Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Mamacita Alina φτιάξε βρε αγάπη το πινακακι να δούμε πότε έχει η καθεμια!!

Να σας πω βρε κόρες, τι προαίσθημα εχετε για φύλο; λογικά στην αυχενικη θα μάθουμε. Να δουμε ποσο μεσα θα πέσουμε.

Είναι στο δέρμα πιστεύω και στο ποσό μεγάλη κοιλίτσα κάνεις. Εγώ δεν κάνω μεγάλες κοιλιές. Ειδικά στην κόρη μου, έφυγα στον 9ο μηνα από τη δουλειά και ρωτούσαν πελάτες μου , που ειμαι και τους έλεγαν "ε πήγε να γεννήσει" και έλεγαν, Καλέ είναι εγκυος;;;.  Στον γιο έβαζα (οπότε το θυμόμουν) της frezyderm. Είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν. Να βάζεις και στο στήθος!

Πολυ ωραια... Σε ευχαριστώ πολυ!!! 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

@Mamacita Alina φτιάξε βρε αγάπη το πινακακι να δούμε πότε έχει η καθεμια!!

Να σας πω βρε κόρες, τι προαίσθημα εχετε για φύλο; λογικά στην αυχενικη θα μάθουμε. Να δουμε ποσο μεσα θα πέσουμε.

Είναι στο δέρμα πιστεύω και στο ποσό μεγάλη κοιλίτσα κάνεις. Εγώ δεν κάνω μεγάλες κοιλιές. Ειδικά στην κόρη μου, έφυγα στον 9ο μηνα από τη δουλειά και ρωτούσαν πελάτες μου , που ειμαι και τους έλεγαν "ε πήγε να γεννήσει" και έλεγαν, Καλέ είναι εγκυος;;;.  Στον γιο έβαζα (οπότε το θυμόμουν) της frezyderm. Είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν. Να βάζεις και στο στήθος!

Εγώ πιστεύω αγοράκι! Λέτε να έρχεται ο γιός; Βέβαια μεταξύ μας νομίζω ότι θέλω κόρη χαχαχα Εσύ τι προαίσθημα έχεις;;; Άντε μακάρι να μάθουμε στη Αυχενική. Μέχρι τις 26 να δω πως θα περάσουν οι μέρες!

• Χαχα 1

EGLbp2.png

πρίν από 49 λεπτά , gogouli_ είπε:

Εγώ πιστεύω αγοράκι! Λέτε να έρχεται ο γιός; Βέβαια μεταξύ μας νομίζω ότι θέλω κόρη χαχαχα Εσύ τι προαίσθημα έχεις;;; Άντε μακάρι να μάθουμε στη Αυχενική. Μέχρι τις 26 να δω πως θα περάσουν οι μέρες!

Εγώ πιστεύω κόρη!! Για να δουμεεε!! 27/3 αυχενικη εγώ. 3 ολόκληρες βδομάδες..

yplDp3.png

πρίν από 48 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εγώ πιστεύω κόρη!! Για να δουμεεε!! 27/3 αυχενικη εγώ. 3 ολόκληρες βδομάδες..

Δεν περνάνε οι ατιμες οι μέρες. Απευθείας για Αυχενική θα πας η και γιατρό ενδιάμεσα; 

Καλά κορίτσια σήμερα έκανα εξετάσεις αίματος, μου τη διέλυσε τη φλέβα, πονάει όλο το χέρι. Και βγήκαν λίγο ανεβασμένα τα λευκά μου. Εντωμεταξύ είμαι καλά στη υγεία μου, δεν περνάω καμία γρίπη η τπτ αλλο..

EGLbp2.png

κοριτσια μου εγω δεν εχω καθολου προαίσθημα αυτη τη φορα για το αν θα ειναι αγορακι η κοριτσάκι... στα αλλα 2 το ενιωθα οτι ειναι αγορια... σε αυτο ενω πηγα να νιωσω παλι αγορι επειδη ειναι τελειως διαφορετικη εγκυμοσυνη με μπερδεψε λιγο κ λεω ισως να ναι κ κορη δεν. ξερω... 

εγω κανω τεραστια κοιλια στην εγκυμοσυνη κ εχω ραγάδες ναι.... 

η κοιλια μου ηδη φαινεται!!!   :)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, winspert είπε:

Τι να κανω το καημενο;;;; Αφου μου λεγατε πως θα βρω θησαυρό!!!! Χα χα χα χα χα 

Ευχαριστούμε!!! 

Χαχαχαχαχαχαχαχα ρεεεεε δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω! Είχα να μπω κάτι μέρες και έχω λιώσει απλά!! Μηχανές του σεξ μου είστε όλες βλέπω φτου φτου.. και 'μένα με πιάνουν κάτι κρίσεις.......αγάπης αλλά κρατιέμαι, τι να κάνουμε?!!?

@winspert αγάπη είδα ότι πας κι εσύ στο γιατρό σήμερα ε? Κι εγώ το ίδιο! Περιμένω τα νέα σου το βράδυ!! :x

nZmZp2.png

5 ώρες πρίν, Giwtouli1990 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα ρεεεεε δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω! Είχα να μπω κάτι μέρες και έχω λιώσει απλά!! Μηχανές του σεξ μου είστε όλες βλέπω φτου φτου.. και 'μένα με πιάνουν κάτι κρίσεις.......αγάπης αλλά κρατιέμαι, τι να κάνουμε?!!?

@winspert αγάπη είδα ότι πας κι εσύ στο γιατρό σήμερα ε? Κι εγώ το ίδιο! Περιμένω τα νέα σου το βράδυ!! :x

Καλημερα αγαπη μου... Τι να κανουμε.... Ορμες είναι αυτές... Χαχαχα 

Ναι, θα παω στις 12μιση κ αγωνιω... Εσυ τι ωρα θα πας; Οταν γυρισω με ευχασιστα πιστεύω, θα σας ενημερώσω... 

Καλους υπερηχους να έχουμε λοιπόν!!! Περιμένουμε κ τα δικα σου νεα... 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 30 λεπτά , winspert είπε:

Ναι, θα παω στις 12μιση κ αγωνιω... Εσυ τι ωρα θα πας; Οταν γυρισω με ευχασιστα πιστεύω, θα σας ενημερώσω... 

Εγώ αύριο Εχω κορίτσια υπέρηχο να δω παλι το νινακι πριν την αυχενική ωραιααα χι χι χι 

• Μου αρέσει 2

xfHlp3.png

πρίν από 31 λεπτά , winspert είπε:

Ααα τυχερούλα μου πας νωρίς εσύ.. Εγώ σχολάω στις 6 απ'τη δουλειά και θα πάω στο γιατρό στις 8! Ναι θα γράψω κι εγώ το βράδυ! Όλα καλά θα είναι!!!!! Πόσο είσαι τώρα κορίτσι μου?? Εγώ σήμερα γίνομαι 7 εβδομάδων και ευτυχώς είμαι από τις τυχερές(για την ώρα τουλάχιστον) δεν έχω νιώσει στιγμή ν' ανακατεύομαι ούτε να με ενοχλεί κάποια μυρωδιά κλπ

nZmZp2.png

1 hour ago, Giwtouli1990 είπε:

Ααα τυχερούλα μου πας νωρίς εσύ.. Εγώ σχολάω στις 6 απ'τη δουλειά και θα πάω στο γιατρό στις 8! Ναι θα γράψω κι εγώ το βράδυ! Όλα καλά θα είναι!!!!! Πόσο είσαι τώρα κορίτσι μου?? Εγώ σήμερα γίνομαι 7 εβδομάδων και ευτυχώς είμαι από τις τυχερές(για την ώρα τουλάχιστον) δεν έχω νιώσει στιγμή ν' ανακατεύομαι ούτε να με ενοχλεί κάποια μυρωδιά κλπ

Μια χαρα... Οποτε θα μας πεις το βραδυ τα νεα σου. Εγω ειμαι 8 εβδομάδων κ 4 ημερών. Εχω καθε μερα αναγουλες, σχεδον ολη μερα αλλα εμετο εχω κανει μια φορα κ αυτο πρεπει να οφειλοταν στον πονοκεφαλο που ειχα. Γενικα δεν εχω πολλη ορεξη για φαγητο. Εχω αποκλεισει πολλα που δεν τρωμε εδω κ 3 εβδομαδες περίπου... Ευχομαι να συνεχισεις ετσι κ να εισαι καλα... Τα φιλια μου κ καλη δουλιτσα... 

1 hour ago, Giotitsa είπε:

Εγώ αύριο Εχω κορίτσια υπέρηχο να δω παλι το νινακι πριν την αυχενική ωραιααα χι χι χι 

Πολυ ωραια, θα το δεις το νινακι σου κ εσυ... Ελπιζω να μου ξαναπει να παω μέχρι την αυχενικη γιατι πια παει πολυ... Εσυ ποτε πας για αυχενικη ειπαμε; 

• Μου αρέσει 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, winspert είπε:

Μια χαρα... Οποτε θα μας πεις το βραδυ τα νεα σου. Εγω ειμαι 8 εβδομάδων κ 4 ημερών. Εχω καθε μερα αναγουλες, σχεδον ολη μερα αλλα εμετο εχω κανει μια φορα κ αυτο πρεπει να οφειλοταν στον πονοκεφαλο που ειχα. Γενικα δεν εχω πολλη ορεξη για φαγητο. Εχω αποκλεισει πολλα που δεν τρωμε εδω κ 3 εβδομαδες περίπου... Ευχομαι να συνεχισεις ετσι κ να εισαι καλα... Τα φιλια μου κ καλη δουλιτσα... 

Πολυ ωραια, θα το δεις το νινακι σου κ εσυ... Ελπιζω να μου ξαναπει να παω μέχρι την αυχενικη γιατι πια παει πολυ... Εσυ ποτε πας για αυχενικη ειπαμε; 

Εγώ αγάπη Εχω 20 αλλά θα κάνω αύριο λόγω ότι μετα θα επρεπε να κάνω μετα την Καθαρό δεύτερα και είπαμε είναι αργά οπότε αύριο και μετα μια και καλη αυχενική Εχω τόσο αγωνία αλλά ξερω οτι όλα θα είναι καλά ααα το ξέρω Εχω πίστη κορίτσια πολύ πίστη

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

11 ώρες πρίν, gogouli_ είπε:

Δεν περνάνε οι ατιμες οι μέρες. Απευθείας για Αυχενική θα πας η και γιατρό ενδιάμεσα; 

Καλά κορίτσια σήμερα έκανα εξετάσεις αίματος, μου τη διέλυσε τη φλέβα, πονάει όλο το χέρι. Και βγήκαν λίγο ανεβασμένα τα λευκά μου. Εντωμεταξύ είμαι καλά στη υγεία μου, δεν περνάω καμία γρίπη η τπτ αλλο..

Απευθείας.. άστα να πανε.

Τα λευκά είναι φυσιολογικό να είναι ανεβασμένα. Από λίγο ανεβασμένα έως και πολύ ανεβασμένα είναι φυσιολογικό!!

yplDp3.png

Κορίτσια μου, ολα καλα... Μεγαλωσαμε, γιναμε 2,21 εκ. Η καρδούλα του χτυπαει μια χαρα κ εχουν αρχισει κ δημιουργούνται χερακια κ ποδαρακια... Παναγιτσα μου, γινεται ανθρωπακι... Σημερα για πρωτη φορα μου επετρεψα να χαρω λιγο... 

Αυχενικη μου ειπε να κανω ανάμεσα 24/3-10/4 (θα παρω να κλεισω ραντεβού) κ ΠΗΤ 13/10!!!!

Αααα κ για το φραγμενο μου(ξερετε), μου ειπε να μην κανω τπτ κ πως οταν παω μέχρι τελος του μηνα για υπερηχο θα μου παρει κ δειγμα κολπικου υγρου για εξεταση κ θα με καθαρισει κιολας... 

Φιλακια κορίτσια μου!!!!!! 

• Μου αρέσει 6

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

On 1/3/2019 at 7:28 ΜΜ, Mamacita Alina είπε:

Πίνακας Αυχενικής Διαφάνειας

Giotitsa: 20/3

Farmakotriftena: 27/3

Mamacita alina: 27/3

marioula1234: 2/4

winspert: 24/3-10-4

Άντε να γεμίσει χιχι

Οποία δε βάλω να μου πει γιατί δε μπορώ να σας βρω όλες τόσα που γράψαμε :)

Είχα φτιάξει πινακακι κοριτσι @Farmakotriftena και ήσουν η πρώτη που έβαλα :)

Απλά χάνεται στις σελίδες. Οποία θέλει να προστεθεί και αργώ να μπω κάντε copy και γράψτε ότι θέλετε!!

Επεξεργάστηκαν by Mamacita Alina
Κοριτσια ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι δεν θυμάμαι πόσες έχετε ανακοινωσει την αυχενική σας οπότε πείτε μου να σας βάλω ή γράψτε το εσείς όταν το δείτε στο πινακακι :)
  • Μου αρέσει 2

0dftp2.png rVxgp2.pnghHSMp2.png

1 hour ago, winspert είπε:

Κορίτσια μου, ολα καλα... Μεγαλωσαμε, γιναμε 2,21 εκ. Η καρδούλα του χτυπαει μια χαρα κ εχουν αρχισει κ δημιουργούνται χερακια κ ποδαρακια... Παναγιτσα μου, γινεται ανθρωπακι... Σημερα για πρωτη φορα μου επετρεψα να χαρω λιγο... 

Αυχενικη μου ειπε να κανω ανάμεσα 24/3-10/4 (θα παρω να κλεισω ραντεβού) κ ΠΗΤ 13/10!!!!

Αααα κ για το φραγμενο μου(ξερετε), μου ειπε να μην κανω τπτ κ πως οταν παω μέχρι τελος του μηνα για υπερηχο θα μου παρει κ δειγμα κολπικου υγρου για εξεταση κ θα με καθαρισει κιολας... 

Φιλακια κορίτσια μου!!!!!! 

Αχ τι όμορφα νέα είναι αυτά κορίτσι μουυυυ! Μπράβο όλα τέλεια εύχομαι να σου πάνε! Αν άντε να δούμε πότε θα φτάσει και αυτή η Αυχενική χαχαχα

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...