Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

1 hour ago, winspert είπε:

Κορίτσια μου, ολα καλα... Μεγαλωσαμε, γιναμε 2,21 εκ. Η καρδούλα του χτυπαει μια χαρα κ εχουν αρχισει κ δημιουργούνται χερακια κ ποδαρακια... Παναγιτσα μου, γινεται ανθρωπακι... Σημερα για πρωτη φορα μου επετρεψα να χαρω λιγο... 

Αυχενικη μου ειπε να κανω ανάμεσα 24/3-10/4 (θα παρω να κλεισω ραντεβού) κ ΠΗΤ 13/10!!!!

Αααα κ για το φραγμενο μου(ξερετε), μου ειπε να μην κανω τπτ κ πως οταν παω μέχρι τελος του μηνα για υπερηχο θα μου παρει κ δειγμα κολπικου υγρου για εξεταση κ θα με καθαρισει κιολας... 

Φιλακια κορίτσια μου!!!!!! 

Μπράβο αγάπη τελεια τα νέα σου με το νινακι σου χι χι χι υπεροχα να είναι υγιη μέχρι το τέλος

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

πρίν από 11 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αχ τι όμορφα νέα είναι αυτά κορίτσι μουυυυ! Μπράβο όλα τέλεια εύχομαι να σου πάνε! Αν άντε να δούμε πότε θα φτάσει και αυτή η Αυχενική χαχαχα

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ γωγουλι... Δεν περναει με τπτ ο καιρος... Το καλο ειναι οτι μου ειπε ο γιατρος αν κλεισω ραντεβού για αυχενικη τον Απρίλη, τοτε σε 20 μερες απο σημερα θα με ξαναδει. Αν κλεισω νωρις θα με δει μετά την αυχενικη.  Οποτε οπως κ να χει σε 20 μερες θα το ξαναδω το μωρο μου... Βεβαια κ οι 20 πολλες ειναι

• Χαχα 2

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Κοριτσια αρχίζω και απελπιζομαι.... Μου έκοψε ο γιατρός τη προγεστερόνη και σήμερα είχα πάλι τα αχαρακτηριστα καφέ υγρά και κράμπες έντονες στη κοιλιά. Μα γιατί; Δε κάνω σχεδόν τίποτα είμαι μόνο ξαπλωμένη.   :(

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Κοριτσια αρχίζω και απελπιζομαι.... Μου έκοψε ο γιατρός τη προγεστερόνη και σήμερα είχα πάλι τα αχαρακτηριστα καφέ υγρά και κράμπες έντονες στη κοιλιά. Μα γιατί; Δε κάνω σχεδόν τίποτα είμαι μόνο ξαπλωμένη.   :(

Τον πήρες να του το πεις;

1 ώρα πρίν, winspert είπε:

Κορίτσια μου, ολα καλα... Μεγαλωσαμε, γιναμε 2,21 εκ. Η καρδούλα του χτυπαει μια χαρα κ εχουν αρχισει κ δημιουργούνται χερακια κ ποδαρακια... Παναγιτσα μου, γινεται ανθρωπακι... Σημερα για πρωτη φορα μου επετρεψα να χαρω λιγο... 

Αυχενικη μου ειπε να κανω ανάμεσα 24/3-10/4 (θα παρω να κλεισω ραντεβού) κ ΠΗΤ 13/10!!!!

Αααα κ για το φραγμενο μου(ξερετε), μου ειπε να μην κανω τπτ κ πως οταν παω μέχρι τελος του μηνα για υπερηχο θα μου παρει κ δειγμα κολπικου υγρου για εξεταση κ θα με καθαρισει κιολας... 

Φιλακια κορίτσια μου!!!!!! 

Μπράβο !! Τέλεια τα νέα σου!!! Η καλύτερη βδομάδα για αυχενικη , είναι η 12η. Κλείσε εκείνη τη βδομάδα ραντεβού!

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Να τον πάρεις να του το πεις. Κ εμενα μου ειπε οτι θα μπορουσα να την κοψω αλλα τουλάχιστον μεχρι την αυχενικη δεν κοβω τπτ... Κακο δεν κανει οποτε δεν το διακινδυνευω. Να τον ενημερωσεις αμεσα κ λογικα θα σου πει να την ξαναρχισεις. Κ να μην απελπιζεσαι. Απλα αντεδρασε ο οργανισμός. Κ εμενα μου ειπε οτι αν την κοψω κ εχουμε  πολυ λιγα πονακια μεσα στη μερα ειμαστε εντάξει... 

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μπράβο !! Τέλεια τα νέα σου!!! Η καλύτερη βδομάδα για αυχενικη , είναι η 12η. Κλείσε εκείνη τη βδομάδα ραντεβού!

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Θα παρω αυριο τηλ κ θα δω ποτε θα μπορει κιολας. Αν μπορω να το ρυθμισω εγω θα παω τη 12η αν κ οσο θα το αργω τοσο θα αγχωνομαι περισσότερο... :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό και μάλλον τα νέα δεν είναι πολύ καλά! Ακούσαμε μια δυνατή καρδούλα με φυσιολογικό ρυθμο αλλά ο λεκιθικος σάκος ήταν πολύ μικρός.... Είμαι 7 εβδομάδων και μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιος... Μου έδωσε ενέσεις για την πήξη του αίματος και να ξαναπάω σε 10 ημέρες!!! Επίσης μου ανέφερε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως πρόκειται για χρωμοσωμικη ανωμαλία. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω....

πρίν από 34 λεπτά , Evitakiii είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Μόλις γύρισα από τον γιατρό και μάλλον τα νέα δεν είναι πολύ καλά! Ακούσαμε μια δυνατή καρδούλα με φυσιολογικό ρυθμο αλλά ο λεκιθικος σάκος ήταν πολύ μικρός.... Είμαι 7 εβδομάδων και μου είπε ότι θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον διπλάσιος... Μου έδωσε ενέσεις για την πήξη του αίματος και να ξαναπάω σε 10 ημέρες!!! Επίσης μου ανέφερε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως πρόκειται για χρωμοσωμικη ανωμαλία. Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία? Κοντεύω να τρελαθώ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω....

Κοπέλα  μου καταλαβαίνω οτι στενοχωριεσαι αλλα τπτ δεν είναι σίγουρο ακομα. Μην στενοχωριεσαι προκαταβολικα... Ευχομαι να πανε ολα καλα... Εδω θα ειμαστε για σενα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Μου είπε να ξανά αρχίσω ουτροτζεσταν και αν συνεχίσουν έως τη Δευτέρα (για να αφήσουμε χρόνο  στη προγεστερόνη να δράσει) να πάω να με δει.... Είμαι φουλ στρεσαρισμενη κορίτσια. Είμαι σχεδόν κλινήρης... Τι παραπάνω πια; Σήμερα σηκώθηκα να παίξω λίγο με τη μικρή και κατευθείαν καφέ... Νιώθω πως της στερώ τη μαμά της. Με βλέπει όλη μέρα στο κρεβάτι και βλέπω την απορία στα ματάκια της. Νιώθει ότι την αγνοω όταν μου λέει να σηκωθώ ... :(

• Λυπημένη/-ος 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

πρίν από 26 λεπτά , winspert είπε:

Κοπέλα  μου καταλαβαίνω οτι στενοχωριεσαι αλλα τπτ δεν είναι σίγουρο ακομα. Μην στενοχωριεσαι προκαταβολικα... Ευχομαι να πανε ολα καλα... Εδω θα ειμαστε για σενα... 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Μου είπε να ξανά αρχίσω ουτροτζεσταν και αν συνεχίσουν έως τη Δευτέρα (για να αφήσουμε χρόνο  στη προγεστερόνη να δράσει) να πάω να με δει.... Είμαι φουλ στρεσαρισμενη κορίτσια. Είμαι σχεδόν κλινήρης... Τι παραπάνω πια; Σήμερα σηκώθηκα να παίξω λίγο με τη μικρή και κατευθείαν καφέ... Νιώθω πως της στερώ τη μαμά της. Με βλέπει όλη μέρα στο κρεβάτι και βλέπω την απορία στα ματάκια της. Νιώθει ότι την αγνοω όταν μου λέει να σηκωθώ ... :(

Αγάπη μην στεναχωριεσαι μερικοί οργανισμοί είναι ετσι δηλαδή και χωρίς να κανεις κάτι έχεις ετσι καφέ μην κανεις ετσι τι να κανεις εξήγησε στην μικρή ότι δεν μπρορεις να παίζεις πολύ μαζί της διότι εχεις ενα άλλο μωρακι μέσα στην κοιλιτσα θα καταλάβει επίσης αααα και μην αγχωνεσαι σε παρακαλώ

1 hour ago, Evitakiii είπε:

Αγάπη να σε ρωτησω κάτι και αν ο λεκιθικος σάκος είναι ετσι οπως τώρα σε τι επηρεάζει;; επειδη δεν το Εχω ξανακουσει αυτό για αυτό και σε ρωταω αγάπη πάντως μην αγχωνεσαι επειδή τώρα πήρες και ενέσεις μπορεί να αναπτυχθει στο λέω μην κλαις αγάπη μου σε παρακαλώ όλα καλά θα πάνε προσευχησου κορίτσι μου καμια φορά χρειαζεται και αυτό

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Αχ βρε αγάπη μου ξέρω ότι στενοχωριέσαι για τη μικρούλα αλλά δυστυχώς πρέπει να προσέχεις! Μπορεί ο οργανισμός σου να είχε την προγεστερόνη λίγο καιρό ακόμα, οπότε μην προσθέτεις κι επιπλέον άγχος. Κι εμένα μου την έκοψε και το είχα μεγάλο άγχος όλη μέρα σκέφτομουν ότι θα επιστρέψουν οι πόνοι! Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά. Όσο για τη μικρούλα σου σε λίγο καιρό δε θα σε έχει ανάγκη, θα έχει το αδερφάκι της❤

1 hour ago, Evitakiii είπε:

Εβιτακι μου μην προκαταβαλεις καταστάσεις και προσπάθησε να ηρεμήσεις, τώρα θα μου πεις εύκολα το λες.. Όχι ξέρω ότι είναι δύσκολο, απλά μην στενοχωρεις και το σπορακι σου. Κι άλλη κοπέλα είχε προβληματιστεί με τους παλμούς από το νινακι της αλλά όλα πήγαν κατευχην τελικά. Εσύ προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη και διάθεση όσο βουνό και αν σου φαινε τώρα. Καταρχήν μπορεί να είναι πιο μικρούλι και να χρειάζεται λίγο επιπλέον χρόνο!

EGLbp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Mamacita Alina είπε:

Αγαπη μου γλυκια μην στενοχωριεσαι. Ολα καλα θα πανε. Θα αρχίσει να δρα παλι η προγεστερονη κ ολα θα σταματησουν, θα δεις. Πες στη μικρούλα σου να φέρνει τα παιχνιδακια της να παιζετε εκει. Μη στενοχωριεσαι κ γι αυτο. Σε λιγες μερες που θα σταματησουν ολα θα ασχολεισαι μαζι της κ δε θα θυμάται τπτ απολύτως. Μην εχεις τυψεις... Σε φιλω... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Giotitsa είπε:

Αγάπη μην στεναχωριεσαι μερικοί οργανισμοί είναι ετσι δηλαδή και χωρίς να κανεις κάτι έχεις ετσι καφέ μην κανεις ετσι τι να κανεις εξήγησε στην μικρή ότι δεν μπρορεις να παίζεις πολύ μαζί της διότι εχεις ενα άλλο μωρακι μέσα στην κοιλιτσα θα καταλάβει επίσης αααα και μην αγχωνεσαι σε παρακαλώ

Αγάπη να σε ρωτησω κάτι και αν ο λεκιθικος σάκος είναι ετσι οπως τώρα σε τι επηρεάζει;; επειδη δεν το Εχω ξανακουσει αυτό για αυτό και σε ρωταω αγάπη πάντως μην αγχωνεσαι επειδή τώρα πήρες και ενέσεις μπορεί να αναπτυχθει στο λέω μην κλαις αγάπη μου σε παρακαλώ όλα καλά θα πάνε προσευχησου κορίτσι μου καμια φορά χρειαζεται και αυτό

Επηρεάζει στην φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση αλλά δεν ξέρω πως να ηρεμήσω από την στιγμή που άκουσα την καρδούλα του!!!

πρίν από 4 λεπτά , gogouli_ είπε:

Αχ βρε αγάπη μου ξέρω ότι στενοχωριέσαι για τη μικρούλα αλλά δυστυχώς πρέπει να προσέχεις! Μπορεί ο οργανισμός σου να είχε την προγεστερόνη λίγο καιρό ακόμα, οπότε μην προσθέτεις κι επιπλέον άγχος. Κι εμένα μου την έκοψε και το είχα μεγάλο άγχος όλη μέρα σκέφτομουν ότι θα επιστρέψουν οι πόνοι! Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά. Όσο για τη μικρούλα σου σε λίγο καιρό δε θα σε έχει ανάγκη, θα έχει το αδερφάκι της❤

Εβιτακι μου μην προκαταβαλεις καταστάσεις και προσπάθησε να ηρεμήσεις, τώρα θα μου πεις εύκολα το λες.. Όχι ξέρω ότι είναι δύσκολο, απλά μην στενοχωρεις και το σπορακι σου. Κι άλλη κοπέλα είχε προβληματιστεί με τους παλμούς από το νινακι της αλλά όλα πήγαν κατευχην τελικά. Εσύ προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη και διάθεση όσο βουνό και αν σου φαινε τώρα. Καταρχήν μπορεί να είναι πιο μικρούλι και να χρειάζεται λίγο επιπλέον χρόνο!

Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά είδα τη φάτσα του γιατρού και ήταν πολύ προβληματισμένος!!!! Όχι δεν είναι πιο μικρό το έμβρυο αναπτύσεται φυσιολογικά

πρίν από 1 λεπτό , Evitakiii είπε:

Επηρεάζει στην φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση αλλά δεν ξέρω πως να ηρεμήσω από την στιγμή που άκουσα την καρδούλα του!!!

Κορίτσι μου δε σου είπε ότι υπάρχει περίπτωσή να είναι καθυστερημένη σύλληψη; δλδ το εμβρυακι να είναι πιο μικρό από ότι το υπολογίζετε ημερολογιακά!

EGLbp2.png

Just now, gogouli_ είπε:

Κορίτσι μου δε σου είπε ότι υπάρχει περίπτωσή να είναι καθυστερημένη σύλληψη; δλδ το εμβρυακι να είναι πιο μικρό από ότι το υπολογίζετε ημερολογιακά!

Οχι δεν ανήκω σε αυτή την "περίπτωση"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...