Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανούλες Οκτωβρίου 2019!

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Giotitsa είπε:

@marioula1234 λοιπόν εεεε θα γεννησω μια ωρα αρχιτερα με όλες εσάς τις τρελές διαβαζω απο χθες για δάχτυλακια και Εχω λιώσει στο γέλιο απο την υπνηλίας δεν μπορω να απανταω και αμέσως @winspertκαι εσύ χωσε παιδάκι μου δαχτυλακι να βγαλεις την κρέμα απο το πουλάκι πρόσεξε όμως με το δαχτυλακι για τυχόν διεγέρσεις χαχχαχαχχαχαχ μετα βλέπω σεξ και τέτοια ελάτε λυπηθητε μας αραχνιασε κορίτσια με το μικροσκόπιο θα το βλέπουμε απο εδώ και πέρα καλέ τι το κάναμε το φόρουμ μπορδελακι μπορδελακι χαχαχαχαχαχαχαχα @Rafaelatarzanμωρη εσυ τι λες @Mamacita Alina ενώ λιώσει και με σένα με όλες σας Εχω λιώσει θεοτρελες 

Θα πεις μαναρι στον γιατρό help μου στουμπωσε απο την κρέμα ξεστουμπωσε το εσύ χαχαχχαχαχχαα κάτι θα κανει που θα πάει....:lol::lol:

ε μα δεν μπορω εχω αγανακτήσει...χαχαχ επειδη ειχα στουμπωσει κ εγω κ ξερω πως ειναι δεν παλευεται αυτο το αισθημα χαχαχ βαλτε δαχτυλο κοριτσια χαχαχχα

πρίν από 8 λεπτά , winspert είπε:

Δε φοβαμαι μην παθει κατι το μωρο... Απλα μου ειναι λιγο αβολο κ δεν μπορω κιολας να βγαλω την κρεμα... Χαχαχα, τι θεμα ανοιξα θεε μου... 

Χαχαχα χαχαχα, ακριβώς αυτο θα του πω... Τουμποφλο γιατι χανομαστε... Κοριτσια αληθεια τωρα... Εγω μια απορια ειχα... Χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα, εχω πεθανει στο γελιο... Εγω το ρωτησα τοσο διακριτικα... Δεν περιμενα να ακουσω για δαχτυλακια... Δε φταιω εγώ... Χαχαχα 

Καλο μεσημερακι που λεει κ ο Μουτσινας... :lol:

ε κ εμεις διακριτικές ήμασταν δεν μπορείς να πεις χαχαχ

λοιπον κοριτσια μου εδω εχει τελειο καιρο... σημερα ειναι κ τα γενέθλια της ανηψιας μου και το πάρτι θα ειναι μασκε :)

• Χαχα 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Penny...

1828

• winspert

1792

• Mamacita Alina

1638

• tsilona

1294

@winspert βρε βάλε τον άντρα σου. Τα ουτρο στην 2η εγκυμοσύνη μου, ο άντρας μου , μου τα έβαζε μουαχαχαχα

Στην εγκυμοσύνη οι ορμές μας κυνηγούν. Το νου σας γιατί σας βλέπω λίγο λυσσαρες!!! Εγώ πάντως δεν έφαγα απογοητευτικό από το ντοκ οπότε μπορώ. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

yplDp3.png

πρίν από 26 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@winspert βρε βάλε τον άντρα σου. Τα ουτρο στην 2η εγκυμοσύνη μου, ο άντρας μου , μου τα έβαζε μουαχαχαχα

Στην εγκυμοσύνη οι ορμές μας κυνηγούν. Το νου σας γιατί σας βλέπω λίγο λυσσαρες!!! Εγώ πάντως δεν έφαγα απογοητευτικό από το ντοκ οπότε μπορώ. 

πρίν από 35 λεπτά , marioula1234 είπε:

ε μα δεν μπορω εχω αγανακτήσει...χαχαχ επειδη ειχα στουμπωσει κ εγω κ ξερω πως ειναι δεν παλευεται αυτο το αισθημα χαχαχ βαλτε δαχτυλο κοριτσια χαχαχχα

ε κ εμεις διακριτικές ήμασταν δεν μπορείς να πεις χαχαχ

λοιπον κοριτσια μου εδω εχει τελειο καιρο... σημερα ειναι κ τα γενέθλια της ανηψιας μου και το πάρτι θα ειναι μασκε :)

Πάρτι μασκέ τι τελειαααα μωρέ ζηλεύω

xfHlp3.png

πρίν από 40 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Σωστο κ αυτο... Θα το δοκιμάσω... :D

πρίν από 54 λεπτά , marioula1234 είπε:

Ωωω τελεια... Καλα να περασετε!!!!! Κ να χαίρεσαι κ την ανηψια σου. Σημερα εχει γενεθλια κ η δικια μου ανηψια... Να τις χαιρόμαστε!!! 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

πρίν από 7 λεπτά , winspert είπε:

Ωωω τελεια... Καλα να περασετε!!!!! Κ να χαίρεσαι κ την ανηψια σου. Σημερα εχει γενεθλια κ η δικια μου ανηψια... Να τις χαιρόμαστε!!! 

Να τις χαίρεστε κορίτσια! Το έβαλες τελικά το δαχτυλακι δεν άντεξες ε, χαχαχαχα Εντάξε κορίτσια σας διαβάζω και κλαίω από τα γέλια!!!

• Χαχα 1

EGLbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , gogouli_ είπε:

Να τις χαίρεστε κορίτσια! Το έβαλες τελικά το δαχτυλακι δεν άντεξες ε, χαχαχαχα Εντάξε κορίτσια σας διαβάζω και κλαίω από τα γέλια!!!

Τι να κανω το καημενο;;;; Αφου μου λεγατε πως θα βρω θησαυρό!!!! Χα χα χα χα χα 

Ευχαριστούμε!!! 

• Χαχα 1

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

1 hour ago, winspert είπε:

1 hour ago, gogouli_ είπε:

ευχαριστουμεεεεε να τις χαιρόμαστε τις ζουζουνες μας!!! 

• Μου αρέσει 1

83tdp2.pngcWE4p3.png

πρίν από 13 λεπτά , elpida20 είπε:

Λοιπόν θα οω κάτι αλλά μην με κρίνεται :razz: μόνο εγώ από τότε που έμεινα έγκυος σκέφτομαι συνέχεια το σεξ μέχρι και στον ύπνο μου ή είναι και καμιά άλλη σαν εμένα; :shock:

Το απαγορευμένο πάντα είναι πιο ποθητό χαχαχαχα. Εγώ περιμένω το οκ από ντοκ, προς το παρόν μας έχει στον πάγο!

EGLbp2.png

1 hour ago, elpida20 είπε:

Λοιπόν θα οω κάτι αλλά μην με κρίνεται :razz: μόνο εγώ από τότε που έμεινα έγκυος σκέφτομαι συνέχεια το σεξ μέχρι και στον ύπνο μου ή είναι και καμιά άλλη σαν εμένα; :shock:

Καλε δε διαβασες που το συζηταγαμε;;; Εγω ολοκληρωνω κ στον υπνο μου... Τι λες τωρα;;; Ετσι, ετσι, εκδηλωθειτε κορίτσια μου... Χαχαχα 

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , winspert είπε:

Καλε δε διαβασες που το συζηταγαμε;;; Εγω ολοκληρωνω κ στον υπνο μου... Τι λες τωρα;;; Ετσι, ετσι, εκδηλωθειτε κορίτσια μου... Χαχαχα 

Εδώ γυρισαμε ολόκληρη τσόντα κάλεεεε τι μονο εσύ όλες μας το σκεπτόμαστε εγώ σκέφτομαι να πάρω τσιγκινο σωβρακακι στον άνδρα μου σαν ξερολουκουμο τον εβλεπω σας λέω αχχχ.... 

Επεξεργάστηκαν by Giotitsa
  • Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

xfHlp3.png

Just now, Farmakotriftena είπε:

Αχααχαχ λυσσαρες μου , 3η εγκυμοσύνη και το μόνο που έχω να πω είναι πως αυτό κρατάει σχεδόν σε όλη την εγκυμοσύνη.  

Υπεροχα... Υπομονη οποτε... :lol:

Δε μου λες πολυτεκνουλα μου... Τι βαζεις στην κοιλιτσα σου για να μην κανεις ραγαδες κ  τελικα ειναι αποτελεσματικο; Εννοω εχεις κανει ραγαδες; :wub:

kF5Ep3.pngkXAzp3.png

@Mamacita Alina φτιάξε βρε αγάπη το πινακακι να δούμε πότε έχει η καθεμια!!

Να σας πω βρε κόρες, τι προαίσθημα εχετε για φύλο; λογικά στην αυχενικη θα μάθουμε. Να δουμε ποσο μεσα θα πέσουμε.

πρίν από 2 λεπτά , winspert είπε:

Υπεροχα... Υπομονη οποτε... :lol:

Δε μου λες πολυτεκνουλα μου... Τι βαζεις στην κοιλιτσα σου για να μην κανεις ραγαδες κ  τελικα ειναι αποτελεσματικο; Εννοω εχεις κανει ραγαδες; :wub:

Είναι στο δέρμα πιστεύω και στο ποσό μεγάλη κοιλίτσα κάνεις. Εγώ δεν κάνω μεγάλες κοιλιές. Ειδικά στην κόρη μου, έφυγα στον 9ο μηνα από τη δουλειά και ρωτούσαν πελάτες μου , που ειμαι και τους έλεγαν "ε πήγε να γεννήσει" και έλεγαν, Καλέ είναι εγκυος;;;.  Στον γιο έβαζα (οπότε το θυμόμουν) της frezyderm. Είναι από τις καλύτερες που κυκλοφορούν. Να βάζεις και στο στήθος!

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...