Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Evitakiii είπε:

Συγνώμη κοπέλα μου για την αναστάτωση

Γιατι μ ζητάς συγνωμη αγαπη μ???? 

Εγώ τα λεω αυτά για να πάρετε τα πάνω σας....να ανεβείτε...Έτσι πρέπει να κάνετε...Θέλω να ακούω από σας μόνο αισιόδοξα μνματα ...αν κ μερικές φορές ξρεω ότι είναι δύσκολο να το κάνετε ανάλογα κιολας τι περνάτε ...Αλλά πρέπει να το κάνετε ανεξάρτητος τ αποτελέσματος....

Δεν με αναστατώσεις @Evitakiii μ...απλώς δεν θέλω από σας να ακούω στενάχωρα πραματα κ ας είναι κιολας μερικές φορές...Πρέπει να στκεφτεσται ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

3 hours ago, Evitakiii said:

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό και μάλλον τα νέα δεν είναι πολύ καλά! Ακούσαμε μια δυνατή καρδούλα με φυσιολογικό ρυθμο αλλά ο λεκιθικος σάκος ήταν πολύ μικρός.... Είμαι 7 εβδομάδων και μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιος... Μου έδωσε ενέσεις για την πήξη του αίματος και να ξαναπάω σε 10 ημέρες!!! Επίσης μου ανέφερε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως πρόκειται για χρωμοσωμικη ανωμαλία. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω....

Evita mou se katalavenw kai egw sinexos mws to agxos gia tin epomeni episkepsi...egw simfwnw me ta koritsia na pas gia defteri gnomi..egw ixa paei 5 evdomadw  kai den vlepame tipota konteva na trelathw kai piga se allo giatro me pio ekseligmena mixanimata profanos kai to idame to sporaki mou...

πρίν από 34 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Γιατι μ ζητάς συγνωμη αγαπη μ???? 

Εγώ τα λεω αυτά για να πάρετε τα πάνω σας....να ανεβείτε...Έτσι πρέπει να κάνετε...Θέλω να ακούω από σας μόνο αισιόδοξα μνματα ...αν κ μερικές φορές ξρεω ότι είναι δύσκολο να το κάνετε ανάλογα κιολας τι περνάτε ...Αλλά πρέπει να το κάνετε ανεξάρτητος τ αποτελέσματος....

Δεν με αναστατώσεις @Evitakiii μ...απλώς δεν θέλω από σας να ακούω στενάχωρα πραματα κ ας είναι κιολας μερικές φορές...Πρέπει να στκεφτεσται ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ.

Θα προσπαθήσω τώρα μακάρι να καταφέρω να ηρεμήσω!!!!

πρίν από 17 λεπτά , DemiDe είπε:

Evita mou se katalavenw kai egw sinexos mws to agxos gia tin epomeni episkepsi...egw simfwnw me ta koritsia na pas gia defteri gnomi..egw ixa paei 5 evdomadw  kai den vlepame tipota konteva na trelathw kai piga se allo giatro me pio ekseligmena mixanimata profanos kai to idame to sporaki mou...

Εγώ δεν είχα άγχος.... μέχρι σήμερα που μου είπε έτσι!!! Επειδή έχω συμπτώματα και ξέρω πως όταν έχεις είναι καλό σημάδι πήγα πολύ χαρούμενη....

Πραγματικά μακάρι να ερχόσουν να με συνεφέρεις δεν είμαι καλά σήμερα... Καθόλου... @Rafaelatarzan. Αλλά μπροστά σε εσένα δεν θα έπρεπε να μιλάω .. είσαι χαρά Θεού και έχεις περάσει τόσα .... Αλλά οι άτιμες οι ορμόνες εμποδίζουν καλά την αισιοδοξία προς το παρόν....

@Evitakiii μη ξανά δω συγνώμη κοριτσάκι μου. Είμαστε εδώ ολες για μια και μία για όλες ... Ότι μας φρικαρει, μας στεναχωρεί ή μας κάνει να νιώθουμε άβολα σχετικό ή άσχετο με την εγκυμοσύνη είμαστε εδώ να το μοιραζόμαστε. Μερικά μάλιστα τα ξανά συζητάμε συχνά πυκνά και πάλι δεν έχει πει καμία ότι βαρέθηκε. Μην αγχώνεσαι λοιπόν γιατί έχω μέσα υπάρχει πιο έντονη στήριξη και από τη συγγενική μη σου πω ... 

Όσο μπορείς ΜΗ διαβάζεις τίποτα στο ίντερνετ.... Έκανα αυτό το κακό στον εαυτό μου και κάθε φορά ότι διάβαζα ένιωθα ότι το είχα. Πάθαινα αυθυποβολες φαντάσου. Όπως λέει και η Ραφαέλα μας ο Θεός ξέρει τι κάνει. Και πολλές φορές περιπτώσεις που έχουν χίλια κοινά καταλήγουν να μην έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.... κάνε υπομονή και αν δεν αντέχεις να κάνεις υπομονή πήγαινε τη Δευτέρα να δεις αν έχει πρόοδο όση μπορεί να έχει σε λίγες μέρες μόνο και όχι σε 2 εβδομάδες που είναι οι 10 μέρες που σου είπε (σχεδόν).... Συγνώμη αλλά είμαι κι εγώ στρεσαρισμενη σήμερα και ίσως δεν έχουν καν ροή τα λεγόμενα μου.... :(

• Μου αρέσει 1

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

Κορίτσια εγώ καταλαβαίνω όλες σας που αγχωνεσται ετσι είναι λογικό αλλά όπως λέει και η @Rafaelatarzanδεν είναι σωστο να καθόμαστε να σκεφτόμαστε το κακό δεν κανει πρεπει να έχουμε πίστη ο φόβος δεν είναι καλός εγώ κορίτσια μιλάω με πνευματικό και με βοηθάει κάντε το και εσείς μιληστε με οποίον σας βοηθάει μιλάω με τον άνδρα μου καμια φορά αλλά σκέφτομαι όμορφα σκέφτομαι θετικά και πάνω απο όλα παρόλα αυτά που μου έχουν συμβεί κορίτσια μου μην ξεχνάτε οτι είμαι μια γυναίκα η οποία έχει περάσει εναν ενδομήτριο θάνατο τιποτα δεν ειναι χειρότερο απο αυτό κοιτάξτε όλες είναι απώλειες κορίτσια μου δυστηχως όμως κανεις δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεο δεν μαλωνω καμια απλα θέλω ολες μέχρι τελευταια στιγμη να λέμε με φωνη δυνατή όλα θα πάνε καλά και θα πάρουμε αγκαλια τα μωρακια μας υγιή εγώ θα προσεύχομαι για όλες μας να μας φυλάει ο Θεός και η Παναγία όλα να μας πάνε Κάλα κορίτσια μου σας αγαπώ όλες .....

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Πραγματικά μακάρι να ερχόσουν να με συνεφέρεις δεν είμαι καλά σήμερα... Καθόλου... @Rafaelatarzan. Αλλά μπροστά σε εσένα δεν θα έπρεπε να μιλάω .. είσαι χαρά Θεού και έχεις περάσει τόσα .... Αλλά οι άτιμες οι ορμόνες εμποδίζουν καλά την αισιοδοξία προς το παρόν....

@Evitakiii μη ξανά δω συγνώμη κοριτσάκι μου. Είμαστε εδώ ολες για μια και μία για όλες ... Ότι μας φρικαρει, μας στεναχωρεί ή μας κάνει να νιώθουμε άβολα σχετικό ή άσχετο με την εγκυμοσύνη είμαστε εδώ να το μοιραζόμαστε. Μερικά μάλιστα τα ξανά συζητάμε συχνά πυκνά και πάλι δεν έχει πει καμία ότι βαρέθηκε. Μην αγχώνεσαι λοιπόν γιατί έχω μέσα υπάρχει πιο έντονη στήριξη και από τη συγγενική μη σου πω ... 

Όσο μπορείς ΜΗ διαβάζεις τίποτα στο ίντερνετ.... Έκανα αυτό το κακό στον εαυτό μου και κάθε φορά ότι διάβαζα ένιωθα ότι το είχα. Πάθαινα αυθυποβολες φαντάσου. Όπως λέει και η Ραφαέλα μας ο Θεός ξέρει τι κάνει. Και πολλές φορές περιπτώσεις που έχουν χίλια κοινά καταλήγουν να μην έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.... κάνε υπομονή και αν δεν αντέχεις να κάνεις υπομονή πήγαινε τη Δευτέρα να δεις αν έχει πρόοδο όση μπορεί να έχει σε λίγες μέρες μόνο και όχι σε 2 εβδομάδες που είναι οι 10 μέρες που σου είπε (σχεδόν).... Συγνώμη αλλά είμαι κι εγώ στρεσαρισμενη σήμερα και ίσως δεν έχουν καν ροή τα λεγόμενα μου.... :(

Σε ευχαριστώ απίστευτα πολύ! Έχεις δίκιο σε όλα αυτα που ειπες.... αυτές οι ατιμες οι ορμόνες μας κάνουν χειρότερα! Απλά και εγώ φρικαρα σήμερα με αυτά που άκουσα και δεν σκεφτόμουν με την λογική...Έχω τον άντρα μου ευτυχώς να μου λέει ότι αν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα ο γιατρός δεν θα μου έδινε θεραπεία και επίσης μου έγραψε ένα σωρό εξετάσεις για τον προγεννητικό έλεγχο.... Οπότε τώρα υπομονή μέχρι να δούμε τι θα γίνει

πρίν από 27 λεπτά , Giotitsa είπε:

Κορίτσια εγώ καταλαβαίνω όλες σας που αγχωνεσται ετσι είναι λογικό αλλά όπως λέει και η @Rafaelatarzanδεν είναι σωστο να καθόμαστε να σκεφτόμαστε το κακό δεν κανει πρεπει να έχουμε πίστη ο φόβος δεν είναι καλός εγώ κορίτσια μιλάω με πνευματικό και με βοηθάει κάντε το και εσείς μιληστε με οποίον σας βοηθάει μιλάω με τον άνδρα μου καμια φορά αλλά σκέφτομαι όμορφα σκέφτομαι θετικά και πάνω απο όλα παρόλα αυτά που μου έχουν συμβεί κορίτσια μου μην ξεχνάτε οτι είμαι μια γυναίκα η οποία έχει περάσει εναν ενδομήτριο θάνατο τιποτα δεν ειναι χειρότερο απο αυτό κοιτάξτε όλες είναι απώλειες κορίτσια μου δυστηχως όμως κανεις δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεο δεν μαλωνω καμια απλα θέλω ολες μέχρι τελευταια στιγμη να λέμε με φωνη δυνατή όλα θα πάνε καλά και θα πάρουμε αγκαλια τα μωρακια μας υγιή εγώ θα προσεύχομαι για όλες μας να μας φυλάει ο Θεός και η Παναγία όλα να μας πάνε Κάλα κορίτσια μου σας αγαπώ όλες .....

Δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σου γιατί σέβομαι απίστευτα το τι πέρασες αλλά έχω μια άλλη  γνώμη και θέλω να τοποθετηθω για να είμαι  ειλικρινής!!!Κατ'εμε... υπάρχουν κι άλλα χειρότερα από τον ενδομήτριο θάνατο. Δε θέλω να επεκταθω και να μαυρίσω το θέμα αλλά όταν είσαι μαμά έχεις πολλά παραπάνω να φοβάσαι που είναι χειρότερα... Πολύ χειρότερα. Μακρια από κάθε σπίτι Παναγία μου. Ο ενδομήτριος είναι από τα πιο επίπονα... Χαράς λοιπόν τη δύναμή σου και το κουράγιο σου. Είσαι κι εσύ από τα κορίτσια που θαυμάζω παρά πολύ... Απλά ήθελα να τοποθετηθω σε αυτό γιατί ίσως μας διαβάζουν και μανούλες... Πονεμένες μανουλες που θα έλεγαν μακάρι να ήταν αυτό το χειρότερο... Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις. :)

Εβίτα μου έτσι σε θέλω..... Υπομονή και επιμονή. Ο άντρας σου έχει απόλυτο δίκιο να ξέρεις!!! :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σου γιατί σέβομαι απίστευτα το τι πέρασες αλλά έχω μια άλλη  γνώμη και θέλω να τοποθετηθω για να είμαι  ειλικρινής!!!Κατ'εμε... υπάρχουν κι άλλα χειρότερα από τον ενδομήτριο θάνατο. Δε θέλω να επεκταθω και να μαυρίσω το θέμα αλλά όταν είσαι μαμά έχεις πολλά παραπάνω να φοβάσαι που είναι χειρότερα... Πολύ χειρότερα. Μακρια από κάθε σπίτι Παναγία μου. Ο ενδομήτριος είναι από τα πιο επίπονα... Χαράς λοιπόν τη δύναμή σου και το κουράγιο σου. Είσαι κι εσύ από τα κορίτσια που θαυμάζω παρά πολύ... Απλά ήθελα να τοποθετηθω σε αυτό γιατί ίσως μας διαβάζουν και μανούλες... Πονεμένες μανουλες που θα έλεγαν μακάρι να ήταν αυτό το χειρότερο... Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις. :)

Εβίτα μου έτσι σε θέλω..... Υπομονή και επιμονή. Ο άντρας σου έχει απόλυτο δίκιο να ξέρεις!!! :)

Όχι αγαπη μ δεν θα σε παρεξηγήσει η γιωτα μ...καταλαβαίνει κ αυτή τι λες κ γω επίσης....

@Giotitsa μ έτσι δεν ειναι φιλη μ??? απαντησα για σένα να ξες...χι χι...

@Mamacita Alina απαιτώ να συνέλθεις δημιουργε τ  θέματος μας ...

έλα να ανέβουμε λίγο παρακαλω πολυ....

άντε κοριτσια μ...

πρίν από 14 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Όχι αγαπη μ δεν θα σε παρεξηγήσει η γιωτα μ...καταλαβαίνει κ αυτή τι λες κ γω επίσης....

άντε κοριτσια μ...

Απαιτώ να συνέλθω κι εγώ πίστεψέ με...

επειδή έχω καταλάβει τη Γιώτα είπα τη γνώμη μου ανοιχτά. Είναι από τις συμπάθειες μου και της απάντησα σαν φίλη μου. Αλλά πάντα όταν εκφέρω αντίθετη άποψη φοβάμαι μη προσβάλλω τον άλλο. Ειδικά σε τέτοια θέματα. Αλλά φαντάστηκα αυτό που πήγε το μυαλό σας και μια τέτοια μαμά να μας διαβάζει και λίγο αισθάνθηκα τον πόνο της....

Έτσι σε θέλω δυναμική...μπράβο σ αγααπη μ....κ όλα θα πάνε καλά...θα το δεις...αχ η γιωτα μας...κοπελάρα...γαιυτο κ γω απαντησα για αυτήν γιατι είναι κ φιλη μ έχτοςς φορουμ μένουμε κοντά...απιστευτος άνθρωπος κ είμαι σίγουρη ότι δεν θα σε παρεξηγήσει καθόλου να το ξέρεις...

αχ ολες οι μανούλες να ναι καλά παναγια μ κ τα παιδιά τους επισης...

κατάλαβα τ ι εννοείς αμεσως...

να προσέχεις φιλη μ ...

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Έτσι σε θέλω δυναμική...μπράβο σ αγααπη μ....κ όλα θα πάνε καλά...θα το δεις...αχ η γιωτα μας...κοπελάρα...γαιυτο κ γω απαντησα για αυτήν γιατι είναι κ φιλη μ έχτοςς φορουμ μένουμε κοντά...απιστευτος άνθρωπος κ είμαι σίγουρη ότι δεν θα σε παρεξηγήσει καθόλου να το ξέρεις...

αχ ολες οι μανούλες να ναι καλά παναγια μ κ τα παιδιά τους επισης...

κατάλαβα τ ι εννοείς αμεσως...

να προσέχεις φιλη μ ...

Μακάρι να μεναμε κι εμείς κοντά. Νιώθω ότι καταλαβαινομαστε ακόμη και από μισή πρόταση... Όπως και με άλλα κοριτσάκια εδώ.

πρίν από 23 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

άντε κοριτσια μ...

@Mamacita Alina Οχι γλυκιά μου εγώ δεν παρεξηγώ καθέναν ολους τους καταλαβαίνω πιστευε με όλοι οι πόνου είναι αβαστακτοι και καταλαβαίνω ακριβως τι θες να πεις μην αγχωνεσαι εγώ θαυμαζω κάθε γυναικα εδώ μέσα ολες μας θαυμαζω κορίτσι μου να σαι είσαι Κάλα μεγάλη τιμή που μου λες ότι με θαυμαζεις και που λες οτι με εχεις καταλάβει δύσκολα καποιος με καταλαβαίνει

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Μακάρι να μεναμε κι εμείς κοντά. Νιώθω ότι καταλαβαινομαστε ακόμη και από μισή πρόταση... Όπως και με άλλα κοριτσάκια εδώ.

Έτσι είναι....μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να γνωριστούμε...θα το ήθελα πολύ...Όπως εγω με την @Giotitsa ...το φόρουμ μας ένωσε κ η αλληκατανοηση.ο σκοπός κ η δύναμη για να απόχτησουμε ένα μωράκι μας έκανε καλές φιλες ...άγνωστες μεταξύ μας κ όμως με τόσα κοινά...

Just now, Rafaelatarzan είπε:

Έτσι είναι....μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσουμε να γνωριστούμε...θα το ήθελα πολύ...Όπως εγω με την @Giotitsa ...το φόρουμ μας ένωσε κ η αλληκατανοηση.ο σκοπός κ η δύναμη για να απόχτησουμε ένα μωράκι μας έκανε καλές φιλες ...άγνωστες μεταξύ μας κ όμως με τόσα κοινά...

Ετσι ακριβως αγάπη λάθος λεξη όμως για μας Οχι φίλες αδερφές ειμαστε εσύ είσαι σαν αδερφή για μενα και Οχι απλα φίλη τέλος @Rafaelatarzanσταματα μην με πάρουν τα ζουμια τώρα Αντε γαλοπουλιτσα μου

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Giotitsa είπε:

Ετσι ακριβως αγάπη λάθος λεξη όμως για μας Οχι φίλες αδερφές ειμαστε εσύ είσαι σαν αδερφή για μενα και Οχι απλα φίλη τέλος @Rafaelatarzanσταματα μην με πάρουν τα ζουμια τώρα Αντε γαλοπουλιτσα μου

ποκεμον αδερφη μ σταματάω...απλά ήθελα να πω ότι όντως γεννιούνται πολυ καλές φιλίες μεταξύ αγνώστων....αυταααααα....παλιό ποκεμον αντε κλαψε λίγο τωρα..μπουχαχαχαχαχα...

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...