Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Μου είπε να ξανά αρχίσω ουτροτζεσταν και αν συνεχίσουν έως τη Δευτέρα (για να αφήσουμε χρόνο  στη προγεστερόνη να δράσει) να πάω να με δει.... Είμαι φουλ στρεσαρισμενη κορίτσια. Είμαι σχεδόν κλινήρης... Τι παραπάνω πια; Σήμερα σηκώθηκα να παίξω λίγο με τη μικρή και κατευθείαν καφέ... Νιώθω πως της στερώ τη μαμά της. Με βλέπει όλη μέρα στο κρεβάτι και βλέπω την απορία στα ματάκια της. Νιώθει ότι την αγνοω όταν μου λέει να σηκωθώ ... :(

Κι εγώ κάπως έτσι νιώθω αλλά δεν είναι ώρα για να νιώθουμε τέτοια ρε φίλη. Λίγα ζόρια τραβαμε; θα συνέλθουμε σύντομα. Εντάξει μακάρι τα μικρά μας να μας είχαν κάθε μέρα μέσα στην ενέργεια αλλά δεν γίνεται. Αδερφάκι τους φέρνουμε το πολυτιμότερο δώρο! Ξέρω περιπτώσεις πάντως με αίμα κόκκινο, όχι καφέ, που ομολογουμένως το κόκκινο τρομάζει. Παρ'όλα αυτά όλα κύλησαν καλά. Το καφέ δε φοβίζει. Ζήτησε του Δευτέρα να σε δει για να ηρεμήσεις..

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 1 λεπτό , Evitakiii είπε:

Οχι δεν ανήκω σε αυτή την "περίπτωση"

Ακολούθησε τις οδηγίες του Εβίτα μου και να έχεις πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!

EGLbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , gogouli_ είπε:

Ακολούθησε τις οδηγίες του Εβίτα μου και να έχεις πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!

Ευχαριστώ πολύ!!!! Θα σας ενημερώνω για να ξέρετε και σε τέτοιες περιπτώσεις τι είναι..... Πως αντιμετωπίζεται αν και εφόσον αντιμετωπίζεται

Just now, Farmakotriftena είπε:

@Evitakiii ευχομαινσε 10 μέρες ο σάκος να έχει το σωστό μέγεθος. Γιατί δε παίρνεις άλλη μια γνώμη από άλλο γυναικολόγο;

Σε ευχαριστώ πολυ.... Μακάρι όλες μας να έχουμε μια τελειομηνη κύηση και να αλλάξουμε το όνομα της ομάδας και να μιλάμε για τα μωράκια μας!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Evitakiii είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ.... Μακάρι όλες μας να έχουμε μια τελειομηνη κύηση και να αλλάξουμε το όνομα της ομάδας και να μιλάμε για τα μωράκια μας!!!!

Μακαρι γλυκια μου! Σε νιωθω ποσο θα φοβάσαι...  ευχομαι να πανε ολα καλα!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες. Με κάνετε να νιώθω πολύ καλύτερα κάθε φορά... Σήμερα έπεσα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά ως τώρα. Λίγο οι ορμονες, λίγο κάτι οικογενειακά αφήστε τα....

@Evitakiii κοριτσι μου. Θα σου έλεγα κι εγώ να μη προϊδεάζεις. Αφού μεγαλώνει όντως το σποράκι και αφού ακούσατε καρδούλα δεν το θεωρώ λογικό να σου λέει ο γιατρός ότι είναι προτετελεσμενα τα πράγματα. Ίσα ίσα εγώ τα βλέπω μια χαρά. Ίσως λόγο ανατομίας της μήτρας σου ή λόγο καθυστερημένης σύλληψης πχ να είναι μικρότερος από ότι θα ήθελε ο γιατρός αλλά και πάλι το νινακι μεγαλώνει εκεί μέσα. Θα σου έλεγα κι εγώ να πάρεις μια δεύτερη γνώμη καλού κακού... 

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Μακαρι γλυκια μου! Σε νιωθω ποσο θα φοβάσαι...  ευχομαι να πανε ολα καλα!

Λυπάμαι αν σας χάλασα την διάθεση! Οι περισσότερες έχετε ευχάριστα νέα και σας εύχομαι ολόψυχα μόνο τέτοια να εχετε

πρίν από 3 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Κοριτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες. Με κάνετε να νιώθω πολύ καλύτερα κάθε φορά... Σήμερα έπεσα πιο πολύ από κάθε άλλη φορά ως τώρα. Λίγο οι ορμονες, λίγο κάτι οικογενειακά αφήστε τα....

@Evitakiii κοριτσι μου. Θα σου έλεγα κι εγώ να μη προϊδεάζεις. Αφού μεγαλώνει όντως το σποράκι και αφού ακούσατε καρδούλα δεν το θεωρώ λογικό να σου λέει ο γιατρός ότι είναι προτετελεσμενα τα πράγματα. Ίσα ίσα εγώ τα βλέπω μια χαρά. Ίσως λόγο ανατομίας της μήτρας σου ή λόγο καθυστερημένης σύλληψης πχ να είναι μικρότερος από ότι θα ήθελε ο γιατρός αλλά και πάλι το νινακι μεγαλώνει εκεί μέσα. Θα σου έλεγα κι εγώ να πάρεις μια δεύτερη γνώμη καλού κακού... 

Θα περιμένω να με ξαναδεί και μετά αν χρειαστεί θα πάρω κ άλλη γνώμη.... Δυστυχώς υπάρχει και η περίπτωση να μεγαλώνει αλλά να υπάρχει θέμα.... Και φυσικά έτυχε σε μένα :(

5 ώρες πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια μου, ολα καλα... Μεγαλωσαμε, γιναμε 2,21 εκ. Η καρδούλα του χτυπαει μια χαρα κ εχουν αρχισει κ δημιουργούνται χερακια κ ποδαρακια... Παναγιτσα μου, γινεται ανθρωπακι... Σημερα για πρωτη φορα μου επετρεψα να χαρω λιγο... 

Αυχενικη μου ειπε να κανω ανάμεσα 24/3-10/4 (θα παρω να κλεισω ραντεβού) κ ΠΗΤ 13/10!!!!

Αααα κ για το φραγμενο μου(ξερετε), μου ειπε να μην κανω τπτ κ πως οταν παω μέχρι τελος του μηνα για υπερηχο θα μου παρει κ δειγμα κολπικου υγρου για εξεταση κ θα με καθαρισει κιολας... 

Φιλακια κορίτσια μου!!!!!! 

Μπραβο κοριτσακι μου!!!Τελειααααα!!Εννοειται να χαρεις γιατι το μικρουλι σου ειναι μια χαρα κι ετσι θα συνεχισει!!!

• Μου αρέσει 1

H2Vhp2.png3ieAp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Evitakiii είπε:

Λυπάμαι αν σας χάλασα την διάθεση! Οι περισσότερες έχετε ευχάριστα νέα και σας εύχομαι ολόψυχα μόνο τέτοια να εχετε

Θα περιμένω να με ξαναδεί και μετά αν χρειαστεί θα πάρω κ άλλη γνώμη.... Δυστυχώς υπάρχει και η περίπτωση να μεγαλώνει αλλά να υπάρχει θέμα.... Και φυσικά έτυχε σε μένα :(

Εβίτα μου κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια, αν δεις ότι ζορίζεσαι πάρε και μια δεύτερη γνώμη. Όσο και να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου καλό είναι να ακούσεις και μια άλλη ιατρική γνώμη. Παρόλα αυτά θετική σκέψη, κι εύχομαι σύντομα αυτά τα θλιμμένα εικονίδια να γίνουν χαράς!

EGLbp2.png

@Evitakiii Δεν μας χάλασες τη διάθεση αλλοίμονο! Φοβισμένες έτσι κι αλλιώς είμαστε κι εμείς μέχρι να έρθει η ώρα της αυχενικής κάθε μέρα αυτά λέμε, το ποσό φοβόμαστε. Γι αυτό είπα πως σε καταλαβαίνω! Ωστόσο αν μπορείς πάρε και μια 2η γνώμη, μπορεί να σε βοηθήσει!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , gogouli_ είπε:

Εβίτα μου κι εγώ συμφωνώ με τα κορίτσια, αν δεις ότι ζορίζεσαι πάρε και μια δεύτερη γνώμη. Όσο και να εμπιστεύεσαι το γιατρό σου καλό είναι να ακούσεις και μια άλλη ιατρική γνώμη. Παρόλα αυτά θετική σκέψη, κι εύχομαι σύντομα αυτά τα θλιμμένα εικονίδια να γίνουν χαράς!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!!! Θα προσπαθήσω να χαλαρώσω αλλά ξέρω οτι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου...

2 ώρες πρίν, Evitakiii είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό και μάλλον τα νέα δεν είναι πολύ καλά! Ακούσαμε μια δυνατή καρδούλα με φυσιολογικό ρυθμο αλλά ο λεκιθικος σάκος ήταν πολύ μικρός.... Είμαι 7 εβδομάδων και μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιος... Μου έδωσε ενέσεις για την πήξη του αίματος και να ξαναπάω σε 10 ημέρες!!! Επίσης μου ανέφερε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως πρόκειται για χρωμοσωμικη ανωμαλία. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω....

καλησπέρα κούκλα μ...Μην κλαις δεν κάνει καλό....Όλα θα περάσουν....Μην μ στεναχωριεσε....Όλα καλά θα πάνε...Πόσο δηλ σε έβγαλε στον υπέρηχο ο γιατρός.....τι εννοεί έπρεπε να ήταν διπλάσιος??? συγνωμη που στα ρωταω ολα αυτα αλλα προσπαθω να καταλάβω τι γίνεται.αφου η καρδούλα τ ειναι δυνατη κ καλη τι γινεται τωρα με τον σακο???? 

Εγώ είχα παλιδρομη στις 9 βδομάδες κ οφειλόταν κατά τον γιατρο μ σε χρωμόσωμα...σε καταλαβαίνω αλλά γιατι σε τρόμαξε ο γιατρός δεν ξερω....

Just now, Rafaelatarzan είπε:

καλησπέρα κούκλα μ...Μην κλαις δεν κάνει καλό....Όλα θα περάσουν....Μην μ στεναχωριεσε....Όλα καλά θα πάνε...Πόσο δηλ σε έβγαλε στον υπέρηχο ο γιατρός.....τι εννοεί έπρεπε να ήταν διπλάσιος??? συγνωμη που στα ρωταω ολα αυτα αλλα προσπαθω να καταλάβω τι γίνεται.αφου η καρδούλα τ ειναι δυνατη κ καλη τι γινεται τωρα με τον σακο???? 

Εγώ είχα παλιδρομη στις 9 βδομάδες κ οφειλόταν κατά τον γιατρο μ σε χρωμόσωμα...σε καταλαβαίνω αλλά γιατι σε τρόμαξε ο γιατρός δεν ξερω....

Δεν έχω κάποια πληροφορία παραπάνω δεν μου είπε τίποτα άλλο μόνο μου έδειξε ότι ένα μαύρο στρογγυλό που λέγεται λεκιθικος σάκος έπρεπε να είναι διπλάσιο τουλάχιστον.... Και όταν δεν αναπτύσσεται αυτός ο σάκος μάλλον είναι χρωμοσωμικη ανωμαλία....

Διάβασα εδώ σε παλιότερες αναρτήσεις από κοπέλες με το ίδιο ακριβώς θέμα με μένα που στην ουσία ενω άκουγαν καρδιά κάποια στιγμή δεν ξανάκουγαν και έκαναν αποξεση.... Δεν βρήκα ουτε μια περίπτωση να πήγε καλά

Just now, Evitakiii είπε:

Δεν έχω κάποια πληροφορία παραπάνω δεν μου είπε τίποτα άλλο μόνο μου έδειξε ότι ένα μαύρο στρογγυλό που λέγεται λεκιθικος σάκος έπρεπε να είναι διπλάσιο τουλάχιστον.... Και όταν δεν αναπτύσσεται αυτός ο σάκος μάλλον είναι χρωμοσωμικη ανωμαλία....

Διάβασα εδώ σε παλιότερες αναρτήσεις από κοπέλες με το ίδιο ακριβώς θέμα με μένα που στην ουσία ενω άκουγαν καρδιά κάποια στιγμή δεν ξανάκουγαν και έκαναν αποξεση.... Δεν βρήκα ουτε μια περίπτωση να πήγε καλά

Λυπάμαι πολύ και για σένα!!! Δεν ξέρω πως το άντεξες μπράβο σου που είσαι τόσο δυνατή.... Φαντάζομαι είχες ακούσει και εσύ καρδούλα....

κορίτσια μ....Δεν σας επιτρέπω σε καμία σας εδώ μέσα ν φοβάστε κ να ανχωνεσται....ο Θεός σας αγαπα ολες σας κ όλα θα πάνε καλά....θα γίνεται καταπληκτικές μανουλες....

Μην με στεναχώρητε σας παρακαλώ....συνεχίστε δυνατά όπως κ στην αρχη...Δεν θέλω να πέφτει η ομάδα μας για τίποτα....

έλα για παμε να ανέβουμε λίγο....

σας επιτρέπω σημερα να πιάσετε τα βυζια σας με την άδεια μ για να δείτε ότι όλα θα πάνε καλά για ολες σας εδώ μέσα...

Δεν θα φύγει καμία μας....

έφυγα εγω κ φτάνει...τέρμα...Όλα θα πάνε κατ' ευχήν  για σας....το λέω εγώ...κ τερμα....

θα παρω το σχοινί μ σας λεω....κανονίστε... 

@Mamacita Alina σε εσένα θα ρθω πρωτη να ξέρεις....

Σας αγαπώ ολες σας....Ότι θέλετε μ λέτε...θα μαι εδώ για σας...

@Evitakiii μην μ στεναχωριεσε στο είπα πριν ...Όλα θα πάνε καλά...θα το δεις ψυχή μ....Μην κλαις ....

Μην με στεναχώρητε ρε κοριτσια μ...

πρίν από 5 λεπτά , Evitakiii είπε:

Λυπάμαι πολύ και για σένα!!! Δεν ξέρω πως το άντεξες μπράβο σου που είσαι τόσο δυνατή.... Φαντάζομαι είχες ακούσει και εσύ καρδούλα....

Ναι είχα ακούσει αγαπη μ....ο Θεός ήξερε τι έκανε....προφανώς μ πήρε το μωράκι μ που θα ταν άρρωστο...έκλαψα αλλά συνήλθα αμέσως...Έτσι πρέπει για να πάμε παρακάτω...

κάποια στιγμή θα γίνω κ γω μανουλα...

Εγώ εδώ μέσα ειμαι η τρελη μασκότ να ξερεις....χι χι...

Μην διαβάζεις διαφορα ....σε εσένα τίποτα δεν θα συμβεί....θα το δεις....σε φιλώ γλυκουλα μ....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

κορίτσια μ....Δεν σας επιτρέπω σε καμία σας εδώ μέσα ν φοβάστε κ να ανχωνεσται....ο Θεός σας αγαπα ολες σας κ όλα θα πάνε καλά....θα γίνεται καταπληκτικές μανουλες....

Μην με στεναχώρητε σας παρακαλώ....συνεχίστε δυνατά όπως κ στην αρχη...Δεν θέλω να πέφτει η ομάδα μας για τίποτα....

έλα για παμε να ανέβουμε λίγο....

σας επιτρέπω σημερα να πιάσετε τα βυζια σας με την άδεια μ για να δείτε ότι όλα θα πάνε καλά για ολες σας εδώ μέσα...

Δεν θα φύγει καμία μας....

έφυγα εγω κ φτάνει...τέρμα...Όλα θα πάνε κατ' ευχήν  για σας....το λέω εγώ...κ τερμα....

θα παρω το σχοινί μ σας λεω....κανονίστε... 

@Mamacita Alina σε εσένα θα ρθω πρωτη να ξέρεις....

Σας αγαπώ ολες σας....Ότι θέλετε μ λέτε...θα μαι εδώ για σας...

@Evitakiii μην μ στεναχωριεσε στο είπα πριν ...Όλα θα πάνε καλά...θα το δεις ψυχή μ....Μην κλαις ....

Μην με στεναχώρητε ρε κοριτσια μ...

Συγνώμη κοπέλα μου για την αναστάτωση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...