καταλαβαίνουν; Εγώ χαρά μου έκλαψα πολύ όταν διάβασα την ιστορία σου... Όχι απλά σε κατάλαβα, ακόμη ανατριχιαζω στη σκέψη της. Είμαι υπερευαίσθητη γενικά και όπως το είπες.... Νιώθω όλους τους πόνους. Σε ευχαριστώ πολύ που δε με πήρες στραβά. Δεν υποβιβαζω αυτό που πέρασες σε καμία των περιπτώσεων.... Είναι πόνος από τους λίγους. Και είσαι αξιοθαύμαστη. Τιμή μου που σας γνώρισα εδώ μέσα. Τέτοια δύναμη ψυχής δε νομίζω να είχα ποτέ ... είστε αξιέπαινες!!!

ψιτ θα παρω σχοινί σ λεω...θα  ζουμιασω κ γω μαζι σας...κ μεις σε αγαπαμε μανουλα γλυκια....

Διαφημίσεις

@winspert Μπράβο ρε αγάπη, επιτέλους για να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο! Όλα τέλεια θα μας πάνε κορίτσι μου και 'μένα μεγάλωσε το φασολάκι μου έγινε 8 χιλιοστά και έχει 148 παλμούς το λεπτό! Σε ένα μήνα μου είπε να με ξαναδεί λίγο πριν κάνουμε την αυχενική οπότε λογικά εγώ θα την κάνω κάπου 10 με 15 Απριλίου! Αυτά τα όμορφα για σήμερα!!!!! :)

nZmZp2.png

Just now, Giwtouli1990 είπε:

Μπράβο ρε αγάπη, επιτέλους για να ηρεμήσεις κι εσύ λίγο! Όλα τέλεια θα μας πάνε κορίτσι μου και 'μένα μεγάλωσε το φασολάκι μου έγινε 8 χιλιοστά και έχει 148 παλμούς το λεπτό! Σε ένα μήνα μου είπε να με ξαναδεί λίγο πριν κάνουμε την αυχενική οπότε λογικά εγώ θα την κάνω κάπου 10 με 15 Απριλίου! Αυτά τα όμορφα για σήμερα!!!!! :)

οοοοοο γλυκουλα μ....τι όμορφα χτυπάει η καρδούλα τ....αχ να σκάσω εγω....Ναι αγαοη μ όλα καλά θα πάνε κ για σενα κ για ολες σας...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Και όμως δύσκολα με καταλαβαίνουν αχχαχαχ εγώ δεν παίρνω κανέναν στραβά εδώ έχουμε ελευθερία λόγου ο καθενας μπορεί να πει την γνώμη του και κατάλαβα ακριβως τι Ειπες γλυκιά μου και εγώ αγαπών σε τεμετερον χαχαχαχχαα

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa

xfHlp3.png

Just now, Giotitsa είπε:

Και όμως δύσκολα με καταλαβαίνουν αχχαχαχ εγώ δεν παίρνω κανέναν στραβά εδώ έχουμε ελευθερία λόγου ο καθενας μπορεί να πει την γνώμη του και κατάλαβα ακριβως τι Ειπες γλυκιά μου και εγώ αγαπώ σε τεμετερον χαχαχαχχαα

τεμετερον???? καλε πειτε κ σε μένα την ξανθιά τι είναι αυτό ρε ποκεμον??? χαχαχαχαχα 

πρίν από 9 λεπτά , Giotitsa είπε:

Και όμως δύσκολα με καταλαβαίνουν αχχαχαχ εγώ δεν παίρνω κανέναν στραβά εδώ έχουμε ελευθερία λόγου ο καθενας μπορεί να πει την γνώμη του και κατάλαβα ακριβως τι Ειπες γλυκιά μου και εγώ αγαπών σε τεμετερον χαχαχαχχαα

Χαχαχαχα είστε τρελές ρε. Εκεί που έκλαιγα κυριολεκτικά έχω νευρικό γέλιο. :-D 

Κοριτσια κάντε εικόνα στο μέλλον πρώτα ο Θεός να κάνουμε συνάντηση γνωριμίας καλέ μαζί με τα τέκνα μας (εννοείται και οι κυρίες που μας τη σκαπουλαραν για τον Οκτώβριο θα έχουν τέκνο δε γλιτώνουν μη πω τέκνα ολότελα και τρελαθουμε τελείως ταρζανενιο). Χαμουλης θα γίνει σου λέω!!!

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

τεμετερον???? καλε πειτε κ σε μένα την ξανθιά τι είναι αυτό ρε ποκεμον??? χαχαχαχαχα 

Στα ποντιακά σημαίνει δικο μας χαχαχχαχαχχα ξένες γλώσσες γιου νόου ???

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 15 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

οοοοοο γλυκουλα μ....τι όμορφα χτυπάει η καρδούλα τ....αχ να σκάσω εγω....Ναι αγαοη μ όλα καλά θα πάνε κ για σενα κ για ολες σας...

Αγάπη μου γλυκιά σ' ευχαριστώ! Όλα τέλεια θα πάνε και σε 'σένα μάτια μου!!! Όταν ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου θα κλαίμε ομαδικώς εδώ μέσα...!

• Μου αρέσει 1

nZmZp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Mamacita Alina είπε:

Κοριτσια κάντε εικόνα στο μέλλον πρώτα ο Θεός να κάνουμε συνάντηση γνωριμίας καλέ μαζί με τα τέκνα μας (εννοείται και οι κυρίες που μας τη σκαπουλαραν για τον Οκτώβριο θα έχουν τέκνο δε γλιτώνουν μη πω τέκνα ολότελα και τρελαθουμε τελείως ταρζανενιο). Χαμουλης θα γίνει σου λέω!!!

Είμαστε ειμαστε κ πολύ μάλιστα...χαχαχαχα εννοείτε γουστάρω συνάντηση. θα έρθω με σχοινί μ να ξέρετε...χαχαχαχαχαχ γέννηστε εσεις με το καλο κ θα περιμένετε κ μένα όμως ε???? 

πρίν από 3 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Καλά του Ταρζάν θα κουβαλάει Ολη την τρελα μαζί και θα είναι το πιο ομορφο παιδάκι του κόσμου θα είναι το παιδι τηε Θείας Γιώτας μωλεεε καλέ αμε ναι να συναντηθουμε Οχι σε καφετέρια μονο γελαω πολύ δυνατά θα μας διώξουν Χαχχαχαχαζχαχαχαχχαχαα

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Giotitsa είπε:

Στα ποντιακά σημαίνει δικο μας χαχαχχαχαχχα ξένες γλώσσες γιου νόου ???

γες οφ κορσ.αχαχχααχ μας πως το μιλαω ετσι ρε παιδι το ιγκλις..

πρίν από 1 λεπτό , Giwtouli1990 είπε:

Αγάπη μου γλυκιά σ' ευχαριστώ! Όλα τέλεια θα πάνε και σε 'σένα μάτια μου!!! Όταν ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου θα κλαίμε ομαδικώς εδώ μέσα...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...